- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zkele
újonc
válasz
Digitalis #21358 üzenetére
Nekem volt a #21207 ben leírt hasonló esetem, mondjuk annyiban más, hogy teljesen más termék jött. A termék visszaküldése és megérkezése után visszautalták a Paypal-nak a pénzt. A postaköltséget az én kontómra utalták, így kb. 1000 HUF-al kevesebbet kaptam vissza.
Esetemben nem volt opció, hogy küldik a kívánt terméket, hanem azt ajánlották, hogy visszadják a pénzt és a terméket újrarendelhetem akkor már másfélszeres áron. A másik ajánlatuk az volt, hogy fogadjam el a tévesen küldött teljesen más terméket az oldalukon szereplő ár kb. kétszereséért.
-
-
Zkele
újonc
Most amikor a nyilatkozatra kérdeztél rá rájöttem azért lehet ilyen lassú a kézbesítés mert nem volt nyilatkozat mellékelve. A feladáskor elmondtam hogy mit kér a címzett (azt is, hogy visszáru és vamaru nyilatkozat kell) a postás meg nyomtatott, ragasztott stb. és mondta hogy minden rendben. Én először küldtem így csomagot, ezek szerint aki felvette is először látott ilyet, vagy csak próbálta megúszni.
-
Zkele
újonc
[kép] Köszönöm a választ. Reklamáltam azóta. Azt a választ kaptam, hogy nem töltöttem föl a tr numbert ezért zárták le a jegyet. Ez érdekes mert a jegyet lezáró üzenetben ott van éppen a lezáró üzenet felett. Az alapján a belföldi kínai postánál van. Most már talán odaér.
CC 802354201 HU -
Zkele
újonc
Sziasztok,
Korábban írtam a vetítő helyett küldött repülőgépmodellel kapcsolatban, amit a BG instrukcióinak megfelelően visszaküldtem (kikötötték, hogy ne EMS-el pl.) ezért elsőbbségi csomagként küldtem a Magyar Postával december hetedikén. A nyomonkövetés alapján már Kínában van feldolgozás alatt. Dec. 23 -án a BG a jegyet lezárta hogy "Did not ship the package out for over 15 days" ami tény, de most már hozzászólni sem tudok a "jegyhez" mert ez az opció eltűnt. Volt valakinek ilyen esete? Most már több mint 80 kHUF-t fizettem egy rakás bosszúságért. -
Zkele
újonc
Sziasztok,
szeretném kérni a segítségeteket a következő esethez. A Banggoodtól rendeltem egy projektort EU-s (cseh) raktárból, a csomag meg is jött, de a projektor helyett egy repülőgép modell volt benne. A reklamációra válaszul azt az ajánlatot tették, hogy jó lenne-e nekem, ha megtartanám a vetítő helyett a repülőmodellt és a különbözetet visszautalják. (majdnem dupla árat számoltak volna fel mint az aktulális: 17kHUF helyett 36 kHUF, de ez mindegy) Arra a kérésemre, hogy küldjenek egy megfelelő terméket azt válaszolták, hogy ennek az a módja hogy visszaküldöm (Kínába, nem az EU-s helyre) a tévesen küldött terméket és akkor (ha megérkezett pár hét alatt mert csak a legolcsóbb postát fogadják el) visszaadják a pénzt. Amúgy meg vásároljam újra ha akarom az aktuális áron (ami 66kHUF helyett most 95kHUF).
Nem tudom, hogy ilyesmibe futott-e bele valaki. Megoldható-e úgy, hogy visszaküldöm a téves terméket és Paypal reklamációt indítok, vagy érdemes várni a Banggoodra?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest