- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
Beni2360
félisten
válasz notika77 #20291 üzenetére
Azt a 70 fokot nem láttam és tudom annyit veszt a súlyából amennyi sört kinyom a pitagóruszán.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Mivel 20cm mély a zsanéroknál látni, hogy hol vannak, szvsz kb 20cm-t lehet emelni. De kérdezz rá. Ilyenkor tudnak gyorsan válaszolni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
htc07
addikt
Sziasztok,
Blitzwolf BW-ELS2 laptop-emelőnél láttam több magyar feedbacket, gondoltam hátha itt is van valakinek.
Az érdekelne, hogy milyen magasra lehet megemelni vele a laptopot (vízszintesen), nem találok róla sehol adatot. 16' MBP alá lenne, alkalmi állva használatra asztalnál.
Esetleg ha van bevált alternatív termék erre a feladatra, az is érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
-
Márton
nagyúr
banggood support:
"Please note that you will be responsible for paying the return shipping fees and if there are any customs duties when we receive the parcel, you will also be responsible for paying them."Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Topikgazda
válasz Márton #20282 üzenetére
Ha innen küldöd neked nincs vám, áfa, azt mindig a címzett fizetné.
Rosszul tudod, leírtam ott hogy mit fogadnak.
Itthon 24 mm-nél vastagabb küldeményt nem kézbesítenek postaládába és címre ha nem ajánlott, ez nem az hogy külföldre mit vesznek át.
2 kg-ig levélküldeményként adható fel (nemzetközi viszonylatban a levél legkisebb mérete: 90x140 mm; legnagyobb mérete: hosszúságban, szélességben és vastagságban együttvéve 900 mm, de a leghosszabb mérete 600 mm-nél nem lehet nagyobb) ez a legolcsóbb szállítás.
A megfelelő módú feladás 500 g-ig 4385 Ft. Ha PayPal-on keresztül fizetted akkor ezt ők visszaadják[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
Köszi, akkor gondolom ha a vámárunyilatkozaton nyilatkozom, hogy visszárú, akkor nincs vám. Bár, ahogy olvasom más oldalon, UK-be 0% a vám, de áfa lehet.
A posta itthon ugye, max 2-3 centi vastag küldeményt fogad el levélküldeményként, ami befér a láda száján. Külföldre nincs ez a korlát?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Topikgazda
válasz Márton #20278 üzenetére
A vámárúnyilatkozat csatolása még nem kerül pénzbe, csak annyi kell ha vissza akarod küldeni EU-n kívülre. Valószínűleg a Magyar Posta lesz az olcsóbb levélküldeményként.
Nézz be az eBay topik Összefoglalóba a 8.b Ha eladtuk a terméket azt el is kell juttatni a vevőnek. ponthoz -
veterán
válasz Voice24 #20279 üzenetére
Az esetek nagy többségében tudják tartani, de az akkor is egy becsült intervallum!
Nekem 47 csomagból 45 már megjött, május 23 - június 5 közöttiek. A maradék kettőt megnéztem, nekem is Tallin.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Voice24
őstag
válasz Beni2360 #20271 üzenetére
Nekem is június 15., azaz a mai nap a várható kiszállítás dátuma, de ez nyilván nem fog bekövetkezni, mivel a Tallint elhagyó infó óta nincs újabb, vagyis 7 nap alatt nem tud Észtországból Budapestre érkezni a csomag. Kezdek arra gondolni, hogy a Banggood Express jelent egy kis vonatozást is. Ha nem tudják vállalni a megadott határidőt, adjanak meg hosszabbat, és akkor az ember nem ringatja magát hiú reményekbe. Jól néz ki a termék alatt a 10-15 munkanapos szállítási idő, de rohadt idegesítő, amikor azt látjuk, hogy ez is csak egy nagy humbuk...
-
Márton
nagyúr
üdv,
cseh raktárból rendelt termék visszaküldésére mi a bevált, legolcsóbb mód Mo-ról?
Kb. 10x20x20-as doboz, nincs 500g.szerk: mosz nézem, nem is oda kérik, hanem UK-be:
Skylink House, Stanwell Moor Road, Staines, Middlesex, TW19 6AB
Az már vámos dolog, amit szintén nekem kell állni?[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Topikgazda
-
Beni2360
félisten
válasz Voice24 #20270 üzenetére
Megnéztem nekem is aznap jött a levél a shipped-ről, de ez ugye tudjuk, nem igaz. Ez csak egy virtuális szállítás nyom követő lekerese.
-
Beni2360
félisten
válasz Voice24 #20267 üzenetére
Nézd meg az odalon, hogy mikor szállították ki. nem a vásárlás a lényeges. Én vettem 18.-n kiszállítva 23.-n és ezt írják az oldalukon: Csomagját várhatóan 2021-06-15-én fogják kézbesíteni. Ha kérdése van, felveheti velünk a kapcsolatot. - Azért erre a kapcsolatra oda tehetek volna egy linket. Igaz holnap ez nem igazán fog megérkezni.
Mivel EU-s szállítás nem nagyon izgat.
De az Alitól vagy 13 csomagra várok és 5 disputem van már folyamatba és 2 még biztos hozzá jön.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Voice24 #20263 üzenetére
Egy "csomagban" vagyunk nálam is épp ez a szitu. De ránézve most 15 munkanapot ír a BG, vagyis még benne vagyunk vagy mégsem. Kiszállítva Máj.23 és pénteken telt le a 15 nap.
[ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
Köszi, elég szomorú, hogy ennyire vehető komolyan a megadott 10-15 munkanapos szállítási idejük. Ha meg rájuk írok, hogy mi van, állandóan a dedós válaszukat küldik, hogy biztosan vámolási vagy időjárási körülmények miatt késik, meg érdeklődjek a helyi postán. Hát persze. Ha nincs szállítási díj, az ember nyel egyet, de ha fizetek a szállításért, azért elvárnám, hogy tartsák be a saját maguk által megadott határidőket...
-
bl4ze
veterán
válasz Voice24 #20263 üzenetére
Nekem épp ma hoz ilyet a Sprinter futár, EE posta. Nem volt gyors, így nézett ki :
15 May 2021 12:11 Parcel info received China
10 Jun 2021 20:51 Arrived to destination country Hungary
Közben volt még Netherlands és Tallinn, Estonia bejegyzés is. 1 hónapott jött, mai kézbesítéssel nézve..:. bl4ze .:.
-
Voice24
őstag
Hali!
Múltkor már írtam, úton van egy csomagom észt postás szállítással, amúgy a hivatalos mód Banggood Express. 10-15 munkanap van megadva szállítási időnek, ez szépen letelt május 18. óta, és még mindig csak annyi látszik, hogy Tallinból eljött június 8-án. Ha volt már valakinek hasonló szállítási módja és útvonala, az észtektől mennyi idő alatt szokott kézbe jutni a csomag?
Amúgy idegesítő a dolog, mert számítottam rá a megadott időn belül, ráadásul most jóval olcsóbban és szállítási díj nélkül meg tudnám ugyanazt rendelni. Én akkor 650-ft körül fizettem szállítást, most 0 forint ugyanazzal a móddal. -
zsola400
aktív tag
válasz LantosBerry8 #20261 üzenetére
Most pl. zen.com 16% visszatérítést ad Banggood-ra.
-
LantosBerry8
senior tag
-
csibe1
addikt
válasz LantosBerry8 #20259 üzenetére
A link nem jó, nem mutat sehova.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv ismét!
Erre nincs valakinek valami jó kuponja?
[Waterproof 8W led wall light] az se lenne baj, ha eu raktárból jönne...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz LantosBerry8 #20256 üzenetére
Ha nem jön össze a csoport, nem lesz másik fő aki ugyanazt megveszi, a pénzed visszakapod.
Oszd meg a kuponos topikban is a linkjét, lehet hogy lesz valaki akit érdekel. -
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Vásároltam egy nagyobb összegben banggoodon egy porszívót... Ki is fizettem, csak figyelmetlen voltam és csoportos vásárlás opció alatt vettem meg a terméket...
A termék nem került még be a megvásárolt termékek menüpont alá, az összes vásárlás alatt látom, alatta, egy visszaszámlálóval, illetve, hogy léptessek be valakit a csoportba....Mi lesz, ha letelik a visszaszámlálás? Elég kellemetlen hibába estem bele, pedig nem ez az első rendelésem az oldalról..... :/
-
Beni2360
félisten
válasz Robyka #20253 üzenetére
Ha Nem fog megérkezni az se baj mivel trükkös szállítás. ÁFA Nem játszik. De a sallangokat fizesd ki, jelöld be.
[ Szerkesztve ]
-
Robyka
aktív tag
Hogyha EU Priority Line szállítással rendelek (HK raktár) akkor megfog érkezni júli 1-ig vagy mindenképp szopó és fizetni kell rá?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Imi1981 #20251 üzenetére
Ha hétfőn elindul akkor megkapod a héten szvsz. Hétvégen ott sem dolgoznak.
-
Beni2360
félisten
-
Imi1981
veterán
-
bl4ze
veterán
válasz peti091700 #20246 üzenetére
Ne magyarul nézd - az shipped lenne azaz elküldve.
Nem pedig kiszállították.:. bl4ze .:.
-
Topikgazda
válasz peti091700 #20246 üzenetére
Kaptál egy nyomkövetési számot is hozzá. A vásárlás szállítási információinál megtalálod. Mielőtt kézbesítenék majd kapsz értesítőt a futárcégtől. Az is írták hogy 10-15 munkanap a kézbesítés, még időben van.
Talán nézz vissza pár hozzászólást a mobil app-os képernyőn azon a helyen ami a második képen jobb felső sarokban sárgával takarva a Követési szám sorban.
És azért írja hogy kiszállítva mert az van folyamatban, nem a kézbesítve, a delivered.[ Szerkesztve ]
-
peti091700
friss újonc
Sziasztok 2. An vettem az oldalon egy telefont 47 ezerert. Azt irja 8. An a raktar megkezdte az áru csomagolását 9:30 kor. Na most a kovetkezõ resz a fura 21:30 kor azt irta a terméket sterilizálták és kiszállitották, ott mutatja a kiszállított termékeknél...kérdem én mi ez most mert hacsak nem fény postával kuldik nem johet meg ilyen hamar amugy sem 😂😂 de nem is érkezett meg természetesen semmi ma 10. E van nem is gondolom hogy ilyen hamar itt kéne már lennie csak akkor miert irja azt hogy a termék kiszállítva? Vagy csak várnom kell hogy egyszer csak meg érkezzen vagy nem értem ezt a rendszert egyltalan tudhatom merre van a csomagom most valahonnan? Van valami nyomon kovetes valahol? Eus raktarbol rendeltem.direkt. koszi a segitsegeteket.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Bocs, hogy megint itt kérdezek geekbuying-ról de sajnos nincs topikja.
Pénteken rendeltem CZ raktárból egy tv boxot és nyomkövetés kedd óta van de nem változik semmit kép kép . Jól értem, hogy még fel sem adták a DHL - nek csak jelezték? Eddig azt szerettem a geekbuying-ban, hogy szupergyors volt (3-5 napon belül a rendeléstől már a kezemben volt az árú) mosr meg mintha nem történne semmi. DHL nyomkövetés pontos szokott lenni? -
Topikgazda
válasz felixo #20236 üzenetére
Halálom a fordítós oldalak belinkelve.
Mi a nyomkövetési szám az alapján tudok pontosan válaszolni.
De az Összefoglalóban leírva hogy mikor nincs + költséged, 9. Szállítási módok és egyéb információk
Vámot 150 €-ig nem kell fizetni.
Kb. mikorra várhatom a csomagot ? 10-15 munkanap[ Szerkesztve ]
-
ecaddsell
aktív tag
válasz Breaker #20226 üzenetére
AA/AAA-ból csak Ready to use/low self discharge NiMh (aminek a hátránya a max. 1.2V), az itten is linkelt AA/AAA Lithium akkuk hátránya a drop-down konverter ami akkor is fogyaszt amikor nem használod és mélykisülésbe viszi az akkut néhány hónap alatt ami végérvényesen tönkreteszi. Ilyet ne vegyetek.
Ha kell a több mint 1.2V (nekem rádiós távkioldó ilyen) csak az elem jelent hosszú távú megoldást. (Egy ideig kísérleteztem a NiZn akkuval az sem működik, nagy az önkisülése...)
A 9V-os lithium az jó, mert az 2S és a töltő rész nem viszi mélykisülésbe. -
vandor01
őstag
válasz vandor01 #20233 üzenetére
most nezem van Znter AAA-lipo CZ raktarbol [link]
2db 7000ft -ert?? na persze.... inkabb IKEA-s! 4db Ladda AAA 1500ft7000ft?
2db Znter VS 16db Ladda (4x1500)fiuk.... ennyiert ez mar reg nem arrol szol hogy occco kinabol!
de ezek szarok Znter Sorbo..... csak veszodes van vele....
vagy legalabb is nem sokkal jobb mint vmi jo NiMh....nekem adna vki egy marek SORBO-t ingyen??
letesztelnem es a felet kihajitanam mert tobb szopas vele...
a masik felet meg fontos dologba be sem raknam
max TV taviranyitoba.....CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz Ciccuka #20228 üzenetére
miert ne? letezik!!!
ez meg egy "minosegi" nek mondhato de kinai!! SORBO
azaz meg csomagon belul is akkora az elteres!!?
szoval dupla vagy fele a teljesitmeny!
annak idejen dron taviranyitoba hasznaltam nem volt sokkal hosszabb mint ha valoban minosegi toltheto AA aksit hasznaltam volna....
viszont legalabb ha lemerult azonnal kikapcsolt benne az elektronika!
vegul is a leggyengebb lancszem adta a vegso teljesitmenyt!
az meg szarabb volt mint egy jo AA toltheto NiMH..
hiaba lett volna jobb a tobbi a dron meg leesett! 1x rubb az elet az IKEA aksikkal
ma mar csak az egerembe rakom a SORBO-t....
en nem ajanlom.... szallitassal egyutt majd 9000ft es meg vamoljak is!
4db LADDA 2450-es toltheto AA aksi 2300ft...VERHETETLEN még kinabol is!
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
-
hhheni
tag
válasz Beni2360 #20225 üzenetére
egyszer, évekkel ezelőtt engem is megtaláltak egy ilyennel, úgy gondoltam, nem árt, megcsináltam, jött is a kupon meg pont is
viszont 1-2 hónap múlva (név? cím? kártyaszám alapján?) kaptam egy figyelmeztetést a banggoodtól, hogy kettős regisztrációt észleltek, ezért megszüntettem, azóta csak a régi van, békén hagytak -
vandor01
őstag
válasz Breaker #20226 üzenetére
Igen.... Az IKEAs mindent visz..... Közel van.... A teljesítménye élettartama adott megbízható etc...
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Breaker
tag
Sziasztok!
Van ajánlott márka AA/AAA akkumulátorok terén? Mindegy, hogy LiPo NiMh.
Elore is koszonom!
Üdv[ Szerkesztve ]
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
Beni2360
félisten
Egy g-mail címemere kaptam a BD-től egy levelet én pedig egy másik e-mai címmel vagyok regelve.
Szia, BG132448521
Gratulálunk! Sikeresen regisztrált Banggood taggá! Ellenőrizze most, és kap egy üdvözlő csomagot.
Az Ön kényelme érdekében létrehoztunk egy jelszót az Ön számára. stb
Ez valami próbálkozás valahonnan? Kupont - ajándékot - 50 pontot ígérnek.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz amadeus11 #20223 üzenetére
Mivel csak az EU-n kívülről érkező termékekre vonatkozik, azok amelyeket EU-n belül adnak fel nem tartoznak bele. Előzetes információ nincs arról hogy a BG tervez-e valami módosítást.
DE nincs készleten, nem véletlenül írják: Expected to ship before Jun 30[ Szerkesztve ]
-
amadeus11
senior tag
Sziasztok!
Július elsejei változások nem érintik az EU priority line szállítást? Minden úgy megy, mint eddig? Ezt a telefont szeretném megrendelni: [link] Esetleg tud valaki máshonnan olcsóbbat?There is a star
-
Beni2360
félisten
Köszi, de pár hete volt egy rendelésem ahol ki kellett választanom melyik posta pontra kérem.
-
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #20215 üzenetére
De onnan jött egészen Prágáig egy konténerben, csak épp ide a prágai indulással küldték, így lett EU-s szállítású. Gondolom megkaptad már a Fámafutártól.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Kedves V/!
Nem mintha nem örülnék de már be voltam tojva, hogy mivel Kínából rendeltem nem fog megérkezni az országba június 30 előtt erre már itt is van a csomag.
Banggood expressel rendeltem és még sem onnan jött ha jól értelmezem?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
-
Beni2360
félisten
válasz Voice24 #20206 üzenetére
Egy kontenerben van az arunk pont ez van nálam is. De ha jól emlékszem postapontra jön és észt futár fogja hozni. Van honlapunk keress rá.
-
Topikgazda
válasz Voice24 #20206 üzenetére
Azért mert az Észt Posta ott működik és tőlük származik a nyomkövetési szám, a holland reptéren szállt le a repülőgép ami vitte, de onnan megy ahhoz az ország postájához ahonnan származik az azonosító.
Hong Kong-ból nincs közvetlen járat Mo-ra ezért Frankfurtba viszik és onnan küldik ide a HK-s küldeményeket is.[ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
Hali!
Május 18-án rendeltem egy aktivitásmérőt kínai raktárból, szállítási időnek 10-15 munkanap volt megadva, Banggood Express szállítási móddal. Talán 24 órán belül "shipped" is lett a cucc, de utána elég érdekes az útja. RL.....EE a TN számom, és a követés alapján május 31-én felvették a reptérről Hollandiában (itt azt gondoltam, pár nap, és megkapom), majd a mai nap meglepve látom, hogy a csomagom Tallinba, Észtországba az elosztóba érkezett. Erős a gyanúm, hogy nem fognak beleférni a 15 munkanapba, de eleve fura, hogy ha már egyszer Hollandiába érkezett Kínából a csomagom, azt miért kell onnan Észtországba vinniük, mielőtt idehoznák. Oké, hogy elvileg észt posta, de az útvonal akkor is kacskaringós. -
tasiadam
veterán
válasz Imi1981 #20201 üzenetére
idő kell mire feldolgozzák, ezért szokott alin is asszem 1 hét lenni a feldolgozás, majd a posta, de hétvégén nem nézik. Ha hamar feldolgozzák, akkor 1-2 küldik.
Majd egy rövid beszámolót írhatsz, én Xiaomi tv sticket vettem, az 1 g iga ramos és 8gb rom-os. Netflixre és YT-ra 720p tv-hez vettem, oda elég, csak ennyiért tudom, hogy van erősebb kínai is.[ Szerkesztve ]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Nem tudtok valami jó tippet bankkártya tartóra. Valami full vékony kellene, amibe néhány darab belefér, a zsebben lévő kártyáimnak hogy ne legyen baja.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ide írok mert nincs fórumja de talán itt is sokan használják a Geekbuying-ot.
Banggod-ról rendeltem volna egy tv boxot spanyol raktárból 4-6 nap szállítással de persze mire megkaptam a fizut már csak Kínából lehetett rendelni így maradt drágábban a geekbuying. Geekbuying-ról cseh raktárból rendeltem és már rendeltem párszor mindig eu raktárból és nagyon gyors volt eddig (3-4 napon belül megkaptam az árut) . Most pénteken rendeltem de még semmi változás nincs azóta csak azt mutatja fizettem kép . Hétvégén nem dolgoznak?
Már volt így, hogy pénteken rendeltem és hétfő délelőtt már át is vettem (olasz raktárból jött akkor) szóval akkor még dolgoztak hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest