- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
válasz
Janos250 #19599 üzenetére
Nem járnál jól vele. Első körben megpróbálom visszaküldeni.
Amit tudni róla: Az asztal vagy keresztbe áll, vagy szorul. 4 óra munkával sikerült nagy nehezen megtalálni az arany középutat. 2 bakelit lap is görbe, ennek tudható be.
A marómotor szerintem max 1000 fordulatos, többre nem bírtam rávenni, egyébként gyenge.
A PCB halott, az adapter talán 0.5A lehet, 4A-t ír, de nagyon gagyi, talán 60cm körül van a kábel, ami fix. A csatlakozója US és elég gyenge, EU adapter nem fér bele az aljzatba.
A léptetőmotor kattan egyet indulás előtt- oda-vissza úton szemmel látható eltérés van (már nem mérem le, hogy mennyi, mert visszacsomagoltam). A "csúszócsapágyak", betétek tartói 3d nyomtatással készültek, gagyik. Tehát nincs olyan alkatrész, ami megérne 100 Ft-ot. Még hobby barkácsra sem jó. -
válasz
Janos250 #7381 üzenetére
El kellett volna olvasni amit erről írnak és itt is írtunk már.
Összefoglaló, 8. Speciális szállítási módok
A Banggood alábbi szállítási módokat biztosítja a kedvezőbb, áfa mentes szállítás kategóriában:
A European Direct Mail (EDM)
Mint a neve is mutatja, Európán belül kerül feladásra a csomag, így már nem kell vámot és Áfát fizetni. Ez a szállítási mód lehet nagyon lassú is.
A Priority Direct Mail (PDM)
Ha PDM, akkor a BG-nek van egy szolgáltatása, hogy tariff insurance, ez azt jelenti, ha vámeljárás alá kerül mégis a csomag, akkor a kifizetett vámot és az áfát 100 $ alatt 100%-ban, afelett meg 50%-ban kifizetik. A vámeljárási költséget (Posta 3500 Ft, futárcég 6000 Ft) azt nem fizetik.A vámértékbe bele számol minden ami a vásárláshoz kötődik, így neked majd a 113.96 $ lesz az alap.
Ez 32349 Ft, ehhez hozzáadódik a 5990 Ft, így ezekre az Áfa 10351 Ft.
Amit kapsz a DHL-től számlát azt elküldöd a Banggoodnak és visszatérítik az 50 %-át, mert 101,96 $ amit belevesznek. (Jobb lett volna 1-el kevesebbet venni, vagy csökkenteni valamivel hogy a Shipping insurance-el együtt 99,99 $ legyen.
Az eljárási díjat volt akinek kifizették, volt akinek nem, hivatalosan azt nem fizetik. -
válasz
Janos250 #7333 üzenetére
Ezt azért így lenne jobb:
Na, akkor gyorsan írom is, mert ma lejár az akció.
Ha valaki olyan IP kamerát akar venni, ami felhő nélkül is elérhető, akkor én javasolom ezt.A hozzászólásban az adott szövegrész kijelölve, majd a Link gombbal az adott Internetes oldal linkelése.
-
válasz
Janos250 #7045 üzenetére
Tavaly decemberben állították le, gondolom a karácsony forgalom okozta a gondot, de január közepétől nem volt semmi probléma. Az lehet hogy egy adott terméknél levették, de általánosságban rendelhető volt ilyen szállítással is, most meg annyit változtattak, hogy a várható szállítási időt emelték. De sajnos avalóduói szállítási idő is nőtt, hamarabb megérkezhet sima regisztrált levélként és érdemes az USA warehouse-ban is ránézni.
-
válasz
Janos250 #7035 üzenetére
Nem volt zavaró. Erre reagáltam: Van ezzel tapasztalat?
Amit már itt leírtak annál több vagy hasznosabb tapasztalat nem fog előkerülni.
Hosszabb időt írnak szállításra és az sajnos igaz, ha már a GLS kezelésében van akkor pár napon belül kézbesítik.
Mivel EU-n belül "mozgatják" nincs más összeg csak a vételár és a szállítási költség.
Nem minden termékre vehető igénybe.
Röviden összefoglalva.
Az a szállítási módtól független hogy tényleg van-e raktáron és esetleg vacakolnak a feladással több napig. -
-
-szabi-
addikt
válasz
Janos250 #7007 üzenetére
Hi
Olvastam a hozzászólásod mivel én is 5-én rendeltem EDM-el.
Gyorsan ránéztem Banggood mit ír, tegnap járt az enyém is Alsónémediben.
Néztem a GLS követést, azt írta kiszállítás alatt, erre pont csöngetnek...
A futár. Itt a csomag.
Kiszállítási idő 35 nap lett.
Mi csomagunk egy csónakkal érkezett.üdv
-
anonymus89
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest