Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Általában gyorsan megkapom a Bangoodról rendelteket, de most volt egy érdekes esetem. Rendeltem 3 apró panelt, amiből kettőre valami olyasmit írtak, hogy várni kell rá, refundot ajánlottak. Refundot kértem, és megrendeltem újra a kettőt egyben, és ami volt azt külön, ami meg is jött.
A másik kettő (augusztus 21-i rendelés) ma érkezett meg.
Gyalog jött? -
Janos250
őstag
Nagyon sokáig ünnepelnek ezek a bangoodosok.
Bangood tracking info január 26-os rendelésről:
"Sorry for not being able to ship on time, your package is already in processing, and will be shipped to you as soon as possible."
Megjelent a "Request Refund" gomb, de nekem az áru kell, nem a pénz, nem véletlenül rendeltem. -
Janos250
őstag
Rendeltem Bangoodról egy pici, 12 V-os motort.
Státusnál ez volt jó ideig:
Contact Customer
Utána refundoltak.
Gondoltam, megrendelem mégegyszer, mert elvileg van raktáron: In stock. Processing time:Ships in 24 hours
Újra: Contact CustomerMit lehet ezzel kezdeni, egyáltalán mi ez?
-
Janos250
őstag
válasz
duckymusic04 #7571 üzenetére
Szept 5. rendelés megérkezett a múlt héten, tehát valamivel több, mint egy hónap. Az utóbbi időben nagyjából ez volt a helyzet a többi EDM rendelésemnél is, de van olyan júliusi, aminek se híre, se hamva azóta se.
-
Janos250
őstag
Kösz, ez legyen okulás másoknak is, hogy a tarif insurance azért nem biztosíték. Én úgy gondoltam, hogy a Bangood sem ellensége önmagának, hogy fizessen, ezért megoldják valahol az olcsóbb vámolást. Én ezt a "ha" miatt így gondoltam. Hát, nem így lett.
Ha egyesével külön-külön rendelem, teljesen sarcmentesen bejött volna. -
Janos250
őstag
Csapdába léptem :-(
Megrendeltem 4 biztonsági kamerát 99.96 $ értékben.
Mivel 12 $-ért lehetett Tariff Insurance-ot választani, gondoltam,
ebből az árból valahol olcsó helyen levámoltatják, és én már úgy kapom meg. Hát nem!Shipping Method: Expedited Shipping Service
Order Totals
Sub-Total: US$99.96
Shipping insurance: US$2.00
Tariff Insurance: US$12.00
Shipping Fee: US$0.00
Total: US$113.96Jött a DHL levele:
Tájékoztatjuk, hogy a DHL Express Magyarország Kft. forgalmában küldeménye érkezett, vagy érkezni fog, melyet vámkezelni kell.
Kérjük, hogy válaszlevelében az e-mail tárgy mezőben hivatkozzon a korábban SMS-ben megküldött AWB számra!
Tájékoztatjuk, hogy közteher kiszabás esetén a DHL vámjogi engedélyeinek felhasználásával a vámteher megfizetése előtti árukiadásért a közteher 2,5%-a, de minimum 5.990,-Ft + ÁFA kerül kiszámlázásra!
Fehívjuk figyelmét, hogy a küldemény az érkezést követő 3. naptól raktárdíj köteles. A raktárdíj összege 4.200,-Ft + 30,-Ft/munkanap/kg + ÁFA. Válasz hiányában a küldemény a 14. nap után visszafordításra kerül!Ez így rengetegbe fog kerülni, mert fizetem a VÁM-on és ÁFÁ-n kívül a DHL őrült magas díjait is.
Mi van a biztosítási díjjal, a Tariff Insurance: US$12.00-al?
A biztosításra is fizetek VÁM-ot és ÁFÁ-t? -
Janos250
őstag
Köszi, itthon már nálam is elfogadta.
Na, akkor gyorsan írom is, mert ma lejár az akció.
Ha valaki olyan IP kamerát akar venni, ami felhő nélkül is elérhető, akkor én javasolom ezt.
A napokban érkezett meg, az előbb próbáltam ki. Router mögött van, VLC-vel "kinnről" látható, az ára kevesebb mint 7 ezer, a képe szép. Üröm is van persze, hogy a VLC-n kívül mással nem tudtam kinnről elérni, csak a benti hálóról. Persze ez még változhat a jövő héten, ha tovább próbálgatom, de akkorra már nem lesz akciós. -
Janos250
őstag
Csak nekem halt le a Bangood, vagy másnak is.
Hiába próbálok a legördülő listából más szállítási módot, nem engedi.
A Place Order gomb se él :-( -
Janos250
őstag
Kösz, rosszul fogalmaztam.
mivel korábban ezt írtam:
"07/12-én feladott rendelésre az EDM-re 0.40 $-t számolt"
"Amiket még ugyanakkor a kosárba raktam, azokra meg 0 (nulla!!!) $ szállítási díjat írt EDM-re.
Másnap, mikor meg akartam rendelni, már nem volt EDM."
Feltételeztem, hogy egy időre leállt az EDM, mert sem a 0.40 $, sem a 0 $ nem volt reális, másnap már nem is volt EDM. Azóta most próbáltam először, és láttam, hogy van EDM.
Ezért akartam azt kérdezni, hogy az újonnan megindult EDM-mel vannak-e tapasztalatok, nem a régivel.
Viszont ezek szerint csak nálam álltak át az EDM szállítási díjak 0 $-ra, és tűntek el teljesen másnapra, másoknak továbbra is minden maradt a régiben. Akkor tévedtem, bocs. -
Janos250
őstag
Kösz, folyamatosan olvasom. Nem csípem, ha valaki csak ír, de nem olvas. Én úgy tapasztaltam, hogy volt időszak (egyik rendelésem után másnap), amikor nem volt, de akkor hibás a tapasztalatom. Sorry. Azt hittem, csak most jött meg újra az EDM lehetőség. A korábbi rendelések tapasztalatait természetesen olvastam, én is írtam. Bocs, a zavarásért. Én már nem tudom törölni a hozzászólásom, de Te tudod, töröld légyszíves, ha zavaró. Kösz.
-
Janos250
őstag
Újra van EDM-mel lehetőség rendelni.
Van ezzel tapasztalat?A Kínából rendelés nem ideges embereknek való. Azoknak ott van a Vatera, meg a többiek, ezrekkel drágábban. Meg a magyar boltok. Vagy tudomásul veszi az ember, hogy vannak gondok, vagy máshonnan rendel. Pont.
-
Janos250
őstag
Július 5. rendelés (EDM):
2018-08-08 17:10:00 Alsónémedi,Hungary The parcel has reached the GLS location.
2018-08-07 23:23:56 Neuenstein,Germany The parcel has left the GLS location.
2018-08-07 23:17:34 Neuenstein,Germany The parcel has reached the GLS location.
2018-08-07 01:46:42 Puurs,Belgium The parcel was handed over to GLS.
2018-07-05 11:40:05 Puurs,Belgium The parcel data was entered into the GLS system; the parcel was not yet handed over to GLS.Ezek szerint megy, csak lassan. Belgiumban tegnap kapta meg a GLS, ma Alsónémedibe érkezett, gondolom holnap kihozzák.
Július 11. rendelésről még semmi hír.
-
Janos250
őstag
Jött az SMS a Bangoodtól, hogy nyissam meg ezt:
bit.ly/2LIAoZ2
Nem szoktam - már csak elvből se - bit.ly linkeket megnyitni, de ezzel most kivételt tettem, ide irányított:Ezt akkor értelmezzem úgy, hogy mostantól minden idétlen ötletükkel csesztetnek a telefonomon?
-
Janos250
őstag
Miért van az, hogy előzőleg 4 $ volt a szállítás, most meg egy másik tételnél, ami súlyra könnyebb, árban olcsóbb,
Expedited Shipping Service (US$11.73 & 5-8 business days)
? -
Janos250
őstag
Shipping Method: Expedited Shipping Service
Shipping Fee: US$4.07
Ship From: CN
Order Placed Date: 2018-07-27 04:04:26
Expected delivery date:2018-08-10 07:13:02Ma kihozta a DHL, tehát, ha tényleg sürgős valami, akkor érdemes így rendelni.
-
Janos250
őstag
Friss szállítási idő tapasztalatok.
Ma megjött: (VÁM határ alatt)
Shipping Method: Air Parcel Register
Order Placed Date: 2018-07-16 05:04:54
Shipped Date: 2018-07-18 02:12:56
Expected delivery date: 2018-09-07 02:12:56Ez is:
Shipping Method: Priority Air Mail
Order Placed Date: 2018-07-14 07:49:47
Shipped Date: 2018-07-15 07:35:22
Expected delivery date: 2018-08-04 07:35:2207/12-én feladott rendelésre az EDM-re 0.40 $-t számolt:
Sub-Total: US$42.13
European Direct Mail: US$0.40
insurance: US$0.84
Total: US$43.37
Fene tudja mikor jön meg, mert a jóval korábban rendeltek sem érkeztek még meg.Amiket még ugyanakkor a kosárba raktam, azokra meg 0 (nulla!!!) $ szállítási díjat írt EDM-re.
Másnap, mikor meg akartam rendelni, már nem volt EDM.Ma feladott rendelésre ezt írja:
Shipping Method: Expedited Shipping Service
Order Placed Date: 2018-07-27 04:04:26
Expected Shipping Date: 2018-07-30 04:04:26 Na, ezt nem hiszem!Én ebből azt szűrtem le, hogy ha gyorsan akarjuk megkapni, akkor nem EDM, hanem valami más.
Air Parcel Register: megjött 11 nap alatt
Priority Air Mail: megjött 13 nap alatt
Expedited Shipping Service: 3 napot ír rá, de ez biztosan nem igaz, majd kiderül ténylegesen mennyi lesz. -
Janos250
őstag
Megrendeltem egy WiFi endoszkópot. Nehogy más is csapdába lépjen! Gyakorlatilag használhatatlan, 240*320 pixeles, csak szoftveresen interpolálja fel 1200 P-re. Teljesen életlen, kis felbontású, használhatatlan a képe. Az üzleti mocsokság persze hazánkban is megvan. A V-n 11-12 ezerért árulják, de van bolt, ahol 18 ezerért.
https://www.banggood.com/1200P-IP68-8-LED-Adjustable-Lights-8mm-Waterproof-WiFi-Endoscope-Camera-for-PC-Android-iOS-Soft-Line-p-1177716.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN
Nem tudom, mit csináljak?
Reklamálni van valami értelme?
Szoktam a BG-n vásárolni, ha kitilt, az se lesz jó.
Ezt benyeltem, és ennyi?
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest