Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dozer1
csendes tag
Nem azzal van a probléma, hogy esetleg nem címre szállít a BG. Hanem azzal, hogy kivel. Kb. egy éve rendeltem a BG.-től utoljára pont úgy, mint most is akkor ill. előtte is a posta hozta a csomagokat. Annyi változott, hogy azóta regisztráltam a packetára, gondolom a telefonszám egyezés miatt gondolták a BG-nél, hogy ez milyen jó lesz nekem. A packetás köröket meg semmi kedvem nincs újra lefutni.
-
válasz
Dozer1
üzenetére
Na most akkor nem értem, ha a postás nem viszi ki és Postapontra kell menni az nem gond, viszont ha BG nem címre szállítja az már gond.
Kérhetted volna postai szállítással, is legtöbb esetben 2 féle mód van, ha ennél a rendelésnél nem volt más akkor nem szóltam.
Egyébként ha előtte megkérdezel említhettem volna hogy mire lehet számolni. -
Dozer1
csendes tag
A packeta olyan szinten megszívatott, hogy arra nincsenek szavak. Először nem tudtam kivenni egy csomagot a boxból, rendszerhiba miatt, majd több óra telefonálgatás után (beszéltem mindenkivel a cégnél, de tényleg) átkértem a csomagom egy átvételi pontra. Kb. 2 hét múlva kaptam sms-t, hogy átvehető a csomag, ami nem volt ott, újabb rendszerhiba, még két hétig hitegettek, hogy foglalkoznak az ügyemmel. Ezek után indítottam egy űrlapot náluk, hogy elveszett a csomagom, aminek a vizsgálata újabb 30 nap volt. Egy alkalommal sem hívtak vissza ill. kerestek fel email-ben (pedig ígértek, minden esetben én hívtam őket), csak akkor voltak hajlandóak visszaírni, mikor belengettem a fogyasztóvédelmet. Ekkor elismerték, hogy tényleg elveszett a csomagom, de itt még nincs vége. Kaptam tőlük egy levelet, hogy nem ők fognak kártalanítani, hanem a feladó, mivel én nem velük vagyok szerződéses kapcsolatban (WTF?). Annyi szerencsém volt, hogy a feladó tök normálisan állt a dologhoz. Ezek után megfogadtam, hogy ezzel a bandával nem szállíttatok semmit.
-
-
Dozer1
csendes tag
Most lett elegem a banggood-ból, rendeltem cseh raktárból két külön csomagot, kaptam visszaigazolást is, a számlákon az én címem van, mint postázási cím. Az a gondom, hogy most kaptam a packetatól email-t, hogy boxba mennek a csomagok, ha ezt tudom inkább nem rendelek semmit. Ezt azért mondom, mert a paketaval nem felhőtlen a kapcsolatom. A banggood is csak így mindenféle rákérdezés nélkül megteheti ezt?
-
-
-
-
Banggood priority shipping kb mennyi idő? Alis rendes rendelés 10 nap volt.
-
BMizutani
tag
Üdv két hónappal ezelőtt vásároltam egy BlitzWolf BW-HP2 Pro fejhallgatót mely az egyik pillanatról a másikra az egyik oldala bal megszűnt működni nem szól így használhatatlanná vált ez javítható esetleg? Gariztatás esetleges? Vagy felejtsem el kuka ?
A fenti hibát hogyan tudnám dokumentálni fénykép videó?
Tanácsokat köszönöm. -
herrká
senior tag
válasz
spiderpig820
üzenetére
Köszi! Ezt nem tudtam. Nem is figyeltem.
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Érdemes még pontokat gyűjtögetni, pl a napi belépésekkel? Hónapok óta nem rendeltem a BG-ről, ha igen, akkor se lehetett beváltani egy-két esettől eltekintve. Ezzel kapcsolatban másik kérdésem! Néhány pontnyira voltam december végén a 6000-től. Januári első belépésnél meglepődve láttam, hogy 3800 pont. Ez normális? Vagy úgysincs jelentősége... Köszi
-
Ombre2
csendes újonc
Köszönöm a segítséget!
Írok nekik. A postától már kértem tájékoztatást a csomagról. Ez ügyben nem vagyok túl optimista.
Kicsit megnyugodva több bejegyzést is végigolvastam, sajnos nem az én eltűnt tabletem az egyetlen....Egy adott rendelésnél meg tudjuk nézni valahol, hogy ki fogja itthon szállítani?
(korábban jött csomagom tőlük volt DPD, csomagpont, meg is érkeztek időben)
A posta közreműködésével nem szeretnék bármit is rendelni..
-
-
Ombre2
csendes újonc
Sziasztok!
Az utolsó rendelésem a Cseh központból egy tablet volt, 2022.12.18 érkezést ígértek.
2022.22.15-én megjött az üzenet, csomag átadva a Postának
csomagazonosító csatolva. A mai napig szállítás alatt van a posta szerint:
Mit tanácsoltok? Várjak még?
Visszamondható a rendelés?
Azt nem értem, ha Csehországból DHL viszi Németországba, hogy kerül ebbe a Magyar Posta, mint EU Prority Mail?Előre is köszönöm a tanácsokat.
-
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Erre gondoltam, nyugodtan indítsd az hogy nem érkezett meg, csak döntsd el előtte hogy mit szeretnél, nagy a valószínűsége hogy elveszett, ha tudsz rögtön mellékelni azt a postai igazolást amit említettem és a nyomkövetés állását, akkor simán visszaadják a pénzt, ha nincs igazolás akkor 10 nap várakozást fognak javasolni.
-
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Google fordító bőven elég, egyszerű tőmondatok legyenek, hogy az X számú rendelést nem kaptad meg és letelt a várható szállítási idő, de azt ugye megnézted hogy nem lett meghosszabbítva?
Azért van chat mert az most elérhető. -
Ronaldohun
tag
Köszi. Én is egyből a contact us-t néztem, de valamelyik oldalon ahol az enyémhez hasonló probléma felmerült, a payment ablakhoz írták a "nem kaptam meg a csomagot" opciót, én meg hülye fejjel csak ott kerestem, ezért nem találtam.
Azt viszont nem értem, miért csak live chat van. Az email lehetőség innaktív, nem lehet rákattintani. Miért? Levélben bármit leírok, de élő szóban nem szeretnék beszélni, mert nem túl acélos az angolom.
-
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Ez elveszett, de nem ahogy szokott lenni hogy Feucht-ban, hanem miután onnan elküldték. Ami ott tűnik el annál nem szokott súly adat lenni, mert addig sem jut el, de ha van súly (ennél 335 gramm) akkor az bizony szállítójárműre került. Onnan 2 munkanap alatt érkeztetni szokta a Magyar Posta és ennél mivel 15-én 06:44 van írva legkésőbb 19-én meg kellet volna kapnod. Ha a Magyar Posta nem könyveli le az átvételt akkor úgy tűnik hogy az indulási helyen veszett el, de mint írtam a több éves tapasztalat a súly megléte vagy nem megléte ami eldönti hogy nyúlták le vagy itt.
Azt tudod jelezni hogy nem kaptad, ők írnak 1 hét várakozást, neked az alatt kellene a Postától szerezni egy igazolást hogy nem került hozzájuk, nem fellelhető és ezért nem tudták kézbesíteni, ami az értelmes embereknek azt jelenti hogy elveszett, de ők ilyet nem írnak le.
Ezután ezen igazolás alapján visszakéred a pénzed.
Ha közben a MP nem találja meg, mert még az is lehetséges hogy csak egy sötét sarokban vesztegel.
Az Összefoglaló 3. Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák esetén a Contact us menüt használni.
Itt is elérhető: Help, Contact Us, segíthet.
Ha tényleg letelt a szállítási védelmi idő, ezt a dátumot aktuálisan a vásárlásnál a nyomkövetési információknál látod, nem az e-mailben kapott dátum számít, akkor látnod kellene a leírás szerinti menüpontot a reklamációra.De ez a téma hogy nem kaptad meg itt van:
After-Sales
Delivery&Logistics
Not received after estimated shipping time -
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Mi a nyomkövetési azonosító, az alapján lehet hogy tudunk pontosabb információt.
Pontosan mit akarsz reklamálni, letelt már a várható érkezési idő dátuma? -
Ronaldohun
tag
Újra ránéztem a megrendelésre, de semmi változás #21958.
Azt látom, hogy 2 hete "Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra" fázisban van. Ezzel mit lehet kezdeni?
Azt meg nem igazán látom, hol lehet reklamálni. Hiába nézem a helpet nekem nem azok a menüpontok jönnek fel, amit ott leír, de lehet hogy nagyon vak vagyok. -
-
Ronaldohun
tag
válasz
sambenez
üzenetére
Itt Magyarországon sosem tapasztaltam hosszabb szállítási időt karácsony környékén (most hagyjuk a pandémiás időszakot), ebből indultam ki. És ha egyszer a mai napig 4-5 munkanapot ígérnek - ami teljesen reális "innen" Csehországból, hiszen mégsem Indiáról beszélünk - akkor miért kellett volna kételkednem?
Karácsony ide vagy oda fene sem gondolta, hogy több hét után a magyar határig sem jut el. -
sambenez
addikt
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Nem akarlak megbántani, de külföldről karácsonyi ajándékot nem 2 héttel karácsony előtt rendelünk.
-
Ronaldohun
tag
válasz
Laxxon
üzenetére
Ugyanez nálam is. Karácsonyi ajándéknak rendeltem konzolt 2 hete a csehországi raktárból, mivel elhittem a pár napos szállítási időt. A tracking szerint "előkészítés" alatt van, úgyhogy nyilván ebből jövő hónapra sem lesz semmi. Na meg most hirtelen oldjam meg máshogy az ajándékozást. Amint lehet lemondom a francba. Remélem a refunddal nem fognak sz*rakodni, 50 ezer forintom van benne.
-
Torony 1.
tag
sziasztok.érdeklődni szeretnék,hogy a mobilalkalmazásban lévő pénzváltós játék az miért nem müködik már vagy 2 hónapja?
vagy csak nálam van valami gebasz? továbbra is engedi a pénzt gyűjteni változatlanul,csak nem látom hol lehetne beváltani mint régen 2-3 naponta,és persze minden hónap végén lenulláz teljesen,érdemes foglalkozni vele egyáltalán?
előre is köszi a segitséget.
-
axlfsi
veterán
válasz
Laxxon
üzenetére
... kezdenek ők is el gírbesztesedni?! ... ők is ezt csinálták, hogy folyton mindent "eladtak", miközben kb. semmi nem volt raktáron, mint utóbb kiderült

... értem én, hogy kell nekik a pénz, de ne legyenek már parasztok behazudni az EU-s készletet, melynek reményében rendelünk tőlük, bízva abban, hogy várhatóan ideér karácsonyig, aztán meg kiderül, hogy a kontinensen sincs az áru...
-
Laxxon
csendes tag
Banggoodnál valami karácsonyi pénzgyüjtési akció van ? Nagyon berágtam rájuk most. December elején rendeltem közel 100 ezer forint értékben,akciós raktáron lévő terméket. Cseh raktár, 5 napos szállítás. 10 nap után még mindíg feldolgozás alatt.most rájuk írtam, hogy akkor mi van? Válasz, nincs raktáron. Kérdezem: mikor lesz ? Válasz, nem tudják
. Jó akkor törlés, refund de izibe... Persze a termék továbbra is rendelhető, raktárkészletes.. igaz már nem akciós
. Ha fél évig nem írok, addig ülnek a pénzemen ?. Egy bocs kifogytunk, mit szeretnél, és nincs harag, de így.. -
dethroner
veterán
-
-
válasz
dethroner
üzenetére
Van amikor a termékre teszik rá, máskor pl. mobiltelefonnál a dobozára. de nem kell rajta lenni, ha megadsz egy másik sku azonosítót és elfogadják akkor az van amit írsz, ha nem fogadják el akkor meg csak valami egyedi dolog.
Mondjuk egymás után nem rendeletem két azonos terméket hogy egyforma-e az azonosítójuk, de gondolom nem azonos. -
dethroner
veterán
Nem veled vitázok, ne értsd félre
Csak nem ment át akkor amit írtam. Szóval Ezek a csomagoláson lévő adatok, amiket kérnek, nem köthető semmiféle módon egyedileg a termékhez. Ha a termékre lenne ragasztva, mint minden normál forgalomban lévő teremékre ragasztva ott a gyári szám, akkor tiszta sor, lefényképezem a terméket, látja rajta a kódot. De ha a csomagoláson van, azon a nyamvadt apró kartonon amiben a termék érkezett, az sehogy sem köthető egyedileg semmihez. Max annyit lehet kiokoskodni belőle, hogy mikor kinek mit küldtek benne. De ezt bőven ki lehet játszani, ha valakinek ez a célja. -
dethroner
veterán
Oké, de ez akkor sem tiszta.
Tőlük rendeltem a terméket, ott van, fent az oldalon. Most attól hogy nincs meg a csomagolás, miért lennék esetleg csaló reklamáló? Mit bizonyít hogy van egy csomagolás, amin rajta van a vonalkód?
Pl ha a szomszédomnak van egy máshonnan származó, hibás, de ugyanilyen terméke, és én rendelek egyet a Banggoodról, aztán jelzem hogy a kapott termék hibás, tessék ott a csomagogás, SKU, meg amit csak akarnak, szóval akkor hogy bizonyítja be hogy amit én kaptam az nem hibás? Ez csak amolyan szarkavarás, amíg a terméken nincs egyedi azonosító (márpedig nincs semmi rajta), addig semmi sem bizonyítja hogy melyik termék honnan származik. Csak annyit lehet kijelenteni, hogy én tőlük vásároltam egy ilyen terméket, és van a birtokomban egy ilyen termék, ami hibás. -
válasz
dethroner
üzenetére
A garanciához mindig kérik a csomagcímkét meg a SKU azonosítót szóval azt le kell fényképezni. A garanciáknál említik ezt.
Próbálkozhatsz hogy sajnos kidobtad és csak ezek vannak meg(SKU number/ order number / product ID), vagy elfogadják vagy nem.
Így szól a teljes mondat: Provide the product information (SKU number / order number / product ID) and the related proof (eg: clear photos of the package, photos or video of received item and package weight). -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Legutolsó Banggood rendelésem egy egy forrasztóállomás volt. Megérkezés után kipróbáltam, minden rendben volt, ment is be a fiókba. Ám pár héttel később valóban használni akartam, és már nem tudtam. Csináltam képet és videót a hibáról, elküldtem nekik, amire ők valami képet akarnak a csomagra ragasztott szállítási címkéről és a cikkszám vonalkódjáról, valami SKU számról.
Hát én azt a 5x10cm-es dobozt kibontás után kidobtam, a franc se gondolná hogy ezen szarakodnának. Ilyenkor mi lesz, mi a gyakorlat? -
sziasztok
ettől jobb ajánlat ilyesmire van most? Milyen kuponnal lehetne még pár %-ot elcsalni vajon?
kosárban-tokkal-vonóval 64k-ba áll meg lengyel raktárról, de, hátha valami felett elsiklottam.
Ezer éve nem rendeltem BG-ről, azokhoz a rendelésekhez meg nem is emlékszem, használtam-e kedvezményeket
-
sambenez
addikt
Ezek a Packeta-s csávók nem tökölnek. Tegnap du indult el a csomagom a csehektől, ma reggel meg már az ezred utcában volt.
-
Ránézek néhány USA raktárasra elméletben ha ott látod az opciót csak akkor van.
A szállítási biztosítás az nem árt, messziről jön. Áfa van erre nincs vám, 150 € alattiNo megnéztem párat, nem találtam Tariff insurance-t akkor a 27% áfát nem finanszírozza meg a BG. Azt kalkulálnod kell.
-
Niczo
senior tag
Köszönöm a választ. Tariff insurance sort egyáltalán nem látok, csak Shipping insurance van (ami ugye csak sérült vagy elveszett cuccra való). Kb. 2 éve sikerült egyszer US raktárból rendelnem, akkor vámolódott csak azért kérdeztem. Ha nincs Tariff insurance, akkor be kell nyeljem a vámot?
-
Szerintem végeredményben semennyivel, nézd már meg a fizetési oldalon hogy a Tariff insurance ott van-e és kell-e fizetned valamennyit érte vagy alapból jelölt, azt használva a 128 USD 60%-ig kifizetik neked ha esetleg áfa, vám lenne rá, az pedig max 27% lenne.
Ide Magyarországra EU-n belülről szokták küldeni, általában svéd postai azonosítóval, annak ellenére a posta áfáztatja, kifizeted (megelőlegezed a BG-nek) de azt a BG-től visszakéred. Itt is volt róla szó. Arra kell figyelni hogy miután beküldöd az igényt a költség igazolásokkal azt írd hogy a PayPal egyenlegre kéred az összeget, mert egyébként a BGpay-re teszik. -
Niczo
senior tag
Sziasztok! Szeretnék rendelni 128 usd-ért bg-ről, de csak US raktárban elérhető. Az oldal ezt írja szállításra: shipping method: Ship from USA via US International Shipping
Egy ekkora értéknél mekkora extra költségekkel számolhatok? -
rumos XIII
aktív tag
Új felhasználó vásárlásnál, vagy free terméket kérek, vagy a 4 dolláros kupont?
Valamiért mindig átvált magyarra az oldal, és nem tudom értelmezni.
Valahogy bekerült a kupon a rendeléshez, nem nagyon engedi törölni, és szerintem azmiatt nem tudom hozzáadni a free terméket. -
válasz
RVR400
üzenetére
Dereng valami, azt gondoltam hogy előkerült, de akkor a Miskolciak sem oldották meg mert az egy dolog hogy visszaküldik a technikai okok miatt, de aztán csak illene nyaggatni az NPKK-át hogy akkor mikor is küldik vissza a hibás adatú holland csomagot és nem arra várni hogy 11 nap után visszaküldjék Hollandiába. Milyen technikai ok lehet ami miatt itt nem lehet kézbesíteni, viszon a címzettnek visszalehet küldeni? Egyik külföldi postától sem jön úgy el - a tied annak ellenére hogy az MP azt mondja hogy nem, de ez könyvelt küldemény- hogy ne lenne rajta a címzett és ne lenne beírva az elektronikus küldeményadatok közé ugyanez. Szóval az egész eljárásuk egy felháborító hazugság volt.
-
RVR400
veterán
Tavaly (2021. év) december 8-án kaptam a postától egy ilyen üzenetet az érdeklődésemre:
"Köszönjük visszajelzését.
Tájékoztatjuk, hogy az LT874884977NL azonosítószámú küldeményét technikai okok miatt egyelőre nincs lehetőségünk kézbesítésre átadni, amiért elnézését kérjük.
Azon dolgozunk minden esetben, hogy a felmerült problémát megoldjuk és a küldeményeket minél hamarabb eljuttassuk a címzettek részére.…"
Azóta sem kaptam meg.
-
válasz
Mityu_76
üzenetére
Ezek szerint olyan dolgozik a az ottani postán akinek semmifogalma sincs a postai dolgokról,ha ez volt a szövege: azt mondta, hogy a gép adathiányt mutatott, így nem szállíthatták ki a csomagot, hanem egy nap után visszaküldik a feladónak.
Azt tényleg nem értem ha adathiány van a számítógépes nyilvántartásban akkor ugyan miért kell utaztatni a csomagot, kitéve a megsérülésnek, elvesztésnek? Ez a Magyar Posta 2022-ben. -
válasz
Mityu_76
üzenetére
Nyilvánvalóan bolondok Csanádapácán, ez Europa+ csomag szóval ők szúrtak el valamit, az NPKK ma megcsinálta amit írtam.
30 Nov 2022 09:47 Európa+ csomag érkeztetése Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Vecsés
Úgy gondolom hogy ma, holnap megy vissza Békéscsabára és azután Csanádapácára.
Ha gondolod holnap reggel 08:00-tól ezen a számon 06-1-421-7235 rákérdezhetsz (annak ellenére hogy nem vámolós) hogy most akkor onnan tőlük útba lett indítva Békéscsabai logisztikai központba, bár szerintem látnod kell majd a bejegyzések közt már reggel. -
válasz
Mityu_76
üzenetére
Mi a nyomkövetési száma? De amit mondtak neked az egy nagy baromság. Van amikor nem hiszik el a helyiek hogy nem kellett vámolni, ezért visszaküldik az NPKK-ba ahol beírják hogy mivel EU-s feladású nem kell vámolni, azután visszaküldik a kézbesítő postára és megkapod. Ha hibás a számítógépes rendszerük az nem jogosítja fel őket a visszaküldésre, csak hülyék.
-
Mityu_76
tag
Sziasztok.
Banggood-ról rendeltem Cseh raktárból szállítottak volna. A nyomon követésből láttam, hogy megérkezik a csomag a postára, de az elmúlt napokban meg visszafelé megy és már újra Pesten van. A postást megkérdezve, azt mondta, hogy a gép adathiányt mutatott, így nem szállíthatták ki a csomagot, hanem egy nap után visszaküldik a feladónak. Mit tudok tenni? A Banggood-os online csetes figura azt írta, hogy ő csak annyit lát, hogy még kézbesítés alatt van..... a Banggood oldalán meg az van, hogy kiszállított termék. -
válasz
gabelli67
üzenetére
Van nekik is munkaidejük, ha nem csak a robottal akarsz csevegni és kérni kell a törlést.
A böngészős oldalon a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kell kérni a törlést, About order és Cancel order megadva a vásárlás számát és az okot az ajánlott módon. Amit már elküldtek az nem töröltethető. -
gabelli67
csendes tag
Sziasztok, hogy lehet törölni a megrendelést?
Visszadob mindig az My orders oldalra, a chat nem reagál. azt 1rja 4 várnak!
Köszönöm -
kerlac
őstag
Sziasztok!
Van esetleg olyan személy aki tud akciós kódot intézni Banggood termékekre? Korábban működött, de a tagot nem lelem.
köszi -
válasz
Ciccuka
üzenetére
Már lehet hogy
lemaradtálróla mert csak az első 50 darab volt ezen az áron, még 11 darab van 17:42-kor.
Mivel nem a Magyar Posta fogja kézbesíteni ezért még a 399 Ft-ot sem kell fizetned.
De írtuk már ha véletlenül kell fizetni mert csak a Postához kerül és nem EU-n belülről akkor azt az összeget kifizeti neked a BG, mert náluk ez így működik, ezért lényegtelen.
Get a reimbursement of up to 100% of the tariff and processing costs (NOT exceeding 60% of the value of the item) if you are charged customs duties.
A 27% az bőven benne van a max 60%-ban. -
Ciccuka
veterán
-
válasz
gabelli67
üzenetére
Sem a Banggood-on, sem az AliEXpress-en és még céges kínai eladóknál az eBay-en nem igazán vezetik a raktár készletet pontosan.
Itt a BG annyi a vezetés ha nincs, de valamikor a jövőben várható a beszállítótól akkor előrendelhető lesz, de a vásárlások számával nem csökken automatikusan a kiírt raktári készlet. Nem érdemes arra hagyatkozni.
11.11-es az tényleg kifogyhatott (ezen az akciós napon előszokott fordulni), de elméletben azért küldeni fogják, ha teljesen kifogy és nem várható akkor írni fognak hogy törlik a vásárlást vagy vársz X ideig.
Gondolom nem fix időpontra akartál 11.11-én megrendelni valamit, mert akkor és azután pár napid bedugul a logisztika, a szállítók hiszen más helyre is szállítanak nem csak ide. -
gabelli67
csendes tag
Sziasztok, rendeltem Banggoodról egy 3d nyomtatót, november 11-én cseh raktárból, Eu priority szállításal, de sajnos mindig feldolgozás alatt van úgy hogy raktárban van. Többször beszéltem a supporttal, de csak a sablon szöveget mondják. Mi a tapasztalat várjak még, vagy el sem fog indulni. A másik amit nem értek, hogy a "termékek raktározásra várnak" mit jelent? Most akkor van készleten vagy nincs!?Köszönöm
-
demars
addikt
Szia!
Ma megkaptam én is a csomagomat, gyorsan ideért CZ raktárból. Nekem is jött sms Packeta-tól, hogy jött csomagom
Mivel rendeltem több dolgot máshonnan is, gondoltam az egyiket valaki oda küldte, de a BG volt. Igaz át kellett kocsikázni a szomszéd városba (8km) de ennyi belefér. -
Ciccuka
veterán
Ennyire lehet faragni:
Xiaomi Redmi Note 10 5G 4GB/128GB
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ez a Banggood, speciális a szállításuk még mindig, egy dolog hogy hol van a termék és egy másik az hogy Magyarországra közvetlenül honnan küldik. Náluk amikor fizetsz akkor mindent kifizetsz értéktől függetlenül.
Ha Magyar Posta lenne a kézbesítő és ha közvetlenül Kínából kapnák meg (de nem ilyen szállítást választasz), akkor merülne fel a vámolás téma, mivel nem így küldik nincs miről gondolkodni. -
válasz
DonThomasino
üzenetére
Mint írtam semmi nem változott, a BG még mindig úgy szállít mindent ahogy írtad, EU-n belülről kerül ide, ami nem és véletlenül vámolás alá esik a + költséget visszaadják.
Ez ugyan az az oldal? Mert ennyire azért nem fordít semmi félre. 3 ingyenes szállítás az első képen emezen meg csak 1, így nem stimmel a szöveg.
De én a második képen a 1,75 €-ost választanám szállításnak ha arról van szó amit meg akarsz venni és USD-ben fizetném, mert már az attól eltérő devizákat a BG rossz árfolyamon váltja át. -
válasz
DonThomasino
üzenetére
Kapcsold ki a magyar nyelvet. Ezután az első kettő szerintem az lesz hogy "Banggood Express" és "EU Priority Line", mert azoknak felelnek meg.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Lényegében nem változott semmi, még mindig ugyanúgy vásárolsz, az Összefoglalóban is írtam. Milyen szállítást látsz kiírva annál amit szeretnél megvenni? Mert a nevük változott némiképp, de lényegük nem.
Ha van Tariff insurance lehetőség akár igyenes vagy fizetős az még mindig azt jelenti hogy a termék árának 60%-áig kifizetik ha lenne valami vám, áfa költség, így 27% áfa belefér bőven. De mostanában nem hallottam ilyen esetről.A Banggood tájékoztatója az áfa változásokkal kapcsolatosan. Ez lenne az alap, de a szállítási módok ezt még befolyásolhatják, kérem megnézni 9. pontban leírtakat is.

-
DonThomasino
veterán
Ha azt látom egy terméknél hogy ,
Innen szállítva: CN
Akkor az 150EUR felett vámköteles?Hová tüntek a korábbi szállítási módok?
"Banggood Express" és "EU Priority Line"A banggoodon található összes termék tartalmazza már a áfát?
Mindegy honnan jön , és milyne szállítási móddal vagy vannak kivételek ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de az lenne a minimum, hogy legalább ad valami választási opciót a Bg., hogy nekem mi lenne a jobb.
csomagazonosító csatolva. A mai napig szállítás alatt van a posta szerint:

előre is köszi a segitséget.

. Ha fél évig nem írok, addig ülnek a pénzemen ?. Egy bocs kifogytunk, mit szeretnél, és nincs harag, de így..