-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Gyereknek keresek mesenezos tabletet, 8" körüli méretben. Tudnátok ajánlani? Évek óta van egy Lenovo Tab P8 (Tab 3 8Plus), szintén csak utazós mesenezos a nagyobbik gyereknek. Anno talán 39k volt. Árban, tudásban hasonló lenne jó, csak persze kicsit modernebb, (újabb Android), min.3GB RAM.
-
Gabesz87
veterán
Van a fúrónak doboza, azon nincs semmi. De gondolom körbe volt fóliázva ilyen fekete csomagoló fóliával (amennyire emlékszem legalább is, nem külön dobozban volt). Képet, videót persze nem csináltam, mert olcsó cucc volt, eszembe sem jutott. Szóval a csomagoló az repült a kukába valószínűleg. AKkor nincs mit tenni? Mindegy, akkor viszont kell egy másik töltőt szereznem valahonnan.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget. Rendeltem pár hete egy Topshak fúró-csavarozót CH raktárról jó akcióban, olcsón. Meg is jött, működik, szuper, viszont a töltő szerintem nem működik. A mellékelt EU kínai átalakító az mondjuk kapásból használhatatlan volt, a 2 tüskéje egyszerűen becsúszik a belsejébe. Sebaj, vettem az Euronics-ban egy normális utazó adaptert, átalakítót, viszont ezzel sem működik a töltő, nem világít rajta a LED. Írtam a BG-nak, bejelöltem, hogy repair, oknak meg hogy quality issue, kértem, hogy küldjenek új töltőt. CSatoltam egy képet is, amin be van dugva a konnektorba, de nem világít a LED, nem tölt.
Válaszban ezt kérik még: The photos of shipping label and SKU bar code, which stick on the package of the parcel and the product protecting bag.
Honnan a fenéből adjam meg ezeket, amikor a csomagolás már nincs meg? Kidobtam nyilván.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest