Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Vásároltam egy táskát, ami pár nap használat után elszakadt. Gondoltam jelzem és kérek refundot, vagy más kompenzációt.
After-Sale-nél választottam a Service Type:Refund, Question Type :Product quality issues, leírtam a problémát. Két napja nem válaszoltak. Ilyenkor mi a teendő? Jó felületen írtam nekik?
Köszönöm!
[kép] -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Telefon rendeléssel (garanciával) kapcsolatban valakinek tapasztalata?
-
törölt tag
Xiaomi Redmi Note 8 Global app[link]
-
JohnnyBoy
tag
-
dudzsi
tag
Sziasztok! Hány snatchez lehet csatlakozni? Köszi
-
JohnnyBoy
tag
Böngészős snatch link: BlitzWolf® BW-TC14 USB Type-C kábel
-
Sok pontosok figyelem! Az év végén lejárnak, nézzetek szét itt a beváltásukra.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
Próbáltam rákeresni a Redmi szóra, de egy kissé sok találatot adott ki
, szóval megkérdezném, hogy aki rendelt már a Banggoodról telefont, minden rendben volt/van vele, nyugodtan lehet rendelni? A garancia hogy működhet ha gond lenne vele? Egyébként Redmi Note 8 pro a kiszemelt. -
Voice24
őstag
Oké, köszi, persze valamennyire megértem őket is. Csak azért fura a dolog, mert közben az Aliról szintén novemberben rendelt dolgok meg szépen csorognak befelé Kínából.
Egyébként meg nyilván a webáruházaknál is tisztában vannak a karácsonyi káosszal, meddig tartana nekik a termék oldalán megadott 2-5 napot módosítani akár 10-30 napra, aztán amikor lecsengett az őrület, visszaállhat az eredeti állapot? Tisztábban látna a vevő is, és nem idegeskedne a nem érkező rendelés miatt. -
válasz
Voice24
üzenetére
Nem adtak meg fix időnek 2-5, várható szállítási időt jósoltak. A várható szót nem igazán magyaráznám és az összes jóslatra igaz hogy a harmadik fél okozta késedelmek, polgárháború, természeti katasztrófa, terrorizmus, tüntetések, sztrájkok, karácsonyi csomagdömping, eleve nem számolnak az időbe. Az hogy szerinted nincs, nem lehet késlekedés az egy dolog. Te nem látod a folyamatokat.
Amit vállaltak az hogy EU raktárból 30 napon belül, nem EU raktárból 60 napon belül kézbesítik ha ezek az időtartamok lejárnak visszaadják a pénzed. Ez fogadtad el a szerződési feltételek keretei közt. Teljesen logikus, hogy ezeket az időtartamokat ki kell várni.
Pl amit eddig a DPD 12-18 óra alatt leszállított az 3 napja sehol, erről miként tehet a BG?
Neked is ők szállítanak nagy valószínűséggel, én rájuk kérdezek mindjárt, hogy ugyan mi van a csomaggal.
Nekem karácsonyra szánt október végi megrendelések sem értek még ide. -
Voice24
őstag
Hali!
Bár múltkor feltett kérdésemre nem érkezett válasz, megpróbálkozok egy újabbal:
Jogosan akarja kiváratni velem a Banggood a 30 napot ahhoz, hogy visszatérítést vagy ilyesmit kérhessek olyankor, amikor ők 2-5 munkanapot adtak meg adott terméknél szállítási időnek?
Egy kéziporszívóról van szó, ami UK raktárból még olcsóbb is, mint máshonnan, EU Standard shipping a szállítási mód, és 2-5 munkanap van megadva. Nos, én november 26-án rendeltem meg a terméket, ami 27-én már "Shipped" lett, viszont azóta semmi, "at the national sorting hub" a helye, ami ha jól tippelem, még Angliában van. Többször írtam nekik emailt, válaszoltak is, különféle okokra hivatkoznak, mint elhúzódó vámeljárás (EU-n belül?), időjárási körülmények, és azt írják, várjam ki a rendeléstől számított 30 napot, és akkor vegyem fel velük haladéktalanul a kapcsolatot. Hiába írom nekik újra és újra, hogy EU-n belül nincs vám, meg nincsenek extrém időjárási körülmények sem, mindig ugyanez a válasz jön. Most már sajnos biztos vagyok benne, hogy Karácsonyra sem fogjuk megkapni a porszívót, ami nonszensz.
Lehet valamit kezdeni velük, vagy várjam ki tényleg a 30 napot? Mondjuk sajnos az is mindjárt letelik. -
Vertigo18
addikt
Egyetlenegy hely maradt ebben a böngészős snatchben:
-
JohnnyBoy
tag
Böngészős snatch link: mellény
Salex1-nél és Vertigo18-nál is van még egy-egy szabad hely.
-
válasz
Pisti7204
üzenetére
Nagyon nem szeretem a személyeskedést a hozzászólásokban. Ha BG alkalmazott lennék akkor sem lenne hozzá közöd, de felesleges ilyen megjegyzést tenni. Nem vagyok az, néha vásárolok tőlük.
Minden be lehet írni a topikba, de a kitalációk nincsenek összhangban a topik témájával.szabi__memo
Nem kötelező a snatch vásárlásban részt venni, 1 centeket vagy 5 pontokat költeni, nincs garancia arra hogy bármikor is sikerül nyerni.
Ezek szerint te neked a snatch miatt van regisztrációd? Nekem régóta van, de nem mindig veszek részt a promociókban, anélkül is szoktam vásárolni, hiszen eleve egy vásárlás miatt regisztráltam.
Vegyél meg valamit ha úgy gondolod hogy az nagyobb esélyt ad. Vagy ne vegyél és akkor is nyerhetsz.
Szeptember óta 20 egynéhány ember nyert itt a topikosok közül, ez ugyan nem sok az alkalmanként 3800-4200 "játékos" létszámhoz viszonyítva, de van esély. -
Pisti7204
tag
Nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, pláne nem gyártom őket, és nem gondolom, hogy Lucy Cheng átnyálazza a listát, hogy ki mennyit vásárolt. Mint ahogy a sorsolás meg a szerencsekerék, meg a fészbuk játék sorsolása se kézzel történik. Hanem algoritmussal, amit meg úgy írnak meg, ahogy akarnak, és az alapján választ ki valakit egy adatbázisból, ahogy felparaméterezik! De úgy látom, te minimum Banggood alkalmazott vagy, vagy teljes rálátásod van a működésükre. Ez esetben elnézést, hogy egyáltalán felvetettem, amit...
-
Salex1
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Én sem vettem még semmit, nem is nyertem...sőt vesztettem egy accountot. (jeleném, hogy a pontjaimat át tudták rakni az újra.)
-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem nézik, semmi értelme nincs. Teljesen lényegtelen lenne ezzel foglalkozni. A játék lényege hogy a részvétel nincs ilyen szinten vizsgálgatva. Nem kell mindenhol összeesküvést keresni. Milliárdos forgalom mellett ha költ 1 millát reklámra bőven belefér hogy olyan is nyerjen aki nem vásárolt náluk és az is ha csak 5 $ értékben vásárolt.
Nem fogjuk a nyeremények mellé még azt is kiírni hogy ki mennyit vásárolt csak azért hogy az összeesküvős elmélet gyártók megnyugodjanak. -
Pisti7204
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
VIP4 vagyok náluk, kb. 1000 usd költés, harmadikra nyertem egy Xiaomi BT fülest. Ha nézik, mennyit költesz, akkor ezek szerint nem véletlenül nyertem...

-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Másodikra.
-
cof
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Én 217 orders, 0 nyerés. Igaz még nem vettem Banggood-on soha semmit.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
PainKiller13
üzenetére
Akik játszanak és nyertek kb hány próbálkozás után sikerült?
-
PainKiller13
őstag
[link] Redmi Note 8 ide még 2 ember.
-
Vertigo18
addikt
-
Igric
tag
Böngészős [redmi note 8]
-
sing1ep1ayer
őstag
2.) Enchen Black Stone borotva
4.) Blitzwolf 3A Type-C töltőkábel[/L
Telefonra és okosórára még volt előttem hely.
-
ha3fis
tag
-
Druss
tag
Friss böngészős snatch linkek:
Enchen Black Stone 3D Electric Shaver
Electric USB Power Supply Warm Heated Vest XXXL
BlitzWolf® BW-TC14 3A USB Type-C Cable Green
Köszönöm ha csatlakozol

-
rushty
őstag
-
PainKiller13
őstag
[link] Redmi Note 8
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
gixxergabi
üzenetére
Gyerekek, az összes link Hindi nyelven nyílik meg...
-
gixxergabi
senior tag
[link] Xiaomi Redmi Note 8
-
pn4hvq
senior tag
Böngészős:
Xiaomi Redmi Note 8 Global Version 6.3 inch 48MP Quad Rear Camera 4GB 64GB 4000mAh Snapdragon 665 Octa core 4G Smartphone
Bakeey I5 Continuous Heart Rate O2 Monitor Watch Face WhatsApp Caller ID Reminder Full Metal Body Smart Watch
Original Xiaomi Piston Type-C Earphone In-ear Stereo Aluminum alloy Earbuds Headphone with Mic
Enchen Black Stone 3D Electric Shaver Smart Control Blocking Protection Razor for Men Gift from xiaomi youpin
Electric USB Power Supply Warm Heated Vest Intelligent Heating Jacket Racing Coat Best For Winter
BlitzWolf® BW-TC14 3A USB Type-C Charging Data Cable 3ft/0.91m For Oneplus 7 Xiaomi Mi9 Redmi Note 7 f1 S10 -
JohnnyBoy
tag
-
melindacu
újonc
Itt már biztatóbb, köszönöm!
-
válasz
melindacu
üzenetére
Majd a GLS-nél nézd ez még nem került a GLS belgiumi logisztikai központjába. Ez a 12. munkanap.
Mivel nagy eséllyel Kínából indult azon az útvonalon van ahol majd EU-s küldemény lesz belőle a könnyített vámolással.
60 nap után a vétel napjától számolva visszajár a pénz ez a garancia van a szállításra. -
sysrq
őstag
UK raktárból mi az átlag érkezés? Nem izgulok csak szerintem a posta elvesztette a kijáró emberét, lehet hogy már a postán van de értesítő nem fog eljutni hozzám, túl korán sem mennék, már ismernek, nem szeretjük egymást.
-
jans82
csendes tag
válasz
sambenez
üzenetére
Nem rendeltem még erről az oldalról, sem a gearbestről. Felültem a különböző kínai cuccos oldalak cikkeinek, akik írogatták, hogy még a nov. 29-ei black fridayes cuccok is megérkeznek karácsonyra. Nem türelmetlen vagyok csak jó lett volna betenni a fa alá az ajándék telefont. Ha én túlélem Feuchtot. Többet nem rendelek így az biztos.
-
jans82
csendes tag
válasz
sambenez
üzenetére
Az Ő csomagja 7 nap alatt jutott el oda, ahová az enyém 18 alatt, és úgy néz ki teljesen ugyanazt az utat járja az enyém is. Ha ezt veszem alapul mindegy, hogy most a 11. munkanapnál járok az ígért 7-15 alatt se fog ideérni. A kollégám 2 nappal később rendelt ugyanonnan, már nála a telefon. A kérdésedre válaszolva, akár járhatna már a kezemben is a csomagom.
-
JohnnyBoy
tag
-
w.miki
veterán
Már csak 5 ember kell: Fekete Redmi 8
-
ptesza
senior tag
Friss böngészős linkek. Legyen szerencsénk!
[link] Xiaomi Redmi 8 Smartphone
[link] Xiaomi Mi band 5 Smart Watch
[link] Haylou GT2 TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone
[link] Mi Backpack Classic Business Backpacks
[link] BlitzWolf® BW-BS10 All In One Portable bluetooth Selfie Stick
[link] Enchen Black Stone 3D Electric ShaverMi band és hátizsák snatch kerestetik.

-
Vertigo18
addikt
6 böngészős snatch innen is...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, szóval megkérdezném, hogy aki rendelt már a Banggoodról telefont, minden rendben volt/van vele, nyugodtan lehet rendelni? A garancia hogy működhet ha gond lenne vele? Egyébként Redmi Note 8 pro a kiszemelt.

)