- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
nussa5
aktív tag
válasz
LaptopSystem #46929 üzenetére
Nézd meg a legújabb HDS-el, mert a 3.6 már elég régi. Az új már a 4.10 verzió.
-
ravail
senior tag
válasz
LaptopSystem #46754 üzenetére
Mellesleg, ahoz, hogy a gépeden lévő riportot megnézhessük, valahova fel kellene tenned. Így, az csak a te gépeden van, mások nem láthatják!
A megoldásban javaslom, először kövesd a aszkértőnk, Fire/SOUL/CD jaaslatában leírtakat és ha így nem boldogulnál, akkor folyamodj a driver kereső és frissítő programokhoz. -
válasz
LaptopSystem #46753 üzenetére
1. Eszközkezelőben nézd meg, hogy egyáltalán látszik-e a VGA csoportban az Nvidia kártya. Ha esetleg nem, akkor lehetséges, hogy a BIOS-ban van letiltva. Ellenőrizd ekkor, hogy a BIOS-ban a VGA (vagy egyéb néven) szereplő opció Switchable-n legyen
2. Ha ezután már megjelenik az eszközkezelőben, akkor először az Intel VGA driver-t kell telepíteni(Dell oldalán ifent van)
3. Ha ez is megvan, akkor mehet az NVidia driver: Quadro 1000M - W8/W7/Vista x64 driver -
ravail
senior tag
válasz
LaptopSystem #46753 üzenetére
Szia!
Illetve, ha a Muerte75 átal javasolttal nem boldogulsz, akkor próbáld meg a "DriverPack Solution 12.3 Full"-t, ami ingyenes, és én ezzel boldogulni szoktam. Ha más gépen nem akarod használni a letöltött Full-t, akkor a Lite is elég.
Sok sikert! -
Muerte
addikt
válasz
LaptopSystem #46754 üzenetére
Driver Genius megoldja a problémádat.
-
Dell XPS
veterán
válasz
LaptopSystem #44235 üzenetére
Szia,
mi oldódott meg?köszörü kolléga már segített Neked....
-
köszörü
tag
válasz
LaptopSystem #44226 üzenetére
ok
-
köszörü
tag
válasz
LaptopSystem #44224 üzenetére
[link]
External Mirror 1 zip csak kattints rákb 10 másodperc mulva elindul aletöltés
-
köszörü
tag
válasz
LaptopSystem #44222 üzenetére
helló [link]
-
Zoli0726
aktív tag
válasz
LaptopSystem #42374 üzenetére
kipróbáltad más akkuval is, a töltő jó, az akku jó, a rendszer újra van húzva, én második körben is a töltőáramkörre tippelek.
-
selenge
tag
válasz
LaptopSystem #42366 üzenetére
Eleg fura, es masik aksit probaltal benne? Mert ha mugy minden rendben ezen teren akkor talan nem hw problema...
-
selenge
tag
válasz
LaptopSystem #42356 üzenetére
töltő csatlakozót nézted? illetve csak aksiról megy a gép?
-
selenge
tag
válasz
LaptopSystem #42353 üzenetére
Aksi tesztet futtattal? Vagy masik gepben probaltad?
-
Dell XPS
veterán
válasz
LaptopSystem #41985 üzenetére
Szia Zoli,
Szerintem már biztos találtál..... írjál egy privit,hogy rendeződtek esetleg a dolgok?? Alfa"
-
vilmaboy
őstag
válasz
LaptopSystem #38655 üzenetére
akkor keress hozzá hardverazonosító alapján...
-
Kbali
nagyúr
válasz
LaptopSystem #38652 üzenetére
Vista-sat néztél már? Lehet, hogy csak ahhoz van, viszont azzal megy Win7 alatt is.
-
vilmaboy
őstag
válasz
LaptopSystem #38652 üzenetére
ha feldobsz egy driveridentifier nevü progit, az megkeresi neked a drivert. Én is ezt használom, ha nincs valami supporton... apropo... nincs supporton működő??
-
Kommy
veterán
válasz
LaptopSystem #37675 üzenetére
biztos, hogy van benne mikorfon, mert az csak egy opcionális dolog benne.
(#37674) cymy: azt írja, hogy kacsold be a bluetooth-t, hogy registrálni és felfedezhető legyen téve.
AMúy szerintem az is előfordulhat, hogy nincs is bluetooth a gépedben. az eszközkezelőben van egyáltalálln bluetooth? -
válasz
LaptopSystem #34716 üzenetére
Valami azt súgja, hogy nem a hardver esetlegesen kevés erőforrásaival lenne baj
-
eketomy
senior tag
válasz
LaptopSystem #34709 üzenetére
sztem a microsoft visual c++ valamelyik verzióját hiányolja, ill. dx10 + dx11-et is meg lehetne próbálni feltelepíteni, sztem az segít!
-
válasz
LaptopSystem #34709 üzenetére
Pedig általában az a gyógyír az ilyesmire...
-
válasz
LaptopSystem #34706 üzenetére
Még mindig.
dxwebsetup.exe megvolt?
-
válasz
LaptopSystem #34693 üzenetére
Így a tuti
-
válasz
LaptopSystem #34686 üzenetére
A szalagkábel meg van?
-
eketomy
senior tag
válasz
LaptopSystem #34686 üzenetére
Hát azt nem tudom, így hirtelen hogy van -e hdd kerete, de sztem van! De szét kellene szedni ahhoz hogy meglássuk, ha van akkor abba bele lehet valahogy építeni, ha már 2db csavar fogja az ssd-t akkor az bőven elég!
-
eketomy
senior tag
válasz
LaptopSystem #34684 üzenetére
Hmm, sztem előbb meg kellene próbálni keret nélkül beszerelni, mert a csatlakozás az u.olyan, sőőt a legtöbb laptophoz van gyári hdd keret, sztem arra rá is lehetne valahogy csavarozni, csak ez ugye kisebb helyet foglal!
ha nem megy akkor viszont kell szerezni egy átalakító keretet, na de hogy azt hogy hol az már egy jó kérdés, létezni sztem létezik csak ritka nagyon! -
rgeorge
addikt
válasz
LaptopSystem #34678 üzenetére
Ez egy 1.8"-es SATA? A képen kicsit furcsa a csatlakozó. Akkor valami 1.8"-2.5" átalakító/beépítőkeret kell, ha a notebook 2.5"-öst fogad.
-
eketomy
senior tag
válasz
LaptopSystem #34678 üzenetére
hi! a noti hátulját kell megbontani, azt jó lenne tudni mondjuk hogy milyen noti, és a winyó helyére kellene betenni, magyarul a hdd-t ki az ssd-t be!
de tudni kellene hogy milyen noti, bár a legtöbbön egy hátlapot kell leszedni és ott vannak a cuccok így a winyó is -
Balaena
csendes tag
válasz
LaptopSystem #34358 üzenetére
Alfa, ordif, Tomy, köszönöm a válaszokat!
-
válasz
LaptopSystem #34360 üzenetére
Ha a gyártó kettő évet ad rá akkor nincs.
-
eketomy
senior tag
válasz
LaptopSystem #34278 üzenetére
attól hogy xp van rajta még nem fog jobban szólni, javaslom, hogy próbáld meg win7 alatt driver nélkül, elméletileg win7 alapból felismeri a driver csak azért kell hogy teljesen ki tudd használni a hangkari tulajdonságait!
vagy próbáld meg egy friss win7 driverrel! milyen hangkari is van abba a notiba?
vista driverrel is sokszor működni szokott a win7 azt is kilehet próbálni! -
eketomy
senior tag
válasz
LaptopSystem #34276 üzenetére
hát ha van több ilyen notid a birtokodban és ha mindegyik halk akkor ez biztosan tipushiba. találkoztam már én is pár olyan notival ami tök halk volt. 2 megoldás van vagy teljesen szétszeded kiszeded belőle a hangszórót és megpróbálsz egy hasonló nagyságút keresni (talán más szériáét ami hangosabb) és kicserélni. Vagy az egyszerűbb megoldás ha veszel hozzá kis hangszórókat és külön rákötöd, úgy hangosabb lesz, vagy valami komolyabb cuccot is ráköthetsz!
-
eketomy
senior tag
válasz
LaptopSystem #34152 üzenetére
Nincsmit!
-
válasz
LaptopSystem #34150 üzenetére
köszi szépen sikerült az első volt a jó
-
eketomy
senior tag
válasz
LaptopSystem #34144 üzenetére
Nemtudom, hogy neked a sima ac97-es vagy a hd chipsetes kell, de itt van még egy ami hd-s!
-
eketomy
senior tag
válasz
-
eketomy
senior tag
válasz
Bocs, nem voltam gép közelben, nézek akkor neked valami 32bites verzióhoz!
-
eketomy
senior tag
válasz
LaptopSystem #34139 üzenetére
Akkor nézek másikat! A második nálam simán lejött!!!
-
válasz
LaptopSystem #34138 üzenetére
az első az biztos nem jó a második meg nem jön le
-
eketomy
senior tag
válasz
LaptopSystem #34136 üzenetére
Találtam kettőt remélem jó lesz legalább az egyik!
-
eketomy
senior tag
válasz
LaptopSystem #34116 üzenetére
Tudni kellene, hogy milyen hangkari van benne, nézd meg egy Aida-val és utánna már tudok linket küldeni!
-
Killing
addikt
válasz
LaptopSystem #34128 üzenetére
Amúgy a Sata III-as HDD jó ebbe? Vagy csak a Sata II-est 'eszi' meg?
-
Killing
addikt
válasz
LaptopSystem #34126 üzenetére
Köszönöm!
Amúgy van egy 160 GB-os külső USB 2.0-ás vinyóm (Seagate), ha arra töltök akkor is azt írja hogy a lemez túlterhelt. Szerintem ez azért van mert a digi-s netem 10-11 MB/s-al húzza le a cuccokat aztán nem bírja az iramot.
-
Killing
addikt
válasz
LaptopSystem #34123 üzenetére
Kis méretűek, nekem 500 GB kéne a torrent miatt. Másodlagosnak bevállalnám, dehát ez a notebook jellege miatt nem megoldható. No meg nem is vagyok újgazdag hogy nagy méretű SSD-t vegyek.
-
Killing
addikt
válasz
LaptopSystem #34121 üzenetére
Ki tudja mennyi ideig nyúzták őket és mire/hogyan használták. Torrenthez ez fontos tényező, a mostani 5400 rpm-es lemezem működött 2 évig torrentezésre használva, de kezd nyűglődni, az Utorrent azt írja hogy a lemez túlterhelt (80/25-ös digi nettel), hiába állítgatom én a cache 1536 MB-a, ha letölt 1,5 GB-ot már túlterhelt a lemez.
-
Killing
addikt
válasz
LaptopSystem #34119 üzenetére
Ez Sata III-as, visszafele kompatibilis vagy ez nem jó bele? Használtat nem szívesen vennék, egyenlőre meg csak ezt találtam notebook vinyónak ami 7200 rpm-es. Habár az árát kicsit sokallom, de ha kell hát kell.
-
NEMO1968
őstag
válasz
LaptopSystem #34113 üzenetére
Ja,így mindjárt más a leányzó fekvése
.
Egy próbát ez is megér. -
NEMO1968
őstag
válasz
LaptopSystem #34110 üzenetére
Szerintem attól nem lenne szabad villódznia,pláne nem teljesen elfeketednie.
Ezt könnyen tesztelhetd.
Világísd rá egy kisebb elemlámpával,majd lekapod róla a fényt,majd megint vissza.
Ha előjön a hiba,megvan a bűnös,de akkor sem szabályos működés. -
NEMO1968
őstag
válasz
LaptopSystem #34108 üzenetére
Szia!
Sok minden lehet.
Mikor elmegy a világítás,halványan látod rajta a képet?
Ebben az esetben a fénycső vagy az invertered a hibás.
Ha nem,úgy szalagkábel vagy akár a VGA is rosszalkodhat. -
eketomy
senior tag
válasz
LaptopSystem #33874 üzenetére
Nem lehet hogy csak az a baj, hogy nagyon poros a venti és nem tud kellő levegőt áramoltatni a procinak ez miatt kapcsol nagyobb fordulatra! Sztem tisztítsd ki jó alaposan ill. pasztázd újra a procit is az megoldja a problémád.
-
eketomy
senior tag
válasz
LaptopSystem #33837 üzenetére
Próbáld meg először ezt, sztem jó lesz!
-
Hunter2
addikt
válasz
LaptopSystem #33816 üzenetére
lenovo-nál szoftverből beállítható hogy így töltsön az akksi hosszabb élettartama miatt.
Lehet hogy itt is ez van. -
kenwood3
addikt
válasz
LaptopSystem #33750 üzenetére
Talán innen [link] ? Milyen wifi kari van benne?
-
vikcsi
senior tag
válasz
LaptopSystem #33754 üzenetére
Meglesz, köszi szépen
Alaplap hiba - amire a legtöbben gyanakodnak azonnal - nem lehet, mert akkor máskor is előjönne, igaz? -
vikcsi
senior tag
válasz
LaptopSystem #33752 üzenetére
Benne van, minden bizonnyal. De akkor működés közben nem kellene fagynia?
-
tvamos
nagyúr
válasz
LaptopSystem #33401 üzenetére
Nekem Dell Precision van, ez a 3. Precision gepem.
Naggggyon fincsi!!!
Plane, ha a ceg nem lenne maniakusan idiota,
es nem kene XP-64-et hasznalni! -
válasz
LaptopSystem #33401 üzenetére
http://logout.hu/cikk/dell_precision_m4600_mobil_munka/bevezeto.html
csƵ:
Igen, közben már eszembe jutott, mivel fentebb írtad, h nem wi-fit használsz.Nálad valami más miatt dobál le.
-
blueMerle
veterán
válasz
LaptopSystem #33395 üzenetére
Ha garis én nem bontanám meg, de Te tudod
-
blueMerle
veterán
válasz
LaptopSystem #33391 üzenetére
Jaja pontosan, ugyhogy irány a szerviz
csƵ: link a notiról?
-
válasz
LaptopSystem #33387 üzenetére
Fordítva építették be a kamerát.
Asusnál ez jellemző volt, adtak is hozzá programot.A driverek közül pontosan azt tettétek fel rá, ami való hozzá?
Másrészt van ott program, ami elfordítja a képet.Az MSN, Skype video is fejtetőn van? Vagy csak az egyéb kameraprogram mutat fejtetős képet?
-
blueMerle
veterán
válasz
LaptopSystem #33387 üzenetére
Bios frissites, kamera vezerlo frissitése, esetleg komplett told fel ujra a wint, ha ez sem segít akkor sajna fordítva van beszerelve, irány a szerviz. /ez jellemezo a K szériára, én is láttam anno ilyen K50AB notebookot amiben a webcam fordítva volt/
-
Muerte
addikt
válasz
LaptopSystem #32656 üzenetére
Nem lehet javítani mert az egybe van öntve ergó képtelenség szétszedni,csak csere játszik.
-
Muerte
addikt
válasz
LaptopSystem #32644 üzenetére
A középső az a proci hűtő [link]
-
Muerte
addikt
válasz
LaptopSystem #32639 üzenetére
Ez elég tág fogalom hogy M17x-hez hűtőt.Tipus r1,r2,r3? Milyen hűtőt?,mer' éppen csak 3 van bennük darabonként.
-
válasz
LaptopSystem #32519 üzenetére
itt mindent megtalálsz. Fontos a letöltés csak internet explorer alól megy,Firefoxnál nem müködik
-
endruboy1
senior tag
válasz
LaptopSystem #32523 üzenetére
Akkor próbáld meg ezt az automatikus driver keresést futtatni.
-
endruboy1
senior tag
válasz
LaptopSystem #32519 üzenetére
Szerintem ez.
-
SirKero
őstag
válasz
LaptopSystem #32307 üzenetére
Szia.
Elindítottam és azt írja,hogy nincs elérhető frissítés. -
SirKero
őstag
válasz
LaptopSystem #32305 üzenetére
Azt nem.
A Driver Genius pakolt fel mindent
Tudnál egy direct linket a lenovo Vantage letöltéshez? -
Boglya
senior tag
válasz
LaptopSystem #32299 üzenetére
Igen, az sem segített. Leszedtem egy keytest nevű programot, azon titszán látszik, hogy a jobb shift lenyomásakor a * gomb is lenyomódik, és fordítva. Tehát ha a * gombot nyomva tartom, tudok nagybetűket írni, hurrá. Épp 3 hete sikerült kifognom egy szériahibás samsung fényképezőgépet, úgy látszik most is belenyúltam a tutiba.
-
kaligula
tag
válasz
LaptopSystem #32294 üzenetére
ha az USB device van beállítva elsődleges BOOT eszköznek, akkor bedugott flash stb esetén a rendszer próbál onnan indulni bekapcsoláskor.
-
mokus1
addikt
válasz
LaptopSystem #32292 üzenetére
Szia!
Én megnézném a Boot sorrendet ,USB-ről bootolsz-e illetve engedném a a biosban szintén az usb-s hardvereket. -
kendeee
aktív tag
válasz
LaptopSystem #32057 üzenetére
1., Először is boot-olj be a win7 telepítővel. Készíts 2 partíciót tetszés szerint és formázd is őket. Ha kész indítsd újra a gépet és tegyél be egy linux live cd-t vagy hiren's boot cd-t.. Dugd be a pendrive-ot. ha bejött a live/xp, akkor húzd át a file-t a pen-ről a másodlagos partícióra. Majd indítsd újra a gépet és kezd el a win7 telepítést, töltsd be a másodlagos partícióról a ahci-t, és win7 telepítés az 1-es partícióra.
2., Vagy vedd ki a laptop hdd-jét és dugd rá az asztalira formázd tetszés szerint..stb (mint az első lehetőségnél folytasd az eljárást)
3., Tegyél fel egy xp-t, majd tegyél fel minden drivert és frissítsd a rendszert win7-re...
4.,Menj be a bios-ba és csinálj egy 'factory default'-ot lenovo nem tudom minek nevezi. és utána telepítsd a rendszert.
Nagyon sok megoldás létezik. Folytathatnám. Lehetetlen nincs
Milyen az a win7 telepítő? Most már nagyon kíváncsi vagyok.
-
kendeee
aktív tag
válasz
LaptopSystem #32054 üzenetére
A pendrive legyen bedugva már a telepítő indításánál, ne csak akkor, mikor a file-t kell kiválsztani.
-
kendeee
aktív tag
válasz
LaptopSystem #32041 üzenetére
Akkor se lesz ahci támogatás...viszont azt nem tudom, hogy ha befrissíted a másik géppel a win-t akkor lesz-e...A legegyszerűbb megoldást már írták. Ez után kellene infózni, hogyan is kell..Nekem most sajna dolgom van nem tudok neked utánanézni, esetleg a holnapi nap.
-
kendeee
aktív tag
válasz
LaptopSystem #32038 üzenetére
Igazad van! Mondhatná, kérdezhetné, felszólithatna, de nem teszi. Talán felirhatunk a win7-nek még 1 hibát. Nem jártam még igy, ultimate még sosem bosszantott fel.
-
rgeorge
addikt
válasz
LaptopSystem #32035 üzenetére
Pl. Lenovo.com, intel.com (ismerned kell a chipset típusát) vagy amd.
-
rgeorge
addikt
válasz
LaptopSystem #32033 üzenetére
Akkor hibádzik a Win7 alól az AHCI driver. Ezért dob hátast boot-nál. Állitsd vissza Compatibility módra, Win7 alá tedd fel az AHCI drivert, majd vissza a BIOS-t AHCI-re.
-
kendeee
aktív tag
válasz
LaptopSystem #32030 üzenetére
Teljesen felment a win? Biosban jártál, a sata módot kellene még megpróbálni átállitani: most hirtelen nem tudom talán sata/ata és ahci mód van.
A boothoz mikor elér ir ki valamit? Vagy csak a kurzor villog?Vagy sima fekete a kép és nem történik semmi? -
Csabee.
nagyúr
válasz
LaptopSystem #31790 üzenetére
Sajnos akkor ez ilyen. Esetleg kérdezd meg abba a topicba (Ha van ilyen) ami a géped típus száma, hogy másnak milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban! Hátha segít valaki!
-
kendeee
aktív tag
válasz
LaptopSystem #31728 üzenetére
Biztosan az sem fog működni rendesen. Az általad leírtak alapján a töltőelektronikád mehetett tönkre, samsung notebooknál láttam már ilyet.(szétégett a panelon a töltőelektronika)
Reméljük a Te esetedben nem ez történt. Nézd meg és próbáld ki, amiket mondtam, illetve cseréld meg a két notebook töltőjét is, ha még mindig fent áll a hiba. Lehet csak abban száradt ki egy kondi és már nem képes leadni a megfelelő Ampert/Voltot. -
kendeee
aktív tag
válasz
LaptopSystem #31726 üzenetére
És a másik gép akkuja is hasonló dolgokat produkál a tiédben?
-
kendeee
aktív tag
válasz
LaptopSystem #31724 üzenetére
Akkor sajnos az akku hibát kizártad. Írtad, hogy új az akku, a régivel ment a laptop rendesen?
Csainálj majd a biosban egy factory default beállítást, ha van rá lehetőség. Illetve nézd meg, hogy a másik laptop és a tied bios verziója megegyezik-e. -
kendeee
aktív tag
válasz
LaptopSystem #31720 üzenetére
Véletlen nem garanciális az akku? Bios-ban felismeri, van valamilyen teszt ott neki?
-
kendeee
aktív tag
válasz
LaptopSystem #31717 üzenetére
Szia! Az akku gyári, eredeti? Töltés közben van ez a hibajelenség, vagy mindig, mikor akku benne van(tehát feltöltött állapotban is) ? Az a "jobb" eset, ha csak az akku cella ment zárlatba, illetve az akku elektronika, a rosszabb, ha az alaplapi elektronika tilt. Gondolom nincs esély rá, hogy kérj egyet kölcsön valakitől...azzal mit produkál..
-
juventus85
tag
válasz
LaptopSystem #31717 üzenetére
meghalt az aksid, cserèled kell. Nekem is lenne kèrdésem mèghozzà az h mit jelent az hogy dedikàlt vga?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
LaptopSystem #31555 üzenetére
Raktál fel illesztő programot a kijelzőhöz? Mikor jelentkezik a hibajelenség?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
LaptopSystem #31513 üzenetére
Első körben én kivenném a merevlemezt, és megpróbálnám úgy bekapcsolni és hagyni mit csinál... ha ezzel nem fagy is lefagy, akkor memóriára tudok gondolni.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
LaptopSystem #31490 üzenetére
Igen, elég drágának tűnnek újonnan. De lehet találsz olcsóbbat is hosszabb böngészés után.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
LaptopSystem #31488 üzenetére
-
kendeee
aktív tag
válasz
LaptopSystem #30832 üzenetére
Több kétmagos laptopom is volt, sosem volt 5 C-nál nagyobb differencia a magok között. Mind inteles volt, AMD-vel nem tudom mi a helyzet.....
-
Csabee.
nagyúr
válasz
LaptopSystem #30715 üzenetére
A laptok biosa ehhez túl "buta", nem pc- hogy lehessen tuningolni és húzni, ami érthető is, ugyanis közel sem rendelkezik olyan jó hűtésrendszerrel mint egyes tuning pc-k. Szerintem nem lesz rá lehetőséged hogy felhúzd a memória frekijét.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
LaptopSystem #30706 üzenetére
Igen! A proci ha 1333at kezel akkor annyin fogja kezelni. Vagy arra gondolsz hogy feltudod-e húzni a 1600ra?
-
kendeee
aktív tag
válasz
LaptopSystem #30278 üzenetére
Írj neki privátot, milyen áron adja és szereli be neked a kijelzőt.
Van referenciája (nem ismerem, csak találtam) -
TazLeacher
nagyúr
válasz
LaptopSystem #30278 üzenetére
tárgytalan...
-
Z86
őstag
válasz
LaptopSystem #30192 üzenetére
Integrált, így nem cserélhető. [link]
-
padra
aktív tag
válasz
LaptopSystem #30166 üzenetére
Úgy tudom az Intel Atom környékén van teljesítményben (ha nem jól tudom valaki úgyis kijavít),de szerintem általános használatra megfelel,persze tényleg semmi extra. A baj még mindig az hogy csak 1 év gar van a PB-re,bár van akiket nemzavar.
-
-
padra
aktív tag
válasz
LaptopSystem #30162 üzenetére
Az a baj hogy egy év gari van rá,ami nem bővíthető.Ha leirnad hogy mire kell,és mennyit szansz rá,akkor könnyebben segítünk.
-
nightmare13
őstag
válasz
LaptopSystem #28267 üzenetére
Valószínűleg azért 1333 Mhz, mert annyit kezel le az alaplapi chipkészlet. Másrészt a windows élményindex semmitmondó, futass everest memtestet, és ha nagyon elmarad a mezőnyétől, akkor van gond.
Harmadrészt, ne fotózd a kijelzőt, hanem:
PRINT SCREEN gomb (vagy fn+megfelelő gomb kombinációja) --> Paint ---> beillesztés ---> Mentés másként---> alul Jpeg ---> OK
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Subaru topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Philips LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest