- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
-
Laszmen
aktív tag
válasz
kendeee #36853 üzenetére
Ő gépe szerintem a Toshiba Satellite A300-20B
-
Laszmen
aktív tag
válasz
kendeee #36852 üzenetére
Igen! De én ajánlom az egységes fejlesztést, T9300 már túl erős lenne, és nem biztos hogy hűtésileg megfelelő lenne hozzá a gép, meg azért nem olcsó egy ilyen processzor, van itt fent hardveren is használtan 25k-.ért, na már most ha eladja a gépet, és rak hozzá pár ezret, már vesz komoly kis gépet, ami ddr3-as rammal, és mxm-es vga-val felszerelt..
-
!attis!
tag
válasz
kendeee #36691 üzenetére
halványan kép van folyamatossan. minden gyári. probáltam ki-be hajtani ugyan az, nem változik. gazdája szerint mar napok óta elkezdte, hogy pirosas lett a kép, majd egy idő utàn megjavult.most teljesen meghalt. bekapcsolàskor bevillanik pirosassan, làtszik is a acer logo.windows indítàsànàl csak halvànyan valami, egyértelmüen elmegy a háttérvilágítàs.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
kendeee #36593 üzenetére
tudom sajnos, nagyon el vannak szallva a vinyoarak, persze az eladok meg ki is hasznaljak (attol fuggetlenul, hogy az 5eves notivinyojat nemnagyon erintette a 'mostani' arviz)
amugy nekem jo lenne hong kongbol is, nem baj a szallitasi ido sem, de ebayen is alig talalok rendeset.
esetleg van mas tipped hol kellene neznem? (kulfoldi rendeles nem akadaly)
koszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
kendeee #36582 üzenetére
köszi a választ!
van egy notiban egy 120-as vinyó, amire igényt tartanék és kellene akkora bele, amire elfér egy xp vagy ubuntu. csak netre volna használva, meg remote access-hez. viszont nem találok olcsó megoldást, amivel helyettesíteni tudnám a 120-as vinyót. pendrive meg lassú lenne (bár használtam már úgy ubuntut, de nem az igazi...)
esetleg, ha van valakinek ötlete, netán eladó kicsi vinyója, szívesen venném ha írja.
köszi!
-
Laszmen
aktív tag
válasz
kendeee #36545 üzenetére
Na de várjál! Attól függ hogy ezek a hibák miért jöttek elő?! Mert ha le volt ejtve a gép, arról a gyártó nem tehet, és a szerviz sem fog cserét alkalmazni..
Az hogy a billentyűzet lötyög" ezt kifejthetnéd bővebben is, + a piros pixel pöttyök is érdekesek, ez egy masszív jól összerakott gép, mind hardverilag, mind anyagminőségileg kis túlzással csúcsnak mondható, kétlem hogy gyári probléma lenne ez a jelenség, főleg hogy nem egy régi gépről van szó.. -
felhasználó2
tag
válasz
kendeee #36478 üzenetére
De van led visszajelzés. Ezért is írtam korábban, hogy be- és kikapcsolásnál villant/ világít, viszont windows alatt nem és nem is engedte aktiválni.
Én nem szoktam biost frissíteni, pont azért mert sok galibát okozhat és nem értek igazán hozzá. Végső elkeseredésemben csak úgy rányomtam az installjára és lőn világosság, vagy úgy is mondhatnám wlanosság
-
felhasználó2
tag
válasz
kendeee #36458 üzenetére
Elég részletesen boncolgattam, mennyire alaposan próbálkoztam, hogy bekapcsoljam! Ez azért elég degradáló tőled...
Hangsúlyozom a hsz-em több részét, újra:
-medion honlapjáról leszedtem a drivereket, feltettem, de, nem akarja
-realtektől is leszedtem a drivert , de ugyanaz a helyzet fogad
-fn+f7 (ezzel lehet ki-be kapcsolni a wlant) nem reagál
-f7 billentyűm működik
-biosba csak a wifi kikapcsolását találtam de azt nem bántottam, hagytam alapértelmezetten (ami állítása szerint bekapcsolva állapotot jelent!) -
ScrapUnit
aktív tag
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
kendeee #36462 üzenetére
A BIOS butított, semmi ilyesmi állítási lehetőség nincs. Csak boot sorrend+1-2 jelentéktelen, ezzel nem összefüggő beállítás állítható. Következő teszt windows a " Windows XP Freedom III " lesz, ebben van sata, raid támogatás. Miután sikerül létrehoznom a bootolható pendrive-ot, megpróbálom ezt a windowst rárakni. Ha ez sem megy rá, akkor kénytelen leszek szerezni 1 sata 1-es notiwinyót, hogy kiderítsem mi a f..sz van.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
kendeee #36460 üzenetére
Win7 prof SP1-et próbáltam, az nem találta meg a winyót. Próbáltam az Ubuntu 9.04 desktop editiont rárakni, az sem találja a winyót. A HDD pörög és melegszik, tehát viszi a gép, de valmiért semmilyen Os nem ismeri fel. A gép állítólag csak 120GB-ig támogatja a winyókat, gyakorlatilag nem 1 helyen olvastam, hogy simán használják 250 és 320GB-os HDD-vel. Ebben 2db 80-as volt, tehát a lapnak nem lehet baja. Bios alapra van állítva.
-
ozz
tag
válasz
kendeee #36419 üzenetére
Nem vagyok annyira jártas a témában... megszívtam mert rátettem nem eredetit erre be a szervizbe ott gondolom lenyomták a winyot, majd tettek rá próba változatot. Más galibát nem tudok okozni ha próbálgatom a nem eredetit feltenni, értem ez alatt hogy utána felteszek megint egy proba verziót akkor minden okés lesz nem fog ujra indulgatni. Ugye?
Kérdés mi történik ha egy próba verziót ha létezik egyáltalán 64bites belőle felteszek és megokosítom? akkor is kipurcan majd?
Ki lehet ezt játszani hogy ne eredetit kelljen venni rá?
Nagyon szépen köszönöm a válaszod és segítséged
-
tvamos
nagyúr
-
Csabixxx
tag
-
tvamos
nagyúr
válasz
kendeee #36249 üzenetére
Az EZUST marpedig vezeti az aramot!
A paszta es ragaszto gyartok meg kell adjak a vonatkozo parametereket. En abban meg is bizok. Egy biztos, a munkahelyen kiprobaltam kb. 5 fele ragasztot, es 8 fele pasztat, (sajnos a parametereket nem tudom kozzetenni,) a neves gyartok termekei tudjak azt, amit igernek. Sokkal jobbak, mint a sima paszta! (Es van, amelyik tenyleg vezeti az aramot. Nem ugy mint a rezdrot, hanem ugy, ahogyan azt leirjak a tubuson. Erdemes olvasgatni!)
-
Johnzy
tag
válasz
kendeee #35883 üzenetére
Hát most nem akartam odaírni, hogy félig végzett villamosmérnök osztja az észt, mert egyből kaptam volna érte a pofámra
Egyébként amit írtál, hogy szar földelés esetén másik, azon a körön lévő meghibásodott eszköz táplál vissza a védőföldre; ezzel kezdtem a témát és ezt is kifejtettem, csak sokat kell visszatekerni
Asszem az első h.sz.-eim egyike vagy pont az első!
Közepe táján van, amikor írom, hogy a meghibásodott hűtő + rossz védőföld miatt a laptopon keresztül is megvághat a delej... -
Johnzy
tag
válasz
kendeee #35859 üzenetére
"A váltóáramú töltő lehet földelt, földeletlen, az egyenirányított feszültségnél nem beszélünk földelésről."
Debizony! És bárki aki szedett már szét notitöltőt vagy számgéptápot tudja nagyon jól, hogy ez hogyan megy!
A váltóáramú kör TN-S rendszerében fellelhető PE-vezető össze van kötve az egyenáramú kör negatívjával, azaz testjével (ezt valamelyik hszben ki is fejtettem, hogy miért...). Tegnap méréssel megbizonyosodtam erről, bár teljesen feleslegesen, hiszen már tudtuk, hogy ez előírás de mégis. És a mérés ki is mutatta, hogy az én fejhallgatóm jack csatlakozójának a testje egyenpotenciálon van a 230V-os hálózatom védőföldjével! Ergó ha zárlatos lesz a hűtőm és nem old ki időben a kismegszakító és pont a jack dugó fémgyűrűjét tapogatom, akkor megrázó élményben lesz részem!
Lényegtelen, hogy PC-nél az alaplapi testet fogod-e meg vagy a gépházat, egy ugyanazon pont az is.
Az hogy neked az aluvázas gépeid ráztak, márpedig ebből kettő is, ez kiváló magyarázat arra, hogy nem megfelelő nálatok a védőföldelés, ugyanis ha földeletlen lukba dugtad volna, VALÓSZÍNŰLEG nem rázott volna, mivel nem engedi be a védőföld felöli "szemetet", persze ennek feltétele a hibátlan tápegység, de mivel írtam, hogy védőföldes dugaljat hivatalosan NEM DUGUNK védőföld mentes röfibe, így ez megint bonyolult jogi kérdéssé válhat...
Lényeg, hogy ha ráz, akkor a földeléses töltő vagy benegedi azért MERT FÖLDELÉSES vagy maga a töltő cseszi tele a PE-hálózatot. Ha van egy 30mA-es Fi-relé és csak 1 mA szivárog el akkor az még hagyján, de a villamos csípés már eleve nem okés dolog.
Én most már befogom a pofámat, most csinálták meg az egész épületben a komplett villamos felújítást, EPH-val, mindennel de első osztályúra. Amint bekerült az új kábelezés, normális bekötésekkel, azonnal megszűnt az audió rendszerek kisebb búgása és az ilyen csípések teljesen megszűntek!Vége a villamos Biztonságtechnika tanórának!
-
dance1
csendes tag
válasz
kendeee #35777 üzenetére
Valószínű az lesz a gond mert ha kihúzom akkor elindul a gép igaz az aksi szar de azért odáig betölt.
Akkor marad a keresgélés egy másik iránt de ez már nem az én gondom én csak oprendszert raktam rá.
Így elmehet sokáig vagy érdemes mindenképp egy másik töltőt beszerezni hozzá?
Köszi az infókat
üdv -
válasz
kendeee #33916 üzenetére
Akku, táp, elem eltávolítva, sőt memóriákat is kivettem, majd 1-ikkel, másikkal, de nem ott lesz a gond, mert bekapcsolásnál fel kéne annak a ventinek pörögni, de ez semmi, olyan mintha az alaplap nem éledne fel, csak bekapcsol és se kép se hang. Másik elemmel is próbáltam, de ugyanaz
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
kendeee #33867 üzenetére
Aham. Köszi. Közben választ is kaptam a szerviztől és egyből kizárólag a lapcserét lebegtették meg. Mikor kérdeztem, hogy hozzávetőlegesen mennyi, akkor annyit válaszoltak, hogy nem biztos, hogy megéri.
Paszta rendben, borda, venti rendben. Igazából nem én használtam az utóbbi időben, de nem volt semmi előjele. Egyszer lefagyott, újraindult. Ment pár napig. Majd egy egyszerű böngészésnél kikapcsolt. Azóta meg se nyikkan.
Hát akkor rip. Köszi a gyors választ!
Üdv! -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
kendeee #33587 üzenetére
Oké, akkor nem küzdök vele, marad ilyen.
Még valami a lapossal kapcsolatban: olyan problémám adódott még vele, ami a mindennapos használat közben nem zavar, mert nem jön elő, de amikor épp kellene, akkor idegesítő.
Szóval HDMI kábellel a HD videóképet TV-re kiküldve egyes részeknél brutálisan szaggat a lejátszás, míg ugyanez a laptop saját kijelzőjén röccenésmentesen megy, ezért fura. (azoknál a részeknél szokott akadni, ahol sok hirtelen mozgás van, vagy pl nagy tájat mutatnak, illetve koncertet nézve például mikor a közönséget mutatják) Még egyszer mondom, a saját kijelzőn nézve semmi akadás.
A VGA kari hibásodhatott esetleg meg? -
válasz
kendeee #33530 üzenetére
Nem az külön biztositást jelent de létezik ilyen igen.
Háztól-házig garancia
Igényeld a rendelés során Háztól-házig garancia szolgáltatásunkat a jelölőnégyzet aktiválásával és garanciális meghibásodás esetén a számlán szereplő összes tételt ingyenesen szállítjuk háztól-házig, pénzt és időt spórolva Neked!
-
cserry193
tag
válasz
kendeee #33518 üzenetére
Még azt is hozzáteszem,hogy már 1-2 hónapja csinál olyat,hogy elmegy a kép,és a hang,aztán az USB eszközök is megállnak(egér nem világít,telefon nem töltődik). Akkor teljes sötétség van,semmit nem lehet vele kezdeni,csak kikapcsolni és vissza.Akkor teljesen jó minden. De kicsit idegesítő a probléma,amikor netezel és egyszer csak totál sötétség és újra kell indítani.
A gép már 3éves körül lehet,
Athlon X2 QL64 2,1, 3072 MB DDR2, 250GB, ATI Mobility Radeon HD4530 -
M107
addikt
-
Brianiac
aktív tag
válasz
kendeee #33501 üzenetére
Értem, tegnap pont nem neteztem mikor előjött ez a dolog csak egy sorozatot néztem sima .avi-ban, amúgy meg tényleg csak ritkán jön elő a dolog, de van hogy rengeteg oldal megvan nyitva ahol flash is van és nem hülyül így meg, még játék közben sem, persze akkor azért jobban pörög. Az a leginkább zavaró mikor meghülyül hogy egyszer megy maxon aztán teljes csönd, majd megint maxon h még a film hangját is elnyomja. A gép féléves és a rendszer is rajta, a proci 60 fok körül ment mikor legutóbb ezt produkálta. De köszi a linket megkérdezem ott is.
-
-
-
Bomc
aktív tag
válasz
kendeee #33190 üzenetére
Sentinel szerint 100% kondició... néha csinálja ha új lapot akarok megnyitni az IE-ben... vagy ha filmet nézek (nem HD csak egy 35 MB-os fél órás wmv file), akkor látom hogy kigyullad a HDD lámpája és "felpörög" vagy gyorsabb lesz a fordulatszáma inkább így mondanám... meg néha ha jobb gomb helyi menüt akarok nyitni egy file-en akkor is ezt csinálja a hdd... egyébként beletettem egy másik 750-es vinyót azzal is ezt csinálja, szoval biztos valami alaplap hiba lehet...
-
-
apuc
őstag
válasz
kendeee #33193 üzenetére
Ez nem is lenne rossz- mármint ha erősebb hardveresre kéne valamennyit ráfizetni esetleg, de a legjobb lenne a fiamnak ha működő gépe lenne, mert ezt kapta karácsonyra, de nem igazán élvezhette az ajándékát- sajnos.
Az hogy az esetleg fizetős munkaóra díjra mennyit számolnak mitől függ?A jóindulatuktól?A "törpözés" hétfőtől nekem nehezen fordítható le eredményességre, sajnos..
Az is igaz hogy ez egy új típus, náluk eddíg 3db járt- nem tudta a munkafelvevő milyen hibával..
Szerencsére van másik 3 notink, de azon volt a WOW-ja a nagyfiamnak..Természetesen megírom a fejleményeket!Remélem rövid lesz a teleregény..
-
Resurrecting
csendes tag
válasz
kendeee #33081 üzenetére
Sziasztok!
Van egy A6M típusú laptopom Sempron procis. Az a problémám, hogy egyik napról a másikra nem indul a gép. Amikor bekapcsolom, egy pillanatra felvillan a HDD ledje, a power led folyamatosan világít, és még a BIOS boot képernyő sem jelenik meg. Szerintetek mi lehet a probléma?
Előre is köszi!
-
CHIPman
nagyúr
válasz
kendeee #33065 üzenetére
Ezzel helyből az a bökkenő, hogy maximum 1066MHz-en tudja hajtani a RAM-okat, viszont a gyári két modul közül mindkettő 1333MHz-es.
És a feljebb említett Kingston linken is csak 1333MHz-esek vannak. Aprón van egy Kingston 2GB-os normális áron, de a srác március óta hirdeti, és nem tudom mi az oka...
-
jooker82
nagyúr
válasz
kendeee #33065 üzenetére
Sziasztok
Win7 x64-re szeretnék tenni mozgó hátteret,pontosan,akváriumot...de elvileg alapból nem támogatjaa deskpotot a win 7.... ajánlottak egy kis hackelést rá...de ezzel sem sikerült aktivvá tennem...itt a leirás képekkel,hogyan kell,de a policiesnél,az alatta levő 3 mappa nekem nem jelenik meg...Mi lehet a gond??köszönöm.. -
válasz
kendeee #32968 üzenetére
Nekem van egy Asus A6u-B095 típusú 6 éves kis laptopom.
Szegényke már nagyon ramaty állapotban van. A kijelző körül a műanyag borítás teljesen eltöredezett, a zsanérok a házból kiszakadtak, és így a kijelző lezuhan.
Állítólag ez széria hiba ezeknél a típusoknál.
Pasztázva és takarítva még nem volt, csak billentyűzet csere volt. (Nem bírta egy buliban a sört) Amúgy nagyon szeretem mert nagyon jól szól ha a Sony HIFI-t rákötöm.
Ehhez képest a DELL N5010-es laptop csak "suttog."
Szóval teljes generálra lenne szüksége, csak valahol bontott háza t kellene hozzá szerezni, meg frankón kitakarítani, újra pasztázni.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest