- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
-
-
runner 125
nagyúr
2gb RAM van benne.
Beírtam google-ba is, a típusát + tuning. Ezt dobta ki, bár nem e típus kapcsán.
"A netbook nem túl gyors processzorát néhány kattintással túlpörgethetjük az Asus Power4Gear Turbo alkalmazással, mely megemeli a CPU órajelet 1.6 GHz-re és az SFB is 640 MHz-re emelkedik, ami egyes processzor igényes müvelethez hasznos lehet ám sajnos még így sem elég a teljesítmény 720p videókhoz sem."
Kerestem ezt az "Asus Power4Gear Turbo" alkalmazást, de sehonnan nem tudtam letölteni.
Ezzel elvileg működhet.
Köszi.
-
Chaser
legenda
Akkor megtartom. Azt nem tudod, hogyha a hdd-t kicserélem ssd-re akkor is aktiválható a gyári vista? Vagy trükközni kell? Cpu-t is cserélnék benne, legfeljebb a gar miatt megtartom ha gond lenne.
Thunderzolee: A fájlvisszaállítás nem jelent gondot
Ebből az első partíció a winnek láthatatlan. Olvasgattam a témában, de még nem sokra jutottam. Valszeg valami jelszavas védelem alatt áll, de annyira hogy win nem is látja? De sebaj, majd bedobom a desktopba hátha másik OS látni fogja. -
kisvackor
csendes tag
Szia! Köszönöm a válaszod be is jött a bios!Sajnos a menükben nincs semmiféle lehetőség külső monitor bekapcsolásra.Ami érdekes mégy a vinyó adatokat sem lehet látni.A párom laptopjában ugyan azok vannak mint a nagy gépeken.Ennyire eltéröek a tartalmak ? Meglepődtem !!!
-
zdanee
őstag
Mondjuk megolvadnak/letornek a forrasztasok a magas homerseklettol/extrem hoingadozastol. Nezzel csak picit korul mondjuk a 8400-as/8600-as nvidia GPU-kal szerelt notik kozott, akad jopar modell, ahol 1-2 ev utan sorozatban halaloznak el a videokartyak emiatt (dell XPS-ek, macbookok, es sokminden mas). Amugy ha mar kotekszunk, mit csinalsz 20 eve? GPU-t olvasztassz, forumozol, vagy mit?
-
-
spyduck
nagyúr
-
törölt tag
beszéltem szervízzel, viszik, hozzák eddig ok. itthon ugye nem került csak renew és aisis kategóriásan forgalomba, tehát hivatalosan nem volt jelen a piacon. ez azt jelenti hogy nincs nekik hozzá semmi, rendelni kell az meg két hét legalább...
ki is csontoztam, letoltam a teljes opot ugye már ezelőtt, az adat partíciót is gyalultam még délelőtt. hazaértem, kiszedtem az aksit, nem szívok én ezzel már. majd céges mailt kellett nézni és hát más vas nincs... aksi vissza, egér rá. végén láttam meg hogy fut a tapi progi a tálcán.... most ez hogy és miért? tapi él és virul... a gesztusokat nem érzékeli, valszeg mert a syna driverével fut, de akkor is mozog... egyik szemem sír, a másikkal szét tudnám verni a falon ezt a gépet... mák hogy olyan gyönyürűűűűűűűűűű
-
-
-
AXisBOLD
addikt
Mitől gerinctelenség egy alaplapcsere egy 2 hetes gépnél? ami alapból rendelkezett ezzel a hibával. ezt komolyan kérdezed?
egyébként nem a szervizt szidom, örülök hogy ott korrektek. én a boltot szidom ahol vettem és az egész Asus-t, hogy kigurult egy ilyen gép a gyárból.
NEMO1968: jahh
, remélem nem szemétkednek majd.
-
Imco
őstag
-
sipi26
csendes tag
Köszi.
Van már egy kis tapasztalatom az ilyen alkatrészek cseréjében, csak azok PC alaplapok voltak nem pedig laptop. Ott nincs töltésvezérlő. Kaptam képeket is ezekről a töltésvezérlőkről de egyik sem hasonlított rá. Azért gondoltam hogy megkérdezek másokat is. De vajon tényleg azzal lehet gond? Ha van egyéb ötletetek a megoldásra, AZ ALAPLAP CSERE HELYETT, légyszi írjátok meg.
Köszi. -
lackatwo
csendes tag
Koszi, de nem ertem a linux alatt miert gyonyoru a kepe, amugy ma veletlen beindult 3 esetben is elsore, semmi csippantas - ja az akkui talajon vannak, csak halozatzrol megy
Majd megprobalom holnap XP alatt a vga kimeneten egy monitort meghajtani, hogy
azon is piros szellemkepes e meg foltos ...jajj de sajnalom
-
mrcrnl
tag
Keserves kínok között, több óra kínlódás után sikerült meggyőznöm a Windowst, hogy az ATI Catalyst 10.3-as verzió alkalmas az együtt működésre.
Valószínűleg nálam egy kis lemaradás van videokártya terén, mert ekkorával még nem találkoztam. 1GB a saját memóriája, és ehhez még a RAM-ból tud pluszban 3GB-ot elvenni (de csak ha van benne 8GB). A mostani 4GB RAM mellett 1+1.7=2.7GB a videokártya.
Köszönöm.Kornél
-
mrcrnl
tag
Rajt van az ATI matrica a gépen. Csak az a poén, ha a Toshiba oldaláról letöltöm akár az Intel, akár az ATI drivert, mindegyik esetben ugyanazt az Inteles drivert kapom, tehát a Toshiba oldalán sincs fenn a driver.
Recovery DVD-t sem és más DVD-t sem adtak a géphez, ráadásul külföldi beszerzésű. -
norbesz74
aktív tag
Már felhívtam és nem kell jelenteni sehova, mert ha magyar nevre allitották ki akkor nem fogadjak el, de ha találok át utazó embert annak oda adnám akkor ide is magyarországon leadhatnám.
Én meg csak annyit tudtam mondani hogy többet acert nem.
Erre még Ő volt besértődve. Azéert köszönöm és amikor elinditok valamit a proceszor elégé megugrik és mindig 100% megy, azt mikor végzet akkor leeseik, mint a vérnyomásom. 1.8 vinyok ezt tudják? íSzörnyen lassú
-
hegeanabol
aktív tag
Eleve hazudott a feladását is illetően
Hétvégén meg ígérte hogy feladja kedden de legkésőbb szerdán
adott azonosítót is . pénteken be mentem dél előtt mondták hogy nincsen ilyen csomag nem létezik és le vette ezért az információért 600 FT-VEL !
Felhívtam hogy mi van ?? Fel volt háborodva h mit képzelek róla már szerdán feladta meg fogom kapni .
Meg fenyegettem ha hétfőre nincsen itt feljelentem .... nem érdekel már az egész .
Erre tegnap meg jött minden oké .
Feladási dátum szerinted mi ??
2010 05 07 (péntek)
nem pedig 2010 05 05 (szerda)
innetöl kezdve nem tudom h el hiszem .-e neki érted ? -
hegeanabol
aktív tag
-
Sk8erPeter
nagyúr
Neked meg mi bajod van? Elgurult a gyógyszered?
Vegyél már vissza az arcodból...
Már párszor elmondtam, hogy NEM az enyém a gép, nem is kerültem közvetlen érintkezésbe a szervizesekkel, nővéremé a laptop, és talán megbocsátható, hogy mivel nem volt még szervizben a laptopja, ezért nem tudta a pontos részleteket, és nem olvasott el minden apróbetűs spanyol szót.
Csak utólag voltam rohadt ideges amiatt, hogy b@szhatok el több órát az adatmentéssel, mert nem tudták egy árva mondattal felhívni SZÓBAN, vagy a szerződésen KIEMELVE is a kedves kliens figyelmét, hogy figyeljen az adatmentésre - de számodra biztos teljesen elfogadható, hogy bár szóbeli kommunikációra is sor kerül, de a legeslegfontosabb részletre nem hívják fel az ügyfél figyelmét, hiszen a hozzászólásodból az derül ki, hogy te is szervizes vagy, és így látod ezt jónak.
Mellesleg nem tudom, miért nem voltál képes normális stílusban reagálni én téged nem bántottalak személyedben, az egésznek semmi köze nem volt az itt hozzászólókhoz, egyszerűen mérges voltam egy olyan adatvesztési probléma miatt, ami megelőzhető lett volna négy-öt szóval, egyetlen mondattal. Ráadásul egy normális cégnél normális ügyintézők esetén ez szerintem egy minimálisan elvárható dolog.
De ha úgy érzed, védd csak őket, biztos nekik van igazuk, szopja csak meg az ügyfél, mert biztosan elmebajos, ha nem számít egy ilyen esetleges veszélyre.(#18732) Duree: Ezt a hsz.-edet csak utólag olvastam.
Ezek szerint azért vetted sértésnek, és azért reagáltál ilyen stílusban, mert ott dolgozol, de nem az itteni munkahelyről van szó. Nyilván vannak kivételek, nem tudom, ti hogy dolgoztok, nem is a ti munkátokat fikáztam, hanem azokét, akik ilyen fontos részlet miatt nagyon nagy kellemetlenséget okoznak az ügyfeleknek. És szerintem egy ilyen eset bőven elég ahhoz, hogy az embernek megrendüljön a bizalma a márkával kapcsolatban.
-
atesss
addikt
Köszi a segítséget.
Ma aztán nem mentem el hozzájuk megnézni a notit, de elvileg holnap el tudok, és akkor először Win reinstall lesz, aztán ha akkor is marad a hiba, akkor felhívjuk őket.
Esetleg Memtest, Prime95-el még majd megnézem, kidob-e hibát.Bár a másik topicban [link] azt írták, hogy mivel NémetO-ban lett véve, lehethogy a szerviz álltali németo-ba futárral szállítást (mivel itthon elvileg nincs szervíz) nekünk kellene ilyenkor fizetnünk.
-
Zoli1222
addikt
-
dawoka
csendes tag
Tegnapelőtt voltam a Véső utcában és kell nekik a garlevél. Sydneyben vettem a gépet, szakboltból de ennek ellenére a HRP-sek asszonták kell a blokk-gerlevél
Mindenesetre tegnap találtam egy maszek boltot a VII. kerületben ahol cserélnek ilyet, elvileg hivnak árajánlattal a közeljövőben.
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest