- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
selenge #42458 üzenetére
Néz majd meg légy szíves, mert T 22-es specifikációja ez:
Chipset Intel 440BX
CPU Intel Pentium III 1,0 GHz
Gyorsítótár L2 cache - 256,0 kb
Front Side Bus 100,0 MHz
Max RAM Támogatott 512,0 MBMeg kellene nézni, ha nem tévedek, Tualatin CPU-val esetleg... (1,4 Ghz-256/100 1.5V)
-
-
-
-
Arkennys
addikt
válasz
selenge #42060 üzenetére
Processzor cseréjére gondoltam, gondolom ha nem szakszervizben megy, akkor biztos annyi a garanciának is. Bocsi, megint nem voltam egyértelmű
Mert említették már, hogy lehet, igényemnek megfelelő VGA-val, de nem pontosan ahhoz passzoló procival kapok valszeg gépet, amin egy csere segíthet, hogy az legyen a gépben, ami nekem kell.
-
soundsthu
csendes tag
-
Arkennys
addikt
válasz
selenge #42003 üzenetére
Hja, ahogy észrevettem, van ahol nagy szakszöveg körítéssel csillagászati áron próbálnak megcsinálni mindent, vagy bejön vagy sem alapon. Nem túl szimpatkus politika.
Lemeznek meg némi vizespapíros mattítás, és lehet is ráfújni némi jó minőségű feketét, igény esetén lakkot is, vagy ami szín kell, ez még nem lenne gond
-
soundsthu
csendes tag
válasz
selenge #41965 üzenetére
Szia,
de 256 ram, csak elfelejtettem jól írni.
Valszeg a memória volt a hunyó, mert e régiekkel gond nélkül fel tudtam rakni az XP-t.
256 Mb-vel nem mondhatni hogy száguldozik a gép!Nem tud valaki használható 256 Mb memóriát Omnibook XE3-ba?
Sajnos én már két fajtát próbáltam, az a probléma, hogy felismeri őket a gép, de kezelni úgy látszik már nem tudja.
Azt olvastam valahol, hogy egy bios frissítés megoldaná a problémát, de nem csináltam még ilyet. Hogy fogjak hozzá?
-
kmisi99
addikt
válasz
selenge #41980 üzenetére
Nyilván gyártás óta. Ezt ilyen használt notebookostól van nagyon szép állapotú. Vajon az elég ha kicsit kifújkálom? Mert annyira szétkapni hogy pasztázzam az rizikósabb ezeket a hpkat atomjaira kell ahhoz szedni tudtommal.
update. ja nem pár csavar meg 1-2 pöcök kattintása és megvan a cpu.
-
Dell XPS
veterán
-
-
Arkennys
addikt
válasz
selenge #41939 üzenetére
Köszönöm
Tanácsadó személy jelentkezett már, és most te is, konkrétan majd gépet keresni. Köszi előre is, szerintem szükségem is lesz rá. Ha már gyűjtök keservesen pénzt, minél okosabban költsem el
Ismerős expresszről vett lapost mondjuk, neki jó is, de lehet ő az egy pozitív példa az ezer rosszra
Csak gondotlam ezt is megmutatom, mert már nem vagyok olyan naiv, hogy ezt a hirdetést pl elhiggyem
-
Arkennys
addikt
válasz
selenge #41928 üzenetére
Az szép
Jó azért, hogy ilyen példa is van. Szervizes mesélte hogy ilyen félméterekről leejtést se bír ki rengeteg mostani noti... Amim nekem van ez is kaphatott előző gazdánál, akad a sarkánál egy gyanítom, leesési nyom, de nem vészes. Mondjuk nem mai darab, mocsok nehéz
De megkapás után ki lett hozva belőle a kb max, és most elvagyk vele. Pont minap meséltem Dell kollegának, hogy még L2 cache manuális megadással kicsit nőtt a teljesítmény. Proci csere előtt másfél óra volt a vírusvizsgálat, utána egy óra 4 perc, L2 állítás után már 51 perc, és átvizsgálandó dolog az csak több lett közben
-
Arkennys
addikt
válasz
selenge #41915 üzenetére
Nekem is 17-es, de meg vagyok vele elégedve
Ameddig rendben van, elvagyok vele. Előtte nem is tudom, hány évig volt egy 15 ös crt-m, első gépem óta azt használtam. Utána hirtelen kellett, minél kisebb pénzért, és 5 ért szereztem ezt, 17-es, és elfuvarozta az illető házhoz.
Hja, és Dell koma, üzletelésbe csak annyira kezdek amennyire muszáj
Félek hogy átcsapnak a palánkon...
Bár jutott már eszembe némely hirdetésnél ami valszeg nem kamu, hogy ami olcsóbban van, azt lehetne továbbadni többért is, ha jobban ráér vele az ember, mint a sürgősen túladnék rajta anyagi gond okán-szerű eladó
De hát, pénz kell a több pénz csináláshoz, mint tudjuk
-
MaxxDamage
félisten
válasz
selenge #41854 üzenetére
Az a gond, hogy Lenovo jogi / felhasználói dolgokat nem vágom, hogy mi az amit lehet és mi az amit nem...., hogy Gari ne vesszen el. Az 5400rpm -es HDD elég "gázos" legalábbis nekem... kár, hogy nem 7200rpm -es HDD -vel szerelt az Y580, ez a HDD "válságos"
(vízözön / árvizek) időszak tette be a kapukat kb.L
-
Arkennys
addikt
válasz
selenge #41776 üzenetére
Hát igen, mondjuk az új, és olcsóbb cuccok már spiáterből vannak, ami igen keveset bír, ráadásul úgy meg van gyengítve, hogy picike feszülés, és ropp. Nemigen nézték az anyagminőséget és szükséges vastagságot sajnos. Bár szervizes szerint akivel beszéltem, még az új, márkásabb laposok javánál is ugyanez a jelenség van, hetente sok ilyen megy át a keze között. Enyém bár régi, de pl még acél a zsanér belseje, ami annyiban látszik is hogy totál stabil, pedig nem mai csirke.
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
selenge #41632 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok béna, de eddig az általam kezelt Toshibákhoz a linkelt oldalon mindig megtaláltam a keresett drivereket, utility programokat, bios-t.
Az ottani felismerő cucc sem találta meg a gépedet? Az alján levő PSC1QE product code alapján sem?
Amúgy a magyar oldalon nem, de az izraeli oldalon ott a géped. -
Arkennys
addikt
válasz
selenge #41576 üzenetére
4 gigásban gondolkozok, majd keresek kéz alól, ráérős a dolog nagyon, úgyhogy nem görcsölök rá.
Majd ha lesz olyannál, akinél tudom, hogy jó cuccot ad csak el. Egyébként a vinyó egy százalékot megint romlott, most 69% os a kondíció. De vicces, ilyen 80gb os ide-s darabokat találok ilyen tizen ezrekért, amik garanciásak még. Szerintem ezzel is hasonlóan leszek, mint a rammal. Bár lehet, kifutja ez a vinyó azt az időt, amíg még nálam van ez a lapos.
És örülök, hogy itt lehetek ismét. Bár nem bántam volna, ha elhúzódik még, ami miatt nem voltam eddig
-
Dell XPS
veterán
válasz
selenge #41489 üzenetére
Bizonyára Te is emlékszel régebbi időkre, amikor összevissza rohangáltunk egy kis segítségért, és volt hogy egy hetet kellett várni egy infóra. Képzeld most, mindenki szabin, itt ott, és gép nélkül lenni.....Én is csak próbálok, hátha..meg a visszajelzésekből igen komolyat lehet szedni,szerintem..
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest