- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
NEMO1968
őstag
-
icons
addikt
válasz
endruboy1 #43935 üzenetére
Jaja, igazad van!
Azt talán meg tudja akadályozni, hogy ne töltse az akksit, amíg a win be van kapcsolva, de hogyha ki van kapcsolva a gép, akkor mindenképpen töltenie kellene... jogos, jogos!(#43936) Adribuba
Hülyeséget mondtam!!endruboy1-nek igaza van, nem lehet szoftveres a probléma, hogyha nem kapcsol be!
Úgyhogy nem érnél sokat az újratelepítéssel, vírusírtással!Viszont az eszközkezelő Batteries részéről mutass fotót, mert onnan kiderül, mit lát a gép, és mit nem!
-
Varoz
addikt
válasz
endruboy1 #43740 üzenetére
Az oké, hogy a takarítást jól csinálták. Azt elég nehéz elb.szni. Ellenben a pasztázássál mindent el lehet b.szni.
Pedig a jelek árulkodnak.
Jó lehet más gond is, de nagy az esélye ennek is. Lehet az is, hogy tényleg becsületesek voltak, csak épp pasztázni nem tudnak, ennyi. -
Gubu0101
veterán
válasz
endruboy1 #43730 üzenetére
Felénk is kb ennyi.Úgy hogy reális.Bár ezt a kijelző kibontásos témát nem értem,mert ugye az nem kell ahoz hogy alaplaphoz hozzá férjenek.Valószínű azért volt annyi,mert fullra ki takarították,úgy meg szerintem még arányos ár.És takarítás előtt már volt ez a gond?Vagy utána keletkezett,mert akkor valószínű ők cseszhettek el valamit.
-
Varoz
addikt
válasz
endruboy1 #43726 üzenetére
8k? Az szép. Jó drága.
a heat pipe ha elromlik akkor nem fújna meleget ki szerintem mert hogy bent ragadna a hő
Elméletben igen. De lehet, hogy valamennyi hőt ki tud kavarni az a pár lapát. Fene tudja, látni kéne.De mondom, mindenképp gond van. BF3 ide vagy oda. Nekem ez a véleményem.
Simán lehet, hogy a szerviz nem végzett jó munkát. Sose tudhatod.
Lehet, hogy a procinál nem paszta van hanem fólia(ami alatt van hővezető anyag). Az emg simán lehet levegős és ott a 90 fok.
Ha Fehérvári lennél, mondanám, hogy hozd el, megnzem neked. -
Gubu0101
veterán
válasz
endruboy1 #43720 üzenetére
Így már világos
Nem tudom mennyinek kellene lenni normál esetbe.Nekem a 3 laposból egy se alkalmas játékra(sajnos).Filmet nézek,netezek.Ágyon van pléden ami jól tartja hőt,de így se megy fel.Akkor se ha egész nap használom.Így a te gépeddel össze hasonlítani nem lehet.Bár én sose voltam laptop párti,sokat szerettem játszani,ezért használtam asztalit,csak most jött ez a laptop dili,de már kezdem báni,föleg mikor rám jön a játszhatnék.Úgy hogy most építek új gépet majd,csak valami komolyt szeretnék,ink meg veszek havonta egy adag alkatrész és majd össze rakosgatom.Eddig ott tartok hogy Am3+ os konfig lesz és benne a Bulldozer fog ketyegni (remélem)
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
endruboy1 #43483 üzenetére
Azért nem írtam a support driver cserét, mert amit letöltöttél azzal ment. Amikor nem válik be akkor inkább alul teljesít a tapasztalatok szerint, de mit veszítesz vele ha megpróbálod. Amikor ennyire melegszik, (bár azt írtad hogy lement) akkor már csak a ventilátor szabályzás van, de ezt Te is tudod. Gondolom a BIOS a legfrissebb...
MOD: egyszer valaki visszajelzett, hogy sikerült végre működésre bírni a VGA-t és meglepődve tapasztalta hogy nem melegszik annyira..... úgy hogy sanszos!
-
válasz
endruboy1 #41541 üzenetére
Felraktam minden programot, nem működik sajnos. Az a fura hogy windows home alatt 2 napja ez még működött, azóta próbáltam win 7-et nem működött, most xp professionalt és itt sem. Már arra gondoltam visszarakom a home-ot hátha csak azzal megy és az történik, ha berakom a home telepítő cd-t akkor a telepítő azt írja ,hogy nincs merevlemez a gépben és a telepítés nem folytatható. Ha a professional telepítőt teszem be, akkor gond nélkül látja a merevlemezt.
-
ricky0126
csendes tag
válasz
endruboy1 #41544 üzenetére
Ja ez is megvolt,a win7 nem eredeti de régóta használom más gépeken.eredetire most nem maradt.de az xp-t meg engedi?nem naon értek hozzá bocs ha vmi h..et írok
egy ismerösöm mondta hogy találkozott ilyen problémával de x összegért beállítják a biost hogy menjen a win7. számítógépes szervizes -
-
Szotyi25
tag
válasz
endruboy1 #41079 üzenetére
Köszi a segítséged, de ennyire azért nem vagyok amatőr. Itt már néztem, van 8féle wifi driver végigpróbáltam az összeset naná hogy az utolsó lett a jó, és ennek hála megint tele van sz.rva a windows. Konkrétan az a bajom hogy nem találok még a guglival sem egy leírást, hogy pontosan mi is van benne. Azért szeretném először visszahozni a nyavalyás gyári telepítőt amire sajnálnak 1 max. 2 db dvd-t, azzal sokkal könnyebb lenne. Tudom én rontottam el, de nem szeretnék egyből bepróbálkozni a gariztatással. Reméltem itt páran tudnak megoldást a gyáritelepítős bajomra.
-
Rolli
aktív tag
válasz
endruboy1 #40894 üzenetére
Sziasztok.
Hp-dv6-os gépem van.
2gb-os 6770m-es kártya van benne.
Azz amd oldaláról leszedem a 6xxx-es drivert,de csak 6700-series kártyának telepiti fel az eszközkezelőben,és a játékok nem ismerik fel.A hp oldalán van fent driver,de az csak 2011-es.Lehetséges,hogy nincs újabb driver hozzá?
Köszönöm.
-
Hege08
csendes tag
válasz
endruboy1 #33627 üzenetére
Igen, az előzőn is Win 7 volt, ugyanúgy 64 bites mint ezen. Nos googlizgattam még mielőtt ide írtam volna, csak nem akadtam hasonló problémára, maximum olyan kifagyásra, ami pár perc játék után következett be. Az új Nvidia drivert pedig az offical site-ról szedtem le, konkrétan az én notim letöltéseiben volt. 2011 decemberi, viszont azzal biztosan volt valami gánya, mert a régebbit visszatettem, és azóta eddig sem tapasztaltam azokat a tüneteket. Először főleg azért ijedtem meg, mert ugye a játék nem indulás mellett még szét is esett a windows. Aztán gondoltam a régebbi driver talán megoldja annak is a gondját, de hát nem
De köszi a választ, amint lesz egy kis időm majd még googlizgatok az ügyben, mert ezt nem hagyhatom ennyiben
-
Hennet
aktív tag
válasz
endruboy1 #33485 üzenetére
Hát játszani szoktam, ha nem is minden nap.
A használt eladásokról azt hallottan, hogy nem túl nyereségesek (persze a kukába dobásnál minden az).
Viszont, ha azt mondjátok, nem nagyon érné meg/működne a dolog, akk a köv a milyen kaptopot vegyek topic.
Köszi a válaszokat! -
-
BenJoe80
senior tag
válasz
endruboy1 #33329 üzenetére
Megoldódott az ügy... nem hiszed el, hogy mi volt a baj!
Ha lámpát felkapcsoltam a helységben akkor hullámzott a kép, ha nem volt világítás akkor meg nem (értelem szerűen ha égett a lámpa, de a notebook telepről ment akkor is jó volt a kép).
Megoldás: notebook tápkábel egy másik konnektorba bedug - minden tökéletes!
-
BenJoe80
senior tag
válasz
endruboy1 #33329 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Hát a képfrissítési sebesség az alapból 60Hz és ennél az értéknél kisebb nincs csak nagyobb (65,70,75,80,85... 200Hz), bár nem tudom, hogy azt valóban bírná is a notebook.
Viszont ATI videó-kártya van a notebookban és a kezelőfelületen találtam egy olyat, hogy a "Disable quick resoulution feature". Ez lenne az?
Kezdek berágni! Most ráakasztottam - semmi! Megy gyönyörű szépen... teleppel, tápról... tényleg nem értem!
-
grex4
aktív tag
válasz
endruboy1 #33240 üzenetére
hello.
Alján annyi van: Windows 7 Home Premium OA
Dobozán is ennyi van és hozzáírták hogy 64bites.
Anno mindenhol ezzel a Winnel árulták
Netről lekapott telepítő infójában is azvan hogy MSDN-ről letöltött EREDETI Win 7 HP x64 SP1-nemlátom hogy manapság úgy csatolnák a windowsokat hogy SP1-es szal ennek nem kéne számítania. vagy az hogy már SP1-es az a gond? végszükség esetén kérek hp-tól telepítőt lemezt..
-
grex4
aktív tag
válasz
endruboy1 #33236 üzenetére
hello.
Gondoltam már természetesen erre is, ezért nem izgatott a dolog 10hónapig (míg Ultimate-et használtam), de most a matricán lévő oprendszert kapta (64bitest ráadásul mert azt adtak hozzá viszont 2 giga ramra nem tettem fel, de mostmár van 4giga és 64bites is az op) és így sem működik.
Win 7 Home Premium x64-et adtam, Noti dobozán is ez van, és nem eszi meg a serialt pontosan ez az oprendszer. (Netről letöltött a win persze...recovery partíció nem élt sokat..)ötlet?
-
apuc
őstag
válasz
endruboy1 #33212 üzenetére
Köszi, igen.
Most bevállalós voltam ezzel meg a Samsunggal, de meg is lett az eredménye.
Egyenlőre szerencsére a Samu jól muzsikál, kop-kop- igaz arra is van 26 hónap gari,anélkül meg sem vettem volna.
Lenovot kellett volna újra választanom, eddíg is az volt/van 2db, most is még megvan az egyik,ami 1.5 éves és semmi gondja.Pedíg az is gyenge procis- nekünk nem kell csak filmnézésre, arra elég- de az egy Ideapad U560.Szeretem nagyon.
Bár volt HP is, egy Pavilion DV5 1140eh, az picit melegedett a külön videókarija miatt, meg 2 aksit megevett 2 év alatt, de szerettük- ezért is választottam-( meg a jó vétel miatt) - most ezt a HP 635-öst.
Lehet hogy merészség teljesen új típust venni?
Semmi igazán hasznos infó nem volt még róla a neten sem, most már nem ezt venném- hanem vagy a Samsungból még egyet, vagy a Lenovok közül valamit. -
-
bagyusz
őstag
válasz
endruboy1 #33102 üzenetére
Eléggé félrevezető a cikk.
Itt minden részletes infót meglehet találni.
Az akkukat márpedig teljesen feltöltve tároljuk azért, hogy a benne lévő elektronika ne kalibrálja el magát.
-
GrandeP
addikt
válasz
endruboy1 #33100 üzenetére
Orbitális nagy baromságok vannak benne, pedig én fizikából-kémiából erős kettes voltam...
A csodatöltők vs litium ion aksiknál már szószerint sírtam...
Nem tudom, kiirta, de qrvára nem ért a dolgokhoz, és összevissza ollózott mindent több helyről..
Itt meg pl, saját magának mond ellent, egy mondaton belül...
Próbáljuk az minél kevesebb ideig a maximális cellafeszültségen tartani, azaz például ne kikapcsolt, hanem bekapcsolt állapotban töltsük a telefont.LOOOl. ezt az oldalt annyira inkább ne linkelgesd... mert nagyon brutális.
-
-
Mikisys
őstag
-
Mikisys
őstag
válasz
endruboy1 #32963 üzenetére
Ha a töltés működik, akkor nem a FET-el van baj.
Én inkább el tudom képzelni, hogy az új akku öreg, esetleg hibás, ezért nem töltődik fel 100%-ra, vagy az adapter nem bírja szuflával.
Esetleg, egyes elvetemült felhasználók beállítanak a BIOS-ban, vagy más energia-garázdálkodó programban korlátozást, hogy mettől és meddig töltse az akkut a gép.
Ezeket kell először ellenőrizni, nem pedig FET-et hajkurászni az alaplapon.
Ha a FET hibás, akkor többnyire nem tölt, melegszik, az akku is melegszik túltöltés esetén, ekkor célszerű inkább szervizbe vinni.Üdv!
-
Tibi98
tag
válasz
endruboy1 #32922 üzenetére
processzor: 0
processzor: 1update:
Közben sikerült megoldanom a problémát:
msconfig/rendszerindítás/speciális beállítások:
Processzorok száma alapból be volt pipálva, de csak 1-2 között lehetett választani (4 kellene legyen)
kivettem a pipát, majd restart, és láss csodát, megjelent a 4 mag. -
APC ADAM
tag
válasz
endruboy1 #32689 üzenetére
Nem mindenki így fogja fel, én nem csinálnám ezt meg de én nem ő vagyok..
Ha neki ez megéri h nem vehet többet gépet így akkor ez van, nekem meg kellett a gép.
Megsajnálni nem fogom a telenort csak az volt a kérdés hogy ha nem fizeti, le tudják tiltani vagy bármit tudnak tenni a géppel.
Ha hozzá kimennek a behajtók vagy nem tudom hogy megy ez ilyenkor az már az ő gondja lessz, engem az érdekel hogy a géppel ne legyen semmi és használható maradjon akkkor is ha nem fizeti ki.. -
törölt tag
válasz
endruboy1 #32652 üzenetére
Köszi a linket, megnézem!
Egyébként azt hiszem, kezdek rájönni, mi okozza ezt a kijelzési anomáliát. Szerintem a FireFox 8.01 böngésző. Alaphelyzetben használja a VGA gyorsító funkcióját. Amikor Firefox-szal netezek, a gép ventije feljebb kapcsol, tehát nagyobb terhelést kap a gyorsítás miatt. Ekkor a kijelző azt az értéket mutatja, amit ezzel terheléssel érnék el. Ám ha kilépek a Firefox-ból, a venti lelassít, és az érték is a megfelelő lesz. Kipróbáltam az Opera böngészővel is, ami nem használ gyorsítást. Ha azzal netezek, akkor is jól mutatja az értéket.
Talán megvan az ok!
Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VoIP telefonálás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest