- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
cascada
senior tag
Vadonat uj. Probaltam masik aljzatba is. Ugyanaz a helyzet az összes gépnél. A Fujiba kipròbàltam 2x2gb ram-ot (1333mhz volt mindkét modul). Tökéletes. Szerintem mennie kéne a 4gb-os modulnak. Nem egy régi gép.
szerk: A HP-ban és a Fujiban alapból 1db 2gb-os 1333-as modul volt. Az Acerben 1066.
-
Dell XPS
veterán
Tudom, hogy Neked is ilyen jellegű problémáid voltak vele. (meg másoknak is) DE, az szerintem "alap", hogy egy HD filmet megnézzél vele, esetleg nyitva legyen 1-2 oldal is mellette, ez most megy egy 9 éves Acer-nek (ez előtt ülök), ami szintén nem híres a hűtéséről. Szóval, nem vitatkozásnak szántam, csak abban akartam egyeztetni, hogy itt valami nem stimmel, mert még játékról szó nem esett, pedig az emberek 95% ezt is szeretné alkalmazni.
-
vilmaboy
őstag
saját tapasztalat pusztán. én leszedtem minden általam karbantartott gépről. amellett hogy fogja a gépet elég rendesen, állandóan irtani kellett utána. én microsoft security essential-t teszek minden gépemre, ahova nem kötelező mást, plusz mellé egy mbam-ot. ez a kombó tapasztalataim alapján nagyon jól bebvált. Az MSE ráadásul ingyenes mindenkinek, akinek legális a windowsa. Nadehát kinek nem az?
-
Dell XPS
veterán
Amennyiben előre telepített op.rendszerrel veszel új gépet, akkor nem igazán szeretik ha letörlöd a gyári particíót., és csak idevonatkozóan lesz probléma. Megteheted hogy egy másik pl SSD-re bármilyen általad választott OS-t feltelepíts, de az eredetit nem kellene bántani. Ezét szenvednek sokan, hogy ne sérüljön a gyári rejtett particíó...
-
Darbo
tag
rendszeresen kukázom az automatikusan induló progikat ott csak olyan van ami szükséges. viszont visszanézve a videót ugye jelentős hátrányba vagyok a felhasználó választással is, és van virusirtó és tüzfal is meg minialkalmazások is. és van rajta 73 progi. 4 adobe, corel , stb
-
Daffchy
őstag
-
Arkennys
addikt
-
MaxxDamage
félisten
Igen ezt nézve megfontolandó a "csere" másik HDD -re.
Az SSD-vel csak az a probléma, hogy szép árba vannak a piacon, annyit meg most nem dobnék ki az ablakon, + a kapacitás se valami nagy... lehet várok kicsit (mondjuk 1év) addig meg használom a gyári HDD-t... és megoldva a problem.L
-
MaxxDamage
félisten
Thanks !
Csak azért kérdeztem, mert vennék Seagate 500GB 7200rpm HDD -t amit az Y580 -ba lévő 1TB 5400rpm (gyári) -es helyére raknék be és az 1TB -os HDD-t USB tokba raknám és csatlakoztatnám a TV-hez USB-n keresztűl (Max. pont 1TB -os HDD -t kezel le a TV-m USB csatija)
Így ez a folyamat "optimális" lenne és szükséges a TV szempontjából, na meg a Noti HDD is 7200rpm -en menne
L
-
psg5
veterán
Szia!
Noti szétszed (asus K50IJ) kipucol (spray dusterrel) határozottan kevésbé melegszik, rengeteg kosz jött ki belőle.
Még egy kicsit langyosnak érzem a billentyűzet jobb oldalán. Azonban jobban szétszedni egyenlőre nem merem, mint, hogy hátlap levesz és kifúj mindenhol. Érdemes jobban szétszedni vagy csak nem emlékszem, hogy eredetileg is lehet, hogy ennyire melegedett, de emlékeim szerint nem melegedett?
A takarítás előtt 4-5 perc után szinte forró volt a jobb oldala a billentyűzetnek, de még mindig azért valamennyire felmelegszik. Viszont mivel jobb takarítás után, csak itt lehet a kutya elásva...
Ja és ez inkább netezés közben online videóknál. -
ferikek
aktív tag
-
martin555
aktív tag
sziasztok
toshiba notebookhoz rendeltem EBAY-ről PA3534U-1BRS akkut, GENUINE TOSHIBA , ránézésre az is.
3 hónapot működött is, majd a windows azt írja hogy akku 100%, de ha kihúzom a 220V adaptert, leáll a gép mintha nem is lenne benne akku...
-tippetek, hogy ez miért van? felkerestem egy műszerészt itt helyben, rögtön mutatott 3 db TOSHIBA hibás akkut amit szintén ebayről rendelt.. miért kimagasló a toshiba akkuk elromlása? gondolom, ezek mégiscsak valami naggyon kínai, utángyártott gyengébb akkuk, de egyéb márkánál miért műxenek, toshiba miért cirkuszos?
kuka ez az akku mostmár?
megköszönöm a tanácsaitokat, hozzászólásotokat, ha lenne!
-
-
terencehill
tag
igen driverek fenn vannak, bár azt hiszem hogy a vga-hoz vistas driver ment mert a gyártói honlapon csak xp és vista driverek voltak
még azon gondolkodom, hogy a túl sok ram nem lehet-e baj? mert a gyátó szerint 2gb a max, de 3 van benne, mondjuk a rendszer felismeri simán
megpróbálok néhány driver frissítést -
S_P_E_C_K
tag
köszi a választ....
hát pl most utcsó kikapcsolásnál egy film nézésnél volt... szervizbe mennyiért pucolják ki ? de majd most kiderül hogy a túlmelegedés okozza e vagy sem... mert rendeletem egy notebookot hűtést... és ha akkor is kikapcsol akkor videokari vagy ram lehet a probléma ?
-
mc-4
aktív tag
Se az oldalán, se az elején nincs kapcsoló, Fn-el F11en van egy adótorony jel az meg a bluetooth-ot kapcsolja. Visszajelző led van rajta de nem birom világításra bírni.
Együtt kapcsolódik be a Wifi és a Bluetooth, de nem birok vele felcsatlakozni.
Nem akar semmit csinálni. -
klambi
addikt
-
-
-
SirKero
őstag
Ettől függetlenül szégyen,hogy egy nem olcsónak számító ( mondom ezt az itthoni átlag bért figyelembe véve ) laptopba ilyen alkatrészeket építenek be.
Nem Én vagyok az egyedüli ezzel a problémával ezt gondolom már ők is észrevették ezért zok szó nélkül és sűrű bocsánatkérés közepette azonnal cserélniük kéne nem egy hétig ülni rajta.
Gondolom nem véletlenül csökken a garancia idő is rájuk [link] -
GrandeP
addikt
Meg egyébként is pontatlan, és gyártónként van h mennyi bad sector után számít hibásnak egy wincseszter....
Az h gyanús szektort látott, de egyébként hibátlan és ezért lepontozta, az enyhén szólva is vicces...Tudom, 100/100-nak kell lennie... mert csak... de egyébként hibátlan... ha nagyon idegesít futtas egy hdat-ot, utána 100-as lesz...
Ha most ezt beküldöd, akkor bent lesz 1 hónapot, a nagyker visszadobja h hibátlan, a kisker meg lefuttatja rajta a progit, te meg majd pislogsz h némmá, megjavult...
ui2: ez nem zárja ki azt a tény h majd lehet hogy, majd talán, de nem biztos, h majd előfordul ha majd, 8hónap, 16 nap , 5 óra és 3 perc után nem lesz már használható.
-
Csabee.
nagyúr
-
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Gyúrósok ide!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Hardcore café
- Synology routerek
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest