- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
Cavanani
csendes tag
válasz
Zoli0726 #42905 üzenetére
Töredezettségmentesitettem,hát ritkábbak meg rövidebbek a beakadások,valamit érezhetően segitett.most rámentem alapos töredezettségmentesitésre,hátha az mégtöbbet javit.
köszi a segitséget,ha naponta csak kicsit kevesebbet dobálom el az egerem már megérte
(egyébként megnéztem és ja,ezerrel világit a vinyó mikor megakad) -
Buster17
addikt
-
rizso
addikt
válasz
Zoli0726 #42375 üzenetére
Nekem is furcsa, mert korábban működött a wifi is, és nincs is frissebb BIOS verzió. Mindenhol keresgéltem, aztán itt találtam ezt a tippet, mondom veszítenivalóm nincs - és be is jött a dolog
Ramot holnap megnézem, bár ahhoz szerintem komoly dolognak kell történnie, hogy kimozduljon a helyéről.
-
-
Dell XPS
veterán
-
Daffchy
őstag
válasz
Zoli0726 #42320 üzenetére
De kivettem a RAM-ot fentebb írtam, nem változott így sem semmi, kipróbáltam a 2-est és a 4-est is magába, mind a két slotban, de semmi...
Annyit áruljatok el légy szíves, hogy lehet leszabályozni a VGA ram használatát, hogy ne akarjon már 3gigás lenni ha úgy van kedve, van rá megoldás? Program vagy valami? BISOban semmiféle beállítási lehetőség nincs.
-
Daffchy
őstag
válasz
Zoli0726 #42316 üzenetére
2GB volt benne és az ha nem is kevés kapott még egy RAM-ot és mivel kb filléres dolog egy 4GB-s ezért azt kapott nem egy másik 2GB-set.
Nem is mondta senki, hogy újraformázgatom a gépet a RAM miatt...
Már Én is csak valamilyen driver gondban bízok, de a régi és új driverral is ugyan az a helyzet...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest