- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Z86
őstag
válasz
utánvétel #35987 üzenetére
Volt ilyen a win7 megjelenése előtt is, ha valaki egy adott időszakban (több ónap) vásárolt új gépet, az frissíthette a vistát. Ezzel azt akarták gondolom megelőzni, nehogy az új rendszerre való kivárás miatt csökkenjenek az eladások.
Amúgy Bill bácsi már nagyon régóta átment jótékonyba, szó szerint -
Z86
őstag
válasz
TheBomberman #35955 üzenetére
Nem, nincs benne más VGA-nak hely kialakítva.
-
Z86
őstag
Szerintem itt többről van szó mint a venti haláláról, inkább az alaplap mondta be az unalmast. Esetleg külső monitorra kötve?
-
Z86
őstag
válasz
haromegesz14 #33880 üzenetére
Inkább azt szokták ajánlani, hogy 10-12 órára tegyük töltőre. Bár van aki szerint ez sem szükséges.
-
Z86
őstag
válasz
transmission #32905 üzenetére
Nem lehet.
(#32906) RoYaL8:
Van néhány tippem: háttérvilágítás, inverter, szalagkábel. Utóbbi kettő néhány ezer Ft.-os tétel és általában nem túl nehéz cserélni, az első viszont macerásabb. -
Z86
őstag
Az már jó eséllyel garanciavesztést eredményez. Minden esetre procit lehet cserélni (kivétel a nagyon alsó kategóriás gépekben pl. atom CPU) illetve VGA-t is, feltéve ha nem integrált.
-
Z86
őstag
válasz
transmission #32896 üzenetére
Nincs mit! A gyártó oldalán általában szokott lenni egy maintenance guide vagy manual nevű dokumentum az adott típushoz, amiben az ilyesmiket részletezik. A termékhez tartozó letöltések közt illetve a terméktámogatásnál érdemes keresgélni.
-
Z86
őstag
Az alján elvileg fel van tüntetve, vagy a hozzá kapott papírokon.
-
-
Z86
őstag
válasz
Chaser #30941 üzenetére
Ezt találtam, bár a gyártót nem ismerem és magyar forgalmazót se látok hozzá.
-
Z86
őstag
válasz
Puma K #30459 üzenetére
Érdemes lenne felhívnod az ügyfélszolgálatukat, onnan biztosan pontos infót kapnál.
(#30458) D@reeo: Nincs mit!
-
Z86
őstag
válasz
D@reeo #30454 üzenetére
Sajnos úgy tűnik a CPU-d nem támogatja a hardveres virtualizációt.
-
Z86
őstag
válasz
janston #30389 üzenetére
A mattot, pláne ha főleg munkára kell. A fényesen talán mondhatni, hogy élénkebbek a színek illetve a fekete feketébb (bár TN panel lévén rendes fekete sosem lesz), de ezt a hatást egy tükörszerű külső bevonattal érik el, ami lényegében csak akkor funkcionál megfelelően, ha semmi tükröződés vagy fényforrás nincs a háttérben. Minden más esetben állandóan azzal kell majd szórakoznod, hogy miként árnyékold be a helyiséget ahol használod, vagy hogyan fordítsd, hogy ne lásd a tükörképeket.
Pl. az én gépemre most ép direktben rásüt a délutáni nap és még sincs semmi gond. Fényes kijelzőnél csak a szobámat látnám tükröződni rajta -
Z86
őstag
válasz
TazLeacher #30285 üzenetére
A kalibrálás használhat, de ne 0%-ra merítsd, mert az sem tesz jót neki (bár valószínűleg 5% környékén a tiéd is kikapcsol). Amúgy van mikor eleve úgy érkezik meg a gép, hogy az akku már nem 100%-os.
(#30293) jer1cho:
Amit Te is írtál, lemerít amennyire lehet aztán feltölt maximumra. Elvileg ennek lehet az a hatása, hogy az elektronika helyesen érzékeli utána az akku kapacitását és pontosabb adatokat közöl. -
Z86
őstag
válasz
TazLeacher #30277 üzenetére
Az még semmi, feltéve ha nem nagyon romlik tovább.
-
Z86
őstag
válasz
dreamtheatre #30254 üzenetére
Ha összesen több memória van benne, mint 4 GB akkor a 64 bitest, egyébként a 32 is megfelel.
-
-
Z86
őstag
válasz
homeless09 #30200 üzenetére
Úgy látom ebben ATI Mobility Radeon HD 4250 van, ami integrált nem cserélhető.
-
Z86
őstag
válasz
LaptopSystem #30192 üzenetére
Integrált, így nem cserélhető. [link]
-
Z86
őstag
válasz
skylinelaca #30179 üzenetére
pl.: ipon, usanotebook, mysoft, notebookstore, laptopszalon...
-
-
-
Z86
őstag
válasz
2.5HDDKELL #29934 üzenetére
Ha a billentyűnél nem törött le semmi, akkor elvileg vissza kell tudnod pattintani a helyére. A HDD gondolom megsérülhetett, ha épp dolgozott akkor a fej hozzáérhetett a lemezekhez és végigszántotta őket. Én megnézném egy másik gépre kötve ad-e életjeleket ill. hdsentinel milyen hibákat ír rá.
-
Z86
őstag
válasz
legiaap #29473 üzenetére
Ugye ez a NP900X3A típus? Itt vannak hozzá a letöltések, wifiből van intel meg broadcom is, nem tudom a tiédben melyik van, de elvileg úgyis csak az megy fel, amelyik megfelelő.
Amúgy fórumokon máshol is panaszkodtak a gép gyenge wifijére, lehet, hogy közben már találtak rá valami egyéb használható megoldást. -
Z86
őstag
válasz
legiaap #29471 üzenetére
A driver frissítése jó ötlet, érdemes megpróbálni. Nem hiszem, hogy a fém burkolat árnyékolja le, elég rosszul tervezték volna meg, ha így lenne.
Szoktak különbségek lenni a különböző gépek közt wifi teljesítményben, bár az nyilván fura, hogy az egyik míg vígan működik a másik meg már eldobja a kapcsolatot. -
Z86
őstag
válasz
legiaap #29469 üzenetére
Igen.
Ha a két gép közt egymás mellett elhelyezve ekkora a különbség, az valóban jelentősnek nevezhető. Pl. 54 Mb/sec-os 802.11g wifi esetén épp az a 65 dB a minimális vételi érzékenység (szerintem ez a vett jel szintje akar lenni, remélem jót nézek), így ha akörül ugrál, akkor valószínűleg ezért dobja el a kapcsolatot.
Esetleg az energiagazdálkodási lehetőségeknél nézd meg milyen beállítások szerepelnek, talán vissza van véve a wifi teljesítménye. -
Z86
őstag
Az asus p6100-ában intel GMA, az acer i3-asában HD Graphics 3000 van. Mindkettő támogatja a videók hardveres gyorsítását, a fullHD sem okoz gondot egyiknek sem.
Teljesítmény különbségek vizsgálatához. -
Z86
őstag
válasz
KonzolKartel #29456 üzenetére
Ez szerint jó hozzá, a kompatibilitási listában szerepel az F5SL több kivitele is.
(#29455) Vermilion69:
Nincs mit, remélem megoldódik a probléma. -
Z86
őstag
válasz
Vermilion69 #29453 üzenetére
Szerintem közvetlenül a szervizt kérdezd meg. Lehet, hogy azt mondják mivel megfelelően működik nincs semmi baja, de azért egy 3 mm-es elhajlás már nem kevés.
-
Z86
őstag
válasz
Vermilion69 #29447 üzenetére
Biztos ellenőrizted már, de esetleg nem esett ki a gumitalp (már ha egyáltalán ezen a típuson van) az ellenkező oldalról? Ha viszont maga a váz tekeredett meg ennyire, akkor érdemes lenne kikérni a szerviz véleményét, mert az nem egészséges állapot.
-
Z86
őstag
válasz
oliver7777 #29446 üzenetére
Arra tippelnék, hogy nem igazán sikerült a pasztázás vagy a hűtő visszahelyezése. Szerintem vidd vissza és szólj, hogy ellenőrizzék mindent jól csináltak-e.
-
Z86
őstag
válasz
ekuanszuocsa #29172 üzenetére
Itt kérdezz rá: Milyen notebookot vegyek?
-
Z86
őstag
válasz
t72killer #29162 üzenetére
Én a gép manualjában nézném meg. Everestben nem találtam HDMI-re utalást, de nekem egy régi verzió van meg, talán az újabbak már ezt is megjelenítik.
tevike:
A leírtak alapján úgy tűnik, a 3G-s modemnek csak az előkészítése van meg a gépben, vagyis a modemet külön meg kell venned hozzá és bele kell szerelned ill. szereltetned. -
Z86
őstag
válasz
Boboka #29114 üzenetére
Intel szerint PBGA479 illetve PPGA478.
Nézd meg valami programmal pontosan melyik, mert az első típus esetén nem lehet cserélni.
A linkelt oldal alján találsz több kompatibilis chipsetet, nézd meg neked melyik van, aztán hogy melyik mit támogat. Ez alapján el lehet indulni a keresgélésben. -
-
Z86
őstag
válasz
JOkE01 #29095 üzenetére
Amiben ips vagy hasonló jó minőségű kijelző van azok elég drágák és nagyon kevés típus van.
Elsőre a Thinkpadok jutnak eszembe, pl. az x220, aprón szokott lenni, bár filmezésre talán kicsi. Vannak Elitebookok is Dreamcolor kijelzővel de szintén nagyon drágán.
Esetleg használtan valami ilyesmit: [link] -
Z86
őstag
Valami probléma a Catalysttal és/vagy .NET keretrendszerrel kapcsolatban. [link]
-
Z86
őstag
válasz
Nordik #29070 üzenetére
Bár a felsoroltak nem igényelnek különösebben sok memóriát, ha egyszerre sok alkalmazás van megnyitva azért ezek is fogyasztanak. Én bővítenék 4 GB-ra, szerintem érdemes lenne.
Az integrált saját maga állítgatja, talán a maximális mennyiségét lehet korlátozni (az eleve meglévő korláton belül) valahol a rendszerben, utóbbiban nem vagyok biztos. -
Z86
őstag
válasz
Nordik #29067 üzenetére
Hagyhatod bedugva, csak ha az akku töltöttsége egy adott szint alá csökken kezdi el tölteni. Ha napokig nem használod akkuról, akkor ki is lehet venni belőle. Ez utóbbi még ajánlott is abban az esetben, ha a gépet terheled és erősen melegszik. Azt nem szeretik.
Ha huzamosabb ideig nem használod telepről a gépet, akkor is érdemes havonta 1-2 alkalommal teljesen lemeríteni és feltölteni, különben tönkremegy. -
Z86
őstag
válasz
karesz1234 #29058 üzenetére
Itt is kérdezz rá, nagyobb a tapasztalat.
-
Z86
őstag
válasz
Thusor #28827 üzenetére
Teljes mértékben.
(#28826) zs-mate:
Az első 2 ugyan az, csak átnevezve. A utolsó szintén, csak kicsit alacsonyabb órajelekkel. Az nvidia egy picit gyengébb ezeknél. Szóval az 1. és a 2. közül valamelyiket, esetleg ha ki tudod deríteni milyen típusú RAM-ot használnak, akkor az még tényező lehet. [link]
szerk: a K52je példányokkal vigyázz, azok szériahibásak -
Z86
őstag
válasz
JOkE01 #28794 üzenetére
A leírásod alapján ez egy nagyon vacak panel. Az, hogy rendes feketét nem látsz rajta nem meglepő, de szemből nézve inverz színeket nem kellene produkálnia.
Itt a samsung szerviz elérhetősége, esetleg kérdezz rá, ez mennyire számít normál működésnek illetve cserélik-e a panelt.Különösen szép képű notebookról a fullHD-s dell XPS jutott eszembe, -=Libria=- fórumtárs egyfolytában dicséri.
-
Z86
őstag
-
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest