- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
krups8
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45471 üzenetére
Szia! (Vagy bárki más) Letöltöttem ezt a Easeus Partition Master Home nevü programot és bejött a főablak, látam a partíciókat, lehet törölni is őket és a többi. Na említetted, hogy ezzel lehet (kell?) bootolható pendriveot létrehozni, hogy a linuxos notebook partícióit töröljük, ha windowst akarunk rátenni. Kérdésem hogyan lehet vele bootolható eszközt készíteni. Angolom nem erős és abszolút idegen a program. Köszönöm előre is a segítésget!
-
tacsk0
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #46761 üzenetére
huh
talatam par frissitett drivert-t.
http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-Z-and-P-series/IdeaPad-Y570-Updated-Drivers/td-p/757665
ezek kozul melyik az IRST driver?
-
válasz
Fire/SOUL/CD #46757 üzenetére
sziasztok sikerült túl vagyok rajta köszönöm
-
redd
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45920 üzenetére
Leszedtem mindet amit tudtam az eredmény ugyanaz.
-
felhasználó2
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45916 üzenetére
Köszönöm, de ahogy a probléma leírásából kiolvasható a windowsig nem jutok el, márpedig az a program, egy ott használatos kezelő felületet ad (amit már többször alkalmaztam is).
Nekem Windows felállása előtti megoldás kell, MOST. És a win dvd ahogy már mondtam, telepítéskor hiába törlöm , formázom az egyetlen meghajtómat, nem oldja meg a problémát. Megoldás kell srácok! -
matepalfi
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45922 üzenetére
köszi a linket
-
redd
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45810 üzenetére
igen nincs az a klasszikus síp kód min például tedd be normálisan a videokártyát te birka,vagy ha RAM-ot tennél a gépbe akkor talán működne is stb. ez csak folyamatosan egyenletesen sípol,mint a szívmonitor amikor a páciens eldobja a kanalat.Húztam le hozzá szerviz dokut,de a BIOS kódok között ott sincs ilyen
!
A gépbe nem volt belepiszkálva ,még, -
felhasználó2
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45911 üzenetére
szerintem pedig amikor azzal kapcsolatosan tesz fel kérdéseket, hogy a billentyűzetem milyen nyelven található a gépen, teljesen logikus következtetés, hogy ezt babrálja és mivel nem volt még ehhez a programhoz szerencsém jobb félni-mint megijedni alapon álltam hozzá
-
ravail
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45864 üzenetére
Igazad van! De az F7E-nek nincs olyan típusa, ami támogatná a 800-as RAM-okat. A 2. képen pedig jól látszik, hogy a 800-as ram most is 667-en megy. Ettől függetlenül 1000%-ig igazad van abban, hogyha 400-ast vagy 533-ast vesz robag83, akkor az biztosan jó lesz neki.
-
ravail
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45861 üzenetére
Nem szeretnék vitatkozni veled, de az alább látható Kingmax DDR2 laprop RAM megy 400-on 533-an és 800-on a "gyári" időzítései szerint (1.kép)! Megjegyzem, ez a kép az Asus F7E notimban lévő RAM-párról készül, a laptop a 667-es RAM-okat támogatja, s annak ellenére, hogy a RAM nem tartalmaz ilyen beépített időzítést, 667-en hibátlanul működik évek óta (2. kép)
(Sajnos javítási célból 533-ast támogató notiba is be kellett tennem ezt az egyik ramot, abban pedig 533-an ment.) -
dodopek
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #45851 üzenetére
Mind2 ramon 8 chip van, bár a régin egy oldalon, a kingmaxon pedig 2x4.
Okozhat az galibát, hogy 800mhz az "új" ram? A Hynix szerintem kisebb, bár nem láttam a matricákán, everest meg nincs a gépen... -
akox101
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45807 üzenetére
Köszönöm megpróbálom !
-
ravail
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45640 üzenetére
-
Cancer
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45637 üzenetére
Én az Aida 64-ből nyertem ki, hogy ez a Wifi vezérlő van benne.
-
Csaszykj
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45630 üzenetére
Közben kiderítettem.
FN+F3-al lehet váltogatni amúgy ezen.
LEvettem a hátlapot, és a kijelzőm kábele volt rossz helyen elvezetve - ebből kifolyólag 1 műnyag megnyomta...
Átrendeztem, már működik rendesen.Winyócserénél figyelmetlen voltam legutóbb, bár ennek már 2 hónapja... s most jött elő.
THX a segítséget.
-
ravail
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45630 üzenetére
Ezen az Fn + F10 a USER MANUAL szerint "Skip to the next track".
Itt ezt az Fn +F3 teszi. (Az Fn + F2 meg "Turn on/off the backlight of the LCD screen.")
Nyilván az előző hozászólásomhoz letöltöttem a kézikönyvét.Az OFF-omra adott válaszoddal egyet értek, de szerintem a rendszerpartició is átméretezhető.(Legalábbis én még olyannal nem találkoztam, amit így vagy úgy de ne lehetett volna átméretezni!)
-
ravail
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45624 üzenetére
Szia! Én meg azt nem értem, miért mondják többen, hogy nem tudják átméretezni az itt is látott esetben a "C"-t? Azt sem értem, hogyhogy nem tudnak mellé másik particiót létrehozni? Ugyan, én még Win7 Pro-val nem foglalkoztam ilyen szempontból, csak ultimate-tel, de ott ne volt semmi gondom. A Home és a Pro nem engedi az átméretezést? Kivett HDD-nél másik gépen sem? Easeus-al sem?
-
Pisszty2
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45624 üzenetére
OKé Köszönöm a segítséged.
Üdv: Pisszty
További jó hétvégét!!! -
Pisszty2
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45622 üzenetére
csak az a gáz h sehol sem találok win7 pro csak sp1 van fent az meg gondolom tuti nem jó...
-
Pisszty2
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45620 üzenetére
Telepíteni tok csak még ilyet nem cisnáltam soha..
Akk szted hagyjam ezt ne is kinlódjak vele?? rakjak fel egy ultimatet és csináljam úgy mint a többi gépet ahogy szoktam..? -
Pisszty2
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45618 üzenetére
-
Pisszty2
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45616 üzenetére
azért szeretném újrarakni mert particiót szeretnék csinálni rá.
nem tom h előtelepítedtt a rendszer rajta. lemezkezelő? Számítógép-kezelés/lemezkezelés erről csináljak képet? -
Pisszty2
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45614 üzenetére
Most egy x64 es Win7pro van rajta.
A matricán Win7 pro OA van rajta..
Akkor most addig ne töröljem le amíg nem tom kipróbálni egy másik gépen??
És ha leszedek egy win7pro x64 és azt rakom fel akk az sem les tutira jó?? -
Ronny3
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45509 üzenetére
Nem megoldás a saját energiaséma sem, mert hardveresen NEM kacpcsolja be a gép az indításnál a Bluetooth-ot... se így se úgy
Hát kiváncsi vagyok mi lesz a jó megoldás
-
Ronny3
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45507 üzenetére
Egyik sem jött be
Az a baj, hogy ALAPBÓl nem indítja sajnos Bluetooth-ot a notebook!
A WIFI-t mindig indítja!
Nincs olyan fül amit írtál az eszközkezelőben a Bluetooth-nál!
Az energiagazdákodási séma meg MINDIG bekapcsolva állásban van, de újraindítás után KIKAPCSOLVA van a Bluetooth..
Nem hiszem el, hogy nincs rá megoldás, hogy ne keljen állandóan HARDVERSEN bekapcsolgatni indítás után a Bluetooth-ot
Köszi, ha van még ötleted!
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45503 üzenetére
megoldódott a probléma... a cd volt a ludas, valami occó kínai cd, 730mb, ez volt a hiba (mondjuk másik gép lazán beolvasta, habár az újabb gép)
szóval már megy a telepítő
azért köszönöm a segítségeteket! -
75kokoko75
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45501 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget. 3 féle van:1fajta 9cellás, és 2 féle 6 cellás. Akkor az erősebbik 6 cellást vesszük majd meg, ahogyan tanácsoltad. Tisztelettel:Zsolt
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45501 üzenetére
sajnos nem ilyen a bios, elég régi gép lehet ez, érdekes a bios, nem sok mindent lehet állítani
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45494 üzenetére
F12-re nem jön be semmi, biosban pedig nem találok ilyet, ami mondtál
-
75kokoko75
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45496 üzenetére
Sajna én is így tudtam, csak itt sok jó tanács van, ezért próbálkoztam. Amúgy az után gyártott mennyivel rosszabb?
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45489 üzenetére
igen, másik gépen megy
-
ravail
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45474 üzenetére
Biztos igazad van! Bevallom, ezen a gépemen egy 9.0.0 Server Edition van. Valahonnan ezt töltöttem le. De a belinkelt eredeti oldalon meg azt látom, hogy ez is elavult, hisz most a free is 9.1.1-es. Mellesleg, szerintem mindenhova elég a Home Edition. S ha még egy picit bővítenének rajta, végre elfelejthetném a jóöreg de legalább megbízható Ghost-ot! Azt hiányolom belőle, hogy nem lehet vele fájlba menteni ahogy azt a Ghost-tal lehet. Így aztán WinPE mobil XP felületről indított "DOS" ablakban futó Ghost amit abszolút megbízhatóként ma is használok pendrv-ről.
-
krups8
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45471 üzenetére
Aha nekem se nagyon adta az infója, de csak közelebb jutottunk.
Akkor egy Windowsos géppel tudok csinálni boot pendriveot, amivel indítva a notit bejön a varázs menü, hogy törölhetek minden partíciót! (ugye?) Egyszerü ugye a bootolható eszközkészítés azokkal a programokkal ugye, mert ilyen wondows parancssoros módon én az utóbbi időben nem tudok, bootpendrive-ot csinálni.
-
Csabixxx
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45160 üzenetére
Nem ,de ezt meg más progikat szeretnék használni rajta.
Remélem a bővítés után jobb lesz mint most. -
Csabixxx
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45158 üzenetére
Igen ez szerintem is jó és olcsóbb megoldás is. Egy 2g-s modult,ha teszek bele azzal fog dualban menni ? Vagy az,hogy dulaban megy vagy sem nem is annyira számít ?
-
Csabixxx
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45154 üzenetére
Igen ,bővíteni szeretném mert csak 1gb van benne.
Ez aztán jól el var rejtve ,köszönöm a gyors segítségetDell XPS :
-
ravail
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45154 üzenetére
Szépen megelőztél. Most akartam linkelni a videót!
-
vilmaboy
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #44346 üzenetére
Bocsi Fire... Nem vettem észre a kommentet. Köszi a hozzászólást.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #44340 üzenetére
Köszi, hogy jöttél!!!
Vilmaboy barátomat hintáztatom......
Szerk: SATA III. !!!!
-
vilmaboy
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #44340 üzenetére
mobilról vagyok... ond el légyszi... most már kezdek én is megkeveredni...
-
icons
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #44014 üzenetére
Hello!
Köszi a választ, végül sikerült megoldani a problémát!
A megfelelő XPt kellett felrakni. Sajnos eredeti CDm nem volt (csak kulcsom hozzá), ezért kénytelen voltam elsétálni a virágboltba, és kölcsönözni egyet. De mivel a CD olvasó nem ment, ezért USBről voltam kénytelen telepíteni. WinToFlash nem tudott olyan pendrive-t csinálni, amitről bootolni tudok, WinSetupFromUSB-vel tudtam, de a negyedik lekapart XP volt olyan, aminél csak pár hibás fájl volt (amikor telepíti még parancssorosan, folyamatosan kiírta, hogy ezt meg ezt a dll-elt, meg .sys-t nem tudta feltelepíteni), és most megy a WiFi is. Az előzőnél a probléma sajnos egy hiányzó dll lehetett (annál legalább 40hibás volt, a mostaninál ez 10alatt van).
És végül az Intel Pro lett a nyerő -
icons
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #43951 üzenetére
Gyáááá!! Pont ezzel küzdök én is!!
HP nc6220, minden drivert felraktam (mostmár ott tartok, hogy 6db Wireless driver van fent, lehet lassan neki kellene állni leírtani őket), de még mindig nem jön elő a WiFit vezérli szoftver az Értesítési sávon.
A Wifi kék lámpája pedig úgyis megy a laptopon, hogy a Windows nincsen felrakva! Nyugodtan tudom gombbal ki/be kapcsolgatni, semmi nem történik...Ráadásul LANhoz sincsen kint semmilyen ikon. De előbb bedugtam egy RJ-45ös csatit, a végén a routerrel, és tökéletesen ment a net
A hálózati kapcsolatoknál viszont semmit nem jelzett. Végignéztem minden beállítást, de semmi sehol nem utalt arra, hogy van internet...
Viszint a WiFihez sajnos jelszó kell, úgyhogy az nem fog varázslatosan "megjavulni". Mindezt XP alatt csinálja... sajnos sejtem hol lehet a gond: a telepítésnél. USBről kellett felraknom, a WinToFlash nem csinált olyan pendrivet, amiről tudtam volna bootolni, az általam beszerzett XP Home Edition telepítés után nem volt bootképes (csak ha a pendrive is be volt dugva), a mostani telepítésnél pedig sorban írta ki, hogy miket nem tudott felrakni (a parancssoros telepítő...), pl a Windows Zero Configuration sincs a szervízeknél, pedig az kellene a WiFihez... (vagy csak magyarban nem Windows-zal kezdődik a neve
))
Ha bárki megkérdőjelezné a Win eredetét: kulcsom van hozzá, kettő is, de sajnos lemezem nincsen... úgyhogy kénytelen vagyok alternatív forrásokból beszerezni őket, ami sajnos nem tűnik túl jó vállalkozásnak... -
negyedes
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #18115 üzenetére
Szerintem meghalt a toltoelektronikaja, csak gari
.
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest