- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
válasz
kemalboy01 #12848 üzenetére
-
fattyu
veterán
válasz
kemalboy01 #12631 üzenetére
Nem színezi. Amíg tölt addig a nézőképet látod, amit a váz csinálna jpg.
-
glockadam
csendes tag
válasz
kemalboy01 #11580 üzenetére
Kicsit megkésve ugyan, és nemtudom, hogy kaptál e már választ a kérdésedre: www.artwork.hu Itt vannak Nikon reklámcuccok.
-
Freddy76
addikt
válasz
kemalboy01 #11589 üzenetére
-
Zozzant
addikt
válasz
20-30 dolcsiért... lehet is jópofa
-
j.bravo
addikt
válasz
-
válasz
nem tudom ez miért "tinédzserkedés"...
Vicc vót', na, még kaptál egy vonatkozó szmájlit is hozzá -
válasz
I'm not a Nikon!
-
válasz
Még fizetnél is azért, hogy ordenáré reklámtáblát hordj a hátadon?
-
válasz
kemalboy01 #11517 üzenetére
Kiskit 900 Eur, tehát nálunk 270k körül várható.
-
válasz
kemalboy01 #11478 üzenetére
a digilabor is egy normális hozzáállású csapat, egy próbát megérhetnek ők is.
-
csakb
őstag
válasz
kemalboy01 #11478 üzenetére
Én náluk még csak 10x15-ös képeket csináltattam, azokkal semmi gond nincs. Weben is fel tudod tölteni, aztán kapsz értesítőt, ha megérkeztek a német központból a kidolgozott képek.
Nagyobb nyomatok kidolgoztatásához az Artwork-öt és a 220foto-t szokták ajánlgatni, de lehet, hogy van jobb is.
-
kiskornel
addikt
válasz
kemalboy01 #11464 üzenetére
Minap történt velünk a munkahelyemen, hogy kaptunk az irodába egy közös, nagy, multifunkcionális nyomtatót (külső lízing)... jöttek az infosok, s összeszedték az összes többi nyomtatót. Köztük volt egy HP deskjet 10k alatti nyomtató.
És persze volt egy készlet patron a fiókban. Hát persze, hogy selejtezés előtt kinyomtatom.
Elkezdtem nyomtatgatni Agfa papírra a képeket, amik csupán HD minőségűek voltak (pl.: 1920xY). Bőven elég is volt hozzá. Az 1280-nál még látszott pár helyen a pixelesség, de 1920 már elég volt neki. Nagyon szépek lettek, bár egy kicsit vastag volt a nyomtatónak a papír, ezért a továbbító görgők nyomot hagytak 4 ponton.
Szóval rendkívül drágán, max minőségben 20-25 A4-es képet kinyomtatva jó drága fotópapírra... mivel ingyen volt a patron és a papír is csak kallódott... ráadásul egy napos meló volt, de így megérte. Szerintem nagyon tete a HP-k max nyomtatási minősége, de egyben nagyon drága is, lassú is. Véleményem szerint az irodai, nagy lézer nyomtatónál jobb minőséget adott. Ez egy 1-2 éves konstrukciós HP volt...Fotós kidolgozásra boltot meg majd ajánlanak itt. Tényleg, boltot tudtok ajánlani, mert a boltokkal való kísérletezés pont annyira drága tud lenni, mint egy xar tintasugaras nyomtató beüzemelése...
-
válasz
Fotópapír nagyon nem mindegy... a gyártó által javasolt papírt kell használni, a többivel max kísérletezni lehet, és vagy eltalálod az összetételt, vagy nem. No ilyenkor folyik le a papírról a festék, és a többiek...
Attól függően milyen távban gondolkozol, és milyen mennyiségben és milyen célra elsősorban érdemes ezen gondolkoznod....
Megsúgom drágábban jössz ki, mintha beviszed valahova és kinyomtattatod, kivéve ha nevetségesen jó áron vásárolsz patront, megfelelő médiát. -
csakb
őstag
válasz
Szerintem minőségben és anyagilag is jobban jársz, ha valami fotókidolgozó cégnél csináltatod meg.
-
Balinov
titán
válasz
kemalboy01 #11439 üzenetére
Siman jo bele, hd videonal nem, de burst mode-ban elkel az ekkora R/W sebesseg
-
fattyu
veterán
válasz
kemalboy01 #11371 üzenetére
Makróra jó nagyon. Bár a 150est nagyobb becsben tartják általában.
Portréra szoktak olyat mondani hogy a túl éles üveg nem feltétlen előny. Márpedig a makró obik..
Nem értek a lovakhoz.
-
BiriBum
őstag
válasz
kemalboy01 #11371 üzenetére
A második alkalmatlan makrózásra a 85 cm-es közelpontjával és 0,11×-es nagyítással. Portréra ettől még tökéletes.
A Sigma nagyon jó objektív, ugyanilyen jó a Tamron 90 2,8 macro.
A makróobjektívek "hátránya", hogy portréra túl élesek, így közelképnél az arc összes bőrhibája látszik. Ez persze kis lágyítással orvosolható. -
BiriBum
őstag
válasz
kemalboy01 #10808 üzenetére
Nézd meg a Pentax k-r-t is. SzVsz kissé jobb ár-érték arányú gép.
-
Fandango
veterán
válasz
kemalboy01 #10808 üzenetére
Az jo valasztas, igaz picit dragabb mint a Canon 1100D de azzal nem nyulsz melle, leven tudasaban meg jobb is. Sok szep fotot kivanok vele ha meglesz.
-
copass
veterán
válasz
kemalboy01 #10797 üzenetére
én se vagyok az, de szeretek kísérlezni.
akkor már milc, de én ennyiért vennék egy canon1100d-t kitobival köbö annyi is most az ára. -
Fandango
veterán
válasz
kemalboy01 #10793 üzenetére
Szerintem is erdemesebb lenne egy kicsit varnod, es valamivel komolyabb beruhazaskent felfogni ezt a gep vasarlast, mert gondolom hosszabb tavra tervezel venni fenykepezogepet.
En is vartam egy jo darabig, nezelodtem mit es mennyiert lenne erdemes, mig 2 hettel ezelott egy Canon EOS550D boldog tulajdonosa lettem. Nem bantam meg, hogy kivartam mert igy tenyleg egy olyan masinat tudhatok magamnal amivel tenyleg elegedett vagyok es hosszu tavon boven megfelel az igenyeimnek. -
Peetry
senior tag
válasz
azt kell eldönteni mire akarod használni. nem dslr a legjobb mindenre. Ha csak emlékképeket akarsz, és hogy hordozható legyen akkor szvsz semmiképp ne dslr-t, max egy milcet. Ha főleg szabadban jó fényviszonyok között használod, akkor megint elég lehet egy bridge. Ha nagy átfogást akarsz, és nem 2-3-4 obit cipelni, szintén.
Nyilván szebb/jobb képet lehet csinálni dslr-rel, több lehetőséged van, de önmagában nem garancia a jobb képekre, és ha nem használod ki a benne rejlő pluszt, akkor szvsz csak pénzkidobás. -
Dr V
őstag
válasz
Bármennyivel is szebb egy dslr képe, neked kell tudni, h mut engedhetsz meg magadnak. Egy dslrnél objektívekre megy el a nagy pénz, nem feltétlenül a vázra.
Lehet, hogy érdemes lenne használt dslrek között keresgélned. -
fattyu
veterán
válasz
kemalboy01 #10781 üzenetére
ez már egy nagyobb pattanás... még mindig pattanás de már nagyobb.
Ennyiért már kapsz belépő milc kitet...
-
copass
veterán
válasz
kemalboy01 #10783 üzenetére
1920-as vidi az kamu,720 talán
, de szoftveresen felvan javítva
attól még hogy raw-ot tud az érzékelő a szenzor kicsi marad.
a fuji jó választás kezdésre, de nem kell csodát várni, főleg ha kompakt után váltasz.
Jobb persze, de azért annyira nem amennyibe kerül.
én ennyi pénzért már akkor várnék még egy picit és vennék egy nikon 3100D-t,az tud "HD" videót is, meg mégiscsak egy dslr. -
Fandango
veterán
válasz
Abban az arketegoriaban, csak igy gyorsan atfutva, tudasat tekintve az a Fuji nem rossz.
De vard meg a tapasztaltabbak velemenyet is. -
Fandango
veterán
válasz
Na mire beirom szerkesztetted.
-
Fandango
veterán
válasz
kemalboy01 #10781 üzenetére
Ez nem azon mulik, hogy komoly keszulek vagy sem. Eloszor is mire akarod hasznalni, fotozasra csak vagy kell a video funkcio is? Hol es milyen korulmenyek kozott kellene, hobbi, amator fotozas vagy valami munkahoz kell, hogy tudja kepeket kesziteni? Tehat ha ilyen dolgokat megosztasz akkor talan konnyebb lesz segiteni, es persze nem art ha megadod milyen arketegoriaban.
-
Fandango
veterán
válasz
kemalboy01 #10776 üzenetére
Nem vagyok profi a temaban, leginkabb amator aki most kezd majd ismerkedni a fotozassal.
Szoval a tanacsom ha mar fenykepezogep, akkor olyan markat valassz ami arrol ismert, ne olyat aki leginkabb a monitorokrol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest