Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz
Pulsar
üzenetére
Filmszimulációk az első kettőhöz, ha érdekel az ilyesmi:
https://dtstyle.net/
https://dev.dtstyle.net/
http://50.87.144.65/~rt/w/index.php?title=Film_Simulation -
faki_
senior tag
válasz
Pulsar
üzenetére
darktable: régen nem tetszett, de egy kis időt rászánva megbarátkoztam vele. Időközben a magyar nyelv is belekerült. Nekem ez volt a legalacsonyabb erőforrás igényű és a legjobb a zajszűrése.
RawTherapee: sokáig ezt használtan, van részletes magyar nyelvű leírása egy régebbi verzióhoz.
LightZone: Kétszer nekifutottam, de nem boldogultam vele.
-
Linux alá milyen RAW convertert ajánlanátok?
Eddig Lightroom-ot használtam. Esetleg ami funkcióiban megközelíti ezt?
Köszönöm
-
jjeahh
nagyúr
Hatalmas különbség? Szerintem ez azért nem normális, valami nem oké.
Fb képekhez tipp: Ps-ben méretezd át a kép hosszabbik oldalát 2048-ra, alatta a "resample"-t állítsd át "bicubic sharper"-re, majd mentsd ki úgy, hogy a quality 12 és maximum legyen. Png jobb, de jpeg is rendben van... Ezzel a módszerrel nálam sokkal részletesebbek fb-n a képek, valamiért nem tömöríti szénné annyira. -
Gyick
őstag
üdv!
Csináltam Raw képeket egy tükörreflexes géppel.Raw-ban nagyon szépen néznek ki a képek ha átkonvertálon a Ps CS6-al jpeg-be hatalmas különbség lesz a raw és jpeg közt még a maximális minőség esetén is(utánna olvasva ez normális).Van 1-2 kép amit fb-re szeretnék feltölteni.Milyen formátumra vagy milyen programmal kellne konvertálni hogy ne legyen ekkora különbség.Melyik a legjobb formátum amit fb még elfogad tudja-e vki?
-
erikke17
őstag
Üdv.
Valaki tudna segíteni vízjel ügyben? Milyen programmal lehetne megtoldani a fotókat vízjellel?
Van rá külön program, vagy képszerkesztővel?
XnView?Előre is köszi.

-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Egy fizikai/technikai kérdéssel zavarnám a társaságot, amire nem találok választ.
Milyen mérési módszerrel és eszközökkel lehet megkülönböztetni a napfényt a mesterséges fényektől?
Mit kellene mérni pontosan? És mivel?
Gondoltam már RGB fényérzékelőre, meg SI1145 típusú szenzorra is, ami UV, IR és látható fény mérésére alkalmas.
A cél az volna, hogy egy járműn meg tudjam állapítani, hogy van-e nappali fény (napos, borult és tiszta idő vagy bármilyen természetes fényviszony - bónuszkérdés a köd) és mennyi, vagy nincs (éjszaka, félhomály).
A kiértékelésnél figyelmen kívül kellene hagyni a közvilágítást és egyéb mesterséges fényforrásokat.
Létezik erre módszer, vagy baromi sok mintavételezésre lesz szükségem?
Fogalmam sincs róla, hogy a mesterséges fényforrások mennyi fényt bocsátanak ki a látható tartományon kívül.
Ha nem igazán, akkor az SI1145 megfelelő lehetne, nem?
Köszönöm!
-
Kreash
aktív tag
válasz
scarabaeus
üzenetére
Rendben,köszi szépen
-
Kreash
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy olympus e-pl5 höz van vezeték nélküli távkioldó , vagy csak sima vezetékes ? -
jjeahh
nagyúr
válasz
gergo5991
üzenetére
Én ekv. 100 milin tanultam meg fotózni, alatta nekem minden hűdenagyot lát
Amúgy ha apsc-n 18mm nem nagylátó, akkor mi? Mert a normál még odébb van. Persze nem egy uwa, de azért szerintem már nagylátónak számít. No de mindegy, lehet nincs igazam, valszeg nem a technó az erősségem 
-
gergo5991
őstag
válasz
jjeahh
üzenetére
azt eddig ahogy olvasgatom a fórumot, sose sikerült megértenem, hogy zoom obiknál a 16 v 18 ról kezdődőek miér számítanak nagylátószögnek, ahogy irtad is, hogy lefedi. 18mm-en tudtommal 76 fokos látószöget fed az obi, ami szerintem nem nagylátószög. Persze az ha messze vagy a tárgytól, de akkor meg a tárgyat nem lehet látni, olyan messze van. Úgygondolom a nagylátószög minimum 90 fok felett kezdődik.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
padi68
üzenetére
Akkor 4 váz kell neked és elfelejtheted az obicserét

Amúgy te nem úgy képzelted el, hogy egyik gépen egy nagylátó, a másikon meg egy kistele vagy tele? Max néha, feltolod a halszemet is pár kép erejéig. Szal ha mondjuk az oly-n van egy nagylátó (kitobi?), akkor a nikonon nem értem miért kéne mind a 4 obit állandóan cserélgetni. Elég ha feltolod rá mondjuk az 50-est vagy a 18-140-est nem? Sőt, ha annyi fény van, hogy a 18-140-s elég, akkor nem is kell két gép, mert lefedted a nagylátószöget is
Studi: A kínai utánzatokat nézegettem már én is, csak azért nem vettem még meg, mert már 1001 fotós kütyüt össze-vissza vásároltam ami jónak tűnt, oszt 75%-a itt porosodik a fiókba
Félek, hogy ezzel is így járnék 
-
Studi
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
Nekem nagyobb gépekhez méretezett B-Grip cuccaim is vannak (B-Grip BH és B-Glider, ezekkel teljesen kényelmes, szinte súlytalan volt két ~5D méretű gép is. De vannak milcekhez szofisztikáltabb megoldások is, B-Gripnek az Uno, vagy valamelyik másik rendszer, aminek a kínai utánzata van nekem is, de a neve most nem jut eszembe.

-
Studi
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
Övre rakható/fűzhető tartón gondolkoztál már? Én két DSLR-t szoktam úgy, hogy az egyik lóg jobb oldalt egy keresztben átvezett vállpánton, a másik (kisebbik obis) pedig az övemen, bal oldalt. kényelmes megoldás, nem csapódnak össze-vissza. Nyakpántot igyekszem teljesen eliminálni, a legkényelmetlenebb megoldás mind közül.

-
jjeahh
nagyúr
válasz
padi68
üzenetére
Ezek jók lesznek neked sztem, de azért alaposan gondold át a két gépes fotózást. Én is két gépet használok néha koncert/fesztiválfotózásra, de ez sem tökéletesen kényelmes megoldás... sima nyakpántal összecsavarodnak-bogzódnak, ilyennel meg az ilyen nagyobb gépek állandóan összeütődnek, meg a mozgásban is korlátoznak, mindíg attól rettegsz, hogy nekics****d a falnak vagy valaminek
. Szal egyelőre én is keresem erre a tökéletes megoldást, mert egy géppel és állandó obicserélgetéssel szerintem sem az igazi az eseményfotózás. -
gergo5991
őstag
-
gergo5991
őstag
válasz
padi68
üzenetére
a fotózásbol élsz hogy erre az elhatározásra jutottál? mert általában csak azok körében van ez a többgépes jelenség, aki nem ebből él nem láttam volna, hogy objektív csere miatt 1nél több gépet hord magával.
felsőbb kategóriát akarsz vagy alsóbbat (bár annak nem látnám értelmét).
van esetleg flickr-ed ahol vannak képek 18-140essel? 1-2 héten belül meg lesz a d7200am 18-140-el érdkelne milyen a képek minősége az obival vagy csak úgy meglesni

-
padi68
senior tag
Sziasztok,
arra az elhatározásra jutottam, hogy kell egy második gép( használt ) a Nikon D7100 mellé, hogy ne kelljen állandóan objektív cserével bajlódnom.Milyen gépet ajánlanátok?
Objektívjeim:
walimex pro 8/3,5 Fish-Eye II CSC
Nikon AF-S DX Nikkor 18-140 mm F3,5-5,6G ED VR
Tamron Nikon 17-50/F2.8 AF SP VC XR Di-II LD ASP (IF) objektív
Nikon 50/1,8Minden evő vagyok téma szempontjából( táj, emberek, néptánc, motorosok, futóverseny, templomok/épületek...)
Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv Á
-
Balinov
titán
válasz
padi68
üzenetére
en nem mernek nekiallni otthon. Vidd be gyorbe a szent istvanon a Fias _Parkanyihoz (vagy kerdezd meg telefonon, csinalnak-e)
Nekem ott 2-3 eve gyonyoruen kitisztitottak a D90-et, meg a racsavart 18-105 bajonettjet is megpucoltak a vaz bajonettje mellett..2-3ezret fizettem anno
-
Komgeri
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a budapesti fotós tanfolyamokról? Érdemes e beiratkozni egy ilyenre, vagy ugyan azt magamnak is meg tudom tanulni? Scott Kelby könyveket már kiolvastam meg még 1-2-t más szerzőtől is.
-
bvvitya
aktív tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Sony A5000 gépet.
Segítségetek kérném abban hogy hogyan tudok rá letölteni alkalmazást a https://www.playmemoriescameraapps.com oldalról?
Vagy van lehetőség esetleg más honnan letölteni? -
pibácsi
senior tag
válasz
sideburns
üzenetére
Szia sideburns!
Itt a végleges megoldás a kérdésemre, köszi az útmutatást.
A Panasonic LX7-es egy szuper kis kompakt gép úgy képileg, mint videóban is, viszont sokszor hiányolom az Olympus XZ-2-nél megszokott lenyitható LCD kijelzőt, amikor is nem kell „lehasalni” egy témához. Kerestem a megoldást és találtam, bár Mo-on nem beszerezhető, de okos kis találmány. Egy lenyitható tükör, amit fel lehet ragasztani és ha esetleg már nem kell, akkor le lehet szedni. Igaz, hogy a két lenyitható egy lapon nem említhető, de egy kis segítségnek jó. Még árnyékol is erős napsütésben, ha úgy van kinyitva.
Az alábbi képeken bemutatom.Üdvözlettel: Pibácsi
-
KelemenUhr
aktív tag
Wide angle - Macro
Ilyesmit próbált már valaki? Ha igen, használható/van értelme? -
berobi78
tag
Sziasztok,
Kezd meghalni a laptopom kijelzője, és az a kérdés, hogy fotókidolgozáskor (lightroom) számít-e valamennyit, hogy fényes, vagy matt az lcd (eddig fényes volt, de a matt szimpatikusabb)? Vagy ennél a kategóriánál igazándiból tökmindegy?
Valami ilyesmit tervezek venni.Köszi
szerk.: a felhasználás csupán hobbi szintű családi fotók
-
SZépjóestét,
utólag vettem észre, hogy a Canon EOS 350D-m órája úgy 7-8 órával elállítódott, így az összes képemnek, amit mostanában készítettem, az exif dátuma rossz.Nincs véletlenül egy olyan program, amiben ezt lehet korrigálni valahogy, tömegesen, mondjuk 1500 fényképre?

Előre is köszönöm,
@ -
hibavissza
veterán
válasz
Fotonhámozó
üzenetére
Camera Raw remekül illeszt. Köszi még egyszer!
-
-
GEPESZ66
veterán
Van egy több mint 10 éves HP compact fényképezőm, eljárt felette az idő, csak 512MB-os kártyát kezel.
Nagyon ritkán fényképezek, ezért egy NICON A10-et néztem ki, amibe ceruzaelemet is lehet belerakni.
A korábbi HP-be vettem AA-méretű akkut, de mivel ritkán használtam, gyorsan megadták magukat.
Az A10 könyve azt írja, hogy AA-méretű elemmel is elég sokat lehet fényképezni.
Van-e speciális AA-méretű elem (javasolt gyártmány), amit javasoltok a gépbe? -
Teasüti
nagyúr
válasz
scarabaeus
üzenetére
Én erre gondoltam:

t: 0...1
R(t) = R0 * t + R1 * (1-t) -
scarabaeus
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Nem összeadás ez, hanem minden csatornán el kell végezni a kezdő- és végérték közötti átmenetet.
Pl. ha t 0..1, akkor R(t)=R0+(R1-R0)*t, G(t)=G0+(G1-G0)*t, B(t)=B0+(B1-B0)*t, persze az adott egészekre kerekítve, és persze akkoriban mi nem float műveletekkel nyomultunk, egészekre optimalizáltuk ezeket a műveleteket, assemblyben -
Teasüti
nagyúr
válasz
scarabaeus
üzenetére
Tehát ha jól értem a pixel színe egy az egyben a két szín összeadása az áttűnés arányaiban?
Tehát két tetszőleges színnek veszem a százalékos arányát és összeadom őket kapva egy harmadik színt.
És ez egy monitoron azt a látszatot kelti, hogy pl. a zöld áttűnik vörösbe?
RGB ledeknél még tesztelnem kell akkor milyen összhatást ad a (narancs)sárga. -
scarabaeus
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Ha a pirosat áthúzod zöldbe, akkor középen kapsz egy narancssárgás valamit. A vörös csatorna folyamatosan csökken 0-ra, a zöld folyamatosan növekszik max-ra, félúton van egy sötétvörös és sötétzöld, az egy sötétnarancs együtt. De ha bármely programban, ami tud kezelni rétegeket, és egy zöld rétegre egy vörös réteget teszel, és húzod a felső réteg átlátszóságát, 50%-nál látod az RGB 50%-50%-0% színt.
Legyen 4 bites egy-egy csatorna, az kijön egy hexa számjeggyel, és az áthúzás se hosszú:RGB -> RGB
F00 0F0R: FEDCBA9876543210
G: 0123456789ABCDEF
B: 0000000000000000Egy égszínkék lekeverése:
RGB -> RGB
07F 000R: 0000000000000000
G: 7766554433221100
B: FEDCBA9876543210 -
Teasüti
nagyúr
válasz
scarabaeus
üzenetére
De technikailag ez hogy tortenik? Ha a pirosat athuzom zoldbe, akkor menet kozben sargat kapok.
Ha egyszerre egy csatornat halkitok el, akkor az meg sima fade out/in. Vagy nem ertem mire gondolsz.
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
RGB szinkeveressel fordulnek hozzatok, nem talaltam hirtelen jobb topikot.
Az attunes mint effekt erdekelne pixel szinten.
Szoval hogy tudok megjeleniteni 50%-ot az egyik szinbol, 50%-ot a masikbol?
Mint pl kepszerkesztesnel, mikor attetszove teszem a felso reteget es az also reteg is latszik a monitoron.
Ezt technikailag hogy oldjak meg? Osszeadni gondolom nem lehet a ket szint, mert az egz harmadikat adna.
De akkor hogy?
Talan magas frekvencian valtogatjak a kettot?
De a monitor frissitese ehhez keves, szoval azt hinnem megiscsak vmi kavaras van a dologban.
Matematikai megkozelites erdekelne, viszont azt se tudom merre keressek a temaban.
RGB ledek vezerlesehez hasznalnam az infot.
Koszonom!
-
Formaster
addikt
Sziasztok! Elnézést h belekontárkodok a topikba! Keresek egy megbízható hobbi fotóst, aki megörökítene egy lánykérést a Halászbástyánál pénteken. Kb 20-30 perces esemény, csak lencsevégre kéne kapni minket a séta és a pillat közben.
-
ccs2929
senior tag
válasz
Ricardo128
üzenetére
Nem felejtettelek el, de nem rég értem haza, holnap írok.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Papa-Het
üzenetére
M4/3 bajonettes objektívek mennek fel rá, meg ha nem ijedsz meg a manuális fókusztól, akkor adapterezve bármilyen (sokszor filléres) manuális régi obi. Stabilizátor általában a pana zoom obikban van, fixekben csak elvétve. Természet-városra kezdetnek akár a kitobi is elég lehet, koncert viszont már nehezebb ügy, oda egy sötét zoom kevés lesz, de majd rájössz erre te is. Ha érdekel a pana, akkor erre találod a topikját, ott talán g5 tulaj is akad, nekem sajnos csak g3 meg g6 van a szériából.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
jjeahh
üzenetére
Azt honnan tudom, hogy milyen objektív való (foglalat) a Panához? Mert váz lenne, nagyjából 40e forintnak megfelelő árban, de nem tudom milyen objektív, és melyik ajánlott hozzá. Pontosabban mitől függ az objektív? Mint írtam is PM-ben ugye, amire kellene, természet, város és koncert képek készítése. Zoomolásnál azért maradjon elég tiszta a kép, illetve képstabilizátor gondolom ezekben van?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Papa-Het
üzenetére
Na akkor megint én
. A d3100 nagyon fapados váz a g5-höz képest szerintem. Dióhéjban a teljesség igénye nélkül: nikon 3fps sorozatot tud, pana 6fps, nikonnak fix nem érintős 230,000 pixeles
kijelzője van, a panának forgatható, érintős 920,000 pixeles, nikonnak 11 középre helyezett fókuszpontja van, a kontraszt af liveview-ben meg lassú, a panán ehhez képest oda helyezed a fókuszt ahová akarod, akár a kihajtott kijelzőn is gyors-pontos, nikonnak pici optikai keresője van, panának szép nagy evf, ez utóbbi akár videózás közben is használható, nikonnak gyalázat a videója, a panának már egész vállalható... Talán csak két dolog van, amiért érdemes lehet a nikont venned inkább: ha valami olyan objektívre van szükséged, ami csak a nikonra elérhető, vagy mert a haveri körben, családban már van nikon rendszer, ahonnan bármikor tudsz kölcsönkérni objektíveket-tartozékokat. -
Papa-Het
aktív tag
Lenne egy aránylag jó árban lévő Panasonic Lumix DMC-G5 12-42mm objektívvel. Valaki ismeri? Tud róla mondani bármit is? Nikon fórumban a 3200-at ajánlották, hogy az alá ne menjek, na most még a 3100-at találtam elég jó belépő szintű modellnek. A Sony modellek kilőve, mert videót egyiksem készít ami belépő - amit én találtam - és azért néha jól jönne.
-
Ricardo128
senior tag
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Ricardo128
üzenetére
Én ezeket meg nem venném, valszeg pénzkidobás. Ha nd szűrő, akkor minimum kenko, hoya, esetleg camdiox, nappali hosszú expós képekhez nd1000-es fog kelleni. Ha mindenképp ilyen lapszűrőt akarsz, akkor majd a kollégák megmondják a tutit, abból melyik minőségi, én csak cokin-t meg zomei-t próbáltam, előbbi rendben van, utóbbi trágya.
-
ccs2929
senior tag
válasz
Ricardo128
üzenetére
Szeva!
Ennyiért eladom neked a komplett ilyen pakkom, abban vannak színes átmenetes szűrők is, ha érdekel, holnap megnézem miből mennyi van. Nem használom, csak a szekrényben porosodik, mostanában alig fotózok amúgy is sajnos.
Üdv.
-
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Erről a low budget ND pakkról van valakinek valami tapasztalata? Gondolom a legócskább műanyagból van összetákolva, de a célnak csak megfelel, nem? Hobbi-amatőr fotósnak, nappali, hosszabb expós képeknek tökéletes? Nem kevés az az ND16-os filter, tekintve, hogy van 1000-res is? Bár nem tudom, hogy mi alapján számozzák.
A válaszokat előre is köszönöm!

szerk.: Ahogy látom egyszerre három (vagy 4) filtert is bele lehet tenni egyszerre, szóval csak nem olyan gyenge.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Papa-Het
üzenetére
Gondolom olyan ajánlott nikont akinek nikonja van. Szerintem ne korlátozd magad egy márkára, sőt, egyáltalán ne márka alapján válassz. Ha kompaktot szeretnél ez a te topikod, ha meg cserélhető obis gépet akkor ez. A h300-at és L810-et szerintem felejtsd el, a leggyengébbek között vannak, ha a képminőséget nézzük. Személy szerint én ennyiért használt milc-et ajánlanék, pl. ezt vagy ezt, utóbbit ezzel vagy ezzel az obival, esetleg ha előny a nagyon pici méret, akkor ezt. Mind nagyon jó gépek, egy jó objektívvel még többet is ki lehetne hozni belőlük mint a saját gépemből

-
Sziasztok!
Ha önéletrajzhoz szeretnék igazolványképet, hol lenne érdemes szerintetek Budapesten belül?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
Papa-Het
aktív tag
Sziasztok!
Elképzelhető hogy rossz topikba írok. Szeretnék hobbi fotózásba vágni, és nem tudom milyen gépet vegyek. Néztem a sony dsc h300 modelljét, illetve a Nikon Coolpix L810-et. Igazából egy max 80 ezret szánnék a dologra, sokan mondták a Nikon márkát hogy. Mivel nem vagyok járatos a dologban, így mindent elhiszek. Másodkézzel vett készülékeket ajánlja valaki, vagy csak újonnan? Illetve DSRL mennyire ajánlott egy kezdő szintre, és melyik belőle? -
copass
veterán
válasz
Megane2000
üzenetére
2 x 8/16/32 is bőven elég. feltéve ha sokat akarsz videózni.
nekem elég 5dm2-re egy 8/16 gb kártya is doszt!
-
Megane2000
aktív tag
-
copass
veterán
válasz
Megane2000
üzenetére
20k az még úgy határeset.50k expó felett már nem vennék, mondjuk én 5dm2-őt vettem 40k expóval, de az más tészta!

700D is jó.
a canon EF obik minden vázzal mennek,az EF-S csak aps-c (krop) vázra jó. ezeket fullframe vázakkal nem lehet használni (5D,6D,1D). -
Megane2000
aktív tag
válasz
copass
üzenetére
Megnézem majd élőbe. Még a 700D-t nézegetem. Találtam használtan egyet ami jó lehet, 19.500 expo van benne. Az soknak számít? Használt gépnél mekkora expo-számig szabad elmenni?
D100 viszont újonnan lenne..
E-két gép amin gondolkozom kezdésnek. Ugye jól tudom ha pl veszek egy D100-at és hozzá ilyen olyan objektívet, akkor azokat a későbbiekben egy magasabb kategóriás gépen is tudom használni? Pl D100-ra veszek objektívet akkor D7-en is tudom majd használni adott esetben? -
copass
veterán
válasz
Megane2000
üzenetére
100D-t fogdosd meg élőben, mert apró egy 1200D-hez képest.
évekig elég lesz bármelyik belépő. 3 év alatt vmi 40.000 expót nyomtam az 1100D-be, úgy hogy féltucat fesztivál,konci,eskire is volt a hobbi felhasználáson túl!
-
bvvitya
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy van egy Canon 700D vázam és arra lennék kíváncsi hogy van e mód arra hogy mondjuk 12V tápról (autó) üzemeltessem mert az aksija nem bír annyit mint amennyit szeretnék vele folyamatosan fotózni (time lapse).
Valami megoldás van? -
*Ropi*
félisten
válasz
szenesember
üzenetére
Sokat fejlődött a Darktable az utóbbi évben, de még bőven lehetne mit a PS-hez képest.
-
*Ropi*
félisten
válasz
szenesember
üzenetére
A jó hír, hogy vannak. A rossz, hogy Windowson és OSX-en.
-
gergo5991
őstag
érdekelne, nikon gépen ki milyen módot használ fényképezéskor: sport,portré,tájkép,stb stb, szóval mihez mi érdemes, bár gondolom akik jobban értik a dolgukat full manualban nyomják bár nem feltétlen.
-
Megane2000
aktív tag
Kőszi mindenkinek. Így már könnyebb lesz belőni az árakat és venni egyet.

-
szenesember
aktív tag
Helló!
Használ valaki linux-ot képfeldolgozásra? Eddig a Darktable, és a RawTherapee, amiket próbáltam, de egyik sem jött be. Nem vagyok nagy Linux-os, ezért kérdezem, vannak e ettől komolyabb, jobb RAW kezelők?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

XnView?