- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
Lassú Víz #29409 üzenetére
Raw feldolgozónak biztos jó és biztos tud pár alap dolgot (content aware, freq. sep.). Nekem ez nem elég. Sajnos a Ps még mindig iparági sztenderd. Még van pár ilyen. Pl. Indesign, Illustrator. Meg lehet mókolni pár dolgot mással is, de kínlódás. Az igaz, hogy ezek valóban nem feltétlen részei egy átlag fotós eszközárának.
Eddig jó volt, hogy békén hagyták az ACR-t a baromságaikkal és csak azt a hulladék Lr-t nyomorították. Most költhetek plusz pízt. Pedig az ACR teljesen ingyen jött és remek volt. Míg jött egy kretén.... -
hibavissza
veterán
Adobe rászabadította a fogyatékos Lr fejlesztőit az ACR-re? Totál szét lett barmolva az egész. Miért nem játszadoztak csak a Lr-mal? Aki meg haladni akar annak maradhatott volna a régi ACR. Nálam valahol itt telt be a pohár. Átnyergelek valami stabilabb raw feldolgozóra és a ritka alkalmakra megteszi egy tört Ps is. Nőjön köröm az összes adobés pöcsén.
-
hibavissza
veterán
válasz
Fotonhámozó #22093 üzenetére
Camera Raw remekül illeszt. Köszi még egyszer!
-
hibavissza
veterán
válasz
Fotonhámozó #22093 üzenetére
Tényleg, a CR-rel mindig jobb eredményt kaptam régen normál panorámánál. Most nem jutott eszembe! Ezer köszönet!!!
-
hibavissza
veterán
Üdv! Brenizer methodot mivel szoktátok illeszteni? Nekem a Ps és ICE is elég munkás eredményt adott. Elég sokat kellett maszatolni az illesztéseknél.
-
hibavissza
veterán
válasz
copass #20925 üzenetére
Az, hogy Apple gépeket látsz Mo-on annak sok oka lehet egy normálisan működő gazdálkodó szervezetnél. Nálunk pl. teljesen vegyesfelvágott. Mások bérlik és pár évente cserélődik az OS ártól függően. Van akinek fontos az irodai dizájn....
Az, hogy az operátor épp szív vagy nem az részletkérdés csak határidő előtt kész legyen. -
hibavissza
veterán
válasz
copass #20920 üzenetére
Volt Phenom az otthoni gépemben. Jó kis proci. Én csak attól kaptam agyfaszt, hogy kötegelt feldolgozásnál (5-10 kép) pl. a WB csúszkán, ha pöccintettem egyet akkor várakozni kellett, hogy lássam az eredményt. Ugyan abba a gépbe betoltam a 3570-et és real time dolgozik.
-
hibavissza
veterán
válasz
WhiteWalker #20917 üzenetére
"Nah akkor mégegyszer mert nem voltam egyértelmű:"
Mindkét felsorolt "szutyiságod" alkalmatlan iparos munkára. Hobbi szinten - arra, hogy egy-két fotóval elszöszmötölj - pedig mindkettő jó.
Én az i5 + SSD kombót találom életképesebbnek.
-
hibavissza
veterán
válasz
WhiteWalker #20916 üzenetére
Win7 64. Van jelentősége? Én párhuzamosan futtatok Adobe szoftvereket Winen és OSX-en. Hasonló hardveren én nem érzek különbséget.
Azért van akinél jelentkezik a placebo hatás.
-
hibavissza
veterán
válasz
WhiteWalker #20914 üzenetére
i5 3570 + 16 GB RAM + HD7850 2GB + SSD. 16 megás fényképező RAW egyengetés és nem smooth. 14 giga ramot ehet meg a PS és egy combosabb panorámánál volt már, hogy vissza kellett kapcsolnom a virtuális RAM-ot az SSD-n. Ami nonszensz.
-
hibavissza
veterán
válasz
WhiteWalker #20910 üzenetére
Nem tudni mit akarsz vele csinálni. Ha a mobilod képeit akarod néha szerkesztgetni, arra jó lehet a C2D.
A lényeg.Ahogy Jeeah írta nem a PS a gond, hanem a Lr/ACR raw szerkesztés. Ott nincs olyan, hogy elég.
-
hibavissza
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest