- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Papa-Het #22130 üzenetére
M4/3 bajonettes objektívek mennek fel rá, meg ha nem ijedsz meg a manuális fókusztól, akkor adapterezve bármilyen (sokszor filléres) manuális régi obi. Stabilizátor általában a pana zoom obikban van, fixekben csak elvétve. Természet-városra kezdetnek akár a kitobi is elég lehet, koncert viszont már nehezebb ügy, oda egy sötét zoom kevés lesz, de majd rájössz erre te is. Ha érdekel a pana, akkor erre találod a topikját, ott talán g5 tulaj is akad, nekem sajnos csak g3 meg g6 van a szériából.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Papa-Het #22128 üzenetére
Na akkor megint én
. A d3100 nagyon fapados váz a g5-höz képest szerintem. Dióhéjban a teljesség igénye nélkül: nikon 3fps sorozatot tud, pana 6fps, nikonnak fix nem érintős 230,000 pixeles
kijelzője van, a panának forgatható, érintős 920,000 pixeles, nikonnak 11 középre helyezett fókuszpontja van, a kontraszt af liveview-ben meg lassú, a panán ehhez képest oda helyezed a fókuszt ahová akarod, akár a kihajtott kijelzőn is gyors-pontos, nikonnak pici optikai keresője van, panának szép nagy evf, ez utóbbi akár videózás közben is használható, nikonnak gyalázat a videója, a panának már egész vállalható... Talán csak két dolog van, amiért érdemes lehet a nikont venned inkább: ha valami olyan objektívre van szükséged, ami csak a nikonra elérhető, vagy mert a haveri körben, családban már van nikon rendszer, ahonnan bármikor tudsz kölcsönkérni objektíveket-tartozékokat.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Papa-Het #22120 üzenetére
Gondolom olyan ajánlott nikont akinek nikonja van. Szerintem ne korlátozd magad egy márkára, sőt, egyáltalán ne márka alapján válassz. Ha kompaktot szeretnél ez a te topikod, ha meg cserélhető obis gépet akkor ez. A h300-at és L810-et szerintem felejtsd el, a leggyengébbek között vannak, ha a képminőséget nézzük. Személy szerint én ennyiért használt milc-et ajánlanék, pl. ezt vagy ezt, utóbbit ezzel vagy ezzel az obival, esetleg ha előny a nagyon pici méret, akkor ezt. Mind nagyon jó gépek, egy jó objektívvel még többet is ki lehetne hozni belőlük mint a saját gépemből
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest