Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
spuros
őstag
válasz
spanyoll
üzenetére
Nem vagyok esküvői fotós és nem olyan közeli cimbik, hogy ne kérjek pénzt. Ismerjük egymást nem több.. Tehát mindenképpen kérek zsét, csak nem tudom mennyit..
(#11898) pitepeti71 Ezzel az a baj, hogy olyan minőséget úgysem tudok adni mint egy tapasztalt felkészült esküvős fotós.. Meg nem is olyan tipikus "esküvői" képek kellenek.. Inkább normál mindent fotózó általános dokumentálás némi kreativitással..
Mert mondjuk egy esküvői fotós elkér 70-100 körül (gondolom), addig én mondjuk 35-60 között.. csak, hogy a különbségeket érzékeltessem.
Ezért vagyok bizonytalan.
-
spanyoll
addikt
válasz
spuros
üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből,sry.
Mivel nem tudsz árat mondani így nem vagy esküvő fotós. Mivel elhívtak, ezért gondolom ismerősnek fotózol. Ezen két tény ismeretében azt mondanám, hogy ne kérj el napi 120at

Amennyit jónak látsz, a tudásod, a leadandó képeid minőséged ismerete és a "megbízókkal" való kapcsolatod alapján.De ha igazán rám hallgatsz, akkor nem kérsz el semmit, végigfotózod, leadod a képeket és ha akarnak adnak (amennyit éreznek), ha nem akkor nem. (ezt csak arra az esetre értsd, ha jó barátok és nem célod később esküvőfotósként munkálkodni)
Viszont várjunk meg egy esküvőfotóst aki leolt és megmondja azt, hogy mennyit illik kérni

-
spuros
őstag
Sziasztok
Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy elhívtak esküvőre fotózni viszont az árral gondban vagyok.
Amit kértek: semmi beállított műkép, csak természetesen, az elejétől a végéig az eseményeken lövöldözni (öltöztetés, ceremónia, kaja, csoportkép, buli, stb.. ilyenek...)..
Tehát a beállított képek kivételével minden szerepel. Utánaolvastam a dolgoknak viszont árat nem tudnék mondani.
Tudnátok ebben segíteni, hogy mennyi az annyi? Az esküvős topik nemigazán pörög.. -
L4mie
veterán
Sziasztok Urak-Hölgyek,
egy gyors kérdés, Exif-be hogyan lehet beleintegrálni a creatort?
mint mondjuk itt spanyoll képénél látszik? [link] -
csakb
őstag
válasz
andrade
üzenetére
USB csatlakozó gyakorlatilag minden digitális gépen van, ami jó kétirányú kommunikációra. Innentől kezdve elvileg csak szoftverkérdés és gyártói akarat.
Ha már Pentax. A DSLR-jeik közül egyedül a K10D és 20D tud tethered shootingot, legalábbis a gyári Pentax Remote Assistant szoftver csak ezeket tudja kezeli. Valamint a 645D-hez adtak ki valami iszonyat buta progit aranyárban, amit aztán vissza is vontak. Ehhez képest ez a kis ügyi progi a K10D-től kezdve mindegyik vázat tudja kezelni:
-
andrade
senior tag
válasz
schawo
üzenetére
Miben fogadunk hogy a gépek 40%-át lehet esetleg vezérelni? Ugyanis a géptől kellene bemenetnek lenni, az meg miért lenne minden gépen? Filmes gépeknél 30 éve volt mát elektronikus szenzoros gép pld expogombra.
Nekem van Pentax SF7 filmes gépem hogy milyen elektronika van benne el se hiszed.Pld az AF töksötétben 100%-ban élesre állít.1989-es gép! -
Feketesz
csendes tag
Sziasztok!
Letezik olyan
program amivel megoldhato, hogy a gepet kozvetlenul osszekotve a pc-vel egybol a pc-re masolja a kepet esetleg meg a pc-n lehessen az exponalast is vegezni? Termekfotozas miatt lenne ra szukseg. A gep egy Olympus E-310.Elore is koszi!
-
Chosen
addikt
Budapesten belül hol nyílik jó kilátás a városra, mit érdemes fotós szemmel megkörnyékezni? Citadella, Halászbástya? Egyéb nevezetesség ami szép? (akár csak simán érdemes megnézni, nem csak fotózni)
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
hat, ha fontos a PASM mod, akkor a Fuji, bar en megkerdeznem a Milyen kompakt gepet c. topikban
-
kiskornel
addikt
válasz
qnadam
üzenetére
Böngésző (Tűzróka) állítható a színtér... én nem használom ezt a böngészőt, de állítható... sőt a beágyazott cuccokat is értelmezni tudja.
Oprendszer - valószínű a képnézegetőd ezt veszi át: állítható.
(ha állítható a képnézegetőben külön, akkor ott is be kell állítani)
PhotoShop - szintén állítható.Moncsi (drágábbik fajta) állítható... pl Dell u2410-es menüjében mind az sRGB, mind az ARGB pipálható.
Ropi írásában mind a PS, mind a Win7 állítása le van írva. Moncsid ha nem állítható az sRGB-hez lesz közel. Bár egy kicsit hidegebb színeket adnak meg a gyártók alapból, ezért kell a kalibrálás. De ha valaki kalibrál nálad, akkor ő beállítja majd ezeket a színtereket is, mert hiába kalibrál akármit is, ha ezt elállítja valaki...
Lényeg: mindent sRGB-re, és kész.

Nekem is először Win7-en jelentkezett a probléma. XP-n sose volt semmilyen különbség.
Úgy szoktam szerkeszteni a képet, hogy PS-ben készre szerkesztem, majd vágólap, és IrfanViewbe beilleszt, logot raktam rá, és ott mentettem le. A vágólapról beillesztve nem stimmeltek a színek. -
törölt tag
Azt hiszem, hogy hagyom az L120-at, helyette S4500 jobb választásnak tűnik ... hmmm ... Ti mit gondoltok?
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
L120-at megmondom oszinten, nem ismerem.
Viszont en C2-est nem vennek eleve, akarmennyier adjak, plane nem 10£-ert. Argoshoz ugyis be kell menned (hacsak nem home delivery-vel kered, azt meg sose probaltam) Norwich-ba, akkor probald meg a gepet megvenni abba, ami a Risebrow Center-nel van, mert mellette ott a Jessops, bar ahogy nezem, ott is aranyaron van minden SD kartya.
Ennyi arkulonbozetert en megvarnam azt a 2-3 napot, mig megjon a cucc.

-
törölt tag
válasz
Balinov
üzenetére
Kösz Balinov
Az a helyzet, hogy én is akarok rendelni hozzá plusz karit, ehhez a géphez, ha ma megveszem, akkor egy tizesért adják a C2 karit, viszont ha nem kérem, nincs kari a dobozban, tehát nem tudom használni.
A 2. vagyis a többi karit természetesen már ebayon, vagy amazonon veszem én is, itt viszont 4-6 nap a szállítás, szóval erős a dilemma.Másfelől most olvasom, az L120-nak semmi manuális módja nincs? Szóval nincs rekesz/zár mauális állítási lehetőség? Ez probléma lehet ...
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
Udv
a geped manualja szerint 14mp/jpeg-ben egy 4GB-os SD-re fine minosegben 550, normal minosegben 1100db kep fer.Ez olyan 7-8mbyte/kep koruli fajlmeretet jelent fine-nel, video-t 9mbit/sec vagy valami speci modban 24mbit/sec-ben vesz fel.
C2-essel nem bajlodnek, vennek egy stabil C6-ost vagy C10-est (C6 es C10 kozott manapsag szinte elhanyagolhato az arkulonbseg)
Viszont, memkartyat ARGOS-ba ne!. Sokszor ezereves beszerzeseik/keszletuk van. Pl Sandisk jelenlegi Ultra tipusa Ultra, siman, az Ultra II ill. Extreme III regebbi modellek
Vedd inkabb amazonrol, ott pl. a 8GB-os 30mbyte/sec-es C6-os Ultra £6.05/db ingyenes UK delivery-vel. Ugye, hogy hatalmas az arkulonbseg?En is amazonrol, igaz mymemories seller vettem a 2db 8-as Extreme-t, ami epp ma jott meg.
udv
Balinov -
törölt tag
Üdv
Class2 memóriakari elég egy fényképezőhöz? A gép Nikon L120, és adnak hozzá egy Sandisk Ultra Fast II karit, de úgy látom, csak Class2.
Elég lesz ez, vagy vegyek gyorsabbat szerintetek?jav: A pontos megnevezés
SanDisk 8GB SDHC Ultra II. és 15 MB/s-et szavatol a matrica rajta -
válasz
kiskornel
üzenetére
ez szép és kerek, köszönöm

viszont a fentebb linkelt screenshoton egy olyan kép van, amit srgb-be konvertáltam, elmentettem, majd megnyitottam a három helyen. photoshopban a munkaszíntér lehet hogy adobergb volt, de a böngészőben meg az xnview-ban nincs ilyen, ennek ellenére különbözött a három kép. de tény hogy sokkal kevésbé, mintha adobrgb profilú képet próbáltam voln srgb-ként nyitni.
-
kiskornel
addikt
válasz
qnadam
üzenetére
Ha kalibrálod, ha nem a monitort, az nincs hatással arra, hogy egy képet 3 helyen jeleníted meg ua. monitoron, és három féle zöld keletkezik.
A lényeg az, ha MINDEN (az összes helyen) színteret sRGB-re állítasz, akkor EGY monitoron nézve nem lesznek különbségek.Ha van megfelelő monitorod, ami az Adobe RGB-t meg tudja jeleníteni, akár használhatod az ARGB-t is, de akkor tényleg mindent ARGB-re kell állítanod, ám a végén, mielőtt elmented és felraknád WEB-re, be kell pipálnod, hogy sRGB-be mentsen, mert a böngészők egy része nem jól jeleníti majd meg.
Csak hogy értsd, ugyanaz a színkód más színt takar ARGB-ben, mint sRGB-ben, ezért nem stimmelnek a színek.
-
válasz
kiskornel
üzenetére
szerintem ugyanarról beszélünk, bár lehet hogy túltömörítettem
a kép, ami a raw bitkupacból képződik az acr (vagy bármi más) hatására. és ha már kijött a feldolgozóból, színtere is lett neki 
szinte már filozófia, az érzékelőről jövő bitkupac tulajdonképpen a valóság valamilyen leképezése, nézőpont kérdése, hogy ezt nevezhetjük-e képnek. szabad szemmel ugyan nem látható, de megfelelő eljárással elő lehet hozni. viszont a jpeg sem látható szabad szemmel a kártyán

valószínűleg maradok az srgb-nél, csak nem értettem ezt a dolgot. de már dereng kicsit
ez az srgb-re kalibrálás nem állt még össze bennem egészen. -
kiskornel
addikt
válasz
qnadam
üzenetére
Hmm... a RAW az nem kép, csupán rögzített adatok halmaza. Kép akkor válik belőle, ha feldolgozod, és más formátumba elmented. Magának a RAW állománynak nincs színtere. Szintér az utófeldolgozás során kerül rá. Van még egy beágyazott JPG kép a RAW állományban, aminek valóban van színtere, hisz az már feldolgozott "kép". Ez a kép ahhoz kell, hogy visszanézhesd a fényképeződ monitorján (mert az is csak képet tud megjeleníteni).
Színterek esetében... a lenti iromány szerint járj el, és akkor mind a három kép ugyanazon moncsin, ugyanolyan színeket fog adni.Csak akkor használj Adobe RGB-t, ha meg tudja jeleníteni a moncsid. Egyébként az sRGB elég, főleg ha netre dolgozol. Mindent állíts sRGB-re, és akkor nem lesz gondod.
-
a raw-nak nincs színtere, de a kép, ami belőle kijön, az már adobergb (vagy s)
ez egy régi ips paneles thinkpad, hogyan kell srgb-hez kalibrálni? az asztali dell nem tudom mihez van kalibrálva, de ott jellemzően nincsenek gondok. igaz ott nincs is akkora eltérés a gyári és a kalibrált állapot között

-
tbs
addikt
válasz
qnadam
üzenetére
(Raw-ból semmi nem jön ki.
Csak bitek. A színtérmapping felettes funkció. sRGB fölötti színterek használata csak igenigen indokolt esetben szükséges - és akkor az egész eszközparkot eszerint kell kalibrálni. Különben szopás az egész. Ha a monitorod srgb profillal megy az os alatt (jóesetben hw-ból), akkor srgb a barátod. Hogy a raw-ba milyen profilflaget ment a váz a tökmindegy.)Ha az os-nek be van állítva vmi profil, akkor az belecsúnyít mindenbe. Az egyetlen üdvözítő megoldás a hw legjobb srgb kalibrációja, oszt nem hagyni az os-nek, hogy variáljon. Úgyiselbacca.

-
köszi!
ezt a proof dolgot nem értem egészen, ha rawból adobergb jött, bekattintom a proofot, akkor úgy néz ki a kép, mintha egy profilt értelmezni nem tudó böngészőben nézném, de ennek nem látom sok értelmét, ha a végén srgb-t csinálok belőle.
meg azt sem, hogy akkor nem a windows fordít a megjelenítendő kép és a monitor profilja között?
-
tbs
addikt
válasz
qnadam
üzenetére
Máshogy kezeli a programok. Egy jpg dekódolása nem épp egzakt eredményű algoritmus, mert mappelni kell a színeket rgb-re. Ha ebbe még belekavar egy beágyazott profil (amit sztem csak a böngésződ kezel jól, mert az tudja, hogy az os is akar vmi kalibrált profilt használni - ha jól tévedek
), akkor meg ez a mapping még esetlegesebbé válik...Az lenne a tippem, hogy SOHA ne ágyazz profilt kép mellé. Ha kalibrált a megjelenítő, akkor anélkül is korrekt lesz, ha meg nem - akkor meg tökmindegy.
szerk., kisKornél: jah, a ps meg pláne nagy ludas a dologban.
) Ha web exportnál srgb profilt raksz egy képbe ps-el, akkor az egy töknullás profil lesz. 
-
Lacces
őstag
válasz
nagyszegi
üzenetére
Szerintem a Fuji fórumban többen tudnak majd segíteni. Itt, egy próbát megér!
-
A Zéé
addikt
-
Schanyee
senior tag
Nem tud valaki adni egy linket, hogy össze tudjam hasonlítani a különböző zoomokat?Egyszer láttam egy tök jó linket az oldalon, talán nikon-os volt, csak elfelejtettem lementeni. Volt egy kép és akkor a csúszkát arrébb tolva tudtam megnézni hogy nézne ki ugyanabból a szögből 18mm-en, 55mm-en, stb.
-
nagyszegi
tag
Heló!
Egy olyan gondom lenne h vettem használtan egy fuji finepixa900 at és vettem hozzá egy 16gigás SD-t viszont még nem lett a szoftvere frissítve így csak 2 gigásat támogatja. Próbáltam már mindent ami eszembe jutott 80 szor követtem a honlapjuk lépéseit próbáltam kikerülni ráírni simán a frissítő fáljt úgy se ismeri fel a gép h mit kéne intallálnia és hát eléggé elkeseredtem már. Akármi ötlet tanács?
Előre is köszi a segítsáéget -
Lacces
őstag
Sziasztok!
Régen volt itt PH-n cikk sorozat a fotózásról. Hogyan fotózunk címmel talán, nem tudom, kezdőknek ajánlott.
Most hogy van egy "fotós telóm" így bennem van, hogy javítsak a lelkes amatőr fotós technikámon. És erre gondoltam, hogy azt a cikk sorozatot ismét elolvasnám újból, már ha, úgy gondoljátok, hogy hasznos.Másik, hogy sosem foglalkoztam a fotózás utáni retusálás témával / képjavítás. Max Picassa. Azt szeretném kérdezném, hogy van-e olyan online / offline szoftver, amivel egyszerűen lehet a képminőségen javítani?
Harmadjára, pedig, hogy tudtok-e Gimp-hez ajánlani könyvet, tutorial, ami segít abban, hogy manuálisan hogyan végezzek képjavítást, esetleg effektezést. Vagy bármilyen dolog ami segít az utófeldolgozásban
. Szeretném ezt is kipróbálni, nem profi, hanem amatőr szinten elég, magamnak. (Mindenhol Photoshop van, de engem elsősorban igen is a Gimp-pel való téma érdekel, és nehezen találok értelmes cikkeket, vagyis kezdőként nehéz értelmeznem néhány cikket)
-
fattyu
veterán
válasz
Iomega
üzenetére
Őszinte leszek. Ez a fix tükrös koncepció. 1/3 fé helyből elnyelve... Én már ezzel sem tudnék kibékülni mikor nincs olyan hogy elég gyors üveg.
De a másik ez meg sajna kijött a nexek phase afes adapterével amiben ugye ott a tükör. Élességben is nyel le belőle. Ugyanazon üveggel ugyanaz a kép nexen picit részletgazdagabb volt az egyik adapterrel... nyilván azzal amiben nem volt tükör. -
törölt tag
Sziasztok
Most vettem észre, hogy a gépem által készített fotókon van egy "dead pixel"
Mit lehet tenni? A gép Fuji S5500.
Másik kérdés. Mivel van 2 is, ki tudom cserélni valahogy a belsejüket? A másiknak meg az elemtartója nem zár, így ragtapaszozni kell ... -
Iomega
addikt
Sziasztok!
Ezek közül ki melyiket venné?
Nikon D5100, Canon 600/650D, Sony SLT A-57
-
copass
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
scott kelby LR3 book
igényes cucc, igaz ez LR3,de a lényeg ugyanaz. LR4 is van, de én ezt kaptam ajándékba. -
Balinov
titán
Hamar Lightroom (v. 4) ill PSE 10, nem ismertek olyan oldalt, ahol konkret peldakon bemutatva, gyakorlatilag esettanulmanykent bemutatjak, hogy egy egy adott kepbol milyen dolgokat allitva mit lehet kihozni, foleg LR4-hez erdekelne.
Koszi
-
fattyu
veterán
de ez így nem igaz mer a dofról csak tippjeid lesznek. még a preview gombbal is.
Arról már nem is beszélve hogy melyik keresőnek 100% a lefedése? van ilyen. Milla környékén ugyebár.
Szóval amit látsz a keresőben annál picit több fér a képbe és dofra meg ráérzel idővel. a preview egy picit segít de az sem pontos.
-
Aske
aktív tag
Sziasztok
Nemrég vettem életem első gépét, egy kis Canon kompaktot. Már pár nap után éreztem sajnos a korlátait, leginkább a képminőség, mélységélesség terén.
A kompakton megszoktam, hogy a kijelzőn extrém eseteket leszámítva az a kép jelenik meg élőképben, ami az exponálás után is lesz. Ez elég sok segítséget nyújt, ami az expozíciót illeti.
De DSLR-nél ugye csak akkor megy fény az érzékelőre ha a tükör felcsapódik, a keresőben meg nyilván az látszik amit az optikán keresztül lát az ember, nem az, ami a képen lesz.
Hogy is van ez a dolog? Elmagyarázná valaki?
-
Schanyee
senior tag
Polárszűrőt szeretnék venni, de nem tudom milyent. Nem akarok azért rengeteget költeni rá, de azért ha nem ér sokat mondjuk egy Hama Cirkulár Polár szűrő 7000Ft-ért (52mm-re) akkor inkább veszek drágábbat. Vagy van olyan fajta ami ami jobb mint a többi az olcsóbb kategóriában?
-
Balinov
titán
válasz
total90
üzenetére
talan ezen a linken gyujtottek ossze egesz jol, mik a CS5 ill. a PSE kozotti kulonbsegek
-
Ha már itt vagyok... gondolom van aki PS Elements-ben dolgozik. Mi a különbség a "sima" PS-hoz képest? Elvileg egy kevesebbet tudó PS, de miben tud kevesebbet?
-
válasz
qnadam
üzenetére
2 gép az megoldható... ilyen tartalék akksik, memóriakártyák, elemek a vakuba, vakuk... na ilyesmi az alap, arra gondoltam

A helyszínen egyszer voltam, de mivel majd 1000 km-re van tőlem a hely, nem tudok csak úgy elugrani, de 2 nappal előtte ott leszek, szóval szétnézek
Videós lesz, de nem tudom ki... csak lesz, de majd akkor beszélek vele.
A telefonnal fotózósok eltolása az level 10, annó a diszkóban már megszoktam
Köszi a kommentet, 1-2 dolog volt, amire nem gondoltam volna
-
válasz
total90
üzenetére
a technikai részeken kívül:
legyen két vázad. így lesz tartalék, és csomó objektívcserélgetést meg tudsz úszni.
ha van lehetőséged, nézd meg előre a helyszíneket, fényviszonyokat. legyenek ötleteid a beállított képekre, helyszín stb, sokkal profibbnak fogsz tűnni, ha rögtön mondod, ki-mit-merre-hogyan
meg ha a pár ideges, jól tud nekik esni egy nyugodt, de határozott hang 
tudd előre, hogy mikor mi következik, legyél jóban azzal, aki terelgeti a népet (vőfély, főszervező, leghangosabb haver, akármi), így nagyobb eséllyel fogod megtudni, ha változik a program.
ha van, legyél jóban a videóssal is, beszéljétek meg, ki hogyan nem áll be a másik elé
+ érdemes tisztázni, hogy te vagy a hivatalos fotós, nyugodtan told félre a telefonnal fotózó vendégeket, és ne hagyd hogy eléd álljanak. bár ez inkább a nagyobb vendégseregeknél tud megesni. nagyon szerettem, amikor egyszer békésen videózva egyszercsak megjelent a kép szélén egy ájfón 
szerk: és legyen nálad elég kártya hogy rawban lövöldözhess, vagy legyen mentési lehetőséged. de leginkább mindkettő. esetleg egy aszisztens, aki menti a kártyáid tartalmát 2-3 példányban

-
Hello!
Egy haverom megkért, hogy fotózzak az esküvőjén... nem leszünk sokan, max 30 ember és nem nagy költségvetésből menne az egész, azért is nem akar külön fotóst fogadni, mivel tudja, hogy én fotózgatok. A pláne a dologban, hogy esküvőt még nem fotóztam és vannak-e "alapszabályok", amire oda kell figyelni. Mondjuk diszkóba fotóztam sokáig, de ez más

-
-
Martel
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok és most váltottam egy gagyi kompakt gépről egy Finepix S4200-asra. Az apertura beállítást szeretném gyakorolni (a gép is ebben a módban van, mármint aperture priority-ben).Az a kérdés, hogy ha pl. 35.8 mm fókusztávolságra állítom az objektívet akkor csak három blendeértéket választhatok: F4.9 F6.4 és F16. Ez általános hogy így bekorlátoz? Vagy nincs is értelme köztes értékeket beállítani? (más fókusztávnál persze mást enged de szintén csak pár opció van)
-
A Zéé
addikt
válasz
Stefanie
üzenetére
Először is itt az objektíves topic

Másodszor rászánt összeg nélkül nehéz bármit is mondani,
Harmadszor ez a város, és tájfotózás annyira tág témakör...
Tájfotóhoz én valami ultra-nagy látószögű obit keresnék (Canon 10-22, Sigma,10-20, Tami 10-24, nemtom melyik jobb Canonra)
Város esti fotózásához meg... Akár jó lehet ott is az UWA bizonyos helyzetekben, ha 1-1 kimondott épületrészletet akarnál kiemelni, akkor lehet, hogy valami tele objektív kellene, de szerintem erre a feladatra teljesen jó egy kitobi (vagy egy ahhoz hasonló átfogású fényerős valami) is.
Viszont ha "street fotó" a cél, akkor valami ekv 50mm körüli fényerős fix, bár abból abszolút nem tudom melyik ajánlott Canonra. -
Stefanie
tag
Sziasztok!
Milyen obit tudnátok nekem ajánlani város (főleg esti) illetve tájfotózáshoz? Nagyon vacillálok kettő között, de érdekelne a Ti véleményetek is.
Egy Canon 1100D-re lenne. Köszönöm! (:
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest