Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz birrbert #6628 üzenetére

Azt kétlem, hogy kevesebb alkatrész lenne rajta, különben nem tudná ugyan azt, maximum jobban össze van zsúfolva.. (ugyan az a chipset, ahhoz meg ugyan az a passzív alkatrész "köret" jár. Nincs min spórolni.)
    Bár a mai technológiákkal már az is lehet, hogy zsúfolni sem kellett nekik és a nagy kártya fémborítása alatt ugyan az van, meg fele üres..
    Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy a nagy kártyánál minden egy oldalon van, a half kártyánál meg fele alkatrész felül, fele meg alul.. :K
    Valószínűleg a fogyasztás is inkább csak javulhat. Én nagy reményeket fűzök ezekhez a kártyákhoz.. Ha működik ubuntu alatt, én is rendelek 2-3db-ot az tuti..

Kitakat: Én is remélem, hogy már kijavították a hibát, vagy ha azt nem is, akkor mivel nem sima 80-90W-os PicoPSU-nk van, hanem az XLP (green), ami pont az alacsony standby-ra és az alacsony terhelésnél is jó hatásfokra van kihegyezve, ez a probléma pont nem áll fenn.(Ennyi szerencsénk már csak lehetne)

A wifinél a Zalman bordák tuti bejönnek... :) Régi szép WL500-as idők... ;)
    Különben lehet jó lenne kitalálni, hogy hogyan lehet a wifi rádió teljesítményét szabályozni, mint ahogy az OpenWRT-nél működik is. Simán belőném pl, hogy éjjel cron-ból lejjeb vegye a teljesítményt, nappal meg tolja feljebb. Sőt, akár nyomógombra is ki lehetne hozni.
    (ugyanis az új lap már tartalmaz egy GPIO portot, amire pl nyomógombokat is simán rá lehetne kötni. :C )

Új hozzászólás Aktív témák