- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
Szia!
Nagyon jó kis lap, nekem is ilyen ketyeg most a gépemben, az MKV és FullHD videók kivételével mindennel megbirkózik, ezeket is lejátsza de egy kicsit érezhetően akad.
Amikor összeraktam dobtam rá Ubuntut, minden működött elsőre, nem volt probléma vele rövid távon, utána jött win7 ezzel ketyeg most, mindent ezen csinálok miközben a torrent állandóan megy. 10-15 torrentet engedek egyszerre így nem érezhető. Mindenre használható kis lap kivéve ahova grafikus teljesítmény kellene.
Ja és a srác nem fog engedni már belőle mert én is alkudoztam vele, mert elfért volna nálam még itt a többi sz*rom között. Most készülök beüzemelni egy kis ASROCK brazost, de csak azért hogy a HD videókkal se legyen baj.Nem jársz rosszul vele!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest