Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
tassika
üzenetére
Esetleges alternatíva a D-Link DGS-1005D amit Vargalex egy másik fórumban linkelt..

Ugyan a D-link kb. 2500Ft-al drágább, és a TP-Link-ről én sem hallottam panaszt, ráadásul a D-Link 2év garijával szemben TP-Linkre 5év garit adnak..
De hát kinek a pap, kinek a papné.. Azon sem lepődnék meg egyébként, ha a kettőnek egyforma belseje, vagy legalább chipset-e lenne!
A cégnél használunk mi is egy TP-Link TL-R460 routert, de én mondjuk nagyon kiváncsian várom, hogy kibírja-e az 5évet.
Eddig nagyon kevés routerről hallottam ami 2-3évnél tovább húzta. Vagy a táp döglött meg (pl. Asus WL500gP) , de a linksys régebbi szériás routereit is azért dobáltam ki, mert 2év után már úgy melegedtek, hogy ventillátoros hűtés nélkül kifagytak és eldobálták a kapcsolatokat, aztán csak a reset vagy a "táp ki-be" segített. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eddig nagyon kevés routerről hallottam ami 2-3évnél tovább húzta. Vagy a táp döglött meg (pl. Asus WL500gP) , de a linksys régebbi szériás routereit is azért dobáltam ki, mert 2év után már úgy melegedtek, hogy ventillátoros hűtés nélkül kifagytak és eldobálták a kapcsolatokat, aztán csak a reset vagy a "táp ki-be" segített.