- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
laci666
senior tag
400 dodo az kb 73200Ft+fa, szerintem nem vészes ez úgy is csak lejjebb fog menni.
Remélem 4850 megáll majd 60k körül.Ja még mielőtt valaki átszámolná euróba ez usa dollárba van nem euróba,nem kell itt semmit átszámolni, kb dolláros ár köré áll be az ár álltalába,csak sokan bemagyarázzák hogy mindnet át kell számolni euroba ami szerintem tök felesleges.
-
laci666
senior tag
Jó lesz ez az új széria elég szépen elkalpálja az Nvidia-t NFS Shiftben
Bár szerintem fake ez a teszt. -
laci666
senior tag
válasz
laci666 #7675 üzenetére
Egy kicsit gondolkodtam(néha szoktam
) szerintem olyan 4850 körül fog zabálni.
Mivel 4770-en 80W eszik és az 40nm kártya csak gyengébb nála valszeg 5770&5750 is 80W és 120W között fog enni szerintem.
De 80W-nál kevesebbet tuti nem fog.
Az is jó lenne ha idle-ben az is annyit enne mint nagytesok olyan 20-30W közöttit.Ashot :Ha neked ez férfias akkor nem szóltam semmit.
-
laci666
senior tag
Nem akarom szétofolni a topicot ezért pü-be válaszoltam.
Ashot :Visszafoghatnád magad,mert ilyen beszéd nem való ide
Hogy ne csak off legyen:5770&5750-ről van valami fogyasztás infó?
Valszeg ebben a két kártyába gondolkodok csak,nem játszok sok játékkal csak 1-el, ahhoz meg elég lesz.
4850-em is jó volt neki csak az meg melegedet meg sokat evet. -
laci666
senior tag
válasz
sniper elite #7668 üzenetére
Akkor jövőhetén eredményeket kérünk de ízibe
Azokkal meg ne foglalkozz akik állandóan csak szekálnak,csak az irigység beszél belőlük.
Nekem sose lesz olyan gépem mint neked,(vagy majd egyszer),de ez már nem ide tartozik
-
laci666
senior tag
Legyen igazad
bár engem nem különösebben érdekel.Csak szúrta a szemem a 30% meg hogy teljesítményben hasonlítgatod amikor még egy 4850-től se gyorsabb nem beszélve arról hogy azon az áron(Itt kis hazánkban) amin a 9800GTX+ adják már oc4850-et veszel sőt olcsóban ami meg már gyorsabb mint a GTX+
Aki meg kártyát vesz az úgy is szét néz előtte a piacon(Árgép,árukereső,stb..) és ő maga eldönti hogy melyik éri meg de ha magyar árakat nézzük akkor jelenleg nincs létjogosultsága 9800GTX+ mert amilyen áron adják sokkal jobb kártyát tudsz venni.
Persze aki Nvidias az úgy is olyat vesz de az már az ő dolga.
A külföldi árakkal meg nem kell itt pl-ozni mert az ott van és nem itt.
Itt sokkal gazdagabbak az emberek azért drágábbak a cucok ott szegények azért olyan olcsóDe nem akarok itt tovább offolni ezért lépek is innen
-
laci666
senior tag
"Ar/teljesitmeny arannyal kapcsolatban attol fugg honnan nezzuk a dolgokat, ~30%-kal olcsobb a 9800GTX+ 512mb (ami ugye 92B-re is epul) mint a HD4870 512mb"
Aha és szoktál mostanában árakat nézni a legolcsóbb 4870 46800FT és a 9800GTX+ 45480FT nem vagyok egy matek zseni de ez nem 30% különbség.
Ja értem te a legdrágább 4870-et hasonlítod a legolcsóbb GTX-hez lehet így is
Meg amúgy is mióta kell a 4870-et bármi formában összehasonlítani a 9800GTX+ -al.
Nem egy kategória a kettő.
Az más kérdés hogy majd annyiba kerül a két kártya de ez legyen az Nvidia baja.Igaz lehet 60K felet is 4870-et venni de van 60K körül 9800GTX+ is,de az a hülye aki ennyiért meg veszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest