- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
-
TasiA
senior tag
-
-
bolcsodal
addikt
válasz
#TOTTI #44447 üzenetére
Úgy érted ugyanaz a memsávszél GDD3 és GDDR4 esetében....kötve hiszem....
Azt persze nem tudom, hogy a sávszél mennyire befolyásolja az RV670 teljesítményét, de lényegében egy 3850-el nem feltétlenül lehet elérni, egy tuningolt 3870 teljesítményét...
Szóval szerintem van hatása a GDD3 butításnak....
-
Pancsermeste
őstag
válasz
#TOTTI #39766 üzenetére
Hát, mindkét LCD monitoromon ezt csinálja, de anno a CRT monitoromon is. Most átmentem egy ismerőshöz, és nála is tapasztaltam.... ami érdekes, hogy ő egyáltalán nem vette észre, csak miután elmagyaráztam neki, hogy mi a probléma. Ezekszerint csak én vagyok erre érzékeny!?? Viszont akkor se nem értem, hogy ha 1mp alatt több mint 60 képet kapok, akkor hogy lehetséges ennek a szaggatásnak az észlelése, ami ráadásul ennyire zavaró is?? Esetleg az ATT FPS mérője nem működik megfelelően?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
#TOTTI #39756 üzenetére
Virtuális memória ki van kapcsolva, és az FPS sem esik le, csak a kép remeg, ahogy az egérrel körbe nézek. (nagyon rossz, szinte szédülök, hányingerem lesz tőle
) Régebben a FarCry-ban éreztem ezt még 7300GT-vel. Most leginkább a COD5-ben jelentkezik, még közepes beállításokkal is, ahol amúgy 80-100 FPS között szokott lenni.
-
katt777
félisten
-
FeRRaR1
őstag
válasz
#TOTTI #32537 üzenetére
Jah, el is felejtettem, Katt oldalán találsz infót a bios flashelésről, GPU z vel le mented, CBABE editorral szerkeszted, és WinFlash el vissza töltöd, ennyi a lényeg de a Boot Up clockokhoz ne nyújjál, meg a Low 3D / 2D hez se sztem
High 3 D t told fel addig ameddig bírja, ja és legyen mentésed az Eredeti biosodról!
Megyek pécsre a PTE re, lehet érdekelne a 2. gépembe az x1600 Pro helyére a 3470
3750
Japán + Kínába ki adták, ugyan az mint a HD 3850 es, csak 128 Bites memó busszal
Kiváncsian várom a teljesítményét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenWRT topic
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest