- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz
bazsa0007 #38860 üzenetére
nekem ccc csak 60 fokot mutat
és nincs max fordulaton nade amikor felpergeti az kegyetlen... roszabb mint az alap amd-s proci hűtő 5000es fordulaton nyáron
jah valaki nemtud egy jó hűtőt az msi oc 3850re? merthogy nem referencia nyákos [vagy az nemszámít?]mert nemtudom hogy pl egy scythe musashi vagy más el fér e rajta a kondik meg tekercsek miatt
-
gtasystem
őstag
-
gtasystem
őstag
válasz
bazsa0007 #38645 üzenetére
ugyanez a helyzet de én használom ezt a fusion-t és az csak a gyári túlhajtókat vezérli..
nekem az ati ovedrive automatája amit beállított, kevesebb pontot hozott mint amikor visszaállítottam egy kicsit..
hiába úgy látszik érzéssel kell..
rivatunert megsasolom mert azért piszkálja a csőröm hogy mennyit bírna.. -
cl.aci
aktív tag
válasz
bazsa0007 #38503 üzenetére
Mert az a sz@r a gpu-ban található hangkártya ami HDMI-n keresztűl ad hangot a TV-re, vagy monitorra. Telepítsd a driverét utánna álítsd át az alapértelmezet hangkártyát az edig használtra, lás csodát máris működik normálisan a hang, és HDMI-n keresztül is kap hangot a megjelenítőd, persze csak akkor ha használod is
.
-
szitaati
aktív tag
válasz
bazsa0007 #38491 üzenetére
Nekem meg pont az NV-s driverrel nem megy 60 Hz fölé játékban...
Nemtom már pontosan hogy van a ccc-ben, de a monitor tulajdonságainál lesz egy olyan, hogy DRC, vagy vmi hasonló. Ha onnan kiszeded a pipát, akkor elvileg állíthatsz be magasabb frissítést is. B verziónak meg: Refreshlock -
gtasystem
őstag
válasz
bazsa0007 #38493 üzenetére
akkor ott valami geb@sz van..
na most nálam elment az összes egyéb felbontás viszont megjött a 85hz..
pedig esküszöm eddíg nem volt..
előtte visszatettem 16bitre próbaképpen és aztán vettem ki a pipát..eredményképpen most csak 1440x900 van a catalystban viszont 85hz-is..megáll az agyam..
ezt most már nekem is elmagyarázhatná valaki.. -
Lacpac
őstag
válasz
bazsa0007 #38484 üzenetére
Link
Ebben a hozzászólásban lévő beállításnál ki kell venni a pipát, és feljebb is tudod vinni.
Azt is nézd meg, hogy mennyit bír a monitor adott felbontáson.
Ált:1024×768@75Hz 17-es monitornál. 85-öt már nem biztos hogy bírja.
Haverral egyforma CRT-nk volt, nálam ment 75 helyett 100-on is, nála a 85-öt sem bírta már.Nem mondanám, hogy jobb a driverük, inkább még ez szokatlan neked. Az első ATI kártyámnál csak néztem, semmit nem találtam meg elsőre, Most már az NV-vel vagyok így.
egész véletlenül te se próbáltad mondjuk a saphire driverével működtetni a kártyát (ha van neki ilyen)..?
Nem próbáltam vele, igaz a telepítőn is 8.7 van, de én az XG-t szedtem le.
-
gtasystem
őstag
válasz
bazsa0007 #38480 üzenetére
ismerős a probléma..amióta 8,11-es catalyst-ot használok nekem azóta van 75hz 1400x900-on előtte csak 60hz volt nekem is..
azt viszont megpróbálhatnád ha már úgyis szöszölnöd kell a driverrel..hogy a kártyagyártó driverét teszed fel mert lehet hogy abban van 85-ös is csak még senki nem próbálta itt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest