- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
DemonDani #28830 üzenetére
Ha megoldódik a gondod ird már le h mit csináltál vele.
Elvittem az Iponos srácoknak, hogy ez van. Ott ültem kb. fél órát, amíg telepítgették, meg ilyenek (persze ezt nem láttam, csak hallottam/mondták néha, hogy hogy állnak: amúgy rendesnek tűntek). Aztán egy 3Dmarkot (talán 06) nem tudtak elindítani - érdekes, hogy az nekem sem sikerült itthon (egyikkel sem!), bár én a driver nem teljes/hibás telepítését tudtam elképzelni, a srácok meg ráfogták a tesztgépen összeszemetelt windowsra, mindenesetre ez gyanús. Annak ellenére, hogy két játékot gyönyörűen vitt nálam még tegnap éjjel: Assasin's Creed, ill. Test Drive Unlimited. Na ezekután behívtak, hogy nézzem már meg én is, hogy mi van, "mutassam meg a hibát" (hogy felvehessék gariztatni, mert ugye ha náluk nem produkálja, akkor ráfoghatnák az én lapomra, és a nagyker is visszadobhatja, hogy "teszt ok"): egy bazi hangos hűtő volt mellette (plusz nyitott ablak, behallatszó pesti forgalommal, stb.), de nem is kellett 3D módba váltani, 2D módban is hozta a ciripelést, ahogy az ablakokkal szöszmötölt az egyik srác (ATI Toolt telepített, hogy majd a "szőrös kockára" nyűszíthet a kari, viszont az sem indult). Érdekes. Szóval ez van. Átvették: jövő héten lesz csere kari, remélem az rendben lesz, mert ha nem, akkor el sem hozom, és rendelek inkább rögtön egy Sapphire-t...! Deja vu... -
zozoz1
aktív tag
válasz
DemonDani #28804 üzenetére
300mhz. a HIS bios-a szerint. Nekem az fut 2D-ben...Egy kicsit a GPU feszen is levehetsz 2D-ben. Alapból lejjebb van 1.3V-nál, de még vehetsz le.
A memoriákhoz ne nyúlj, lefele naon nem szeretnek menni. A HIS-nél sem. Van aki lejjebb vitte bios-ban, de nem ment lejjebb mégsem az alapról. Nekem sem...
-
zozoz1
aktív tag
válasz
DemonDani #28739 üzenetére
Áááá, értem, nyitott ház, manuál venti. Akkor viszont porosodsz rendesen.
Nézd, ha jól számolom, az én 4:3 1600x1200-as 20.5" monitorom, jobban megdolgoztatja a kártyát, mint a 22"-os W. Szerintem az enyémhez sem kell CF.
Jól írod,a CF-hez talán a minimum a 22", de inkább up..... -
zozoz1
aktív tag
válasz
DemonDani #28736 üzenetére
Szerintem jó ötlet a CF számodra. A jobb hűtést felülre rakod, úgy is az alatta lévő melegíti azt is. A HIS-t meg alulra rakod, és gyönyörködhetsz benne.
Amúgy nem jobb a hűtése a S1-nek. Csak azért jó,mert azon pörög ezerrel a nagy venti és azért olyan jó a hőfok. A HIS-nél meg 41°c-on 7% pörög a fan. Ha felviszem 40%-ra, akkor már csak 34°c az is. Az S1-n meg nem 40%-on megy akkor sem a fan mikor ezt a hőfokot hozza..Ráadásul a HIS kifújja a meleget a házon kívülre. Szóval nagyon kétélű a dolog.
Katt777
Most te a CCC-ben vagy a biosban kínzod a karit? Ha jól értem a bios-ban. Hogy 2D-ben így levitted a feszt és nem hűlt a GPU, azon csodálkozom. Meg azon is hogy miért ugrik vissza az alap órajelre, amikor fixen be van lőve a húzott Mhz? Szerintem vmi más rántja vissza, mert a bios-nak tartania kellene. Sztem..... -
zozoz1
aktív tag
válasz
DemonDani #28711 üzenetére
Persze feljebb írtam, hogy bios csere kötelező. Látom kezd mindenki rájönni hogy HIS-t kell venni. A Winflash-al simán kitudod 30mp alatt cserélni. Vmi érthetetlen módon a HIS biosainál nem foglalkozik a seriasámmal. Kedvedre modolhatod, cserélheted.
Más gyártónál ez nem így van...
szerk: A (MOD) gombot meg használd, ne kezdj feleslegesen új ablakot. Amúgy is perceken belül leveszik a fejed érte. (jogosan)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest