- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
DemonDani #28830 üzenetére
Ha megoldódik a gondod ird már le h mit csináltál vele.
Elvittem az Iponos srácoknak, hogy ez van. Ott ültem kb. fél órát, amíg telepítgették, meg ilyenek (persze ezt nem láttam, csak hallottam/mondták néha, hogy hogy állnak: amúgy rendesnek tűntek). Aztán egy 3Dmarkot (talán 06) nem tudtak elindítani - érdekes, hogy az nekem sem sikerült itthon (egyikkel sem!), bár én a driver nem teljes/hibás telepítését tudtam elképzelni, a srácok meg ráfogták a tesztgépen összeszemetelt windowsra, mindenesetre ez gyanús. Annak ellenére, hogy két játékot gyönyörűen vitt nálam még tegnap éjjel: Assasin's Creed, ill. Test Drive Unlimited. Na ezekután behívtak, hogy nézzem már meg én is, hogy mi van, "mutassam meg a hibát" (hogy felvehessék gariztatni, mert ugye ha náluk nem produkálja, akkor ráfoghatnák az én lapomra, és a nagyker is visszadobhatja, hogy "teszt ok"): egy bazi hangos hűtő volt mellette (plusz nyitott ablak, behallatszó pesti forgalommal, stb.), de nem is kellett 3D módba váltani, 2D módban is hozta a ciripelést, ahogy az ablakokkal szöszmötölt az egyik srác (ATI Toolt telepített, hogy majd a "szőrös kockára" nyűszíthet a kari, viszont az sem indult). Érdekes. Szóval ez van. Átvették: jövő héten lesz csere kari, remélem az rendben lesz, mert ha nem, akkor el sem hozom, és rendelek inkább rögtön egy Sapphire-t...! Deja vu... -
zozoz1
aktív tag
válasz
DemonDani #28804 üzenetére
300mhz. a HIS bios-a szerint. Nekem az fut 2D-ben...Egy kicsit a GPU feszen is levehetsz 2D-ben. Alapból lejjebb van 1.3V-nál, de még vehetsz le.
A memoriákhoz ne nyúlj, lefele naon nem szeretnek menni. A HIS-nél sem. Van aki lejjebb vitte bios-ban, de nem ment lejjebb mégsem az alapról. Nekem sem...
-
zozoz1
aktív tag
válasz
DemonDani #28739 üzenetére
Áááá, értem, nyitott ház, manuál venti. Akkor viszont porosodsz rendesen.
Nézd, ha jól számolom, az én 4:3 1600x1200-as 20.5" monitorom, jobban megdolgoztatja a kártyát, mint a 22"-os W. Szerintem az enyémhez sem kell CF.
Jól írod,a CF-hez talán a minimum a 22", de inkább up..... -
zozoz1
aktív tag
válasz
DemonDani #28736 üzenetére
Szerintem jó ötlet a CF számodra. A jobb hűtést felülre rakod, úgy is az alatta lévő melegíti azt is. A HIS-t meg alulra rakod, és gyönyörködhetsz benne.
Amúgy nem jobb a hűtése a S1-nek. Csak azért jó,mert azon pörög ezerrel a nagy venti és azért olyan jó a hőfok. A HIS-nél meg 41°c-on 7% pörög a fan. Ha felviszem 40%-ra, akkor már csak 34°c az is. Az S1-n meg nem 40%-on megy akkor sem a fan mikor ezt a hőfokot hozza..Ráadásul a HIS kifújja a meleget a házon kívülre. Szóval nagyon kétélű a dolog.
Katt777
Most te a CCC-ben vagy a biosban kínzod a karit? Ha jól értem a bios-ban. Hogy 2D-ben így levitted a feszt és nem hűlt a GPU, azon csodálkozom. Meg azon is hogy miért ugrik vissza az alap órajelre, amikor fixen be van lőve a húzott Mhz? Szerintem vmi más rántja vissza, mert a bios-nak tartania kellene. Sztem..... -
zozoz1
aktív tag
válasz
DemonDani #28711 üzenetére
Persze feljebb írtam, hogy bios csere kötelező. Látom kezd mindenki rájönni hogy HIS-t kell venni. A Winflash-al simán kitudod 30mp alatt cserélni. Vmi érthetetlen módon a HIS biosainál nem foglalkozik a seriasámmal. Kedvedre modolhatod, cserélheted.
Más gyártónál ez nem így van...
szerk: A (MOD) gombot meg használd, ne kezdj feleslegesen új ablakot. Amúgy is perceken belül leveszik a fejed érte. (jogosan)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Napelem
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire R7 250 1GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest