- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
aneda
senior tag
Mindenképp érdemes a BIOS-ban turkálni, pl. a hűtést így lehet szerintem a legegyszerűbben módosítani. Meglepően csöndes lesz a gyári ventivel is, és nem is túl meleg.
Felemeltem a 690-es gyári GPU órajelet 800MHz-re, pár fokkal melegebb lett a GPU, de a gyorsulás is érezhető... -
WesTM
őstag
ATT-t sosem szerettem, eddig ahányszor használtam rendszer visszaállítás lett belőle.
Melyik driver van fent? Előző le lett pucolva? Az automata tuningot a Catalyst Control Centerben találod. Szerintem ott meg tudod addig huzni a karikat, hogy kiderüljön melyik a legerősebb.Szerintem azzal próbálkozz.
Cizoe: Én már inkább azt tartom valószínűleg,hogy az xp-t mellőzik a driver írók, és inkább vistára gyúrnak.
Ettől függetlenül mennie kéne xp-n is hibátlanul. Más driverrel is kímlódik vagy csak a 8.11 a hibás?
-
-
katt777
félisten
-
WesTM
őstag
Hát ha memória,és vrm megfelelően van hűtve talán akkor, de nem hinném.
Viszont egy olcsó chilla vagy s1 elég lenne.Teaway: Nem. Haverom gépében elég rég szolgál a agp-s 3850 hiba nélkül. Szerintem az nem egy olyan melegedő, drasztikus terhelésnek kitett dolog. Viszont, ha rá lehet tenni memó sünit, különösebb gond nélkül, akkor nem árthat neki a dolog.
-
WesTM
őstag
Hali!
Vannak bizony vmodos módszerek.Hát egy kis vmoddal meg lehet velük fogni az 1ghzes gpu-t de 900mhzet rööhögve bírni fog egy jó hűtéssel. Elméletileg.
Ez tetszik.Lehet válogatni...
Na sok sikert a tuninghoz majd írogass ide nekünk az eredményekkel kapcsolatban is, mert nagyon kíváncsian várjuk!
Ezek az újabb szériás 3850ek elég szépen mennek tuningban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest