Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
markok eléggé érzékenyek a cpu sebességére. Egy 2,8-3ghz C2D kéne, hogy markban rendesen kihajtson egy 3850-es karit, nemhogy kettőt. Nem hiszem, hogy az asus mérnökei ismernek olyat, hogy tuning 4ghz-re. Játékokban sokkal jobb lesz. 8800 ultra szint. Ennyi pénzért 9800GTX teljesítménynél jobb, nincs még egy a piacon és mindez 60ropogós ezresét.
-
Bundás22
őstag
van, de nekem 350W-os tápom van álllítólag egy 3870X2+géppel(C2D) is megbírkózik, olyan gépet pedig nem is akarok ami többet fogyaszt mint 350W, inkább várok egy kisebb csíkszélességű VGA-t ami gyorsabb és kevesebbet fogyaszt, nem ilyen ormótlan szörnyetegeket
45nm wolfdale+4850 sztem ezekkel elbír egy 350W-os táp bőven(el fog) -
fagy53
nagyúr
8x......ah! Nekem a 2xAA is elég lenne játszható FPS-szel.
Lehet, hogy ma az nV. van nyeregben, de nekem korrektebb partnernek tűnik az ATi, a másik túl sokat trükközik, és bár szidom a szívatós drivereit az ATi-nak 40k környékén a 3870-est fogom megvenni és nem a 9600GT-t. -
Bundás22
őstag
As for the HD 3870, currently available starting at 180 €, we can only recommend it to people who don't use antialiasing - with that restriction, its performance remains better than the 9600 GT's (by 5%). Once antialiasing is enabled, the performance spread is the same, but this time in favor of the 9600 GT, due to AMD's uncorrected ROPs
tessék ez meg a tomshardware
de hát a te linked is azt támasztja alá h élsimításban az nvidia a jobb
jah 8X-osnál most látom valóban ott kifogy a szusz -
Bundás22
őstag
rosszul mondod pont fordítottja az igazságnak
http://www.tomshardware.com/2008/02/21/nvidia_geforce_9600_gt/page17.html
a tomshardware-en AA nélkül tesztelték és gyorsabb volt az ATI
a PH-n pedig AA val és ott az nvidia győzöttThe situation was reversed once the filters were enabled
-
rollins
őstag
Ezek a szűrők, főleg aa ugye legyengítik a radeont. Berakhatták volna élsimítás nélkül vagy lazább AA -val és akkor már nem tűnik olyan gyorsnak a 9600gt a hd38xx -hoz képest. Szval nem az a baj hogy 4x aa -val ment --amúgy hányan használják?-- mert elvárható lenne tőlük. Viszont aki ránéz, azt látja, huu de lassú.. mindjárt le is cserélem a radeont.
-
Bundás22
őstag
felsőfokú rigó utcai német nyelvizsgám van de lusta vagyok ehhez
olyasmi hogy az egyik náci programozott egy BIOS editor-t a többi náci hathatós támogatásával, tötsd le és meglátod
én ugyan nem nem rakok a jó kis 86GT-ra 3870 bios-t, attól megkergülnekat777+hawerjai: lehet mert nvidia karim van nektek meg ati, az atisok a vistára mentek rá drivereknél, de sztem nem az xp hibája ez
Desanto: van már újabb
jó nem szar csak nem olyan jó
-
Gaboman
nagyúr
Hány tesztet láttál te mondjuk XP renderen?
Mert engem az is érdekel nem is kicsikét pl: Crysis XP High és áttírva VeryHigh beállításokkal is,mert XP-n az ATi karik sokkal jobban szerepelnek több progiban is mint Vistan.
Ha csak azóta nem fordult velük nagyot a világ amit azért kétlek! -
lordring
aktív tag
-
katt777
félisten
Na, ott már látni, hogy 300MHz-en megy alapból a GPU, memóriát nem veszi le, pedig 1950XT megtette.
2DMark teszt után 74 fok volt, szóval teszt alatt 80 fölé is mehetett, alapnól 50-50 fokos a GPU. Alighanem meg kell barátkoznom a Rivatunerrel, amíg nem lesz egy használható ATT ehhez a karihoz is, mert az aztán szépen 0-t lát frekiknél, akármit állítok be neki. -
katt777
félisten
8.1 ATI Catalyst.
Csak driver, 1950XT-nél is működött. GPU-Z írta ki a fenti adatokat.
Minden tuning nélkül csak driverből 3DMark06 9877 (4277/4759/2309)Kösz a válaszokat! Remélem, mielőbb hibamentesen be tudom üzemelni! Hát az 1950XT sem volt semmi a sok nV kari után, de ez...
-
katt777
félisten
Köszi. Milyen hangkimenet az? Csak mert hátul nincs rajta. Karin van, alaplapba? Beszereltem 39 fokos lázzal, nem nagyon nézegettem. Mire jó használni?
Everest egyszerűen nem mér VGA értékeket. Ez normális? Nem ismeri fel a 3870-et?
És a driver miért nem szabályozza le energiatakarékosba a karit?
Bocs, de kicsit láma vagyok még hozzá, nagyon 1950XT-ben voltam. -
Pietrosz
addikt
"Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ALIEN Computers üzlete a Király u. 69. alatt található.
Ha esetleg egy, a Körúthoz közelebb eső számítástechnikai üzletbe (Royal Hardware) nyitnak be tévedésből,
akkor kérjük ne reklamáljanak, hogy magasabb árakat találnak, mint nálunk"
-
Ijk
nagyúr
Egy E2180-as lesz mellé, reményeim szerint 3Ghz-re húzva.
Az a gond, hogy egyenlőre az 512-esek igen csak 50k felett vannak, és nekem már a 40 is elég lélektani határ. Nemtudom mennyit jelent ilyen felbontásban a 2x-es ram, de ha csak pár fps... Vszeg inkább visszaveszem a felbontást, az olcsóbb
Accelero x2-n kell valamit fabrikálni, hogy felmenjen? -
dokar
addikt
az elejével - savanyű szőlős dolog - egyetértek, de a DX10.1-nek van értelme:
De mit is hoz pontosan a DirectX 10.1?
* WDDM (Windows Display Driver Model) 2.1 támogatás
* Alacsonyabb CPU-terhelés, teljes multitaszk
* A pipeline-ok és a shader-ek további fejlesztése
* Továbbfejlesztett élsimítás (anti-aliasing)
* Nagyobb teljesítmény többmagos rendszerekenA WDDM 2.1 újdonságai:
* Mindent tud, amit a WDDM 2.0
* Context switching a legalacsonyabb szinten is (pixelek szintjén)
* Minden processznek külön lapozótábla, így laphiba esetén már nem kell várakozni
* Valóban preemptív többfeladatosság
* A legnagyobb rugalmasságot biztosítja a GPU-nak -
katt777
félisten
Én is megértem, csak gyorsabb vagyok az angollal, mert a németet nem szeretem. Egyébként tényleg teljesértékűnek tekinthető a teszt, és még tetszik is, hogy abban a felbontásban (pontosabban akörül, mert wide moncsim van), amelyen én játszom, magas minőségben a 3870CF elporolja a 8800GT SLI-t, hiába gyorsabb amúgy az nV.
RT-t is megnézem, kösz.Sárpac: az OK, csak akkor adatok kellenének összehasonlítás végett (ahogy mi pl. 1950XT topicban elvoltunk ezzel), nem levegőbe vitázni arról, hogy miért és hogyan vitáznak.
3870X2 hogyan fér be a PC házba? Ha be is fér, tutira elzárja a légmozgást odabent. -
katt777
félisten
Kösz a gyors választ, nézek utána!
No, a RT-rel meg kéne barátkoznom eszerint, vagy megbuherálni valahogy az ATT-t, mert azzal nagyon jól elvoltam eddig, csak utóbbi kompatibilitását nem ismerem 38xx karikkal.
CCC-ből meddig lehet húzni? Benne van a 825-ös érték, mint pár helyen láttam, vagy az bios modos volt? Csak mert az 1950XT-met nem nagyon hagyta igazán tuningolni.
Huh, egy angol nyelvű teszt jobb lett volna, de majd megfejtem ezt is. -
Sárpac
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
Szvsz drágább lesz mint 100 inkább 120K körül várható kezdetben.
Egyéb infók:
Emelt órajeles 3870x2
3600, 3400 -
törölt tag
-
Osiris
őstag
256Mb-os vga-t venni már hülyeség, ha az ember játszani is akar. Rivatunerrel szoktam nézni, hogy mennyi vramot használ egyik másik game, én is 1280x1024-es felbontást használok és 256Mb-nál már szinte mindennek több kell.. Ami konkrétan most beugrik race07 pl 467MB, crysis és társairól meg ne is beszéljünk..
Szóval a 256Mb-os vga-kat HTPC-be, szövegszerkesztéshez és netezésre ajánlanám annak aki mostanában vásárol... ha másra kell akkor min. 512MB!! -
pisti
őstag
Azt sem árt ám megnézni, hogy mi van a számozás mögött.
Itt ha megnézed nagyon jól látszik, hogy a 400W-s és a 450W-s változat között semmi különbség nincs a 12V-s ágak teljesítményénél, ergó semmit nem ér a címkére tett +50W.
Ráadásul az efficiency-nél az a >70% sem túl bíztató.Nemrossz a Chieftec egyéként szerintem, csak az FSP sokszor jobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest