- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
horux
csendes tag
Nem DX10-re. A DX10.1 az egy gyenge MS akció volt, hogy az nV-t rákényszerítse, hogy ne csak elméletben tudja a DX10 újdonságait (értsd gyakorlatban ne döljön ki komolyabb Stream output használattól), az nV meg szart a fejükre.
Erről tudsz vmi forrást linkelni??? Nem is igazi DX10-es kártyák a 8xxx-as nvidiák??? -
horux
csendes tag
válasz
Tibord #14539 üzenetére
3870CF
Két kártyád kell venned plusz egy CF-es alaplapot, ami lehetőleg két 16x-os PCI-E foglalattal van (32e felett van az ára felszereltségtől függően). Nem minden játék támogatja a CF-et, nem minden játék kezeli nomálisan a CF-et. Két hűtő zaja. Kb. 100e.3870X2
Egy kártya, nem kötelező hozzá új alaplap. Egy hűtő zaja (bár az lehet felér majd kettővel. Elvileg semmilyen kompatibilitási probléma nem lesz, minden játék tudja majd kezelni. Kb. 100e szintén (reméljük
Az X2 jobb választásnak tűnik, ha a ház szellőzése jól megoldott.
Szerintem. -
horux
csendes tag
válasz
rumkola #14489 üzenetére
Jelenleg mind az IDTech4, mind a Source le van maradva a Cryengine2-től, egyedül az UE3, ami talán meghaladja (IDTech5 még nincs egy ideig, a Source meg már nem nagyon tud fejlődni, ráadásul a pályaszerkesztője is gyakori kritikáknak van kitéve, nagyon macerás (mondják az okosok)). igenis van létjogosultsága a Cryengine2-nek, és bízom is benne, hogy "életben marad".
-
horux
csendes tag
válasz
rumkola #14485 üzenetére
Mennyivel vagy te kevésbé "tudor" mint én?
Amúgy nem tech-demó, hanem engine-demó, ha szőrszálhasogatunk, akkor nem mindegy.Csak gondold végig a Crysist (már ha végigjátszottad). Mindent megmutatnak, amire az engine képes: kezdve a látótávolság-skálázással a földi és légi járművekkel bezárólag.
Története ismét konvergál a nullához, bár egy kicsit színesebb, mint anno a Far Cry volt.
A Wikipedia szerint már 6 cég licenszelte a motort, és tanulmányi célokra egy egyetem is. Továbbá jön még vele a Crytektől legalább 2 játék (a Crysis 2. és 3. része). Az engine fejlettsége miatt nehéz lesz átírni konzolra (szándékukban áll), de ha sikerül, még mindig jó engine lesz ahhoz, hogy mondjuk 2 év múlva kezdjenek vele játékot írni.
Enginek terén IDTech, UE vagy Source. A többiben gyönyörködünk, játszunk az aktuális játékkal párat aztán elfelejtjük őket.
Ez a mondatod borzasztó nagy hülyeség. Szerinted tehát soha nem lesz más engine e hármon kívül? Ugyan már... -
horux
csendes tag
válasz
CimbiX #14473 üzenetére
Engine-t soha nem a kurrens hardverre írnak, mert időbe telik, míg eladják. Sokkal jobban skálázhatóvá kell tenni, mert ha nem, gyorsan elavul, és lóf*sz sem lesz rá kíváncsi. És a Crysist, ahogy korábban a Far Cry-t is voltaképpen engine-demónak készítették, nem abból kaszálnak, hogy sokan megveszik a játékot, hanem hogy sok fejlesztő fogja megvenni az engine-t (reméljük...).
Ha egy kicsit belegondolsz, te is így csinálnád...
Amúgy senki nem kötelez senkit, hogy VERY HIGH-ban futtassa a Crysist, sima HIGH beállításokkal tökéletesen játszható és nagyon szép. A skálázhatóság miatt a készítők nem álltak meg itt, hanem telepumpálták még több effekttel, ami persze a teljesítmény rovására megy (még egy ideig...).
-
horux
csendes tag
E6750-nel, húzva 2,66-ról 3,42-re
A Crysis gépigénye miatt ideje lenne már abbahagyni a hisztizést. A készítők megmondták, hogy NEM mai videokártyákra optimalizálták/készítették a játékot, hanem előre gondolkoztak és nagyon jól is tették. Egy mai engine nem a kurrens hardvernek készül, 2 év múlva, ha elterjed, már szinte minden középkategóriás vga tökéletesen futtatni fogja a CRYSISt és a Cryengine2-es játékokat.
-
horux
csendes tag
3dmark06 800/1200-on: 11071
-
horux
csendes tag
hogy megválaszoljam a korábbi kérdésemet: feltettem egy módosított biost, és a kártya most már szoftver nélkül változtatja a ventillátor fordulatszámát. természetesen kicsit hangosabb a kártya, viszont alapból 45 fok, terhelve sem ment 65 fok felé.
3dmark06 alapbeállításokon (777/1126): 10772
most megyek meghúzom egy kicsit...
-
horux
csendes tag
csak a tisztánlátás végett: akármilyen új biost teszek a vga-mba (sapphire 3870), akkor is mindenképpen kell szoftver, hogy automatikusan nőjön/csökkenjen a ventillátor fordulatszáma? nem tudja ezt maga a kártya? tök logikus lenne...
vista alá rivatuner a legjobb választás?
-
horux
csendes tag
válasz
Foglalt név #14316 üzenetére
tnx, este megpróbálom, de izgi
-
horux
csendes tag
válasz
diablo1984 #14314 üzenetére
biztos vagy benne, hogy nem a bios sara a ventiszabályzás?
akkor ez a srác mit talált fel?
[link]
-
horux
csendes tag
válasz
katt777 #14311 üzenetére
Tegyél fel újabb (gyári) bios-t, és megtudod.
Uh, tudsz mondani egy oldalt ahol leírják hülyéknek, hogy hogyan kell gyári biost frissíteni? Nem akarom elcseszni a 3870-emet, de vga-ban még soha nem frissítettem biost.
Ja és honnan szerezzek friss gyári biost?
Sapphire HD3870 512MB-om van.
Új biossal működik már az automata ventiszabályzás?
-
horux
csendes tag
nekem olyan teszt kéne, ahol egy gépbe 3870+3850 kombót tesznek.
-
horux
csendes tag
tudtok vhol tesztet, ahol egy 3870-et meg egy 3850-et hajtanak cf-ben?
a 3870 már megvan (sapphire), és mivel cf-es a deszkám, gondolkozom egy másikon... csak jó lenne tudni, hogy hogyan muzsikál egy ikertestvér meg egy öcskös mellett.
-
horux
csendes tag
Belépek én is azok sorába, akik nem tudják beállítani normálisan a rivatunert, hogy automatikusan vezérelje a 3870 ventijét... Átnyálaztam az egész internetet
, de asszem meg kell várnunk egy új verziót belőle.
A Fixed beállítás megy, de nem tudom módosítani a hőfok/% beállításokat.Amúgy most 50%-os ventisebességen:
C2D E6750 2,66 GHz ^ 3,42 GHz
Asus P5K
4x1 GB 1066 DDR2
Sapphire HD3870 777/1126 ^ 850/1261default 3DMark: 11336
-
horux
csendes tag
Üdv,
Vettem egy Sapphire HD 3870-et és megpróbáltam tuningolni. Alapból 777/1126-on pörög, de szinte mindenhol, ahol tesztelik ki tudnak hozni belőle 850/1280-at, de én közel sem tudok annyit, sokkal korábban szemetelni vagy fagyni kezd.
Mit csinálok rosszul, mit csinálhatok rosszul és mit lehetne tenni?
Asus p5k alaplapom van, 550-es Chieftec tápom, ha számít, a proci c2d 6750 2,6ghz^3,4ghz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest