- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
válasz
commanDOS #42107 üzenetére
3870x2-est hajtok Cfx-ben,alapon 2D-ben 68 fok,3D-s terhelésnél 85 fok körül mozog,a VRM-et,félve írom 110fok,pedig ez szoftveres szabályzás.Magasnak találom ezeket az értékeket,de még eddig gond nélkül megy.
Neked biztos hogy nem lessz ilyen magas a hőfok,még 5Voltos fesszel sem. -
-
commanDOS
senior tag
válasz
commanDOS #18814 üzenetére
Ez kész...
Nem is tudom mit mondjak. Itt örülök, mint majom a farkának, hogy bevált a dolog.
Erre indítom másodjára a játékot (igazából akármelyiket) és 60Hz....
Nem sok kelett, hogy leborítsam a monitort az asztalrólAti Tray Tools-ban van egy 3D fül, itt van egy olyan pont, hogy Refresh Rate Overdrive.
Itt is lehetne állítani, de nem engedi, pontosabban nem menti el. -
FefeeX
veterán
válasz
commanDOS #14739 üzenetére
Egyébként itt lehet példálózni, hogy van ahol 20% pluszt is ad a 8800GT a 3850hez képest, azonban nekem a 20 ezer forint különbség nem ér meg +20 fps-t mikor már ígyis van 80
Amúgy nem mindenkinek tűnik fel, de sokkal csillogóbb az ATi képe. Elsőre annyira talán nem látható, de ha demonstrálni kell, ajánlom a NFS Carbont. Ott azért keményen látszik.
Ezen kívül én már elég elkötelezett vagyok ATi fronton, régen sokat szívtam nvidiával, és láttam a különbséget átállásnál. Amíg nem gyártanak sokkal jobb VGA-t jobb áron, addig maradok is ATi
-
lsc
nagyúr
válasz
commanDOS #14739 üzenetére
Szerintem nem . Itt [link]egy elég nagy teszt , a végén van ár teljesítmény összehasonlítás is , és ebben a 3850 csak 256-os . Alapból nem hoz sokat a + ram , viszont látványjavítókkal már kell .
#14738 Csiribogár : Azért annál a felbontásnál nekem a Stalker mindennel maxon megy / az élsimítás kivételével , az a csuszka szerint kb. 60 % -on van/ , viszont fölötte a tesztek szerint már nem árt a + 256 . A max felbontásom 1280x1024 , így csak a tesztekre hagyatkozhatok .
-
-
commanDOS
senior tag
válasz
commanDOS #13679 üzenetére
Sikerült találni PowerColor 3850 karit 512-vel, nemtudom milyen a hűtője, de elméletileg a jobbik fajta, mert ennek magasabbak az órajelei, ahogy láttam.
chip órajel 720MHz
memória méret 512MB
memória tipus GDDR3
memória órajel 1800MHz
(668/828x2 az eredeti, ref. hűtős)
Viszont 44K....Vagy akad még sapphire 512 40k környékén.
Nemtudom mit vegyek. -
katt777
félisten
válasz
commanDOS #13655 üzenetére
46k alatt vettem a 3870-et.
És biza', nem fexik meg! És én biza' elmentem érte Pestre (OK, 90% kedvezménnyel 650 Ft volt a vonat), mert felénk 66k-ért lehetett kapni (bocs, rendelni) a legolcsóbban. Elhozták elém a Délibe a karit, garral, számlával, beszámították az 1950XT-t, mit akarhatnék még?
Ha kiszámolod, teljes árú úttal is bő 3 pesti forduló összegével olcsóbban kaptam meg a karit, mint ebben a provinciális, világvégi koszfészekben tehettem volna.
Crysis benchmark 1680x1050-es felbontásban, VH beállításokkal 11,8 FPS. Szóval ne temessük a 3870-et, ha kérhetem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest