- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Dark KillerX #6641 üzenetére
Előbb-utóbb kiderül
-
Chaser
legenda
válasz
Dark KillerX #6639 üzenetére
Ha iagazk, minden bizonnyal előtte kiszórják őket
Bár sztem se fedik a valóságot 100%-ig, túl szép lenne.
-
Chaser
legenda
válasz
Dark KillerX #6249 üzenetére
Én saját tapasztalatra hagyatkoztam
Maradjunk annyiban, jelentős különbség van fogyasztásban a 2 vga közt, a gyártók a maguk szakállára meg tudnak variálni a TDP-vel is, egyes modelleket között 10-20W különbség is lehet. 4830-ból is kidobtak olyat, amin nincs power csati se, ergo max 75W-ot ehet loadon.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dark KillerX #6253 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy a 4670-ben azért elég jól működik a PowerPlay is, szerintem jobban mint a 3850-ben. Én annó 18K-ért vettem az Alien Computersben, a megjelenést követő napon. Akkor egy 3850 21-22K volt mindenhol. Egy 9600GT pedig 26-27K volt a legolcsóbban. Ez volt a legjobb döntés. Ma sem bántam meg.
-
válasz
Ha nem is épp a felét eszi, de majdnem:
[link]
a 3850 itt már nem lesz tendencia... túl régi ahhoz. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Egyébként a 4670-esek elég tuningosak is.
Nincs olyan játék a Crysis-en kívül, amihez ne lenne elég egy 4670. Tapasztalatból mondom. Minimum 25 játékot próbáltam ki rajta. Mindegyiket highon, és 2X vagy 4X AA-val. A Crysis-t nem bírta AA-val, anélkül elég jól ment. A GTA4 is soknak bizonyult neki highest-ben. De 1280x1024-ben high-on, és a csúszkák középen, a proci 3.5Ghz-en, 3Gb RAM-al, totál folyamatosan, és gyorsan ment, átlagosan 30-35 fps fölötti képkockaszámmal. Mind ez XP-én. Vistán nem hajlandó normális sebességet produkálni. Egyszerűen kifogy a szuszból játék közben, tele van laggal, akadozik, textúrák későn rajzolódnak ki, stb....
1680x1050-ben, mindent le kell venni 1-5-ös szintre, low, és mediumra kell vágni, és megint csak szépen megy. Ez nem olyan rossz azért.
-
Chaser
legenda
válasz
Dark KillerX #6244 üzenetére
Kb a felét eszi egy 4670 annak amit egy 3850.
-
JJános
addikt
válasz
Dark KillerX #6244 üzenetére
Ez itt a ph tesztje. Mintha kicsit másképp festene. De én nem vagyok szakember, csak amatőr. Lelkes amatőr.
-
kriszbon
őstag
válasz
Dark KillerX #6240 üzenetére
Na pont ezt akartam linkelni én is
FireKeeper De meg lehet nézni a PH listát is, és az is ezt tükrözi. Tudom nem sokkal gyorsabb, meg nem annyira modern, ráadásul többet is eszik, de ha felhúzod, akkor megközelíti az alapórajeles 3870-et is(a 4670 nem)! Én nem azt mondom hogy rossz kártya, mert nagyon is jó az isDe ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy melyik kell, kevés fogyasztás, vagy egy kicsit nagyobb teljesítmény!
-
barnam_
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3969 üzenetére
9 hsz-el korábban már linkelték
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dark KillerX #2752 üzenetére
Áhh, köszi szépen. Már kezdtem azt hinni, hogy meg lesz az első játék amivel problémám lesz az "ATI" vga-mal. Többet nem tudtam volna hangoztatni, hogy nekem egy játékkal sem volt problémám.
De ez hál istennek így marad, mert 2.8Ghz-en nem csinálja a piszok. -
brownus
veterán
válasz
Dark KillerX #2056 üzenetére
ok, akkor fel se teszem.... nem akarok idegroncs lenni
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dark KillerX #2056 üzenetére
Na az szép lesz. Magyarázhatom meg havernak akinek anno én raktam össze a gépét egy Asus 4850 Glaciatorral, hogy miért szaggat nála a kedvenc játéka, amit annyira vár. NFS buzi a srác.
De a GRID valami mocskosul pörög neki, pedig szegénynek még csak a 8.9-es driver van fennt, és még a patch-et sem raktam neki fel. Így is 1920-ban nyomja 4xAA-val....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest