Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Válasz, belátásod szerint.
(#9473) Stirbi és (#9474) kriszbon
Elnézést! Kevertem az én kártyámmal, mármint ami a technológiát illeti.
Viszont, ha jól tudom akkor nagyon sok 4850-es karinak volt valami hőfok nyavajája, amit csak gpu bios hack-el lehetett orvosolni. Jobb hűtésű Vapor-X-el is szintén volt valami gáz. Talán a legolcsóbb 4850, nem is biztos, hogy jó választás. Plusz pénzért hűtőt cserélni. Gondolom azért ebben egyetértünk. Azt tény, hogy kb. egálba van a két kari teljesítménybe. -
Stirbi
addikt
a két kártya teljesitménye megegyezik
zodo- én asus eah4670gddr3 ról váltottam, egyébként most néztem nálunk a kiskerben az 512es hd5750es sapphire az 512es 4850el van egy árban.(jonem pontossan,mert 9 eu eltérés van a kettö közt) 5750
[4850]ja és láttam manapság kiadták a hd5750 go green-t(tápcsati nélküli verzio) [link]
kriszbon-gainwardnak volt ddr5 ös rammal szerelt 4850ese(ezután ár nem is gyárott soha ati kártyákat) : [link]
-
kriszbon
őstag
Azért az Asus kártyákkal csak óvatosan (ha az) mert több esetben olvastam velük kapcsolatban problémákat. Kevesebb alkatrész, nem lehet húzni, nem lehet végette a procit sem húzni, sőt nehézkes lassú boot idő. Ha jól gondolom akkor a későbbi kiadásokon már eléggé spóroltak az alkatrészekkel. Ha megnézed (itt) a harmadik képet, akkor látszik hogy a tápellátó áramkör szinte csak a fele alkatrészből áll, és ez véleményem szerint sok gondot tud okozni.
Egyébként jó kártyák és a +8k talán még elmegy, mert annyival többet is tud, és tovább tudod használni. -
zodo
nagyúr
Attól függ, mire akarod használni.
4770 játékra jobb megoldás , htpc-be a 4670 is elegendő.
Akár a passzív verzió is egy jól szellőző házba.
Itt egy írás, mindkét kártya szerepel benne. Döntsd el te, melyikre van szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest