- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Ezek tuti false infók,mert ez alapján a HD5000-ek megjelenésekor eladhatatlanok lennének a mostani karik.
-
Dark KillerX
addikt
Amit linkeltem tesztet az jóval frissebb,és a Stormrise azért mérvadó lehet a Dx10.1 alatti teljesítményt illetőleg,de ezek már olyan mélységek,amihez Abu,vagy Gbors tudású szakik kellenek,de vmi gather4 egység
hiánya miatt van alacsony teljesítménye a 4670-nek Dx10.1 alatt.De inkább egy szakít kérdezz.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
FireKeeper #6237 üzenetére
Igen kb egy szinten van a 3850 512MB és a 4670,csak a jövő játékaiban Dx10.1-nél bizony elhasal a 4670 még a 3850-nel is szemben.[link]
-
Dark KillerX
addikt
GDDR4-es 4670-es [link]
Bocsi.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
tzsolesz #2741 üzenetére
Undercovernél kékhalál Vista alatt ismerős.Én nálam is szintúgy ez a helyzett;3500Mhz-es proci órajellel és mem időzítés finomhangolással minden játék hiba nélkül fut(GTA4,Far Cry2,Grid,BiA HH),de ez a szúnyok játék,csak 3400-as prociórajel mellett stabil,és a ram időzítéseket is default-ra kell állítani(ha ezzel játszok)szal az Undercover nagyon instabil engine-nel rendelkezik.Ha minden más jó nefoglalkozz vele.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
tzsolesz #2057 üzenetére
Ez a játék jelenlegi állapotában olyan mind a Crysis megjelenésekor,egy fércmunka,amúgy különben ellehet vele játszani,mondjuk azért annyira nem lagol mint a Crysis,de azért kényelmetlen
.Amúgy az Undercover forumban olvastam,hogy Ps3-on élvezhetetlen sokszor a játék,szóval én azt mondom inkább adták volna ki a játékot karácsony előtt pár nappal,de ilyen formában azért gázos.Szóval nyoguttan telepítsed haverod 4850-es gépére,mert jól fog futmi,a ritka laggal meg nem kell foglalkozni
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest