- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kola1234
tag
válasz
Krisinto #9448 üzenetére
a "gyári" és a másik ami rá hasonlít az kifejezetten tetszik.
valahol kéne egy fellelhető leéget kártya...
illetve a hűtése...accelerot simán fel tudom csavarozni a gyári 4lyukas helyre? nem néztem utána, de akkkor ezek szerint ezek mértepontosak.
nem is gondoltam volna, hogy a cpu k után már a gpu ra is ennyi megoldás van.
-
kriszbon
őstag
válasz
Krisinto #9450 üzenetére
Őőő most melyik rész nem világos?
Az hogy beraktam tesztelni a gépbe és bentfelejtettem, mert amire kellett nekem azt tudta ez is(4670 GDDR4) és észre sem vettem, hogy nem a 4830/50 van bent. Csak mikor hirtelen kellett volna mutatnom egy jó tesztet az eredeti kártyámmal, akkor jöttem rá hogy ez a "fostalicska" van bent nem a tökös kártyám és ezzal nem fog menni a 14k pont.
Vagy hogy halk és hűvös, mert ez is igaz, meg az is hogy ritkán találkozni ezzel a típussal itt a Ph-n, boltban meg már régen nincs.
Most már világos, vagy nem(lehet csak nekem)? -
kriszbon
őstag
válasz
Krisinto #9448 üzenetére
Nekem is ilyen GDDR4-es "fostalicska" hentereg a polcon, miután visszaraktam az eredeti kártyám, mert ezt annó beraktam letesztelni és vagy 4 hónapra bentfelejtettem.
Szerintem is nagyon halk és jól hűt.
Ja egyébként egyre ritkábban találkozni velük így használatban, mert boltban már régóta nincs. -
elfelejtette
veterán
válasz
Krisinto #9428 üzenetére
Hy!
Hát ez így semmi. Milyen proci volt az AMD-s gépben? Milyen órajelen ment az Intel proci, és milyenen az AMD? Mennyi ram volt az AMD proci mellett, milyen órajelen mentek a ramok, és milyen időzítésen?. Mennyi idős volt a Winfos? Egyáltalán mindkét gépen azonos OP rendszer volt, vagy az egyiken XP, a másikon meg Vista? Ha régi, sz@rrá gányolt rendszer, akkor tuti, hogy az lassabb lesz. Ha AM2+ A64-es proci, akkor tuti, hogy egy Quad gyorsabb. De lehet, hogy ha egy AM3 PhenomII X2 ellen vetnék be, akkor alulmaradna az Intel. Meg az is kérdés, hogy milyen játékkal tesztelték?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL T40 EMC Szerver
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest