- iPhone topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Elég érdekes a problémád. Az ATT-t még megértem (amúgy se támogatja a HD4600-t), de Overdrive-nak kellene lennie. Meg a Rivatunerben is kellene olyan funkciónak lennie.
Ja most nézem hogy pci-e x4 megy... lehet emiatt, de nem biztos.Ezt a programot próbáld ki: AMD gpu clock tool
Kinézetre egyszerű mint a faék, de általában működik. -
barnam_
nagyúr
Lehet hogy a Rivatunerben külön engedélyezni kell a tuningot. Bár sokkal egyszerűbb CCC-ből tuningolni. Egyedüli hátránya, hogy vga bios-tól függően van benne órajel korlát, vagyis előfordulhat hogy csak egy kicsit tudsz rajta tuningolni.
(#7987) szegi2: Ha nekem htpc-m lenne, biztos nem raknék bele ilyen kis ventilátoros zajkeltőket
Ha játszani nem akarsz, nézhetsz mást is a 4-es sorozatból ami olcsóbb, passzív, és hd-re az is megfelelő. -
szegi2
csendes tag
Ebben igazad van, de elfér enni meg nem kér
.
Ezt a 3 kártyát találtam hirtelen low-profilban:Powercolor: [link]
Asus: [link]
Sapphire: [link]Nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni, sajnos láttam régen olyan 2600pro/xt kártyát amin fixre volt bekötve a ventilátor és nem lehetett szoftveresen a sebességét állítani. Félek hogy ezek között is akad ilyen (apró nyák miatt spórolhatnak).
Jelenleg integrált ATI x1250 hajtja a tv-t, de se 1080-ban, se natívban nem küld ki normális jelet a hdmi csatlakozón (mintha 8 bites színben lenne a windows), de vga kimeneten normálisan működik.
-
Chaser
legenda
Jóval alatta áll meg, 4830 furmark alatt volt 140W, mellé prime a procinak 170W, persze ezek teljes gépre értendőek. Lapos kérdésre sztem biztos választ nem kapsz, be kell vinni a boltba és belepróbálni. Ha 2.0-s, biztos nem fogja vissza 1általán, 1.0-s pcie esetleg egy kicsit.
-
Chaser
legenda
DDR3-as 4550 ismereteim szerint 64 bites, ergo kb ddr2-128 bit, de SP és textúrázó számot tekintve sokkal butább. Ha drágállod a ddr3-as 4650-et akkor jó a ddr2-es is, van aki azt írje idle hangos, van aki azt hogy hangtalan. Már egy 9-es AC venti is csodákat tud művelni, pár vga-n már próbáltam.
-
Chaser
legenda
Sokkal gyorsabb a 4650 ddr3, 800vs 1400mhz. Játékban kb 30-40% lehet a ddr2 ellen. De ha a csend a lényeg te is válassz valami passzívat, vagy ha meg tudod oldani állíts egy halk 12-es pwm-es AC-t a zafírra, borítást és ventit meg leveszed róla. Apróban 1.5k körül már találsz ilyen ventit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest