- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Előbb megnéztem kíváncsiságból, mit tud a vga 3 ghzre húzott procival.
Hát igen, azt kell mondjam, hogy így már nem ártana jobb vga. Sikerült némi pluszt kicsikarni pl. az UT3ból (plusz 5-10 fpst), de így is eléggé vga limitesnek tűnt néhol.
A Grid is csak egy picit lett folyékonyabb, szóval a 4670 kihajtásához több, mint elegendő Intel fronton egy E5200 alap órajelen, illetve 5600-5800+os X2. -
zodo
nagyúr
Na, ez gyors volt.
Akko sietnem kell, mert este már csak full int.-ba nyomom egy darabig.(#8257) V.Stryker
Átmegy, ha drivert is megkapja.
Ha nem lenne hozzá akkor a keresőben, rátalálsz.Szerk.: Hdmi driver vagy választhatsz régebbi kiadást.
-
zodo
nagyúr
-
-
Stirlitz
senior tag
HDMI-t nem tudtam kiprobálni, de kézikönyve szerint mindent kinyom magábol rajta. Még a hangot is (nem tudom ez új info-e, de hát ott olvastam), de kiprobálni nem tudtam, nem lévén hd tv-m. Nem hallom a hangját, nagyon csendes, a gépemben lévő winyok és a csendes chieftec táp valamint az 1000rpm-el forgó asus silen square hütő hangosabb
A rammok 800mhz-en járnak, és hynix gyártmányúak. (a pontos tipusát elfelejtettem felírni) a mag meg 750en-en. CCC-ben rátoltam amit lehetett, mármint overclokra gondoltam, 900/960 csont nélkül megy neki, 2órát race07-eztem vele. Idle hőfok 37 c. A terheltet nem tudom, elfelejtettem megnézni, amikor kiléptem. Sok nem lehet mert a zalman hütő hangját nem hallottam. Jah, zalman hütő, nem a full réz, hanem az alu-réz kombó van rajta. Mindenkinek ajánlom ezt a kártyát! (3féle 1gb rammal szerelt 4670 van gigabyte-nál, vigyázni, más hütő és ram van rajtuk, ha nem mondtam újjat, akkor bocs
)
-
MMIX
addikt
Több kérdésedre válaszolok. Én írtam az AC hűtős Sapphire 4670 DDR3-ról, és csak az 512MB-os kártyáról írtam hogy 1000 MHz-s RAM van rajta. Az 1GB-s verzión más típusú, valószínűleg 800-as RAM van. [link] Ezt írtam az új hűtős ASUS 4670-ről [link]. Egyébként létezik tápcsati nélküli HD 4830 is. [link].
-
zodo
nagyúr
Ezekszerint, mert van raktáron.
Igen ők sok helyen árusítanak és amelyik tetszik azt a helyet adod meg átvételi pontként a rendelésed leadásakor.Mammut I.
Pólus
Erzsébet krt.
Visegrádi utca
Győr
Miskolc
Szeged
Debrecen
Átvételi pont = központ Bp.Talán nem kell gariztatni, de Szeged lenne hozzád a legközelebb, ha jól néztem.
(#8152) Móci
Szép kártya, de hol lehet kapni?
-
Móci
addikt
4830-ból egy ilyennel egyeznék ki szívesen...
Ha tényleg gagyik lesznek az új kártyák, megpróbálok felhajtani egyet. -
zodo
nagyúr
Én itt vettem a kis lapomat ( köszi ) akár házhoz is viszik neked ingyen az új kártyádat.
Igaz +4k kiadás, de új 2év garival.
-
tzsolesz
nagyúr
Adatlapomon van. Volt egy monitorcserém. 1280x1024 ---> 1680x1050-re. Nah, ezt nem díjazta minden esetben a 4670.
Így eladtam unkaöcsémnek, és meg vettem egy 4850-est.
Azóta a szünetmentes tápom semmit sem ér, ha load-ban "vagyok", és elmegy az áram. Kikapcsol a fenébe.
na, meg ugye a fogyasztás terén is beerősítettem így, ami a legnagyobb szívfájdalmam. Erősen gondolkozok azon, hogy az 5-ös szériából kellene valamire lecserélnem. 27W idle, az nem lenne rossz.
A 4850-nek egy nagy gondja van, a fogyasztása.
-
-
zodo
nagyúr
Hát nem szoktam tesztelni, de ha valamit segít akkor lefuttatam neked egy 3DMark-ot
ccc-ben 800mhz-re állítva , de 1100mhz-ről, mert nekem ddr4-em van.1100mhz 8140p
800mhz 6865p
Ez létezhet, nekem soknak tünik ez az eltérés -300mhz = -1275p ?
Más:
Tudnátok ajánlani valami egyszerű rendszer teljesítmény, tesztelő progit ?
Arról lenne szó, hogy van egy Jetway minix-em amibe bedobnám a karimat és mit tud a régi gépemhez viszonyítva.
Esetleg lehet következtetni egy progi alapján pl. 3DMark ?(#8135) Móci
Igen persze, hogy megoldodott, nem veszek semmit.
-
-
Dracula
őstag
-
Vladi
nagyúr
-
MMSZoli
tag
S939 van :-) és AGP-s
De amire kell, arra megfelel (most Age of Chivalry-val játszom, épp OK, 4000+-al + HD4650-el meg bővel OK lesz).
Igen, bővítés szempontjából szopacs (memória, VGA, CPU drága mint állat), de nagyon szeretem ezt a gépet, ha nem ismered a Shuttle XPC-t, nézz utána, nagyon komoly cucc...3-éventre ráköltök kb 50-ezret, és jó további 3 évig :-)Na jó, 2012-ben már valszeg cserélni fogok
-
Lacpac
őstag
Hát, nem hiszem hogy lesz 4830-am. Nincs kedvem fizetni érte 20k-t.
Teljesen elég a 3850 is. Nagyon ritkán játszom. Havi egy-két óra. Csak ha eszembe jut, és van rá időm.
Elég lenne a 4670 is, de az a kis sz@r amit hűtőventillátornak hívnak, az őrületbe kerget.
Néha olyan kedvem lenne kitépni a gépből, és füldhözvágni az egész kártyát...
Filmnézés közben a legzavaróbb, süvit mint egy turbina.
Megjön a gariból a 3850, már teszem is be. Ez a 4670 nem bejövős így.
A jó kis hűtőm meg benn pihen a szekrényben, nem tudom föltenni a venticsatlakozótól, beleér az egyik "hítpájp-ba"
Fogyasztásban sincs eget rengető különbség. 3850 nálam 96/800-on teljesített 2d-ben (ATT áldásos hatása), így még kevesebb. -
-
MMIX
addikt
"1 GB-s 4650-ből nincs is ddr3 tudtommal, 512-esből is csak a zafírnak van, ha tévednék javítsatok."
Nem csak a Sapphire gyárt 4650 DDR3-at, bár igaz hogy itt Magyarországon csak ezt forgalmazzák.
Pl: Triplex HD 4650 DDR3 [link]
Apollo HD 4650 DDR3 256MB, Apollo HD 4650LP DDR3 512MB(+tápcsatlakozós!)
Azt írják, de a képen meg nem látom!
A személyes kedvencem: Apollo 4650 GDDR4 256MB [link] -
mcs
veterán
Gondolom a procid is elég erős hozzá.
Ajánlott neki minimum egy 3 ghz-en járó c2d meglátásom szerint.
Legalábbis haverom E8500al tolja alap órajelen, és azzal frankón teljesít.szerk.:mondjuk az őszintét megvallva a 4670 kihjatásához sem árt egy 6000+ körüli X2. 4800+al vannak még limitek néhol, kifejezetten UT3 alatt.
-
mcs
veterán
Hát jha, ha póver kell, vedd a 4850et.
Elvileg még 1650*1080ben is megállja a helyét. Amikor nálam volt haver Asusa, a procilimit ellenére is meglátszott, hogy jóval több kraft van benne szűrésekkel.
Mondjuk ugyanúgy van abban is Powerplay, lecsökkenti 2dben a gpu órajelét. -
-
kisza25
félisten
-
zodo
nagyúr
Jól van , gondoltam kell mindkét pci slot ezért a bordát is meg kell "ígazítani".
Igen a régi, be nem teljesült minigép elképzelésem: Compaq D530 SFF házából való. Nálam meg a táp okozott fejtörést.
Budapest X.ker.Bár utálom a postát, de dobj egy privit és elküldöm.
-
zodo
nagyúr
Megtaláltam a megoldást !
Ingyen ,megoldom a gondodat és még csak farigcsálnod sem kell a ddr4-es gyári ventijét: kapsz tőlem egy ilyet ,ha eljösz érte !
Megfelel ?(#6952) mcs : Azt hittem Sapphire ddr4-t veszel. Délután ,azért linkelgettem.
-
Gabis
őstag
nekem sapphire van és szinte hangtalan normál felhasználás mellett (módosítottam a bios-át és 45C° alatt be sem kapcsol a venti, ha mégis akkor is 2-5% körül pörög csupán jól megépített légszállítást kell kiépíteni)
fireproof: meddig ment a fánkos móka, hangja azt mondod sirály a gyárihoz képest ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest