- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
MMSZoli #8344 üzenetére
1)Csak is kizárólag gyártói driverral,de akkor sem garantál a régebbi alaplapoknál.
2)Ha megvan alá az elég "vas"
3)Igen van ilyen és működik is de csak és kizárólag ha a gyártó ezt neked garantálja mert akkor drivert is ír hozzá.
Néhány dologgal tisztába kell lenni.Ezek a radeonok az AMD-töl semmiféle támogatást nem kapnak,amit az AMD hotfixet kirak az kb arra való hogy a kártya elinduljon menjen hibaüzenet nélkül úgy ahogy.Ezeket a kártyákat agyártük a saját szájuk íze szerint készítik ezt/azt lehagynak róla vagy tesznek rá.Értelemszerűen a driver is szinte gyártóként más... itt jöna képbe az,hogy miért drágább egy HIS mint egy PowerColor... nézd meg a két oldalon az aktuális legfrissebb AGP drivert, a HIS-é a friss a PC-é pedig hetedik havi...
Szóval ha nem megy a drivered vagyis a VGA-d ahogy elvárod akkor nézd meg a konkurens gyártok hasonló kártyáihoz készített drivereit is... ez tudom mókás játék de én pl a HIS oldalát merem ajánlani,az én Powercoloromhoz bevált...
És jut eszembe overdive nem lesz egy catalystban sem ne is keresd....próbáld meg esetleg ezt....[link] -
MMIX
addikt
válasz
MMSZoli #8344 üzenetére
Helló!
Én megnéztem az XFX 4650 AGP BIOS-t egy BIOS editorral ami BIOS betöltés után jelzi, hogy a betöltött BIOS nem tartalmaz overdrive támogatást. Viszont úgy láttam a GPU órajelét és a tápfeszt vissza tudja venni a kártya. Ellenőrizd le, hogy visszaveszi-e az órajelet a GPU-Z programmal. (sensors ablaknál látható a működése). -
fer
őstag
válasz
MMSZoli #8341 üzenetére
Kicsit olvasgattál volna akkor nem cserélted volna le 2600prot 4650-re, pláne agp-s vonalon! Mellesleg a 2szálas venti nem zárja ki a fordulatszám szabályozás lehetőségét, a 3ik szál csupán kontroll szál szokott lenni, pl. everest ki tudja olvasni mennyi az aktuális fordulatszám!
-
TTomax
félisten
válasz
MMSZoli #8213 üzenetére
Igen,nálad van az igazság.Ilyen az én 4670-em és vastagon ott van táblázatban hogy nincs HDMI support.Engem csak azt tévesztett meg hogy a Powercolor oldalárol letöltött driver azonnal felrakja a Ati hangdrivert.Ezért nincs is olyan AGP-s radeon amin nativ HDMI van...
HDTV-t ugyan támogat de igy semmire nem megyek vele..Amugy S-video-rol nem lehet valahogy játszani?Amugy most nézem járt volna HDTV kábel de olyat nem kaptam ,nem volt a dobozban...bár biztosan találok itthon ilyet...
-
Móci
addikt
válasz
MMSZoli #8213 üzenetére
DVI-n csak a kép megy, én is így tudom. Maga a hangkodek egyébként rajta van a kártyán, csak külön kell rávarázsolni a hangot. A mikéntre nem emlékszem pontosan, pedig haver 8800gt-jeis hasonló volt ebből a szempontból, s ott is kellett szórakozni a hanggal.
Persze lehet, hogy ebben az esetben tévedtem, valaki javítson ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest