- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
artiny
őstag
Xp em van sp2 es.....nem tettem fel a harmast mert akkor eltunek ilyen beallitasok amik a windows ba mar eleve benne van nekem /pl.skinek,udvozlo kep,....mert ilyen valki altal krealt xp em van,de egyebbkent stabil idaig nem volt vele gondom/ . pl. GTA 4 megkoveteli a sp3 at de nekem sp2esem van,lehet jobban menne ha feltenem a sp3at - ?,de persze nem csak a gta ra gondolok mert tudom h negymagos kell h jol menjen
Egyebkent betudtam instalalni a dx10 et , csak akkor ezek szerint nem hasznalja az os-s.
Egyebbkent jobb a dx10 el jatszani,szoval szebbek a dolgok meg stb. de ezert jobb gep is kell?
Koszonom az infot. -
MMSZoli
tag
És melyik oldalról?
Egyik oldalról ott a gépház, másik oldalról a tető, hátulról meg hiába fújatom a VGA-t, ott a PCB.De azért kösz a tippet. A hely kevés. Eddig csak előnyöm származott belőle, mert a venti másodpercek alatt átöblítette. most viszont lehet, hogy kivágom a gépházat :-) mármint fűrésszel...
-
MMSZoli
tag
Hi,
Igen, ezt a ventillátormegoldást én is néztem. Jó csendesnek tűnik.
Sajnos mivel nekem az AGP slot és a ház között 1 slotnyi helyem van csak, ezért a dual slotos hűtés nem fér be a gépbe (esetleg csak ha kivágnám az aluminium fedelet oldalt
)
Az előnyei és a hátrányai a Mini Barebone-nak...
-
MMSZoli
tag
Hello,
Sokáig nem volt időm benézni, bocs...
Nagyon egyszerü. DVI vagy Svideo kimenetet rádugod a TV-re. A Stereo Analóg Audio kimenentet (vagy az SPDIF kimenetet, másnéven Digi-out) rákötöd a TV-re a megfelelő bemenetre (van külön a).
Az egyémen (Philips 32PFL9604H) hozzá tudod bármelyik videoóbemenethez linkelni az analóg audiót, asszed a digit is. A tavalyi modellek is tudták ezt.Voila! Van hang DVI kimenet mellett, persze nem AC3 (DD5.1), csak sztereo, de a TV-nek úgyis csak 2 hangszórója van
Persze ha már megvan a kép, akkor erősítő (normál hangszórópár) is elviszi a hangot, illetve a TV-nek van digital audio passthrough funkciója, ami a Coax digi kimeneten továbbvágja a jelet az erősítőnek. De így elegánsabb, szerintem. a 2x 15W nekem bőven elég.Üdv: MMS
BTW, tudtad, hogy az SPDIF Sony-Philips Digital Interface-t jelent? Úgyhogy pont jó eszközöm van hozzá.
-
tzsolesz
nagyúr
Értelek.
Egyébként amikor el tudtam indítani a CoD5-öt a konfigomon,és még türhetöen játszani is tudtam egy kicsit elégedett voltam magammal...
Uff, nálam kegyetlenül ment a COD5 4670-el. Jóh, egy 3.2Ghz-en ketyegő E5200-al, meg 3Gb DDR2-vel nem is csoda. De ha nálad is tűrhetően megy, az már nem piskóta, le a kalappal.
-
-
tzsolesz
nagyúr
De hiszen az a proci a 2600XT-met is csak nehezen szolgálta volna ki.
Ennek kell a core2duoE4XXX minimum, és az is jó ha 2.8Ghz fölött szaladgál.
ami még fontos. öcsém most váltott E4500-ról, E7400-ra, és érezhetően gyorsabban, dinamikusabban futnak a játékok. Kevesebb az fps ingadozás is. Kell ide azért proci. -
MMSZoli
tag
A DVI-on nem megy ki hang.
Legalábbis a szabványoson nincs ilyen láb.
[DVI lábkiosztáa]Ergó a HDMi oldalon lehetne hang, de a VGA kártya oldaláróól nem megy be semmi oda.
Ha van natív HDMI vagy Displayport kimenete a kéátyának, akkor tudja rápaterorni a hangot, bár az én AGP kártyámnál rá van írva a doboza, hogy "HDMI sound not supported"
Vagy valamit félreértettem...
-
tzsolesz
nagyúr
Ez jó lap nagyon.
Ahhoz képest hogy VIA PT880-al van szerelve, elég sok mindent tud, néztem már én is korábban, amikor egyik haverom vett ilyet, mert az X1950Pro-ja AGP-és volt, és nem akart tőle megszabadulni bagóért.
Azt viszont nézd meg, hogy a 45nm-es CPU-kat támogatja-e, mert nem vagyok benne biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest