- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunga
csendes tag
válasz
Milka 78 #24413 üzenetére
Gondolod ez lehet?De akkor gondolom nem ártana egy tyúningabb procihűtő annál amit az amd adott nekem.Most szétboritom az egészet mert rendeltem még egy másik bódét is éssztem akkorkéne egy proc hűtő is.De akkor majd légyszi add meg milyen beállitásokat adjak meg a biosba hogy menjen a szekér köszi
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Milka 78 #24351 üzenetére
HKC 600 Wattos van, azokra nincs panasz, nem tartoznak a noname-kategóriába.
de ha már 35 öt fizetek az 55 helyett akkor marad 20 ropi. abból kicserélem vígan a tápot is.
tehát pénzben jobb, kérdés a teljesítmény. eddigi halottak alapján a cf-el nincs gond. fizikailag ugyanott kell legyen teljesítményben, mert nem lesz prioritása a kártyáknak ha vannak használva.midnenesetre köszönöm a segítségeket. lehet vissaztérek még.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Milka 78 #24343 üzenetére
jók a 6870 CF tesztjei. Máshol azt olvastam hogy a 79xx akármennyivel egyen szintű lesz a két 6870 es.
(#24342) lizRRR: a fogyasztásban teljesen egyetértek amiért nem érdemes. a melegedés már talán nem zavar annyira, sűtvítenek ezek ha kell.
Viszont, az már más téma, hogy nincsoptimalizávla a CF-re :/
Ha a BF3 sincs, akkor más sem lesz.
Nem is tudtam hogy ez optimalizáció kérdése, ennyire nemmindegy hogy ugyanaz a teljesítmény CFben vagy egy uj gen. kártyában? :/Milka 78 linkje szerint is szépen muzsikál CF-ben.
Na most kicsit meggabalyodtam.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Milka 78 #23454 üzenetére
Kedves Milka 78: Remélem tudsz nekem segíteni. Már 1 éve TV-n gépezek, viszont most fordult először elő olyan, hogy elindítottam egy játékot és nem tette ki full képernyőre. Az általad linkelt kép nekem is be van állítva, Így jó mindig, csak az új Ghost Recon valamiért ezt a beállítást figyelmen kívül hagyja... ötlet?
-
L4mie
veterán
válasz
Milka 78 #18584 üzenetére
Simán kihúztam, így nem érzékelte és átpakolta az egész asztalt az elsődleges kijelzőre.
Mind1 úgyis érik lassan egy Win reinstall, csak az zavar, hogy folyamatosan 20% körül pörgeti a ventit, és így is 55-56 fokos, ergó pörög a kártya, vagyis zabál is :/ bár csak a memóriák mennek maxon. -
GNKING
tag
válasz
Milka 78 #18381 üzenetére
Ami nekem van az sima Scythe Setsugen.
Van hozzá egy nagy csomag borda.
Itt a probléma a DVI csatival lenne, lehet hogy hozzáérne. Eladásra menne a hűtő és nem biztos hogy jó rá emiatt.
-
miresz
veterán
válasz
Milka 78 #7818 üzenetére
Megy az többet tuti!
1.500V kell neki. Ide hallom ,hogy kéri.(vagy az üres üvegek csörömpölését hallom) Az enyém sem lenne hajlandó menni 4Gh-et ill (3.9Gh-et megy csak 3D11 alatt,de Vantage lefut 4Gh-el is nem értem.Na mindegy) ha csak 1.46-ot adnék neki.
Az Nb frekit vedd vissza 2200-ra vagy alapra időzítések meg 9.9.9.24.33.1T és menni fog.
-
alibaba78
őstag
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Milka 78 #7659 üzenetére
Félre ne értsd:a proci teljesen jó de az általam tesztelt gamekban nem volt gyorsabb.
Ettől még mindkét cucc teljesen jó és dilemmáztam is ,hogy mi legyen ...Aztán végülis annyiért lehetett venni Sandy-t amennyiért AMD-t. Kipróbáltam bár a szívem AMD felé húz még mindigViszont a tények makacs dolgok-ergo marad a Sandy
-
-
miresz
veterán
válasz
Milka 78 #6476 üzenetére
Semmi ezzel sem működik.Pedíg már ezt is kipróbáltam amit itt írnak: Voltage Tweak Az a faxa,hogy a saját programjával sem megy. Ilyenkor mi van?
(#6480) beresa963 Nem próbáltam a benchmarkot,de a hűtése nem hangosabb,mint az előző xfx 5770-esemé. Halk kari.
-
Dictator^
veterán
válasz
Milka 78 #5904 üzenetére
Aki meg nincs tisztába a tényekkel, hogy a 420as Chieftec tápom nem vitte el az adott konfigban, a 4890-et, annak nem kell messzire menni, csak meg kell kérdezni-e tőlem, hogy elvitte-e !
A válasz NEM. Kurvára ment a windows, de egy játék sem jött be, ugyanis újraindult a gép.
Gigabyte GA-EP45 UD3R
Intel E8500
3 Sata samsung vinyó.
1 Nec DVD író.
2 kisventi.
És a Sapphire 4890 Vapor-X OC.Úgyhogy a tesztnek örülök, de ez a chieftec táp mégsem boldogult ezzel a configgal
-
lsc
nagyúr
válasz
Milka 78 #5593 üzenetére
Általánosságban beszéljünk a nőkről, egy szakmai topicban elvárható lenne némi szakmaiság.
A winem eddig megélt egy 5770-et, majd alaplapi driver, majd egy újabb 5770, itt volt egy cf-es szakasz is, majd vissza az alaplapi, több driver volt cserélve, most 6850, erre feltettem a 11.1 bétát, nekem nem tetszett hogy 300 a 2d órajel /nem egy nagy érvágás egyébként/ majd vissza a 10,12, semmi gond nem volt egyszer sem. Valamit én cseszek el biztosan, ráadásul a managerrel csak, semmi driver sweeper. -
petike2014
aktív tag
válasz
Milka 78 #5564 üzenetére
Nos, éjjel elég sokáig teszteltem igaz csak játékkal és nem benchmarkkal.
Konfig az adatlapon, kivéve persze,hogy a nem a 70-es van benne hanem a Giga 6850-es!
Alap órajelen nem találkoztam BS-el, 850/1000-en sem, 850/1098-on sem , viszont 850/1103-on kb 3 perc után jött BS.Viszont a HD gyorsításom úgy ahogyan van eltűnt az első BS óta, előtte volt...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Milka 78 #5564 üzenetére
Kifutottam az időből...Na szóval ha az a kártya hibátlan akkor ugyan úgy kellene viselkedni mint a 6870-esnek.Ha az túlhúzom akkor sincs BS,No Signal...
Vagy hibaüzenetet dob vagy jönnek a színes csíkok és restart.Amióta a világ a világ a túlhúzott kártya először szemetel,majd hiba üzi és csíkos villanás+restart,mind NV,mind pedíg ATI oldalon.De hogy fogja magát és fekete képernyőt dob?Volt egy ilyen széria,ha akarjátok nézetek be a 4850-es topickba a 4850 VaporX kártyáknál...Széria hibás volt és a memóriák terén volt a baj,de ott vissza is vették a kártyákat gariba,nem úgy mint a igen tisztelt Giga csinálja.Ott volt ilyen,hogy simán terhelés nélkül is jött a BS és a No Signal hiba felváltva.A szerencse annyi volt.hogy ott nem kellett nyüstölni a kártyát.20-30 perc alatt eldobta magát.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Milka 78 #5522 üzenetére
84 fok?
Biztos kell azt húzni? Ennyi már nem annyira egészséges egy vga-nak. :S ...
Jó-jó persze anno 100 Fokon is mentek a ref. 4850-ek, beleérve az enyém is, de akkor is, akkor más instabil volt a kártya és kihat az élettartamra is már bőven. Persze aztán jött az S1 és max 40 fok load-ban nem volt rossz hang nélkül..
-
alibaba78
őstag
válasz
Milka 78 #5477 üzenetére
TTomax: "az a slot PCI-E 1.0-ás 4X-es ha jól látom" Ezt az "aprosagot" nem vettem eszre.
A tobbit a cf topikban folytatjuk. Koszi!
madd dogg: Nem illendosegbol fogok lapot cserelni, ugyanis akarmilyen hihetetlen, ez az also kategorias lap tokeletesen megfelelt az igenyeimnek. 4.2ghz-et megy benne a 860-as procim is. Elegendo mennyisegu sata port van rajta, es ha nem lenne elbaszarintva a 2. pci-e slot, bizony nem is valnek meg tole.
A tobbit majd a haf 922 topikban. Koszonom neked is!
-
alibaba78
őstag
válasz
Milka 78 #5454 üzenetére
Pci-e 2.0-nal a 16-4-es kiosztas nem olyan veszteseges, mint 1.1, vagy 1.0-nal.
A melegedest automatikus ventivezerles mellett mertem szoftveresen, de a venti fordulatszama igy sem ment 25% fole. Ha manualisan atallitom 50%-ra, akkor a 60 fokot sem eri el terhelve, persze itt mar van hangja is rendesen.
gbors: Mindenkeppen tartosabb lenne a 6870 cf, cserebe tobbet fogyaszt, es nehezebb is lesz megszabadulni tole, de ha ez a projekt osszeall vegre, akkor nem szeretnek hozzanyulni jovo ev tavaszaig.
Koszonom a segitsegeteket!
Maradok topiklako.
madd dogg: Koszonom! Benezek nemsokara.
Egyebkent felhivtam a boltot, ahonnan a huto szarmazik, es azt mondtak, megprobaljak megszerezni a szukseges alkatreszeket.
-
Bali27
addikt
válasz
Milka 78 #5418 üzenetére
A procim E8400 fel van huzva 3.2-re de a vga alapon..
MOst tettem fel az Asus Smart doctort és teszteltem 3D MArk 11-ben..Haverom felhivott mert ő tegnap vett egy Sapphire 6870-t, és hasonló teljesitményü procija van csak AMD-ben.. 3Dmark 11Basicben 3930 pontot kapott..
Én meg most 3030-at... Ilyne Configgal kb mi a reális?
-
-
petike2014
aktív tag
-
Dictator^
veterán
válasz
Milka 78 #5360 üzenetére
A kiterjesztett monitor miatt nem vette vissza?
Nálam a 4890 dvi-hdmi a tv-be ment. hdmi-hdmi meg az erősitőbe a 4890ből.
Igy muszáj voltam bekapcsolni, hogy mind a két "megjelenitő" ugyanazt mutassa. Clone vagy minek hivták.Tehát ha így használnám a 6870-et az se venné vissza az órajelet?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Milka 78 #5358 üzenetére
Tárgytalan...belefutottam én is a kiterjesztett monitoros ökörségbe
petike2014:Tudom nem ez volt a kérdés,de miért is akarsz 6850-est rakni a 6870-es mellé?Itt a P.H.-n vadi új 6870-eseket dobnak utánad 50-53 ropiért is(most láttam reggel)és azzal tuti nincs gond
ennyit megér a plusz teljesítmény és a nyugalom
Ui:Láttam rárepültél az olcsó 6850-esre itt a PH-n.Én is így adnám el a BS-es kártyámat olcsóért csak szabaduljak tőle,így én ezt merész döntésnek tartom
-
Xelo
addikt
válasz
Milka 78 #5102 üzenetére
én természetesen elfogadom az álláspontodat, ha szoptam volna Gigával nyilván bennem is kialakult volna hasonló ellenszenv. supporttal nincs tapasztalatom, nem volt rá szerencsére szükségem. én örülök hogy az én 6850-em faszán működik, és ennyi kb.
nekem Asus lapokkal volt pl mindíg bajom (vagy a lapoknak volt velem, ki tudja), de e mellett tudom hogy egy elég nagy cégről van szó hatalmas rajongótáborral. kinek hogy jön össze
-
Nyick
tag
válasz
Milka 78 #4711 üzenetére
akkor marad az hogy 64 bit használja a 4 Gb jól beállított memoriát---Nálad.
Nekem meg 32 bit használ auto beállítással 3 gigát.
Ez is jelenthet egy-két százast.
[960/1115 Mhz-re huzva] -
Milka 78
nagyúr
válasz
Milka 78 #4708 üzenetére
Ez még ropogós,olyan friss.3600Mhz(memória unganged) csak szorzó emeléssel a kártya full alap.A proci teljesítmény centrikusra állítva(nem kiegyensúlyozott,mert halottam,hogy aktív CQN-el akár -200 pont is lehet).Win 7 64bit(finomhangolva,gyorsító tárazás,stb) eléggé új darab(1 hónapos)és 10.12-es Driver telepítve...
Osynho : Az lehet,hogy beleszámít.Én is szívtam kártya és Driver cserékkel és csinált érdekes dolgokat
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Milka 78 #4670 üzenetére
Nyick :Ja...elnéztem
.Akkor neked is 3600Mhz szorzóval és full alap kártya?Pedig rendben van az eredmény,mert Osynho kollégának ugyan ennyi a pontszáma...
Nekem ennyi teljesen alapfeszen minden(3200Mhz+alap kártya)Beri:Akkor módosítok.Szó nincs +600Mhz-ről.Kipróbáltam 2 verzsönt is a 3d2011-ből(plussz frissítve és nem frissítve),ez utóbbi a hivatalos oldalról való.Ennyit számít a CL7 6gb-ram?Esetleg tényleg a gyors Vinyó is dob rajta?
-
alibaba78
őstag
válasz
Milka 78 #3783 üzenetére
Visszaküldtem a videokártyát, egyelőre csak ennyit tudtak kideríteni: A terméken jelenleg nem találtak hibás 3d Mark és GPu Caps futott rajta, a következő héten lesz meg minden teszt így a hét elején már végleges információval szolgálathatunk.
Nala el sem indult rendesen, mig a garanciat intezo ceg tesztere 3tremark-ot is futtatott rajta. Ha igy van, ahogy leirta, akkor ez nem vram hiba.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Milka 78 #3359 üzenetére
Tudtommal még nincs olyan játék, ami 4 szálnál többet használna. Tehát nem is teljesíthet egy ugyanolyan architektúrás 6 magos jobban, mint a 4 magos testvére. Az Intel 6 magosa azért olyan durva játékokban is, mert egyrészt magas órajele van alapjáraton, és egy kis optimalizáció is került a Nahalem architektúrára.
-
pete_21
addikt
válasz
Milka 78 #3212 üzenetére
KMPlayerben azthiszem csak külső kodekkel lehet dxva-t. Egyszerűbb Potplayer-t használni. Itt az első hsz-ben van a link hozzá. 32 bites, 64 bites. És elég gyakran frissítik, javítják. A beállításaiban: Filter Control, Video decoder. Itt: Built-in codec settings: Hardware acceleration (DXVA) settings: Always use. Így mindig DXVA-t fog használni, ahol lehet. De azthiszem alapból így van beállítva. Meg persze még sok mindent érdemes beállítani, pl. Video, Video renderer: EVR Custom present. Subtitle, Subtitles output: Display on VMR/EVR surface. Illetve Audio-nál a hangfalakat, Plackback-nél a Screen size-ot 100%-ra tenni, Generalnál a Multiple Potplayer elől pipa ki, Use Win7 queue featuers, és Magnetic Window features pipa be. Tray icon: show with taskbar, vagy ahogy gondoljátok. Szvsz ezeket érdemes beállítani, a többi egyéni ízlés kérdése. Ha tetszik a KMPlayer, ez is fog, főleg, hogy olyan skin is van benne. És többet is tud, és ha bármi gáz van vele, be lehet jelenteni, és kijavítják. Sok sikert!
-
alibaba78
őstag
válasz
Milka 78 #2987 üzenetére
Most latok 2 panaszt hirtelen, meg ha jol emlekszem, volt meg 1. Nekem is kb. 1 honapos az asus 6870-em, de sem a 10.10-zel, sem a hotfixszel, sem a 10.12-vel nem futottam bele megjelenitesi problemaba, sem wake up gondom nem volt, pedig nem egyszer kellett "felebresztenem".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Eredeti játékok OFF topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest