- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Wukiwo #11840 üzenetére
Vagy itt van pl. az én eredményem. ~200+ pötty Graphics Score.
-
Beri
addikt
válasz
Wukiwo #11785 üzenetére
Abból meg a tied nem nyílik meg
Közben megnéztem, hány pontot kapnék olyan beállítások mellett, ahogy te teszteltél 6850-essel. Cirka 300-zal kevesebb lett, ami ~2%. Tényleg nem nagy különbség. Az a baj, hogy mindenki csak az összpontszámra kíváncsi, ott meg több ezer pont is lehet +- ugyanazzal a VGA-val.
-
Beri
addikt
válasz
Wukiwo #11779 üzenetére
De egy szénnéhúzott i7 mellett a GPU score-od is magasabb lesz, mint egy quaddal. És ez nem azért van, mert kihalycsae.
Lord Vader: Ha nem számít az összpontszám, akkor tényleg nem annyira egetrengető a különbség. Viszont ha nem csak a GPU pontszámot figyeled, akkor egészen mókás dolgok tudnak történni (pl. az általam már sokszor emlegetett vantage világrekord 6850-essel).
-
Alister71
nagyúr
válasz
Wukiwo #10016 üzenetére
A haverom nem tudom melyik driverrel csinálta a tesztet, mailba küldte a képet, de én is keveselltem az eredményét. még ha alapon ment akkor is lehetetlen.
P.O.W.: jó teszt, nem sokkal gyorsabb az 1120 shaderes, nekem is vannak hasonló méréseim, 1920x1200-ban is, elég hasonlóak az eredmények.
-
szasanyi
félisten
Hát ez az! A lap bolti ára (ott is csak 1-2 van ahol kapható) 43-45k. No, majd csak kiderül mi a szitu...
Erdei88: igen, láttam az eredményeket. Brutál, de a 2x 57k is az volt!
Egyébként nekem sem referencia 6870 kártyám van.
Vigneau: mondjuk meg tudlak érteni, mert már én is gyűlölöm. De az új cucc kedvéért megerőltetem magam.
-
szasanyi
félisten
Nem tudom. Írtam a srácnak aki jó áron ígérte a beszerzését, miszerint az Intel lap + CPU ~80k lenne. A választ a részletekkel mára ígérte, de eddig még nem kaptam meg.
-
Alister71
nagyúr
F1 közbe kell.
Ezen beszartok: 200x6, low settings, 200x6 max settings (19-es monitoron)
Az E8400-es, már 1.2 GHz-n képes a 6850-est vga limitbe hajtani. -
-
polonic
félisten
Ha ezzel rámutaltál, akkor nem értem miért. Mutasd már meg, hogy én ezt hol tettem. Egy szóval sem hülyéztelek le. Válaszoltam is akkor neked, de arra te nem igazán reagáltál. . .
Úgyhogy nem kéne ilyeneket írni. -
Garanciális ügyintézése a BlueFish-nek volt a legjobb... Vetettem 1 db UV-s neon-t a szüleimmel anno, mert nekem suli volt... kb de. 10kor vették meg... hazaértem kb 1 körül, kibontottam és hát látom, hogy el van törve... go be pestre megint, 2-re beértünk és odamegyek, hogy most vettük pár órája és el van törve. Aszondja a srác, nem áll jogában ezt cserélni, mert 3 napon túl vagyunk. Mondom magamban ez hol él 4 óra az nála 4 napot jelent vagy mi? Aztán a főnök visszavette és mondja, hogy csere, de csak 2 hét múlva kapnak ilyen árut. Belementem, de soha többet nem vásároltam nálunk semmit. Tudom, hogy nagyon off csak a garanciális ügyintézésről jutott eszembe, de tudnék mesélni iPon-ról is. Bár másik totyikban leírtam.
-
polonic
félisten
Hogy jön ide az én gépem vagy a te géped? Megemlítettem én ezt valamikor is?
Azért, mert egy nagy baromság ez a pontszámozásos benchmark.
Inkább játékokkal teszteld le, azt én is szivesen látom. Annak van értelme legalább.
És azt sem írtam, hogy hülyék lennétek, egy szóval sem. -
Bali27
addikt
Igen egyet...
Ha játék terén ütős lesz az Ati-AMD páros, akkor jobb lesz nekik , mert az alaplapbol is több fogy (most az intelből fogy több) és a Vga-bol is, + megfelelő reklámmal elhitetik hogy Amd-Ati páros milyen jó és erős és ehhez ez dukál....
Szerintem van benne ráció.. PErsze erre az NV is lépni fog valamit.. De a jelek szerint ez erősen benne van a pakliban. -
szasanyi
félisten
Az nem lehet, mert jelen van a judder nevű jelenség: ha pl. egy 24fps-es anyagot (BD film, .mkv video) 60 Hz-es frissítés mellett játszanak le, nem jelenhet meg minden képkocka ugyanannyi ideig, hanem hol 2, hol 3 frissítési ideig látszanak, amitől a mozgás nem lesz igazán egyenletes.
-
szasanyi
félisten
-
Alister71
nagyúr
Szerintem nyugodtan visszarakhatod a 6850-est, addig amíg nem veszel valami erős tápot, csak nézegesd mennyire melegszik. Nekem egy mezei Hipro 430-as teljesen hideget fúj ki magából, terhelten is épp, hogy langyos. Ha nincs fent a ház oldala nem lehet gond.
Procit is alapra rakod, ne legyen semmi tuning.mod: értem, akkor tényleg ne kockáztasd.
Ez a Crysis2 rendesen főzi a vga-t, 72 fok körül van a VTX, de szerintem még itt sem hangos a ventije.
-
miresz
veterán
Most néztem a "kaki" tápod jó ha 8-10A-ert ill 250W-ot tud. Elég veszélyes ilyen hardverekkel mellette. Itt is mint a HKC-nál az 500W az nem a wattra utal hanem ez a típusa. Így szivatják be az embereket vele.
Annyi idős vagy mint én!
moderálva - KrenAtesz
[ Módosította: KrAt ]
-
miresz
veterán
Nem mondanám,hogy nagyon faxa értékei vannak,főleg ha akarsz majd crossfiret. Crossfirehez is meg a proci tuninghoz is az egyben hagyott 12V-os ág a jobb,mert nagyobb áram erősséget tud adni oda ahová éppen kell .Pl. amit linkeltem 53A ennek meg 18A.Arrol nem is beszélve,hogy 312W-ot tud csak leadni. Mennyi az ára?
-
miresz
veterán
Uhhh!
Én is azt mondom,hogy cseréld le mert én már megfizettem a tanulópénzt.Tanulj az én hibámból inkább.HKC USP5550.Vitte magával az Asus lapomat is,memóriástul! Többe került az egész móka mint,ha vettem volna az elején egy normális tápot. A-Data AHM650-BZ-CEU 650W Nekem ezt ajánlották a nagyok a tápos topicban is és maximálisan bevált.(Ugyan az a bele mint a Corsairnak,csak olcsóbb) Sokkal stabilabb lett a gép OC alatt.
Szerk: Ha parkolón van addig akkor megnyugodtam.
-
szasanyi
félisten
... az mi? Mateszopsz japán márka? Akkor ne csodálkozz ám, és javaslom cseréld le mielőtt elhalálozik, és sértődve magával nem viszi valamelyik alkatrészt a gépedből. Egy jó minőségű 450W 80+ táp megfelelő lesz, bár hosszabb távra tervezve érdemes kicsit jobbat venni ami nem túl drága (pölö Corsair GS600).
TommyJ: nem vigasz, de én is ott tartok lassan, és még nincs kártyám.
-
szasanyi
félisten
Semmi sem lehetetlen, de nem akarok a legrosszabból kiindulni. Holnap beszélek vele, aztán majd kiderül milyen lesz a hozzáállás. Nem veszek vissza semmiből, és azt is megmondom miért: ez egy normál, nem is OC változat, ennek jónak kellene lennie! Akár jó csökkentett órajellel akár nem, ez megy vissza cserére. Nem azért vettem 50k-ért kártyát, hogy ilyenekkel kelljen kínlódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest