- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F_Zolee
nagyúr
Attól függ, hogy ezt javítaniuk kell vagy visszaküldeni a gyártóhoz. Mert ha alapban nem csinálhatnak vele semmit akkor jön a csere opció. És akkor újra indul a garancia is. Kérdés, hogy tudnak-e ilyet szerezni még, mert ha nem akkor kell veled egyeztetniük, hogy mi legyen. Az is lehet, hogy odadobnak valami hasonló teljesítményű kártyát ami nem biztos, hogy jó megoldás(más az ingerküszöb mindenkinél, hogy mit fogad el).
-
Andris837
senior tag
Azért nem gyanakszom annyira a kártyára mert a pár hozzászólással ezelőtt belinkelt teszt simán, hiba nélkül lefutott rajta. Próbálgatom, ha ismét hibádzik akkor viszont megyek és cserélem. Van rá még két évem és 11 hónapom, ha jól tudom pontosan.
Szerk: Amint leírtam a kommentet ki is jött a hiba, szóval lehet hogy mégiscsak lesz egy rendszer újratelepítés.
-
zoleeno1
veterán
Nem is a hűtéssel van a baj giga háza táján sem, hanem nagyon sok a selejtes, Vram hibás darab. Szinte általánosságban elmondható, h 1-2 kivétellel bármelyik AMD szériát nézed (Nvidia-ról nem tudok nyilatkozni), magasan a gigával van a legtöbb gond (és akkor pl az alaplapokról még nem is beszéltünk).
belinho: Ez a jótállás dolog egészen addig igaz, amíg olyan embernek adod el, aki nem tájékozódik a témában (igaz, ilyenből sok van
). Mert aki utána néz, annak +1év gari ide vagy oda, a szőr is fel áll a hátán a "Giga" szó hallatán is
Ámbár az is elmondható, hogy ha 1-2 évig rendesen működött a kari, mire eladásra kerül, akkor valszeg azzal már nem is lesz gond. Ha hibás, az már hamarabb elő jön.
-
zoleeno1
veterán
jahh és nem csak ebben a szériában (lásd pl 5770). Anno amikor megvettem a GV-R687OC-1GD-t én is rákérdeztem itt, mert tudtam, hogy sok a baj a gigával. Akkor többen is azt mondták, hogy vegyem nyugodtan, mert ez jó széria. Eddig (kopp-kopp) az enyémnek semmi baja, de már előre félek mikor jön elő valami... (mondjuk 2013 augusztusig még garis, szal annyira nem aggódom) Nem tom mi van giga háza táján, de ahogy olvasom se VGA-t, se alaplapot, se semmit nem tud gyártani jó ideje...
-
Hegyirabló
veterán
Megcsinálhatnám ezt is, de minek vettem egy ilyen kártyát, ha aztán meg én magam butítom, még ha nem is túlzottan?
csucsbicep: Minden drivert kipróbáltam már. A 2D órajelét hol nézhetem meg?
Picturemaker: Hát az szexuálna be, ha lap hiba lenne! Bár hozzáteszem, az előző, kisebb teljesítményű, de szintén Radeon Sapphire HD-s kártyámmal még csak hasonló sem volt. Ha lap hiba, akkor ki tudom cseréltetni a lapot, mert még egy év gari van rá, ráadásul nem bevizsgálós, hanem azonnali csere gari, csak az biztos, hogy nem fognak tudni adni DDR2-es lapot helyette, vagyis cserélhetem le az összes memóriát, meg a kiszerelés, utána rákötni mindent, átrakni a procit, pasztát venni, azt kenegetni, újratelepíteni, se magamnak, de az ellenségemnek sem kívánom ezt!
-
-
-
Raidon
őstag
Hol vetted? HA online shop akkor érdemes írni egy email-t.
Ha nem mindig produkálja akkor az sem fix hogy náluk kijön a hiba.
de érdemesebb elküldeni. Az a fix ha megérdeklődöd hogy ilyenkor mi van vagy emailt írsz v személyesen.Esetleg ha van másik gép ott is meg lehetne nézni.
Bár most így hirtelen nem jut jobb eszembe. -
///Krisz\\\
senior tag
Ha van rá időd akkor én mindenképp megpróbálnék a helyedben egy friss Win-t.
Szerintem semennyit, nálam volt már olyan télen, hogy játszottam, anyám meg rám nyitotta az erkély ajtót, de annyira, hogy sikerült 5°C-ot csinálni a szobába és semmi nem történt azon kívül, hogy olyan csendes lett a gép amilyen még soha. -
-
janika1337
tag
kemény
bár ennyi keretem nincs rá... K.Mamut kollégával beszéltem, ő tud hasonlót csinálni,mármint vízhűtést, csak nem ilyen csak hőcserélővel
bár... 900/1125 órajelle elmegy most, de szeretnék rá nagyobb hűtést... igaz, a memókat is hűteni kéne, de nem igazán tudok rátenni akármit, mert nem refnyákos... de esetleg abban lenne valami, hogy a GPU-t hűteni vízzel és a memókra meg valami nagyobb süni egy jó hővezető ragasztóval meg rá egy 18 ventivel levegő? a házam lehetővé tenné... esetleg még az, hogy alárakni egy ventitartót és 2 12es scythe ventit betenni alá... az lehet vadul mutatna, egy tesztet lehet megérne, csak ha nem jön össze nehéz levenni a jól felragasztott süniket... :\
-
zodo
nagyúr
Érdekes.
Pénteken vettem a 6850-met és miután beüzemeltem nekem is minden baja volt.
rfactor van a gépemen egyedül de ugyanúgy szemetelt, eltolta a képernyőt jobbra vagy balra negyed képernyőnyivel, alt + tab-al lefagyott a játék vagy épp a játék menüjében lépkedve kék képernyőt kaptam.Újratettem a teljes rendszert (win7 64) hozzá a 11.11 drivert és kop kop de mai tesztek alatt jónak tűnt.
Ez lehet az én hibám is mert valamit elcsesztem a rendszeren mert épp hasonló problémák miatt adtam gariba a 5770-met.
-
L4mie
veterán
na csodás, tököm se vesz többet semmit nyomorék zugboltból -.-'
alapból 2 hét a szállítási idejük, de az hogy kommunikálunk az ügyféllel az smafu...
felhívom, hogy mára ígérték a VGA-t mehetek-e érte. 1 óra próbálkozás után nagynehezen felveszik, és közlik, hogy jajj hát ma nem, csak hétfőn tudják adni, mert csúszott a szállítás....mert olyan rohadtnehéz ám, egy listán szereplő terméket 2 hét alatt beszerezni :/
maradok a jól bevállt boltoknál ipon, aqua, azokkal nincs ilyen idegbaj....csak éppen HIS-t nem lehet már kapni sehol... hogy miért azt megint csak nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest