- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Erdei88 #5533 üzenetére
Nem.A Giga OC biztos halk(de vannak itt tesztek is).Nem mondtam,hogy nem halk.Én nem kívánok tőlük az életben több terméket vásárolni,de ez egy másik sztori...Én azt mondom,hogy ha már halkat akarsz akkor Scythe,vagy S1 esetleg víz és itt már tapasztalatból beszélek mindhárom esetében.Amúgy ez a halk dolog eléggé szubjektív.Itt kapásból sokan mondják,hogy a VaporX halk.Ez nagyjából igaz is amíg nem veszel egy Musashit.Na onnantól semmi sem lesz halk azt garantálom
Például D1Rect fórumtárs aki megvette a Musashim egyből cserélte a ventiket,mert neki még az is hangos volt
(Ő például vízről váltott ha jól emlékszem)
Abu85(5535): Visszatérő hiba...ismerős ez a helyzet...6850+Giga?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Erdei88 #5517 üzenetére
Fent is olvashatod,de 28%-ig egyáltalán nem rossz sőt süket és vak sem vagyok
.Gigát meg köszönöm,de nem...
Azt meg főleg nem mondtam,hogy kell rá venni hűtőt,de mint Musashi tulaj elmondhatom,hogy egyetlen gyári hűtő sem halk a mellette,akár Giga,MSI,stb(ha már a hüs és a halk szavakról beszélünk)...
Viszont 40%-nál már erősen zavaró és 60%-nál elviselhetetlen,de ezen értékeknél már erős tulfeszes használat van kifejezetten pöttyvadászatra -
alibaba78
őstag
válasz
Erdei88 #4150 üzenetére
Szerintem meg nincs tamogatva. Vagy varsz, vagy megprobalkozol az eredeti terveddel: [link] , es mondjuk ennek a biosat felrakod.
gaboor_: Nekem az a tipus van, amit az iment linkeltem, es semmilyen hibat nem tapasztaltam eddig (2 honapos). Alapfeszen 1.17v-on 990/1250, 1.3v max fesszel 1030/1250. Lehet, a memoriak meg mennenek, de mar remegett a kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest