- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
csucsbicep #25787 üzenetére
Köszi szépen mindenkinek. Gondolkodtam hogy húzok a vga-n de a processzor miatt nem láttam értelmét. Esetleg megér egy próbát? Annyira nem vagyok cpu limitben hogy egy i5 hozzon nekem 8-10 fpst, igaz?
F_Zolee: De lehet hogy magas az elvárás is, ezért is tettem fel a kérdést hogy mit lenne célszerű cserélni hogy jobb teljesítményt érjek el.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
csucsbicep #25706 üzenetére
nem én gondoltam, hanem Belinho. Én csak szörnyülködtem
-
szinimini
senior tag
válasz
csucsbicep #25681 üzenetére
akkor remélem kifogok egy jó 7850-est
-
szinimini
senior tag
válasz
csucsbicep #25676 üzenetére
Köszi, akkor még inkább gyűjtök hozzá
amúgy 43k ba árulják,de a kolléga szerint nem éri meg ennyiért, igazából én amennyit megér annyiért adnám el a kártyám ( 35k )
,de nem hinném ,hogy eladják annyiért.
Akkor körbe nézek a 7-es szériában. Remélem találok egyet jó áron.Köszi a helpet
-
Ger_man
senior tag
válasz
csucsbicep #25626 üzenetére
Az mindig hibát észlel és el sem indul, 2X próbálva
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
csucsbicep #25626 üzenetére
Haha nekem az volt bugos
El se indult és szétfagyott a Win is -
Ger_man
senior tag
válasz
csucsbicep #25621 üzenetére
Valami működő unlocker
Megpróbáltam RadeonBiosEditorral de annak rossz vége lett: link
-
Ger_man
senior tag
válasz
csucsbicep #25618 üzenetére
Nekem is rossz a Trixx.. csak tudnám miért nincs update.. villódzik a kép meg minden
MSI AB-ben meg az unlock nem műkszik
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
csucsbicep #25618 üzenetére
Az miben is nyilvánult meg? Mert nekem most megy a 12.10 egy kb. egy éves Trixxel igazából gond nelkul; bar mint írtam a Crysis végén voltak érthetetlen gondjaim, de mintha ram kezelési probléma lett vón és nem egyéb...
-
belinho
senior tag
válasz
csucsbicep #25511 üzenetére
"Akkoriban" Ez kb fél éve volt, a 2GB-os 6850 olcsóbb volt, mint az 1GB-os 6870, és én a 6850 2gb-ot ajánlottam a 6870 helyett, erre meg a vérpistikék letámadtak, hogy felesleges a 2gb, mert kevés a gpu hozzá, pedig már akkor látszott hogy egyre több vram kell(BF3,SKYRIM)
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #25511 üzenetére
Meg akkoriban nem volt jellemző az se hogy a ram használat könnyedén 1GB fölé tud kúszni. Ez olyan mint régen 256MB rammal vígan lehetet netezni win xp vel, most meg 512RAM esetén elindítod a böngészőt és már el is fogyott a ram és akkor még csak nem is az van, hogy 30 weblapra mentél fel egyszerre.
-
szinimini
senior tag
válasz
csucsbicep #25506 üzenetére
Okés okés
Köszöntem , megfogadom tanácsod
-
szinimini
senior tag
válasz
csucsbicep #25504 üzenetére
Ezt jó tudni köszi
És akkor mikor érdemes két kártyát rakni?
Mondjuk két 7850-es?Ha össze van kötve cf-be akkor is csak 1GB vram lesz ha alapból is 1GB vram-os?? Azt gondoltam,hogy azért nő a teljesítmény így
-
B3ll0q
csendes tag
válasz
csucsbicep #25497 üzenetére
Köszönöm!
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #25487 üzenetére
Nem fogod megbánni, legalábbis én nem bántam meg
Full HD-ra 6850 már csak kompromisszumokkal elég a legújabb játékokban. 7850 meg egy +25-30% könnyed tuninggal jóval erősebb nála, és akkor még a lelkét se tapostad ki.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
csucsbicep #25460 üzenetére
értem, akkor itt a bibi. akkor hol jön ki a sima 2gb-s memória előnye?
és akkor a 4gb-s 6990-nek akkor menyni vram-ja van? 2gb?
-
HeZzZ
senior tag
válasz
csucsbicep #25458 üzenetére
hiába a 2gb a két GPU miatt a vram marad 1gb? nem teljesen vagyok ebben elmélyülve...
megjegyzem a konfig többi részével nincs gond, 8gb ram, 8 magos bulldozer, 650w táp, és 970 extreme 3.
-
Valkűr
addikt
válasz
csucsbicep #25347 üzenetére
KÖszi, ez igy elég nehézkesnek tűnik
Lehet nem ér ennyit az egész...
-
werwolf999
csendes tag
válasz
csucsbicep #25293 üzenetére
Na most megpróbáltam, de úgy is ugyanolyan.
-
Ger_man
senior tag
válasz
csucsbicep #25279 üzenetére
Hogy csináljam a tesztet?
Ha FullHD-n van semmi nem látszik... mármint órajel stb.
Most miközben ezt írom leraktam 1509×915-re, eddig semmi hibát nem írt...
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #25246 üzenetére
Nem neked szólt. Neked csak az első szó. Én voltam az az elmebeteg aki vett 775-öt, nem rémlik? Pedig elég sokáig tartott mire megszültem és igen, az árából amit eddig beleöltem haverom 2700K gépét vehettem volna meg.
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #25243 üzenetére
Khm...
Ha tudsz olcsón, nagyon olcsón szerezni Q9xxx szériából akkor azt megveheted. Q9xxx alá nem érdemes menni. Ha csak drágán van akkor meg felejtsd el, Sandy i5 konfig ahogy a többiek is mondták. De ha meg tudod tenni akkor én a helyedben nem erőltetném a 775-öt egyből i5-re váltanék.
-
Ger_man
senior tag
válasz
csucsbicep #25221 üzenetére
1.3V?
-
Ger_man
senior tag
válasz
csucsbicep #25219 üzenetére
Hát nem nagyon
Nekem nem túl meggyőző a hűtő nagysága...
-
Ger_man
senior tag
válasz
csucsbicep #25216 üzenetére
Tehát még addig húzzam míg kilép hibával?
-
Ger_man
senior tag
-
Ger_man
senior tag
válasz
csucsbicep #25207 üzenetére
Ma megint kipróbáltam a D3-at, először 950, majd 975 majd 1000mhz, most nem volt semmi hiba... villódzás, semmi...
2-2 versenyt mentem mindegyik beállításon.
-
Ger_man
senior tag
válasz
csucsbicep #25200 üzenetére
1.150V
Rendben akkor feldobom majd a D3-at, csak legyen helyem
-
Z10N
veterán
válasz
csucsbicep #25178 üzenetére
Mintahogy a kollega is mondta, miutan vegiggodolta ujbol, hogy lehet nem is finom kattogo hangot hall, hanem apro, pattano, ciripelest. A ventillator kizarasaval mas lehetoseg mar nincs, ezert elolegeztem meg a valaszt.
-
Endless
aktív tag
válasz
csucsbicep #25178 üzenetére
Bocsi igy belegondolva lehet ciripelés
de nem mindig szokta csinálni. köszönöm az információt.
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #25181 üzenetére
gondolom 6950 helyett 6850 re gondoltál
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
csucsbicep #25181 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást. Még nem raktam össze CF-et, ezért nem voltam benne biztos, hogy nem megy 2 különböző sorozatú/magos kártya. Akkor a megoldás erősebb táp és mégegy 6850.
-
MrM94
addikt
válasz
csucsbicep #25160 üzenetére
sok rosszat hallottam roluk.. akkor banom h par ezressel olcsobban vettem inkabb rendeltem volna mashonnan..mindenki a garira panaszkodott azok kozul akiket olvastam meg,hogy refurbished termeket adtak neki..mondjuk a procinak szerintem nemlesz baja..remelem..
-
MrM94
addikt
válasz
csucsbicep #25151 üzenetére
tenyleg ennyire szemetek?en msot rendeltem toluk egy fx8120at..remelem nemlessz gebasz...bocs az offert
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #25151 üzenetére
Megtaláltam az eredeti linket melyen látszik, a valós garancia idő. Majd a debreceni boltjukban megpróbálom velük rendezni.
Nem voltam biztos, hogy 2 év vagy 3 év de szerencsére 3
Emailben majd megérdeklődöm, aztán felkészülök 1 hónap játék nélküli világra
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #25132 üzenetére
Üdv!
Nem a pontszám miatt futtattam a tesztet. Korábban kérdeztem hogy milyen szoftverrel lehet megnézni hogy hibázik e a kari,és ezt ajánlottátok. Nem láttam teszt közben hibát. Pontszámot meg ezt kaptam. De warez verzió a játék,és pl a beállításokban fel akartam maxolni mindent és csak YARRRR szöveg jenelt meg. Lehet hogy így a Vsyns-t is bekapcsoltam nem tudom.De itt van egy kép 3Dmark vantage eredményről... szerintem hozza a 6870 szintet.
-
drlovi
aktív tag
válasz
csucsbicep #25140 üzenetére
ASIC Type: Barts PRO (8006 grade)
Production Location: TSMC Fab 14 300mm (Tainan, Taiwan)
Production Year: 2011 (Cards made pre-2010: Substract 10 years)
Production Week: 31
ASIC Revision ID: 111
Wafer ID: 13
ASIC Quality rating by Iddq: 73.4375% (higher value the better)
ASIC location in wafer (Axis Y): 012
ASIC location in wafer (Axis X): 012
ASIC Lot S/N: 426A4E60 (Encoded)
ASIC SIMD Configuration: 0 (ASIC has full SIMD/CU configuration enabled)1,157 V mellett 940 megy a gpu (ASUS 6850 DCU )
-
Beri
addikt
válasz
csucsbicep #25132 üzenetére
Vagy csak simán olyannal játszik, ami akkor sem produkál magasabb GPU loadot, ha fejreállsz.
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #25120 üzenetére
Rendben Köszönöm!
F_Zoleenak is szintén köszönöm! -
Pala
veterán
válasz
csucsbicep #25117 üzenetére
Hmm, szóval mondhatjuk, hogy az az órajel, ami Dirt alatt stabil, az jó eséllyel máshol is stabil lesz? Csak mert akkor én is inkább ezzel tesztelek...
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #25117 üzenetére
Soha nem játszottam ezekkel a játékokkal. Azt hogy a legkisebb hibát is kidobja hogyan érzékeled? Szaggat a játék?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
csucsbicep #25114 üzenetére
Dirt2-től az összes rész nagyon jó stabilitási tesztre!Én pl a Showdown használom!
Pala Igen,amíg a Crysis2 és a BF3 simán fut nálam órák hosszáig 1150/1300,addig a Showdown 10 perc alatt csontra fagy!
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #25098 üzenetére
fogalmam sincs, mert rpm -t nem mutat nekem, csak % -t, viszont 45-50% körül már kezd hangos lenni, szóval szerintem az enyém magasabb fordulatot ér el
-
Pepe78
őstag
válasz
csucsbicep #25095 üzenetére
52-53% tól lesz hallható.
De hangos olyan 60 tól. -
törölt tag
válasz
csucsbicep #25068 üzenetére
Akkor ezt majd vagy lelevelezem vagy letelefonálom az Edigital-al. A főkérdés, hogy a hozzám legközelebbi boltba bevihetem e személyesen. Viszont ha levásárolhatom az árát, akkor már 7850 vagy 7870 kell helyette, ami azért egy 30 000 Ft különbözetet jelent a kártya eredeti 43 000 Ft -os árához képest is.
Egyelőre még picit várok vele, hogy tudjak váltani 7850-re vagy 7870-re. Most nézem milyen VGA-ik vannak, nekem elég lenne a 7850 is de leginkább 7870-esük van.
Sapphire HD7870 2GB GDDR5 GHz Edition PCIe 3.0 videokártya
Mondjuk a jóság, hogy csere esetén is a Steam fiókomhoz csatolt a játékhoz kapott Deus EX Human Revolutin tuti megmarad
Az is jó egyelőre, hogy van amikor egyáltalán nem zörög, szóval egyelőre még tűrhető. Zavaró amikor zörög de még tűrhető.
Tegnap néztem a sűrített levegővel - amikor ugye kivettem alóla a Hangkártyát is - hogy egyformán pörög e a két venti, nem vettem észre, hogy bármelyik is előbb le állna, viszont a hátsónál annál a sebességnél melyre képes volt a sűrített levegő halkan mintha hallottam volna a zörgést.
-
Ger_man
senior tag
válasz
csucsbicep #25072 üzenetére
Rendben akkor benevezek rá
-
KYZRR
őstag
válasz
csucsbicep #25058 üzenetére
Azzal nincs gond. 970-et megy alapon.
-
KYZRR
őstag
válasz
csucsbicep #25055 üzenetére
Hat, jo neked, nekem mar BF3 alatt 1070-nel becsikoz
-
Pepe78
őstag
válasz
csucsbicep #25051 üzenetére
10 Mhz-et lehetett rajtuk húzni. Ha többet akartál akkor megállt.
Viszont szuper volt a hűtés rajtuk. -
törölt tag
válasz
csucsbicep #25022 üzenetére
Tegnap volt fent egy Gigabyte 6870 1GB OC 1 év gar, és 32k
Ki lehet fogni egy kettőt
-
Omega81
senior tag
válasz
csucsbicep #24978 üzenetére
-
Omega81
senior tag
válasz
csucsbicep #24954 üzenetére
Jó reggelit!
Köszi.
Dark, Neked is.Keresek rá egy másik BIOS- t, és szerkesztő progit, régebben már csináltam ilyet. Ott elvileg legalább a 2D/3D órajeleket át lehet írni, ha a feszültséget nem is.
Még egy kérdés, hogy valahol olvasható olyan beszámoló, amiben leírják, a gyakorlatban a feszültség csökkentés milyen hatással van a hőmérsékletre és a fogyasztásra? Mert "attól tartok", azért is ilyen jól tuningolható ez a kártya, mert más márákhoz képest a VDDC- je magasabb... Vagy másé is ennyi terhelve, csak 2D- ben nem veszi ez vissza és hülyeséget kérdeztem most? -
Dark KillerX
addikt
válasz
csucsbicep #24954 üzenetére
Én próbáltam az Asus progiját,persze az akkori aktuálisat,de a VTX-en nem működött!
81... Cserháti... én meg tanítottam, tanárokat.
Az igen
-
Dark KillerX
addikt
válasz
csucsbicep #24947 üzenetére
Cybert velem egy lapom említeni!
Ez rontaná a nívóját!
Omega21 Még jó hogy a cserhátiba jártam,vagy öt évig,de mégse ismerem az alap fizikát!
Amúgy nem sajnálod a procidat,az enyém 3300Mhz megelégszik az alap 1.256-al!
-
Omega81
senior tag
válasz
csucsbicep #24949 üzenetére
Igen ezt tudom, végül is nem halni bele pár kattintásba, csak ha már egyszer dolga volna így működni, miért nem teszi (a szoftver)?
-
Omega81
senior tag
válasz
csucsbicep #24945 üzenetére
Startol a Win- el, mert minden második bootolásnak játék a vége!
300/300MHz, ha a Trixx nem megy. Ha megy, és Apply van a tuning 950/1150MHz órajelekre, akkor 2D- ben csak a GPU- t mutatja a GPU-Z 300- on, a memória frankón 1150 2D- ben is. GPU Temp pedig megyen 59 °C- ra. VDDC 1,150V.
-
Omega81
senior tag
válasz
csucsbicep #24943 üzenetére
Mivel tudom megnézni "hitelt érdemlően", mennyin megy? Win7 64bit, Aero kikapcsolva... AIDA64? Mert Trixx megyen állandóan, és 400/500 amire vissza lehetNE venni vele.
-
Ger_man
senior tag
válasz
csucsbicep #24927 üzenetére
Basszus tényleg nem okés, 0Mhz
Felrakom a 2.0-át.
-
Ger_man
senior tag
válasz
csucsbicep #24921 üzenetére
Köszönöm!
-
janihunk
senior tag
válasz
csucsbicep #24921 üzenetére
Nálam ez nem jön be 0-ír így a core és a memory clock ra is. Húzni se lehet semmi.
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #24893 üzenetére
Esetleg ez nem lehet monitor hiba
Bár ha azt nézzük hogy Windows fel se áll
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
csucsbicep #24863 üzenetére
Terhelés alatt nekem inkább a procihűtőm hangját hallom inkább, na de fejhallgatóval még annyit se érzek...Sapphire-m van.
-
Pepe78
őstag
válasz
csucsbicep #24863 üzenetére
Terhelés alatt legyén inkább hangja, mint sem netezés közben azt a morgást hallgatni.
Elég nagy csalódás volt.
DCII hűtéses vga-m még nem volt.
Gondolom az jobb lehet. -
törölt tag
válasz
csucsbicep #24856 üzenetére
Nekem Hűtésileg nagyon fontos a kártya, és hőmérsékletileg jobb
-
Omega81
senior tag
válasz
csucsbicep #24831 üzenetére
Egyetértek!
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #24823 üzenetére
Nem tudom, mert a gyári hűtővel nem használtam sokat. Mindenesetre ha folytatódik a dolog akkor szétszedem, összerakom újra. Meg kipróbálom más játékkal is.
-
Johnny001
senior tag
válasz
csucsbicep #24815 üzenetére
Hi!
Nálunk van win7 és 8 is 12.8 és Trixx mindkettőnél, egyelőre úgy tűnik működik. Az órajelet visszaveszi a feszültség marad, ez van. Win8 Pro-nál előfordul, hogy többször kell resetelni az órajelet, de aztán csak visszaáll.
By.: Johnny
-
törölt tag
válasz
Elindítottam a játékot már a pályatöltésnél újraindult a gép, pedig ott még terhelés sincs szinte. Majd újra és két órán át játszottam probléma nélkül. Gyanúsan szoftveres lesz?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Próbáltam de nálam nem vált be, mert állandóan a max feszt adta 2D-ben is, sosem vette vissza.
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #24812 üzenetére
FurMark Xtreme Burn In alatt 65 GPU 80 IMC és 85 árnyaló. Két perc után. Én erre egy magyarázatot tudnék S1 alatt. A 12 centis venti csak a közepét fújja, és a középső két hőcsövet. A két szélső hőcső és a lamellák szélei egyáltalán nem kapnak semmit, tulajdonképp a lelógó rész a hűtő felét kiteszi. Lehet emiatt egyenetlen a hőelvonása?
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #24789 üzenetére
És hol van a memóriavezérlő?
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #24780 üzenetére
Én nem húztam, nem is akarom még. Hogy előttem mit csináltak vele azt nem tudhatom.
Afterburner csak GPU hőmérsékletet néz, az 55 volt végig, néha felcsúszott 58-60-ra (viszont csak 40%-ban van terhelve a GPU végig, prockólimit van a játék meg egy magot használ). A másik két hőmérséklet lenne érdekes inkább azok voltak jóval magasabbak. De most játszottam háromnegyed órát és semmi, perfektül ment.
Játékbug nem okozhat ilyen leállást, ráadásul nyomok nélkül. Legalábbis szerintem. Nem tudom mi lehetett akkor, mindenesetre kéne valami porgi ami a háttérben naplózza az összes hőmérsékletet, meg kihasználtságot és tolok egy órát a játékkal, meglátjuk úgy. Erre mi a jó program naplózni? -
törölt tag
válasz
csucsbicep #24786 üzenetére
Akkor megnyugodtam
-
janihunk
senior tag
válasz
csucsbicep #24782 üzenetére
Semmit nem jelez, de úgy néz ki meg van a hiba. Cata 12.8 szerintem összeomlott vagy én nemtom mer törlése után megjavult. De többszöri újraindítás se segített csak a törlés.
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #24777 üzenetére
15 perc játék után merevre fagyott a kép, akadt a hang és újraindult a gép magától. Eseménynaplóba semmi hibabejegyzés. A Stalker a modokkal együtt elég bugos, de ez nem az volt az tuti. A kari melegedhetett túl mégis.
Milyen progival lehet játékba kiíratni a hőmérsékleteket?
-
MrM94
addikt
válasz
csucsbicep #24752 üzenetére
akkor en szinte ingyen jutottam hozza.. sot ingyen jutottam hozza mert 25k passzolom el a 6850et..
-
Ger_man
senior tag
válasz
csucsbicep #24738 üzenetére
Én várom!
-
Z10N
veterán
válasz
csucsbicep #24716 üzenetére
Nalam 1250-nel van ugyanez, viszont 1225-nel stabil.
#24724 es #24727:
#24731: Azert, mert a Barts igenyli es meghalalja az extra memoria savszelesseget, nagyon is.
-
Teodor52
senior tag
válasz
csucsbicep #24725 üzenetére
Szia!
A közelmúltban kaptam egy hsz-t a tuningolással kapcsolatban ami miatt egy hardveremet sem húztam:
Minden frekvencia emelés növeli a szivárgó áramot, ami többlet melegedést és növekvő energia igényt okoz. Ez élettartam csökkenéssel jár. Bár korántsem annyira drasztikus a csökkenés, mint feszültség emeléssel.
Rendben hogy nem olyan mértékben csökken az élettartalma de mégis..
Mi erről a véleményed?
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #24720 üzenetére
Az 55%, szóval mondhatni ugyanannyi. Akkor nincs a hűtéssel baj, hanem ez nekem már ingerküszöb. Mondjuk nem nehéz egy fullnéma gépben.
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #24718 üzenetére
Csak egy csupasz vázam van. Nem is a hang a lényeg, hány %-ig pörög fel a ventid?
-
KYZRR
őstag
válasz
csucsbicep #24714 üzenetére
Nekem az van, es 1070 felett csikoz.
Viszont a GPU megy 925Mhz+ -
janihunk
senior tag
válasz
csucsbicep #24711 üzenetére
Ja akkor bocsi,
-
janihunk
senior tag
válasz
csucsbicep #24707 üzenetére
Ez a teszt nem jó. 3X A tesztet csináltam mind 3x mást mutatott a kamera és más lett a végeredmény.
-
Ger_man
senior tag
válasz
Ha hibáz akkor kilép a játékból? Vagy miért jó ez a bench?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Alapfeszen 980/1180 lett a vége, ahol még stabil volt ebben a tesztben. 1680x1050, minden maxon, kivéve a dx11 ft=middle.
-
Ger_man
senior tag
válasz
csucsbicep #24704 üzenetére
Szia,
megkérdezhetem hogy te tuningoltad már a sajátod? És ha igen mennyit értél el?
-
Turbolada II
őstag
válasz
csucsbicep #24704 üzenetére
Ja. Magasabb mint az átlagos 6850-ek feszültsége.
-
cskamacska
addikt
válasz
csucsbicep #24668 üzenetére
Így utólag is köszönöm segítségetek.
Garanciát majd meglátjuk mikor visszajelez az eladó, én speciel bízok benne. Kiskereskedelmi garancia nincs már rá.
A gépemben lévő Chieftec CTG-500 az 2010-es, a SuperB 2009 körüli. Egyik sem volt megterhelve, én minden fölösleget lehúzva próbáltam(kártyák, másik vinyó, dvd író nélkül), másik gépben nincs is mi megterhelje(3200+ A64, 3 mem modul, egy ide vinyó, egy DVD író).
A gépemben lévő Gigabyte EP-45-DS3 lap P45-ös, ismerős Asrock 939Dual-SATA2-jében ALI 1695 chipset (ALi M1695 északi, ALi M1567 déli híd) lakozik.Addig is remélem a legjobbat, és várom válaszát.
-
Z10N
veterán
válasz
csucsbicep #24636 üzenetére
Semmi gond. No rush
-
Cube576
tag
válasz
csucsbicep #24636 üzenetére
Köszönöm, már is kipróbálom
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #24610 üzenetére
Hogy mekkora eséllyel fognék ki sütöttet ebből a kártyából. 8800GTX-ből elég nagy eséllyel.
-
Z10N
veterán
válasz
csucsbicep #24515 üzenetére
Megnezted akkor LP2 Bench-nel az ertekeket?
#24592: Nem is tudtam, hogy mar vannak HD8650ES peldanyok
-
Dark KillerX
addikt
válasz
csucsbicep #24578 üzenetére
Egyenlőre igen,mert vga és platform csere sok lenne!Amúgy pedig úgy is Full HD-n játszok magas szűrökkel,szal talán nem lesz akkora CPU limit,ja és nem is játszok nagyon multi játékokkal szal itt sem lehet korlátozó tényező!
Majd a későbbiekben kívánok cserélni vmi Sandy vagy Ivy rendszerre,és akkor a vga-ból kitudok mindent sajtolni!Sajnos erre van csak lehetőségem!
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #24550 üzenetére
Akkor vidihez ne is nyúljak. Procit meg addig míg egészséges. Szénné. Stalker kedvencem nem egy jól skálázódó játék.
-
Z10N
veterán
válasz
csucsbicep #24505 üzenetére
Ertem, nalad LP2 Bench alatt milyen beallitasokkal volt stabil?
-
Beri
addikt
válasz
csucsbicep #24507 üzenetére
Na, az jó kérdés. Elvileg módosítatlan kártya volt, de hogy melyik gyártótól, arra már nem emlékszem.
-
Beri
addikt
válasz
csucsbicep #24505 üzenetére
A 3Dmark11 listát sokáig vezette egy 6850, amivel sikeresen kitoltak 1100-at. Annál nagyobb órajelet csak fizikai módosítással és nitróval láttam idáig.
-
Z10N
veterán
válasz
csucsbicep #24503 üzenetére
De ekkora (900-1100)? Ha jol tudom neked pl 1050-1090MHz-n is megy? Mekkora feszultsegen is? Ok, akkor legyen LP2 Bench. Meg a Stalker-SoC Bench-et javasolnam azt figyeltem meg az meg memoria tuningra erzekeny.
-
ReKzZz
tag
válasz
csucsbicep #24492 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest