- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
GNKING #18382 üzenetére
Én itt nézegetem a 6870-es(referencia nyák) nyákokat,de nekem úgy fest,hogy bőven van hely a kari elejéig(DVI csati).A Sima Setsugen inkább hátrafelé lóg ki ott meg van bőven hely.Különben pofon egyszerű felrakni.Szerintem próbáld fel csak úgy gyorsba és akkor kiderül,de szerintem elfér.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
GNKING #18379 üzenetére
Feltenni fel lehet rá,de a VRM szekció nem kap így hűtést,ami azért tuningnál necces lehet(de amúgy sem jó,bár van olyan kari amin gyárilag sincs ilyen hűtés).Ezt persze ki tudod küszöbölni külön bordákkal amik azért sokat javítanak a helyzeten.Ez egy 6950(vagy nem),de a lényeg látszik(kék bordák)->Katt ide
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen program, ami...?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED monitor topik
- Jövedelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Horgász topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged