- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
-
Flashget
félisten
válasz
Dictator^ #14935 üzenetére
Ha nem akarsz BF3 betat tolni akkor nem.
Miután az NV és az AMD is megkapta a BF3 fejlesztőktől a játék bizonyos verzióját a driver miatt, így amiat lesz kiadva. Esetleg a RO2-t is majd beleirják javításnak..De ez az örök kompromisszum dolog..régi driver nem jó az új játékhoz az újjal meg gyengébben fut a régi játék..
mikor 6600GT kártyám volt fel se raktam az olyan drivert amit kimondottam más kártyához pl. 6800 meg a 7xxx szériához adtak ki. Játékok terén sem érdekeltek az újak azidőtájt. -
mikromanus
veterán
válasz
Dictator^ #13450 üzenetére
win7 32 bitesen eddig nem volt ilyen gondom, de civ5-nél valaki jelezte, hogy volt kék halál (win7 64 bit). Persze lehet más az ok ott. Mindenesetre diablo 2-t és a filmeket bírta az új catalysttel. Meg a 3dmark teszteket és a crysis 2-t is. Mondjuk ha a hiba csak órák múlva jelentkezik, akkor lehet nem mondanak ezek nálam se semmit...
Közületekl találkozott valaki mostanában a catalyst 11.8-as Dr. Kékhalállal?
-
CJ3
senior tag
válasz
Dictator^ #13450 üzenetére
Én most hogy lecseréltem a kártyám azt raktam fel....GTA-4 et toltam eddig, nem vettem észre semmit.....3DMark 11 et is futtattam ott se volt semmi......
Amúgy ha belegondolsz leszedték volna már ha ilyen baja lenne......Jó az is lehet hogy eggyes tipusoknál bezavarhat, nem mondom hogy nem.....
Nálam eddig minden ok
És itt a házam még a VTX 6850 el a hűtés témához kapcsolva dcsak át kellett méretezni
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Dictator^ #12315 üzenetére
Én abszolút meg vagyok elégedve, láttam én erről egyébként képeket amin szétkapott állapotban nézegették milyen hűtés van rajta és elég barátinak tűnt még képről is.
A ventit azt nem tudom, tényleg ciki lenne ha előjönne ez a jelenség, de erre elég kevés esélyt látok -
jozsef m.
tag
válasz
Dictator^ #12296 üzenetére
Ha lakat már ki volt nyitva, akkor nem lehet sajnos, csak ha teljesen újra rakod a Win-t.
Ez egy kijelző esetében is így működik, illetve működött a CCC-ben is.Több kijelző használata esetén a CCC vagy az AMD VISION Engine Control Center Overdrive, egyébként sem elég hozzá,ha csak ezek vannak meg akkor a 10.5-ös óta nincs alsó órajelkapu, 2D-ben se.Ezért használom én is az AFTERBURNER-t,mert azzal viszont vissza lehet venni pl. az 5870-et 157/300MHz-re. -
s7evcsenko
addikt
válasz
Dictator^ #12232 üzenetére
Vagyis, ha durván 50W fogyasztáskülönbség van az egy és két megjelenítős mód között, akkor ha vennék egy média lejátszót 50k-ért, ami max. 10W-ot fogyaszt, mennyi idő alatt térülne meg az ára? 6 év alatt??
Plusz megszűnne a folyamatos, lejátszó, driver és codec telepítgetési gond...
Erre alszok párat. -
s7evcsenko
addikt
válasz
Dictator^ #12222 üzenetére
Nah szóval...
A gyökér vga-nak az volt a baja, hogy DVI-n volt az egyik megjelenítő (elsődleges), és HDMI-n a másik... így valamiért nem akarta engedélyezni a másodlagos kijelzőt a HDMI-n.
Most a 2 DVI él, egyiken DVI->HDMI átalakító (másodlagoson), és láss csodát, most már engedi mindkét megjelenítőt... én ezt nem értem amúgy miért van...Lényeg:
Üresjáratban:
- 300/1050 alapórajelen: 91-92W
- 350/1240 tuningolva: 97-98W a fogyasztás.Szóval teljesen rendben van az általad mondott 45W. Pont!
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Dictator^ #12222 üzenetére
Jelenleg csak azt nem értem, hogy miért "velem" vitázol folyamatosan, mikor én egy db hsz-t sem írtam, mióta leírtam a mért értékeimet.
Valóban két megjelenítőről beszéltünk anno, és arra a hsz-re is válaszoltam, mert ott beszéltünk fogyasztásról, de jelenleg nem tudom lemérni 2 megjelenítővel, mert valamiért nem engedi kiterjeszteni az asztalt sem a ccc sem a win7.
Viszont nem látom, hogy bárhol is kétségbe vontam volna a szavad...
Én leírtam, amit mértem. Amint sikerül kiterjesztenem az asztalt, le fogom mérni úgy is, és igen, engem csak üresjáratban zavarna a többletfogyasztás.Az 1-2W eltérés nem tudom, hogy mérési hiba-e, ami biztos, hogy alapórajelen az üresjárati órajel 100/150MHz, míg tuningolva ez 300/300-ra módosul. Én inkább ennek tudnám be az 1-2W különbséget.
-
Biga123
addikt
válasz
Dictator^ #12209 üzenetére
Te meg félre olvastál valamit..
"az alapórajen és tuningos órajelen futó fogyasztások " s7evcsenko mérése nem arra irányult hogy alap és terhelt állapot között mennyi a fogyasztáskülönbség hanem alapórajel és tuningolt állapot között.. idle-ben persze hogy nem lesz különbség hiszen akkor ua órajelen megy az az 1-2 W mérési hiba lesz..
És igen idle és terhelt állapot között mocskos nagy különbség van.. -
s7evcsenko
addikt
válasz
Dictator^ #12023 üzenetére
Közben kimértem ezt a fogyasztás dolgot, és azt kell hogy mondjam, szinte semmi különbség nincs az alapórajen és tuningos órajelen futó fogyasztások közt. (feszemelés nélkül)
Üresjáratban 1-2W az eltérés, terhelve pedig a legnagyobb különbség 10W volt, de az átlag inkább 5W volt. -
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Dictator^ #12020 üzenetére
Tényleg, már írtad 1x, hogy csak 1 megjelenítőd van...
Na szóval...
Nekem most DVI-n megy a kép, és HDMI-n megy a hang.
A HDMI-n az erősítő van, ami mióta elsődleges kijelzőnek lett állítva, nagyon ritkán okoz gondot. Vagyis ha be vagy kikapcsolom a tv-t, akkor sem villan a kép, nagyon ritkán játék közben fordul csak elő, amire még nem tudtam rájönni, hogy miért...
Miért baj az, ha 2 megjelenítőd van?
Szerintem, ha nem használod megjelenítőként a HDMI kimenetet, akkor onnan az életbe nem fog kijönni hang, ugyanis ebben az esetben inaktív tudomásom szerint.
Ha Neked valahogy mégis sikerült elérned, hogy amúgy is adjon ki hangot, akkor azt elmondhatnád, hogy hol tudtad beállítani, mert akkor én is próbálkoznék vele úgy, hátha ketten többre megyünk....polonic: Ő a HDMI-n viszi/vinné a hangot, DVI-n a képet...
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Dictator^ #12017 üzenetére
Úgy, hogy a hangbeállításnál beállítod, hogy az alapértelmezett hangeszköz az erősítőre kivezetett HDMI kimenet.
Nekem is ilyen gondom volt/van... ami részben megoldódott, de nem tökéletes még most sem.Ezt a részt mondjuk nem értem igazán...
"Már azt elérték a 11.5 és 11.6-ba, hogy nem érzékeli az erősitőt külsü megjelenitőnek.. igy szerencsére 100/150-en megy a kártya. (Eddig ez gáz volt, mert külön kijelzőnek nézte, így 300/1150en ment megállás nélkül)".
Mi ez a 100/150 és 300/1150?
Nekem most is külön megjelenítőként kezeli az erősítőt. -
Dictator^
veterán
válasz
Dictator^ #12016 üzenetére
A lényeg lemaradt, ha úgy kötöm össze ahogy írtam, default beállításokkal kép nincs, de hang van. Ha kihuzom a HDMI-t, vagy kikapcsolom az erősitőt, tehát hdmi jel nem megy be, akkor visszajön a kép.
Ergó, hogy vegyem rá a kártyát, hogy a hdmin csak hang menjen és dvi-n csak a képem?
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Dictator^ #11696 üzenetére
Milyen vga-d van, és melyik drivert használod?
Folyamatosan ott megy ki Neked a hang, vagy váltogatod, esetleg játékhoz másik kimenetet használsz?
Az a bajom, hogy ha filmet nézek, akkor minden jó, de ha játszok, akkor már nem úgy viselkedik a vga, ahogy kellene...
Mint írtam lejjebb, néha egyszerűen magától átvált a monitor másodlagos kijelzőre, minden kérdés nélkül... néha csak villan egyet a monitor és leválasztja a másodlagos kivezetést, ahol a hdmi hang is van, és ezt nem is tudom addig újra aktiválni, amíg újra nem indítom a gépet.
Kezdek nagyon kiábrándulni ebből a vga-audió dologból... már a win7-et is 2x újraraktam...
3 vga-t is kipróbáltam, de mindegyikkel volt valami gond...
Már azon vagyok, hogy inkább veszek egy média box-t, és játékra meg használom a coax spdif-et... -
Szeko2
tag
válasz
Dictator^ #9570 üzenetére
Köszi... épp kérdeztem privátban, hogy mi volt nálad a hangos, de épp válaszoltál itt...
:-)))
Én úgy szoktam megnézni, hogy simán, egy ujjal rányomok óvatosan menet közben a ventilátorra, az lelassul, de nem áll meg.
Ha a gép halkabb, akkor megvan a ludas... ha nem, akkor keresek tovább...Mivel pici gyermekeim vannak, akik éjjel aludnának, én viszont csak akkor érek rá játszogatni, ezért fontos nekem a halk gép... a jelenlegi Radeon 4830-omon néhány passzív borda, és egy ráoperált 12 centis venti szinte NÉMÁN és hidegen teszi a dolgát... a procihűtőm is nagyon halk, a táp is, a vincsik WD green marevlemezek...
Szóval, van egy majdnem néma gépem, nálam az egér kattogása a leghangosabb... és szeretném is, ha nem a videokártya hűtője dörömbölne éjjelente...
Hát, ezért van szükségem privát infókra... hogy másoknak mik a tapasztalatai... ne dobjak ki feleslegesen 50 rugót egy "csörgődobra". -
Moddingboy
Modder
válasz
Dictator^ #9470 üzenetére
A tesztekben (ahol darabokra szedik) szinte teljesen egyformának tűnik a 2 hűtő. Egyedül a Vapor-X alja kicsit nagyobb. FleX Vapor-X
Szerintem hatalmas különbségek nem lehetnek hűtés terén. Gondolom a Vapor-X tuning esetén valamivel jobb lehet.Viszont a sok teszt nézegetése után arra jutottam, hogy bármelyiket is választja az ember, rosszul nem jár.
Köszi a válaszokat!
-
lehel22
tag
válasz
Dictator^ #9304 üzenetére
Menet kozben nem hiszem, hogy le tudnad csokkenteni a sebesseget. Ha megbizonyosodsz , hogy a 80 mm ventilatorok a zaj okozoi es nem szeretnel (anyagi vagy egyeb okokbol) megvalni toluk akkor le lehet redukalni a sebsseguket.Ehhez azonban barkacsolas szukseges.Itt a link ahol leirja lepesrol lepesre.
-
lehel22
tag
válasz
Dictator^ #9301 üzenetére
Az a 2drb 80 mm venti az siman lehet .A tapodnak 140 mm csendes ventije van , a videokartyad sem valoszinu, hogy zajos lenne , a gyari stock cooler az idle ben nem zavaro tehat ha megis valami zajong az valoszinu az a 2 ( 80mm) legkavaro. Szerintem siman leallithatod, legalabb amig kiderul, hogy ez a hiba oka vagy sem. Megeri 120 -130 mm ventilatorokat beszerelni (ha lehetseges , vagy ha nem felsz a barkacsolastol) mivel joval csendesebbek es hatasfokuk is nagyobb mint a kicsiknek.
Milyen tipusu szamitogephazad van?Amugy amig nem felejtem el ellenorizd le, hogy nem e rezonal be az oldallemez vagy egyeb.Neha megesik hogy valami meglazull es elkezd rezonalni a doboz.(foleg a vekony lemezbol keszultek)
-
polonic
félisten
válasz
Dictator^ #8858 üzenetére
Uninstallal kell leszedni mindent, restart, új driver telepítése.
Driver sweepert ne használj.(#8860) szasanyi
Nem bios függő, mert a legelső driverrel és talán a 10.12-vel is 150/300 volt az órajel. És a sima sapphire 6850-hez nincs másik bios.
(#8861) Beri
És ez most jó vagy nem?
Szerintem, nem említésre méltóak az ilyen pontszámos programok. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Dictator^ #8862 üzenetére
Hát nálam eddig még sohasem okozott gondot egy új catalyst sem, ezért leírom, hogy én hogy csinálom:
1.) Letörlöm a catalyst-ot és az összes hozzá tartozó programot (amit uninstallal tudok).
2.) Driver Sweeper-el csökkentett módban eltávolítom a maradványokat.
3.) Felteszem az új catalyst-ot.Eddig mindig így csináltam és nem volt gond.
(#8864) keke69: A preview egy előzetes kiadás tehát nem végleges, elképzelhető, hogy lehetnek vele gondok, de egyáltalán nem biztos. A WHQL (Windows Hardware Quality Labs) lényegében annyit jelent, hogy a windows lecsekkolja a szoftvert (driver-t), hogy nincsenek-e kompatibilitási problémák vele és erről tanúsítványt kap a program. És ha jól tudom ezt a tanúsítványt csak végleges (nem béta) programok kaphatják meg.
-
polonic
félisten
válasz
Dictator^ #8849 üzenetére
Én az AMD által javasolt utat követem.
(#8850) Lord Vader
Én ezt tettem föl, mert csak whql drivereket használok.
Ha már fönnt van a 11.4 preview nálad, szerintem ne tedd föl, inkább abból tedd fel az újabbat, mert az is kijött, az elfelejtettem leírni.Tehát:
Új 11.4 preview is van.
A 11.3 whql-ben az opencl driver is frissült, neve is változott. -
-
miresz
veterán
-
rocket
nagyúr
válasz
Dictator^ #7925 üzenetére
Drivernek semmi koze az FPS eseshez, nalam a TDU1-et leszamitva (jol remlik akkor x1950PRO-m volt akkor) ami a jatek hibaja volt, sose volt meg ilyen problema.
Mas komponens befolyasolhatja mint pl. a vinyo, toredezett, vagy rosszul van felosztva, en az elso vinyon, de kulon particiora telepitem mindig a jatekokat, ahol csak azok vannak.
Masik gyakori problema ami FPS esest okozhat a hatterben futo alkalmazasok, legegyszerubbek is mint egy torrent kliens (foleg ha megy a le es/vagy feltoltes), vagy MSN is bekavarhat.
-
lehel22
tag
válasz
Dictator^ #7754 üzenetére
Igen , a Stal;ker CoP sajnos elegge beszaggat erossebb gepeken is( Q9550 ~3,6Ghz - HD5870 4Gb Corsair 1066mhz is rendesen beroccent neha.).Probald meg a fenyeket "static lighting" beallitasokkal az valamenyire segithet.Valoszinu, hogy teljesen siman ettol sem fog futni de megeri megprobalni.
-
lsc
nagyúr
válasz
Dictator^ #7182 üzenetére
Ha mindenre tudnám a választ akkor valószínűleg lottóznék nem itt ülnék a gép előtt. A referencia akkor is annyi, a vtx-em a 11.2 előtt is annyin ment. Ha minden driverrel annyi akkor akár sapphire beállítás is lehet, 48xx szériánál is náluk volt először alacsony 2d-s órajel. A kártya bioszában szerepel ilyen órajel ?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Dictator^ #7107 üzenetére
Én sem tudnám megmondani, valamiért az tetszik. Mint amikor beleszeretsz egy csajba, de nem tudod megmondani, hogy mi tetszik benne.
Úgy általánosságban tartod szépnek.
...de persze később lehet hogy jobban örülnél egy másiknak, de akkor már késő.
Mindegy, ennyi rizikót bevállalok, végül is nem ekkora a tét.
-
alibaba78
őstag
válasz
Dictator^ #7090 üzenetére
Ez egy eleg komplikalt kerdes. A 2. generacios i5-ot, es i7-et eleg magas orajelekre lottek be, es ha architekturalisan nagy kulonbseg (sebessegben) nincs is, alaporajelen az i5 2500(k) 3.3ghz veri az alaporajeles i7 950 3.06ghz-et. [link] Mindemelle alacsonyabb fogyasztas 95w vs 130w, szelesebb koru utasitaskeszlet, es nem utolsosorban az ujdonsag varazsa
, ami mellette szol. Nem ketseges, hogy melyiket vennem. Most meg csak a s1156 utodai erkeztek meg, igy nem meglepo, hogy veri az elso generacios i7-et. A s1366 utodai legutolso infoim szerint ev vegen erkeznek.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Dictator^ #7098 üzenetére
Mint mondtam, ne kérdezd.
Már megrendeltem, tehát ez lesz. Ha most megint mást mondok, lehet hogy olyat már nem tud perpillanat szerezni az, akivel hozatom, és megint várhatok plusz egy hetet.
MOD: Inkább azt áruld el, hogy felpörög-e a ventilátora induláskor és milyen hangosan? Ha már ilyen van neked is, ezt tudhatod.
Isc: Köszi a linkeket, majd átnézem reggel, most már lassan megyek.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Dictator^ #7095 üzenetére
Köszi szépen a választ.
Nem, még nem vettem meg, viszont már meg van rendelve, és most már nem akarok vele variálni.
Jó lesz ez, a kettő közül ez jobban tetszik (Ne kérdezd, miért, csak...
).
Akkor megnyugodtam
, már csak túl kell élnem valahogy addig azt a pár napot.
Ui.: Ja, még valami: Ennek a ventilátora is pörög a gép bekapcsolásakor pár másodpercig max. fordulaton? Mert a HD 4890 ezen a téren picit zavaró volt.
-
alibaba78
őstag
válasz
Dictator^ #7085 üzenetére
Ez mar nagyon off, de leirom a velemenyem. Nem eri meg mar elso generacios i7-be fektetni, csak max hasznaltan, es jo aron. A helyedben vennek i5 2500, vagy a k jelzesu procit egy ud3, vagy azon a szinten levo lappal, es 2x2gb 1333mhz-es ramot. Igy nem sokkal fog tobbet fogyasztani a geped, es 80k-korul megall, ha mar intelben gondolkozol. Alaporajelen (3.3ghz) legalabb azt a szintet hozza, amit az elso gen. i7.
-
alibaba78
őstag
válasz
Dictator^ #7083 üzenetére
Ha a kis game a LoL, es a nagy mondjuk a dirt2, akkor nagy valoszinuseggel igen. A kartya jo, ez nem vitas. Azert irtam, hogy valtanod kellene, mert most meg aranylag jo aron mennek a 775-os cuccok, es eleg olcson hozza lehet jutni ddr3-as ramhoz is, ki tudja, meddig?! Lehet, vmirol lemaradtam, de mi a gondod a catalyst-tal?
-
alibaba78
őstag
válasz
Dictator^ #7080 üzenetére
Ami eddig ment szepen, annak ezutan is szepen kell mennie. Amelyik jatekban problemad van fps droppal, ott eloszor monitorozd a cpu-gpu kihasznaltsagot, mert elofordulhat, hogy keves mar a 2 mag. Cpu tuninggal kikuszobolheto nehany helyen a +2mag hianya, de elobb-utobb valtasra kenyszerulsz, ha jatszani szeretnel. Ha nem akarsz sok penzt kiadni, akkor a jelenlegi lap+proci+ram eladasaval szinte extra koltseg nelkul tudnal beleugrani egy am3 konfigba, ami azert lenyegesen megnovelne a geped teljesitmenyet. Persze, csak ha pc vonalon akarsz maradni?!
-
Dictator^
veterán
válasz
Dictator^ #7070 üzenetére
Közbe a League of Legends fórumon találtam pár postot ezzel kapcsolatban:
Also if you guys could describe in detail again exactly what lag / FPS issues you're having. I know a lot of these sound similar but unless it's the exact same issue it can have different causes.
When do you lag, how do you lag, what happens when you lag, what can and can't you do, how often does it happen, how long does it last, be as specific as possible.
Thanks.I've went into as much detail as I can but I'll reiterate.
It's random, although some games it's more than others. Sometimes when a turret is destroyed, sometimes when I die or an enemy dies, sometimes just whenever. My game freezes, if there's audio it stutters, for 1-2 seconds. All video freezes, it's not network lag.
If you need any more info about my particular issue let me know - thanks!
Kurvasok embernek van probléma mostanában az utolsó két patch óta. Nálam is robbanásnál , néha halálnál jön be...
-
alibaba78
őstag
válasz
Dictator^ #7049 üzenetére
Sajnos nem vagyok hozzaerto, de olvasok.
1-2 ember panaszkodott hasonlokeppen a 6870-re, de volt koztuk q6600, es i7 2600k is 4.8ghz-en. Bar a tied nem olyan komoly, ok irtak, hogy leesik 4-5 fps-re is neha. Persze nem csak 6870-nel all fenn a problema. Meg azt megprobalhatnad, hogy atallitod a kompatibilitast xp-re, hogy dx9-et hasznaljon, vagy a hangokat kikapcsolod a jatekban. Bugos az utolso patch.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Dictator^ #7044 üzenetére
Nézd csak meg ezt, nem hiányzik-e onnan a pipa? Érdemes bekapcsolva hagyni, azt mondják, mert ugyan elvesz látványban a tesszellációból az optimalizáció, de pont ezeknél a robbanásos-füstös-(fostos
) részeknél ez pont nem fogja szúrni a szemedet. Nézd meg a Unigine Heaven benchmarkot egy Fermivel, majd egy HD6xxx-szel, és látni fogod, miről beszélek.
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Dictator^ #7012 üzenetére
Hát itt akkor nagy baj van....Problémám Nekem is pont ugyanez a problémám,mint Dictator^ kollégának,csak nekem 3.8-on járó Quddal megy ugyanolyan sz@rul a Bulletstorm és a TDU2...az többszálú problémát kizárnám,mivel egységesen van kb 50%-ban kihasználva a magjaim nem egy mag mag fullon megy a többi meg félgőzzel.....és úgyanúgy össze vissza laggolok. TDU2 2.patch is fenn van már és mégis 60fps-nél befordulok egy még be nem töltött utcába és olyat zuhan az fps,hogy rossz nézni
minimumon ugyanúgy leesik az fps 60-ról 20-ra,mint fullon.Arra gyanakodtam még,hogy elfogyott a Vram,de néztem Aidával és mind2 játék nem eszik többet 400mega Vramnál...próbáltam már 10.12-től 11.2-ig és egyikkel sem volt jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest