- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehel22
tag
-
fess
őstag
itt találsz róla egy jó leírást,nem nehéz ezeket beállítani. én még nem hallottam,hogy az alulfesz kinyírná a kártyát,inkább a túlfesz ami gyilkol,de egy tőlem hozzáértőbb hátha válaszol majd erre a kérdésre.én még az 1.7.1537-es verziót használom. töltsd le innen ez egy megbízható oldal,itt én még nem találkoztam vírussal -
fess
őstag
én 2 profilt használok,egy 2d-s (100/150 0,950V) és egy 3d-s (900/1100 1,150V). beállítottam az automata túlhajtást,hogy automatikusan változtasson a 2 profil között. mást én nem szoktam állítani,minden marad "alkalmazás vezéreltben",így a játékokban beállítom amit akarok.
-
aginor
veterán
Értem, köszi. Csak az a baj, hogy már megvan az 5m HDMI kábel, ami nem két forint, meg nem is biztos, hogy a DVI-al áthidalható ilyen távolság. Közben próbálkoztam a Catalystba, és valahogy sikerült megoldanom, de nem tudom pontosan mivel. egyszer csak jó lett, olyan beállításokkal, amikkel korábban nem..
Beri: érdekes hozzáállásod van a dogokhoz, úgy látom (miért van az, hogy Te soha nem értesz egyet senkivel - ez csak költői nem kell rá válaszolni?
)..
-
lujo10
aktív tag
Jelenleg WIN7 Ultimate x64, de előtte XP Prof. x86 volt, és azon is így működött, szerintem azért az oprendszer újratelepítés talán túlzás.
Mondjuk szemét kis progi ez a Magic, egy alkalommal az XP-n olyan kékhalált dobott, hogy csak a win újratelepítés segített a dolgon.
Valószínű, hogy a hétvégén én is felrakom a 11.2-est, kell már az a kis adrenalin nekem is -
Beri
addikt
Végre van értelme négymagos processzort venni játékra. Várunk már erre egy ideje
A fejlődés iránya mindenképpen ez kell hogy legyen, mivel az órajelek emelése, a magonkénti számítási teljesítmény nem emelkedik igazán, viszont jönnek a nyolcmagos CPU-k.
Az az 50 pont 3250-hez képest 1.5%-ot jelent, ami nagyjából mérési hibán belüli, nem éri meg foglalkozni vele. -
pete_21
addikt
-
pete_21
addikt
Kíváncsi vagyok, miket állítasz. Ha úgy is beállítgatod majd, küldessz képeket a programból, hogy miket állítottál át?
Köszi!Puszedli: Igazából, ha noname táp, azt mindenképp érdemes lecserélni valami elfogadhatóra. Nézz be egy tápos topikba, hogy melyik a legjobb vétel mostanság.
-
pete_21
addikt
Azért a Win7 Managerrel és Wintools-sal, és hasonló buheráló társaival óvatosan bánj. Miket állítgatsz vele? Az ilyenekkel csúnyán haza lehet vágni a Windowst. Bevallom, a Win7 Manager nekem is fentvan, de csak mert a Startup managere jobban bejön, mint az msconfig.
Szerintem ne nagyon buherált a Windowst, általában többet árt, mint használ. Ami mindenképp kell a Windows működéséhez, az MS csak belerakta az oprendszerbe, nem?
Én nem térnék vissza a Vistához a helyedben. Kicsit (tényleg nem sokkal) rosszabbul kezeli az erőforrásokat. Egy ilyen funkció miatt, amiről azt se tudjuk, egész konkrétan mire is jó, én nem váltanék egy régebbi oprendszerre. Te a döntés a tied. -
-
///Krisz\\\
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
(sorry, nem hsz. gyüjtő vagyok csak kifutottam a szerk. időből.
)
-
///Krisz\\\
senior tag
elképzelhető, de az biztos, hogy ez nem a giga féle "híres" black screen volt. ott nem tudsz feladatkezelőt nézegetni, hanem teljesen "meghal" a gép.
(én biztos, hogy a Win7-et választanám, mert sokkal kevésbé terheli le a gépet. játék szempontjából is egyértelmű, hogy Win7, nézz csak meg egy játék gépigényét általában Vista-án játszáshoz erősebb gép kell, ergó jobban zabálja az erőforrásokat)
-
MrCsiT
addikt
Szia!
Nekem volt fent 32 bites Vista, és mikor próbaképp megvettem az első 80 GB-s Velociraptorom, arra már 64 bites Win7 Prof. került.
Megdöbbentem, mennyivel folyamatosabb pl. egy játékbetöltés Win7 alatt, mint Vistával volt. nem alszik el a hdd aktivitás lámpácska, csak mikor betöltött a játék. Nálam ez az op.rendszer váltás 40-60%-al csökkentette a betöltési időket. (igaz, a 80-as Veloci is belebeszélt, de előtte F3-as 1 tányéros 500GB-s Samu volt a rendszer alatt, és az sem egy lassú darab..)
-
miresz
veterán
A házam az nekem is szellős! 1080p-ben játékok,3D mark,hogy viselkednek? 5770-esem volt attól azért jóval erősebet szeretnék. Nem akarom lecserélni megint fél év alatt.Mennyire húzható? Ezzel nincsenek gondok mint a gigabyt-al,és társaival amiket olvastam itt a topicban.
(#5424) lsc:Tudom olvastam ezt is a többivel együtt.Rengeteg tesztet olvastam át,csak kíváncsi vagyok a tartós használati tapasztalatokra is.Igazából a z ár max:60E Huf.De 6870-ben nem találok megfelelő coolerest,csak gigában azt meg nem szeretnék.
-
lajthabalazs
senior tag
Bocsánat, nem tudtam ,hogy vannak még becsületes emberek. Ha kifizetted, és drága a Win 7-re upgrade, akkor megértem, hogy miért tartod meg.
Amikor dolgoztam, Ubuntum volt fent, most hogy megint tanulok, jár a Win 7 Professional licensz, ezért nem is figyeltem soha, hogy mennyire könnyű vagy nehéz Win-t lopni.
Viszont a véges laptopomon volt WindowsVista, és botrányos volt. 6-8 perces boot, nehezen használható felület...
Ez a DVI dolog fura. Nem lehet, hogy a monitorod különböző beállításokat tárol a különböző bemenetekre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hővezető paszták
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fujifilm X
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged