- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
válasz
///Krisz\\\ #20463 üzenetére
Az nagyon új még, azt majd csak 3 év múlva
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #20342 üzenetére
Én is, úgy emlékszem. Talán csak a Caymant nem gyártják.
-
petymeg
addikt
válasz
///Krisz\\\ #19626 üzenetére
közben találtam egy prohardver tesztet, igaz ez 400-as extreme power, de gondolom a 460 is hasonló felépítésű, itt ajánlják a tápot.
ha elbírta a 400-as táp sokkal nagyobb igényű cpu-t, és a sokkal többet fogyasztó 4890-es vga-t, akkor meg vagyok nyugodva, hogy a 460-as bőven bírni fogja az én szerényebb fogyasztású konfigomat.
-
petymeg
addikt
válasz
///Krisz\\\ #19608 üzenetére
ok, utána gondolkodtam hogy el kell távolítani mert nem a két kártyának külön van szoftvere...
Zozzo: lehet noname tápnál kéne a 460 W?
a VGA kártya fogyaszt vagy 150 W-t, cpu 100 W a többinek elég a maradék 210 W, nem?
( Gőzőm sincs hogy mennyit fogyaszt egy 320 GB-s winyó, egy dvd meg az alaplap+ramok)
-
Pancsermeste
őstag
válasz
///Krisz\\\ #19142 üzenetére
Úgy vettem, hogy tudtam, hibás.
Csak egy-két játéknál jelentkezik BS alap órajelen (1000MHz) Full-HD felbontásnál, ott is csak nagyon ritkán.
A 900MHz legtöbb játéknál bőven elegendő, ahol meg szükséges, ott beállítom neki ATT profilban az 1000MHz-et. De kb. semmit nem jelent, max 2-3 FPS. -
zserbox
őstag
válasz
///Krisz\\\ #19140 üzenetére
igazad van,bár neki 6850-e van,de mind1 mert egyiknek se 900
-
asdf2
tag
válasz
///Krisz\\\ #17760 üzenetére
Na, igen erre gondoltam én is, ezért kellett a neve, hátha van valami trükk hozzá a neten.
De egyenőre csak azt találtam, hogy a Giga GTX 260 SOC-n is ez van, és ott van egy forrasztgatós trükk... Azzal nem szívesen próbálkozok.
-
tarsoly74
tag
válasz
///Krisz\\\ #17789 üzenetére
-
asdf2
tag
válasz
///Krisz\\\ #17751 üzenetére
Kösz a választ, de rosszul fogalmaztam: a VRM alatt a Voltage Regulator Module-t értem, azaz fesz szabályzót. Azért kösz!
-
Young92
tag
válasz
///Krisz\\\ #17680 üzenetére
3DMark 11 pro edition - extreme level(1600x900) lefuttatva és most sem jött elő a probléma
ami jó is meg nem is
U.I
a mindegy arra jutottam, hogy hagyom még a griztatást úgyis van még rá 1.5 év.
-
L4mie
veterán
válasz
///Krisz\\\ #17680 üzenetére
nem, csak drivert tettem újra, 4850 volt előtte, szval akkora szar nem lehet szerintem.
Mellesleg lassan ráférne egy reinstall
Madj megnézem az MW3-al is ^_^
Nem tudom, mennyire számíthat, hogy tényleg hideg volt reggel a szobában.. -
L4mie
veterán
válasz
///Krisz\\\ #17675 üzenetére
Megbizonyosodni róla, hogy a kártya nem hibás, se GPU sem RAM hibája nincs.
Ha meg baj van gyorsan gariztatni. -
L4mie
veterán
válasz
///Krisz\\\ #17668 üzenetére
40 percig ment a Furmark szőrös lebegő fánkja
90 fokig melegedett a GPU terrhelte rendesen, viszont hibát nem láttam. Ez biztató? -
janika1337
tag
válasz
Nekem bőven elég a tuning amivel most megy gyári hűtéssel... 900/1125 szerintem bőven jó
feszt emelno nem akarok, inkább a hangtalanság miatt peferálnám azon is a vizet, bár lehet kipróbálnám jobban húzva is ha még van benne
bár nem próbáltam
-
L4mie
veterán
válasz
TY
-
zuzu000
őstag
válasz
///Krisz\\\ #17634 üzenetére
Akkor az lesz. Az egy csatlakozó meg nagyon jó, azt hittem 2 kell nekik.
Köszönöm -
zolisx4
őstag
válasz
///Krisz\\\ #17574 üzenetére
Elolvastam és értem mit mondasz ,elég gázos igy gariztatni mert vissza fogják adni hogy jó .
-
zolisx4
őstag
válasz
///Krisz\\\ #17507 üzenetére
Lehet hogy alibaba78 van igaza és nekem a volt VTX kártyám hasonló tünetei nem a nevezett BS hiba volt csak hasonlított .
Krisz
Ha biztosan tudod hogy garis a kártya ,akkor visszaviszed ugy a boltba hogy nem biztos hogy előjön a hiba ???? Csak úgy szabad vissza vinni ha már teljesen halott .. -
Beri
addikt
válasz
///Krisz\\\ #17507 üzenetére
A kiváltó ok lehet többféle, a "no signal-os képernyő" ugyanaz.
BS = "no signal-os képernyő" -
Beri
addikt
válasz
///Krisz\\\ #17488 üzenetére
De, pontosan így. Volt róla szó régebben, Abu is írt róla ide.
-
zolisx4
őstag
válasz
///Krisz\\\ #17492 üzenetére
Nem mondom egyikre szem hogy sza... inkább hibás darab ,van akinek a giga meg hibátlanul működik .
Az a gond hogy garanciáztatni kell és az sok idő ,el nem tudom képzelni hogy ezekből a kártyákból mennyit csinálnak de nagyon sokat ,biztosan benne van a hibaszázalékban . -
zolisx4
őstag
válasz
///Krisz\\\ #17488 üzenetére
Igaz nem nekem írtál ,de csak 1 példa .
A barátom sapphire kártyája szált el a hétvégén és teljesen új volt ,.
Nekem 2 VTX volt egymás után rossz a másodikat vissza vittem kértem a pénzem vissza ,
Ez nem márka függő mindegyik elromolhat ,inkább szerencse kérdése . -
Beri
addikt
válasz
///Krisz\\\ #17477 üzenetére
Minden kritikus hibára így reagál a kártya, nem kell ezen meglepődni. Nyilván hibás darabról van szó.
-
Young92
tag
válasz
///Krisz\\\ #17477 üzenetére
Igazából pontosan ez megy végbe
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #17414 üzenetére
Teli találat.
-
Turbolada II
őstag
válasz
///Krisz\\\ #17414 üzenetére
Nekem Chuck Norris, Rambo és Arnold Schwarzenegger a hősök. Nem tudom ki az a Dwayne Johnson.
-
szigibogyo
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #17113 üzenetére
úú köszi.
meglátom hogy addig mire jutok vele
-
szigibogyo
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #17111 üzenetére
hm leszedtem az Afterburner-t és elszomorított
voltot sem enged adni. és a gyári max értékek fölé sem akar menni.. pedig bepipáltam az "unlock voltage control" nevezetű fület és akkorsem..... ezzel szemben a TriXX engedett tovább menni az értékekben csak voltot nem hagyta járjak utána hogy mit kell állítani hogy engedje ? vagy tudok megoldást ?
-
szigibogyo
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #17108 üzenetére
a TriXX-el próbálkoztam már ott a max gyári értékek fölé (850/1200) nem bírtam menni azonnal hibát dobott viszont feszültséget valamiért nem engedett emelni mintha nem ment volna ez a funkció a programmal.. mitől lehetett ez ?? most megpróbálom az MSI Afterburner-t
mit használjak tesztteléshez?? és köszi a segítséget -
atius
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #16732 üzenetére
De 1.231 v jó furmark de pl:skyrim vagy just cause 2 fagy ezzen az értéken is!
-
atius
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #16730 üzenetére
De adtam neki core voltage 1.231 mV ennél az értéknél nem fagyot furmark....ja és msi afterburnert használom!
-
@matthew@
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16705 üzenetére
Értem akkor lehet én is tuningolok majd vagy nemtom még mi lesz. Mondjuk ameddig elég a kari addig felesleges a +10%-ért tuningolni max ha már necces
-
Hikvision
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #16641 üzenetére
Igen, mert adott egy chip bizonyos alapórajel és feszültség mellett ami mondjuk a 6870-hez kell, és mondjuk adott egy másik ugyan ilyen Chip, de ugyanazon a feszültségen nem bírja azt az órajelet mint a másik, akkor abból remek 6850-est lehet készíteni csökkentett órajellel. Tehát ezért is írtam, h logikátlan lenne, ha ugyanazon feszültség mellett magasabb órajelekre lenne képes a 6850, mert általában a gyengébb gpu-t rakják a gyengébb kártyára.
-
Hikvision
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #16637 üzenetére
Pedig ez teljesen logikátlan lenne a gyártó szempontjából. Legalábbis alapórajelen.
-
dik
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16621 üzenetére
Nincs nagyon mit irni analóggal tökéletes, de ebből is csak ezzel amivel most megy. A kártya DVi-D csatijába teszem a monitort semmi kép, ha a DVI-I-be teszem ott van kép de nagyon későn (win7 betölti) és csak 640 felbontásban és nem enged állítani. Dióhélyban ennyi a történet.
De itt már nem zakalatom a társaságot mostmár tényleg nehogy le legyek ba..va megint mekkora balek vagyok hogy nem rohanok vissza garanciába egyből ami tőlem 200km van és nagyon sokba kerülne viszaküldeni miközben valami kis kábel lehet ami nem jó.
Szétnézek ott amit javasoltál és ha ott se akkor ígymarad nem rosz ez így sem annyira.... -
Misua
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #16576 üzenetére
Első észrevételként hallkabb lett az egész gépezet...mondjuk CPU leginkább a proci csere után lett hallkabb (athlon X3 > phenom X4) azonos procc hűtő mellett
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #16581 üzenetére
Okés, nálam is így, van csak a 460-aknál teljesen másak voltak az alapfeszek.
-
Misua
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #16549 üzenetére
És ha nalam most lett lecserélve a moncsi egy 19-s HD readty TV-Monitorra (1366x768), akkor e felbontásnál mi terhelődik jobban CPU vagy VGA?
(Phenom II 955 - 6850) -
Gabpassy19
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #16415 üzenetére
Sziasztok!
Kössz az infót neked is meg DoxaM-nek is.
Még akkor annyit kérdeznék, hogy melyiket kéne vennem:
CHICONY Hipro 500W HPC-500W-ACTIVE -11.450
CHIEFTEC iArena 500W GPA-500S8 -10.750 bár ezen csak 1 vga csati van
CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX OEM -12.687?Vagy inkább 550W-osat nézzek?
Köszi.
-
DoxaM
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #16415 üzenetére
Aha, hát nekem giga van és [ezt] írja..400W-t.egy q6600al mellette mind2 húzva, nincs táp gondom. (3kop
)
-
DoxaM
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #16412 üzenetére
400W-t ír az 1 kártyáshoz.Egy 500W chieffel szerintem biztonságos lenne..450-el nemmernémbevállalni, én.
-
Progression
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #16392 üzenetére
Köszi a segítséget, sajnos a Sapphire honlapon nincs BIOS a 6850-hez, de ha valaki tud egy gyárit küldeni akkor azt, megköszönném.
-
Looser115
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #16190 üzenetére
Hát akkor ennyi marad ebbe a gépbe ez , majd egybe kell cserélnem kompletten mert ezt már nem tudom fejleszteni ugy hogy megérje talán egy Q9550 cpu val még elmenne vagy 2 évet de inkább hagyom, majd jövöre cserélek, ennyi......
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #16173 üzenetére
Én nem vagyok ilyen hűtőmániás. Ha a gyári is kielégítő teljesítményt nyújt, és a hangjára sincs panasz, akkor minek szedjem le? Az, hogy hogy néz ki meg pláne nem érdekel. Bent van a házban, úgy sem látom. Ránézésre a VTX3D dem tetszik.
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #16171 üzenetére
A hűtő koránt sem biztos, hogy rossz rajta, attól, hogy egy igénytelen műanyag borítást raktak rá.
-
Mi5i
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #16169 üzenetére
A 32-es ár megszépítené, ha igaz lenne
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16090 üzenetére
Azert rendesen felrevezettel 1-2 embert. Kb. olyan volt, mintha meg akartal volna gyozni arrol, milyen jo telefon az iphone, es a kezembe nyomsz egy kinai hamisitvanyt.
No offense!
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16048 üzenetére
Sikerult megneznem a videot. Meg mindig nem latom a kulonbseget. Nem tartod elkepzelhetonek, hogy erzeki csalodas aldozata vagy? Tudod, ha egy fuggolegesen csikos ruhat adsz egy nore, akkor az vekonyit, a vizszintes koverit.
Off vege, elnezest mkitol!
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #16058 üzenetére
Valóban benne van a jobb oldalon... viszont a bal oldalon nézd meg hogy semmit nem látsz 3 monitorral, ott meg az egy monitoros megoldás "erősebb", mert más irányba néz egyik képernyőn a játékos, mint a másikon
. Tény, hogy azoknál a játékoknál ahol engedélyezett a FOV (field of view) növelése, hasznos lehet, de itt ennél szerintem nem.
Szerintem is mehetnénk lassan más topikba, mert még ránk szólnak -
Töki bácsi
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #16053 üzenetére
Mert hamarabb nézett oda a 3 képernyős játékos
Tényleg nem kötekedni akartam
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #16050 üzenetére
Világos, csak az általad linkelt videóban nem nőtt meg a látómező (épphogy csak összement
), ahogy írták is a kommentelők:
"this game doesn't allow the field of view to be changed, although the .ini file can be manually edited to fix this" -
Töki bácsi
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #16045 üzenetére
Ahogy én a videóban láttam, az Eyefinity levágta a videó alját és tetejét, majd azt húzta szét. Tehát nem hogy nőtt a látómező, hanem csökkent vertikális irányban
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16045 üzenetére
A video nekem nem nyilik meg.
Ezen felul meg mindig azt mondom, hogy a terulet, amit latsz ugyanakkora, de mivel haromszor akkora megjeleniton tolod, haromszor akkora felbontason, igy sokkal reszletgazdagabb ugyanaz a kep, amit en latok egy monitoron. Rosszul gondolom?
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16042 üzenetére
Ezt honnan veszed, hogy nagyobb teruletet latsz be eyefinity modban 3 monitorral, mint egyel?
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #16015 üzenetére
LOL, szerintem az 1680x1050 nem eyefinitit jelent.
Próbáltam utalni arra, hogy 1920x1080-hoz még gázabb a dolog
, nemhogy 3 monitorhoz.
-
leonel
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #15994 üzenetére
-
leonel
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #15992 üzenetére
Megnézem, bár úgy emlékszem az is megvolt.
Amúgy ha sikerülne - mennyi a még egészséges max fesz?Köszönöm a segítséget!!!
-
leonel
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #15990 üzenetére
Nem enged feszültséget emelni. Nincs csúszka.
-
juhasz406
tag
válasz
///Krisz\\\ #15981 üzenetére
oks köszi a válaszokat.
-
sinya85
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #15981 üzenetére
Igazábol nem pont erre találták ki a V-Sync
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #15905 üzenetére
Szerintem semmi jelentősége, az enyémen is le van törve. (nem én törtem ugyan le, már így vettem használtan)
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #15902 üzenetére
Hidd el, hogy semmi mást nem kell tenned, mint kivenni a karit és visszarakni. 3 perc alatt megvan, és megnyugszol, hogy megint 16X-osan fog menni.
-
aya
addikt
válasz
///Krisz\\\ #15900 üzenetére
Biztosan 8x a pci?
Szerintem nézd meg több progival is, lehet hogy csak az az egy ir ki hülyeséget. -
zserbox
őstag
válasz
///Krisz\\\ #15887 üzenetére
nem lehet hogy amiatt van hogy energia takarékos vagy kiegyensúlyozott módban van a windows?
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #15881 üzenetére
Igy van. Szedd ki, es tedd vissza. Ha hosszabb ideig hasznalod ugy, hogy nem nyulsz hozza elofordulhat ilyen anomalia.
-
Baryka007
addikt
válasz
///Krisz\\\ #15874 üzenetére
Nyomj 1 BIOS defaultot és jó lesz vagy az alaplapban mozgasd meg a kártyát lehet rosszul csatlakozik
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #15881 üzenetére
Csak szedd ki és rakd vissza. megjavúl magától.
-
dangerzone
addikt
válasz
///Krisz\\\ #15878 üzenetére
Biosban nem tudsz valamit matatni?
-
sinya85
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #15874 üzenetére
igazábol nem probléma, hogy 8x osoan megy kitudja szolgélni a 6850-et
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #15861 üzenetére
Hehe,nekem a legdurvább ami történt, memória tuningnál, hogy az egész kép átfordult balra (értsd, a bal oldala átjött jobb oldalra, jobb alul volt windows start menu
) de ujrainditás után megjavult
-
törölt tag
válasz
///Krisz\\\ #15861 üzenetére
"Egy szó" Nekem erről ez jutott eszembe
-
petyus_
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #15803 üzenetére
Gondolom ezt akarta linkelni, csak az összes 6950-nek ugyanaz a linkje, alul tudsz választani a típusok között (OC, meg mindenféle)
kicsit elkéstem
-
White
tag
válasz
///Krisz\\\ #15803 üzenetére
A linkelt oldalon válaszd ki azt a típusú kártyát, aminek beírtam a kódját.
A 2 ventisnek vannak hőcsövei, az 1 ventisnek nincsenek. -
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #15784 üzenetére
Jogos.
Kineztem volna az amd-bol, hogy cpu+vga oc-vel egyutt sem nagyon ugrik a pontszam.
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #15781 üzenetére
Nem hiszem.
Raadasul a masodik kartyanal lehet nemi gubanc, mert nem 2.0 x8-at ir, csak x8-at.
Szerintem a graphics score-nak nem kellene ilyen alacsonynak lennie. A pisix meg ertheto, ugye "smarter choice"?
mod.: (#15782) miresz: Valami jatektesztet is probalhatnal esetleg. Nincs benched? Mondjuk avp, vagy warhead?
-
törölt tag
válasz
///Krisz\\\ #15661 üzenetére
Ja, bocs írni akartam, igen, az is fent van
Csak kicsit fura rpm-eket írt, 10000 felettit
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #15657 üzenetére
Hát ez jólesett!
-
ratam23
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #15633 üzenetére
Köszönöm, megnyugodtam
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #15615 üzenetére
Szoktam vele játszani, de ott Killer-Zolee néven vagyok.
-
timarsandor
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #15570 üzenetére
Csak a kép lesz sötét, standby-ig nem megy le sosem. Kipróbálom, amit mondasz, bár nem csak F1-ben produkálja a hibát sajnos, hanem pl Chrome-ban böngészés közben is...
Ja, és teljesen rendszertelen, szóval lehet valami a kábeles dologban...
-
Pingvin1985
tag
válasz
///Krisz\\\ #15539 üzenetére
Akkor lehet, hogy a garancia időtartama lesz a döntő, bár ebben az esetben is marad 3 versenyző: Giga 6850 OC, MSI 6850 cyclone, valamint az Asus 6850 DC/V2. Bár egyenlőre szerintem alap órajelen is elég a kártya teljesítménye, ha később húzni kell, akkor meg mindhármat lehet. Ezeknek a kártyáknak a gyári ventivezérlését felül lehet írni valami programmal, pl.: msi ab?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
///Krisz\\\ #15456 üzenetére
Igazad van, megfogadom a tanacsod. Valoban sajnalnam eladni ezt a kartyat. A vrm-nek nemsoka kesz a blokkja, a memokra meg vagy egy jo nagy egybefuggo borda megy, vagy lehet valami eszkabalt blokk.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
///Krisz\\\ #15453 üzenetére
nos igen, egyik blokk sem megy ra, ami memoriakat is huti. szoval elgondolkodtato a csere? hogyan erne meg?
a vizes forumban azt mondtak, hogy ne nagyon hasznaljam ugy, hogy a memek nincsenek hutve, mert nem lesz hosszu eletu a kartya. -
gordonfreemN
addikt
válasz
///Krisz\\\ #15264 üzenetére
Aha, nagyon köszönömba választ. A hatdveres problémával arra gondoltam, hogy esetleg az érzékelő maga, vagy annak egy áramköre, kivezetése sérülhetett mondjuk hűtőcsere közben. De nyilván a szoftverek nem tudnak több helyről kiolvasni hőmérséklet adatokat, ezért ha egy másik progival működik, akkor nem sérülhetett semmilyen hardver.
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #15246 üzenetére
Köszönöm mind a két hozzászólást! Tehát a lényeg az, hogy mindegy végül is milyen, de mindenképpen 4 magos processzor kéne hozzá? Mivel nem szeretném az egész gépet cserélni, ezért maradna az LGA775-ös tokozás. Ehhez tudtok ajánlani valami kellemes teljesítmény/ár arányú négymagosat?
-
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\ #15149 üzenetére
Működhet.
Mert van erre példa. Az egyik itteni kolléga, Director vagy Dictator, nem vagyok biztos a nevében, is így használja. -
Keni21
tag
válasz
///Krisz\\\ #15139 üzenetére
Hát elégé az a gyanúm. Én raktam össze a náluk vásárolt alkatrészekből. Még hála hogy van alaplapi vga az Asrock 880g Pro3-on
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #15083 üzenetére
Egyelőre hagyom a tuningot, minden más fut rendesen (összes játék, összes teszt), a BF3 meg annyira nem az én játékom, béna vagyok FPS-ben ugyis
De ha nagyon akarok vele játszani (és a véglegessel is lesz ez a hiba), akkor majd visszaveszem
-
gordonfreemN
addikt
válasz
///Krisz\\\ #15079 üzenetére
Talan mintha nem lett volna lematricázva. De a garipapiron, vagyis a szamlan az alkatreszek kulon kulon garanciaidovel szerepelnek. Akkor elvileg sima ugy, nem?
-
DoxaM
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #15083 üzenetére
ez tuning hiba sajna.Instabil azon.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #15081 üzenetére
11.8-al is csinálta meg 11.10-el is
Visszavettem alapra, akkor nem. Fura olyan mintha a driver hibázna a kártya húzás miatt (980/1150-en volt), de semmi más tesztben játékban nem csinálta. -
miresz
veterán
válasz
///Krisz\\\ #15059 üzenetére
lusta voltam regisztrálgatni.
-
jambiyya
őstag
válasz
///Krisz\\\ #15036 üzenetére
Egyetértek. Húzás helyett vegyél erősebb kártyát. Ennyi pénzért kapsz 6870-et. És ha muszáj, akkor még azt is húzhatod.
-
Roxbury
őstag
válasz
///Krisz\\\ #15036 üzenetére
Köszi!
-
Roxbury
őstag
válasz
///Krisz\\\ #15034 üzenetére
Köszönöm!
-
Gery15
addikt
válasz
///Krisz\\\ #14981 üzenetére
Ez milyen Asus 6850-es? Nekem is ez van kölcsönbe, de az enyémen 2db 6pines táp kell neki. Ott, hogy-hogy csak egy van? Azért mert az enyém az oc verzio lenne?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
///Krisz\\\ #14981 üzenetére
Megpróbáltam 960-on, ugy ment sokáig, nem lett fekete képernyő az eredmény. Aztán megpróbáltam 1200-as memóriával, akkor megint ugyanezt csinálta (első körben is ugyanaz a hiba, viszont memória alap 1000-en, magfreki 1000-en). Általában ugy vettem észre, hogy ilyenkor elér egy 50 fokos hőmérsékletet és utánna következik be a hiba. De ha alapon van és ugy megy 50 fok fölé, akkor semmi gond, megy bármeddig.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
///Krisz\\\ #14968 üzenetére
Hát egy újrainstallt nem szeretnék.
Megpróbálok egy teljes driver frissítést, van valami progi ami teljesen megtisztítja a gépet az előző driverek maradékaitól?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
///Krisz\\\ #14977 üzenetére
Sajna még nincs. Szóval az nem gáz, ha a memórián nincs borda? Mert erősen gondolkozok egy watercool-os hütésen, ami a VRM-et nem, de a memóriákat is hüti vízzel.
Elég lenne bebordázni, azt jónapot?Torry: cpu-t most nem piszkáltam, alapba van téve.
MontyCrew: második alkalma még nem volt, de az tuti, hogy tóllöhettem a célon, mert: eddig 960ig birta léggel. Most nézem, 980-nál sehol egy hiba (pixel), 1000, ott se. Na gondoltam akkor menjen, és 10 perc után történt ez.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #14887 üzenetére
Már nincs semmiféle lassulás. Hasít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest