- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
pongo01
csendes tag
válasz
Pancsermeste #27299 üzenetére
Már próbáltam újratenni, 3x is hol win7 hol pedig win 8, feltelepül minden baba, aztán jön a driver és puff nincs kép.
-
dik
őstag
válasz
Pancsermeste #27212 üzenetére
Elindítottam a játékot de helyzet változatlan ugyanazt irja de tökéletesen fut...
-
Winnie The P
őstag
válasz
Pancsermeste #27212 üzenetére
Játék nélkül is 16x kell hogy legyen, én sem játszottam amikor a képet csináltam.
-
dik
őstag
válasz
Pancsermeste #27208 üzenetére
max. supported x16 azt irja meg valami link width 1x. Nem tudom ez mond-e valamit.
-
Ger_man
senior tag
válasz
Pancsermeste #25822 üzenetére
Hát Proci között nincs, de szerintem VGA-nál lehet ennyi, mert hát míg az egyiknél 50-60fokról beszélünk maximum, addig a VGA-nál 80-90fokról, és a Spire hűtőpasztám már nem tolerálta az ilyen magas hőfokot, Procinál jól teljesít, ott nem volt látható különbség.
-
törölt tag
válasz
Pancsermeste #25010 üzenetére
Köszi! Valószínű hogy megpróbálom majd azzal is!
Ennek a kártyának(6870) alap fesz értéke 0.945V 2D-ben. Terhelve 3D-ben 1.175V. Be tudok állítani olyan értéket amit már kitapasztaltam hogy még stabilan működik a kártya,és nem melegszik annyira vele. Csak sajnos az MSI AB nem hajlandó normálisan alkalmazni. 2D-értékhekhez nem is nyúltam. Az történik hogy ha elindul a windows akkor automatikusan azt a feszt alkalmazza amit 3D-s alkalmazásokhoz állítottam be,és így alapjáraton melegebb a kari.
Nem hiszem hogy olyan probléma lenne amiről beszéltél.Itt inkább az van hogy az MSI AB nv kártyákhoz van fejlesztve,az AMD kártyáknál nem támogat minden funkciót. Ezt már korábban is említették itt fórumtársak. -
belinho
senior tag
válasz
Pancsermeste #24571 üzenetére
Ez melyik progi, amivel monitorozod a cpu használatot?
-
Turbolada II
őstag
válasz
Pancsermeste #24560 üzenetére
Én 1 hétig kényszerből egy rommá tuningolt E2160-assal használtam a HD6850-esemet. A játékok olyan sebességgel döcögtek, mintha egy HD4830-asom lett volna.
-
lsc
nagyúr
válasz
Pancsermeste #24560 üzenetére
Ennek azért járj utána, ez nem így működik. Igaz az előtt kellett volna mielőtt leírtad.
Ezzel az erővel veszek egy sempront és szénné tuningolom a videokártyát, ugyanitt leszek mint most a phenommal ?Nem fontos válaszolnod, mára annyi elég volt.
-
lsc
nagyúr
válasz
Pancsermeste #24555 üzenetére
A proci látja el adatokkal a kártyát, ha nem tud több adatot adni akkor tuningolt kártyához mitől jobb ?
-
lsc
nagyúr
válasz
Pancsermeste #24551 üzenetére
Ha egy alapon járó kártyához kevés a proci akkor egy tuningolthoz miért lesz erősebb
?
-
törölt tag
válasz
Pancsermeste #24495 üzenetére
Ezek szerint E8400 mellett nem is érdemes egy 6870-et húzni? És mennyire kell feltépni szegény procit, hogy kiszolgálja a vidit alapon?
-
Apone33
őstag
válasz
Pancsermeste #23456 üzenetére
Értem, Image scaling-al is meg tudtam csinálni, kösz a tippet.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Pancsermeste #23450 üzenetére
-
Apone33
őstag
válasz
Pancsermeste #23450 üzenetére
Nem tudom hogy a mostaniban van-e. Miért nem használsz ccc-t?
-
RVR400
veterán
válasz
Pancsermeste #22954 üzenetére
Most erre hülyén kifejezve csak annyit tudok mondani, hogy ha 1 GB VRAM-od lenne, akkor annyit zabálna. Nem feltétlenül szükséges a 2 GB, viszont nyilván egy jól optimalizált játék kihasználja az összeset, ami van.
-
Smani
senior tag
válasz
Pancsermeste #22433 üzenetére
Sajnos nem
-
Spam123
tag
válasz
Pancsermeste #20006 üzenetére
1. Akkor mitől oldódik meg a probléma teljesen? Haveromnak "sajna" nem jön elő a feketeképernyős hiba újra, mióta F3-C van rajta. Mert ha még ez a BIOS nem 100-as, akkor jó lenne legiraztatni vagy nem tudom. Így sajna gariztatni sem tudom, ha nem jön elő ezzel a bios-szal a hiba. Ha meg visszaraknám neki a régi BIOS-t akkor gariban csak frissítenék a BIOS-t és kész. Jól gondolom?
Esetleg van valami biztos játék amitől kifeküdne?
2. méirt hagyod 300-on a gpu órajelt?
-
zolisx4
őstag
válasz
Pancsermeste #19985 üzenetére
Igen igy jó nekem is most próbáltam nem jön elő így ,de ennek alapból működni kéne nem??
Jaj annyira írok hogy nem figyeltem a szerkesztésre
-
válasz
Pancsermeste #19133 üzenetére
azert nem irja mert nem X -elted be a "continue refreshing screen when gpuz is in background " opciot
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Pancsermeste #19138 üzenetére
Miért használod így, nem vették vissza?
(#19141) zserbox: hát ja...
-
zserbox
őstag
válasz
Pancsermeste #19138 üzenetére
igen mivel az 1000 a 6850-nél 1100 a 6870 a referencia szerint
-
zserbox
őstag
válasz
Pancsermeste #19136 üzenetére
a gpu clock-ot miért vetted le 900-ra?
-
zoleeno1
veterán
válasz
Pancsermeste #19133 üzenetére
most próbáltam ki NFS-RUN közben, nálam szépen mutatja az értékeket:[link]
-
zoleeno1
veterán
válasz
Pancsermeste #19131 üzenetére
értem, azt is kiírja nálam/unk GPU-Z... részemről passz
-
zoleeno1
veterán
válasz
Pancsermeste #19128 üzenetére
monitorozás alatt azt érte, hogy mutatja a vram óra jelét, hogy mikor fut alapon és mikor maxon (vagyis éppen hány MHz-en)? Mert ha igen, akkor tényleg nem tudom nálad miért nem mutatja gpu-z. Ha nem, akkor elbeszéltünk egymás mellett
-
zoleeno1
veterán
válasz
Pancsermeste #19126 üzenetére
ja bocs, persze, az a hőre van, én kavartam be
De passz, nem értem nálad miért nem, te vagy az első akitől ilyet hallok -
zoleeno1
veterán
válasz
Pancsermeste #19124 üzenetére
hát ez fura, pedig kéne neki. Szerintem behalt a szenzor a kártyán.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Pancsermeste #19121 üzenetére
Én a GPUz-vel, készítettem log file-t, játék közben.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Pancsermeste #19121 üzenetére
pl: Msi Afterburner, játék közben ki is tudod íratni vele az értékeket.
vagy GPU-Z -
jozsi252
veterán
válasz
Pancsermeste #13070 üzenetére
Adott géphez megkell találni egy optimális felbontást aminél szép is a kép, élek is, felbontás is nagy, illetve van fps is. Kilehet tapasztalni de igazad van, sokan inkább játszanak nagy felbontásban, nem érdekli őket hogy robban mellettük valami aztán belaggol minden, lényeg hogy 1920x1200 ba megy minden.
-
Beri
addikt
válasz
Pancsermeste #11844 üzenetére
Nézz be a 3dmark topicba. Sokáig volt ez a téma. Sőt, lehet, hogy még most is az.
Wukiwo: Csak arra az állításra reagáltam, hogy akármit csinálsz egy 6850-essel, sosem ér utol egy 70-est. Hát én épp akármit csináltam egy 50-essel és több pontot hozott egy alapfeszen húzott 70-esnél.
Az aero számítana? -
Beri
addikt
válasz
Pancsermeste #11842 üzenetére
-
Beri
addikt
válasz
Pancsermeste #11839 üzenetére
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Pancsermeste #11839 üzenetére
száz pont eltérés is nagy különbség ..nem tudom mennyi pontosan egy 6850 gpu score de előkeresem az én eredményeim ráérő időmben
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Pancsermeste #11835 üzenetére
szerintem rendben van
-
Winne
nagyúr
válasz
Pancsermeste #11590 üzenetére
Nekem volt pár jó/rossz tapasztalatom már ATi kártyákkal és összességében bennem az él most, hogy minden ami ATi az Sapphire, főleg mióta használtam a VaporX-es 4850-emet. Bitang jó kártya volt, arról váltottam most erre, eljárt felette az idő.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Pancsermeste #10618 üzenetére
Ezt értem én, hogy ha az egész Cata-t vagy ha csak egy részét telepítem akkor sem fog működni (mert én is ezt mondtam az elején
). Csak azért gondolkodtam el a dolgon, mert ha fent van a Cata (részben vagy egészben) akkor kék halál a módosított bios-al viszont ha letörlöm teljesen akkor nincs kék halál és megy "szépen". Tehát a Cata nem bírja az új bioszt nem a kártya, legalábbis én ezt szűrtem le a történtekből.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Pancsermeste #10615 üzenetére
De, de hát úgy sikerült vissza rakni a régi bioszt. Letöröltem csökkentett módban a Cata-t és utána már nem volt kék halál hanem csak szépen normálisan elindult.
-
válasz
Pancsermeste #9696 üzenetére
Ez is egy magyarázat, de én is inkább Pug kolléga véleményét osztom. Fél órájába kerülne felrakni egy 64bites OS-t
-
válasz
Pancsermeste #9693 üzenetére
Az meg kicsit sem zavar, hogy ~1GB RAM-ot nem is lát a rendszer, mert ha látná, akkor se használná!
Ezt a méteres "okosságot" hogy sikerült magadévá tenni?
-
szasanyi
félisten
válasz
Pancsermeste #9688 üzenetére
Azt viszont nem értem, hogy 4GB RAM mellett, egy HD6850 kártyához miért jó Windowst XP-t használni a Windows 7 x64 SP1 helyett?
Azt l tudom képzelni, hogy bizonyos programok miatt kellhet a Win7 mellé, de hogy helyette....
MOD - polonic: mázlisták vagytok.
Mondjuk nekem meg az a bevált módszer, ha új VGA új Windows. Bár utálom már a telepítési folyamatot, de ez tuti és biztos nem lesz "megoldhatatlan" probléma, és egyúttal új driverek és BIOS is megy fel - már ha jelent meg persze.
-
szasanyi
félisten
válasz
Pancsermeste #9686 üzenetére
Örülj neki, mert sztem közel s távol te vagy az 1etlen ilyen szerencsés ember.
-
Erdei88
veterán
válasz
Pancsermeste #9554 üzenetére
Win 64bit-en is működnek?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Pancsermeste #9449 üzenetére
Nem tudok grafikonokat csinálni.
3.6-on használom az E8400-est 24/7-ben, elég erő van benne, még.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #9442 üzenetére
És igazolandó, hogy mennyire VGA limites így is ez a beállítás....
A GPU frekit levettem 900MHz-ről 600MHz-re.
Az eredmény több mint -100FPS
A proci pedig már csak ~50%-on dolgozik. -
Wukiwo
senior tag
válasz
Pancsermeste #9439 üzenetére
örülök ,hogy megértetted amit irok
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Pancsermeste #9437 üzenetére
szerinted mennyit számít itt a vga ? 640-ben? Ne viccelj
alibaba78 CF el mér majd nyugiBiztonság kedvéért még egyszer leírom :640x480!!! és a CF eredményt várom
Ne ölj meg pls.
-
szasanyi
félisten
válasz
Pancsermeste #8739 üzenetére
Valeszeg 75Hz-en megy a monitorod és azért. Ha nem, rossz a a szemed.
-
polonic
félisten
válasz
Pancsermeste #8733 üzenetére
14-et visszaolvasol és megtalálod.
-
válasz
Pancsermeste #8273 üzenetére
Esti fáradtság :/ Nem vettem észre a kommentet...
Köszönöm szépen, akkor nem a gépemben van a hiba
-
válasz
Pancsermeste #8268 üzenetére
Ja és nekem is ez a verzió van, nem értem nekem miért nem jelenik meg a VRAM usage cucc
-
válasz
Én ezt találtam, elvileg csak XP alatt lehet AMD esetében monitorozni a VRAM usage-ot
-
miresz
veterán
válasz
Pancsermeste #8264 üzenetére
A Unigine esetében szerintem valami bug lesz,mert mindíg ugyan ott történik az fps esés,és ott pont nincs semmi jelenet váltás,vagy valami komolyabb terhelés. Viszont az OFP2-nél nem tudom mi végett lehet. Lehet az is bug-os,mert havernál is ez a jelenség.Vagy passz......
-
válasz
-
válasz
Pancsermeste #8260 üzenetére
Úúúú te hogyan monitorozol VRAM kihasználtságot? Nekem sehol nem jelenik meg
Még ATI Tray Toolsban sem, pedig látom, hogy te is ezt használsz
Melyik verzió?
-
polonic
félisten
válasz
Pancsermeste #8264 üzenetére
Kevés a proci, úgy tűnik.
-
miresz
veterán
válasz
Pancsermeste #8260 üzenetére
Egyébbként ez engem is érdekelne mert itt amikor délután a kollégákkal a Unigine-t futtatuk nekem is egy pillanatra drasztikussan le esett az fps (9.1-re asszem) aztán a másk pillanatban meg 45 fps. Nem értem. De ezt csinálja nálam pl az Opertion flaspoint 2-be is ami meg nem igazán gépigényes.
-
Byga007
aktív tag
válasz
Pancsermeste #8032 üzenetére
köszönöm szépen a választ, így mostmár nyugodtan veszem meg
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Pancsermeste #7762 üzenetére
Másik, hogy sztem fölös szét hajtani a memóriákat.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Pancsermeste #7759 üzenetére
Nem hátrány. A gpu húzása sokkal több hasznonnal jár.
-
Beri
addikt
válasz
Pancsermeste #7759 üzenetére
3Dmarkban úgy látszik, hogy nem az. Lehet, hogy máshol hátrány lenne.
-
Beri
addikt
válasz
Pancsermeste #7753 üzenetére
-
Beri
addikt
válasz
Pancsermeste #7751 üzenetére
Miben? 3Dmark-ban?
-
miresz
veterán
válasz
Pancsermeste #7747 üzenetére
Wukiwo-nak is gratula! Mindegyik szép eredmény!
-
Beri
addikt
válasz
Pancsermeste #7741 üzenetére
Naigen... Kéne egy jobban húzható phenom, de négymagosra már nem akarok költeni.
rumkola: CPU olyan 180W körül lehet ilyenkor, a VGA-t meg a fene tudja.
Wukiwo: Az i5 miatt cirka 3000 ponttal magasabb a physics score-od. Kíváncsi lennék, mennyit köpne ki a 3dmark a te prociddal, meg az én 6850-emmel
miresz: Köszi!
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Pancsermeste #7739 üzenetére
De ha elakarom majd adni akkor jobb egy dobozos 2 ill. 3 év nagyker garival, mint egy személytől venni aki jóval kevesebb garit ad rá.
Mert 2011 végén, vagy 2012 elején megválnék majd tőle.És Szerintem dobozosért, jobban kapkodnának.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Pancsermeste #7741 üzenetére
csoda hogy a táp bírja, ezek brutális feszek vga-nál és cpu-nál is
szerintem +200watt az alapokhoz képest -
Alister71
nagyúr
válasz
Pancsermeste #7731 üzenetére
Az 500x9 nem megy?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Pancsermeste #7728 üzenetére
Mennyire volt húzva a teszt alatt a 8400-es?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Pancsermeste #7723 üzenetére
Akkor jó viszont akkor még mindig ott van a gyorsabb venti.
Értem, de sajnos mondom nem értek a biosz szerkesztéshez szóval nem tudom miért áll meg a gép. Talán próbáld meg újra tenni a drivert (driver sweepert is használj), hátha.(#7724) miresz: Az nem is rossz, akkor lehet, hogy lesz egy egész jó driver-ünk, remélem addig mire kijön ebből a végleges kijavítják azokat a kis hibákat (órajel, nekem GTA IV-ben néha eltűnnek a tereptárgyak, mondjuk most már csak ritkán).
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Pancsermeste #7706 üzenetére
Ha nincs "no signal crash (black screen)" hiba a kártyáddal akkor én az F3B bioszt ajánlom (nálam is az van fent). Abba még nem lassították be a kártyát a memória időzítések lazításával illetve ott még 25%-on jár a venti. A biosz szerkesztéshez sajnos nem értek.
(#7715) miresz: És mennyi volt a 11.2-vel?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #7706 üzenetére
Nos, megpróbáltam mindkettőt fel tudom flashelni, nem látok a két verzió között különbséget, tehát nem értem, miért a méretbeli eltérés?
Viszont RBE-vel módosított bioszt ha felrakom, behal a rendszer amikor az ati driver betöltődik. Ez mitől lehet? Az első próbálkozásom az UVD mode3 750-ről 800-ra emelése volt, a másik pedig csak a venti min. fordulat változtatása, de mindkettő módosított biosnál lefagyizott a gép. -
lehel22
tag
válasz
Pancsermeste #7355 üzenetére
Bocs, most nezem a konfigodat ( ha azota nem csereltel )Ha a CPU -d alap 3000 mhz megy, akkor hasonlo geppel de kisse gyengebb ramokkal (800mhz) ~ 50 fps kornyken volt az atlag ha jol emlekszem. Min fps ~38 , max FPS ~63. Nem emlekszem hajszalpontosan de nem hiszem, hogy tul sok elteres lenne ezektol a szamoktol.
-
lehel22
tag
válasz
Pancsermeste #7355 üzenetére
Monitor felbontasa nyilvan amennyit a tied bir.
Az atlag fps az joegynehany dologtol fugg a videokartyan kivul : processzor tipus(magok szama), orajel , milyen tipusu ramok , frekvencia , kesletetes., HDD, SSD, oprendszer, driver, stb .
Szerintem ha leirod a geped konfiguraciojat biztos lesz aki szivesen valaszol.Igy latatlanba nem tudok mit mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest